Da, ali nikada u polufinalu. I nikada protiv Juventusa u polufinalu. I nikada protiv Juventusa bilo kadaandro234 je napisao/la:polako nismo jos ni usli u finale![]()
evo da vas malo smirim zadnji put smo preokrenuli rezultat iz 1. utakmice 2002.

Ma vec jesam u win-win situaciji. Samo si zelim povecat eventualni dobitak. Ne bi mi bilo zao dat 100 maraka za undecimu. A ni dva miliona maraka mi ne bi ublazilo bol kad bi izgubili finale od sakupljaca zeljeza.Clutch je napisao/la:Lijepo si se pokušao dovest' u win-win situaciju, al ne mere. Dovoljna će mi muka bit' ako izgubimo.![]()
90. minuta, 1:0 za nas, penal za Barcu.
Iker skida sut Messiju ole![]()

Sto rece jedan moj prijatelj (inace pise i ovdje), ka'e, ako izgubimo od Barce u finalu, pitat cu svaku curu koju znam da mi da vagine jer vise ne bi imao razloga da zivim, pa cisto da iskoristim.

Ajmo ovdje postupit krajnje anticuleski, ne madridski: Barca svoj treci trofej u sezoni osvaja u Berlinu, protiv Madrida... Mislim da tezeg dana nijedan madridist u svojoj navijackoj karijeri ne bi imao.
Yebiga, mozda je i bolje da ne igramo finale. Steta sto Carvajalu nije dao crveni.
Clutch je napisao/la:Uefalona.Dzoni je napisao/la:Nepostojeci penal.Clutch je napisao/la: 90. minuta, 1:0 za nas, penal za Barcu.
Iker skida sut Messiju ole![]()