Strah me da ne bude golova na Napoliu..

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Od 49. minuta pa do kraja nijedan žuti.Willy je napisao/la:Hajde Fiorentina još jedan žuti, pola sata ga nema.
Baci 2-3€ možda i bude.pravnik87 je napisao/la:moze li napokon x veceras cikago cavs ?
haha, tako nekako, a pogotovo kada imaš više love i natovariš na 2-3 para i nađeš neku tekmu tako over/under i šta god ti odigraš ono kontra budegonzales je napisao/la:Tako je i kod mene, kad igram više golova i koševa nema ih za lijeka, a kad igram manje non stop se žuti na rezultatima.Heller je napisao/la:Igro vise od 23 gola u prvom poluvremenu PSG Dunkerque 6 palo za 15 min
ja se toga uvijek sjetim kada fulim, a i nekada prije opklade, al mi onda kroz misao prođe šta ako bude kako sam zamislio i onda ti još gore budegonzales je napisao/la:Zato treba protiv sebe, kad sam ubjeđen u over, opaliti under na jake pare, i uzeti će se lova.
Na wwinu imas nasu ligu, srpske nema ne znam ima li gdje ..NG1 je napisao/la:U kojoj kladionici imaju u ponudi sutrasnje tekme iz nase lige i prve lige srbije?....
Ja nmg nigdje da nadjem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imaš BiH u Wwin-u.NG1 je napisao/la:U kojoj kladionici imaju u ponudi sutrasnje tekme iz nase lige i prve lige srbije?....
Ja nmg nigdje da nadjem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.