AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 25 jan 2020, 18:05

Jes nas neobicno vidjeti na 6-om mjestu, nekako sam navikao da nas trazim na 10,11,12 mjestu :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2020, 20:05

I meni oči uvijek instiktivno lete na sredinu tablice. :mrgreen:

Ali opet nam gol razlika debelo u minusu, pobogu ga brate, ne pomaže ni što se dalo šest golova u zadnje 3 utakmice (nije ni to top, ali svakako daleko bolje nego što je bilo). Valjda završimo sezonu u plusu, bruka bi bilo da ne bude tako. :salut:
Al' što je najgore, nije nama odbrana ni loša u smislu primljenih golova, tu smo negdje u vrhu lige, ali je efikasnost mizerna.

Suserica izgleda dogovorio sa Sevilom, sreća pa je posudba sa obaveznim otkupom. Jedan od Piateka i Paquete (ili obojica) isto tako blizu transfera.

Sve su ozbiljnije priče da će se dovesti onaj Florentino. Budemo vidjeli, po običaju ne vjerujem u dobre vijesti. :think:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 25 jan 2020, 20:28

rope11 je napisao/la:
25 jan 2020, 20:05
I meni oči uvijek instiktivno lete na sredinu tablice. :mrgreen:

Ali opet nam gol razlika debelo u minusu, pobogu ga brate, ne pomaže ni što se dalo šest golova u zadnje 3 utakmice (nije ni to top, ali svakako daleko bolje nego što je bilo). Valjda završimo sezonu u plusu, bruka bi bilo da ne bude tako. :salut:
Al' što je najgore, nije nama odbrana ni loša u smislu primljenih golova, tu smo negdje u vrhu lige, ali je efikasnost mizerna.

Suserica izgleda dogovorio sa Sevilom, sreća pa je posudba sa obaveznim otkupom. Jedan od Piateka i Paquete (ili obojica) isto tako blizu transfera.

Sve su ozbiljnije priče da će se dovesti onaj Florentino. Budemo vidjeli, po običaju ne vjerujem u dobre vijesti. :think:
Po običaju, ne vjerujemo ti ništa.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 jan 2020, 20:35

Svi smo mi vcrs uz Torino idemo Belotti :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2020, 20:51

Eto koliko nas je taj poraz unakazio, umjesto da imamo +2 ili -1 u slučaju remija, pošto je pobjeda ionako bila nerealna za očekivati, napravili smo sebi problem i veliki zaostatak, a još će i prema međusobnom omjeru biti ispred nas (a nije nemoguće da to bude presudno na kraju).
Jedna jedina utakmica, a toliko toga dobiješ/izgubiš sa njom.

Nadam se da sutra i cigani gube, svim srcem uz Chinija. :kafa:

Zato su ovi međusobni dueli krucijalni, srećom pa obe igramo na San Siru, pa je ipak za očekivati da dobiješ.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 jan 2020, 20:57

rope11 je napisao/la:
25 jan 2020, 20:05
Suserica izgleda dogovorio sa Sevilom, . Jedan od Piateka i Paquete (ili obojica) isto tako blizu transfera.
Znaci nista od toga cim to ti kazes ovdje 😂😂

Sevilja tolikp levati da bi na kraju i Susa nam uvalila nazad cak i ako bi bila obaveza otkupa. Takvi su to metilji da im nikad nista vise necu vjerovat.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2020, 21:11

Ja samo prenosim vijesti koje pišu novinari bliski Milanu, ne morate mi vjerovati. :mrgreen:

Vala ako bude posudba sa obaveznim otkupom, neće im ni bog moći pomoći jer ima da ga kupe na kraju. Nema cigančenja, zahtjevanja da se spusti cijena ili čime se već sve pokušavaju koristiti, ima da ga kupiš i to za dogovorenu cifru.

Piatekov agent isto bio na dugom sastanku sa upravom, samo što nisam baš siguran koliko bi ga bilo pametno prodati u ovom momentu.

Lezbejka jedna od krivaca za gol Atalante, pa kud baš ti od svih igrač jado jedan. :facepalm:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 jan 2020, 21:22

Atalanta lagano rijesi ovu tekmu.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 25 jan 2020, 21:23

Nadao sam se da će Torino zapeti protiv Atalante, ne bi bi barem bod uzeli, ali su užasni za sada.
Valjda će i u kupu protiv nas biti isti.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2020, 21:37

Prošle godine smo propustili finu šansu za trofej, ali ove godine nam se realno ni ne isplati ići dalje.

Prvo te čeka Juventus, a onda ako uopšte kojim čudom prođeš dalje, čeka te najvjerovatnije Inter. Pišaj ga, bezveze uloženo vrijeme i trud uz rizikovanje povreda. :zzz:

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 jan 2020, 21:50

Bas u kupu zato koristi Piateka, Krunica, Maldinija, Gabbiu i jos par igraca da ganjaju formu ili se nametnu. :wave:

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 jan 2020, 22:31

Iličiću završava ugovor sa Atalantom na kraju sezone, čovjek je fenomenalan fudbaler. Mislim da bi nam legao u ekipi samo tako, inteligentan i poprilično iskusan fudbaler. Zašto ga ne bi probali dovesti.. :hmmmmm:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 jan 2020, 22:35

7 komada utrpase, ova ekipa zasluzuje i dogodine da igra LP.

Ilicic u zadnjih 6 kola dao 9 golova

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2020, 22:42

Ne bi više igrača iz Atalante, pa makar se zvao Messi.

Ne znaju ni hodati čim izađu iz Bergama.

Bar nam se više niko neće smijati zbog poraza, ovih 7 golova je još gore. :mrgreen:

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 jan 2020, 02:16

Spominjao se F. Luis. Cak i ako bi zavrsili posudbu uz obavezu kupovine, cifra koja se provlaci je nerealna (preko 50mil) i ne treba nam takav luksuz, narocito za momka od 20 godina koji i ne igra u zadnje vrijeme u timu.
Ako bi bilo bez obaveze kupovine i neka realnija cifra, pnda bi bila dobra stvar dovesti ga. U defanzivi je odlican, tu bi Benacer imao vise slobode povuci prema napred, a i Kessia bi napokon na klupu poslali.
Sa druge strane, Tonali, koji igra na skoro istoj poziciji, je skroz druga vrsta igraca, tehnicki potkovan i dosta orjentisan prema napred, zna gurnuti loptu napred, odlican sut i slobodnjak, sve vise vuce na Pirla ako se nastavi ovako razvijati.

U nekoj skorijoj buducnosti, ako bi ova 2 igraca dokazala svoj talenat i pravilno se razvila, to bi mogla biti kopija nekadasnje sredine Milana: Pirlo-Gatuzo.
Ako bih ovdje birao, prije bih Tonalija koji navija za Milan, dokazaniji je u jacoj ligi od Portugalske, reprezrntativac Italije, etc...

075 ❤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 26 jan 2020, 09:37

Ja se nadam da ćemo na kraju vidjeti leđa Susu, dobar je igrač i sve to, ali ima upitnik iznad njegove fudbalske inteligencije. Jedino što koristi ekipi je taj njegov potez lopta na lijevu nogu i eventualno go sa vrha šesnaesterca. U glavnom Messi za siromašne, za neki vrhunski fudbal i klub (nadam se da ćemo to ponovo biti) je samo kamen oko nogu. Niti možeš ga ignorisati zbog znanja niti držati na klupi, jer ako uđe da igra sve se mora njemu podrediti. Sevilji i generalno Špancima ne vjerujem jer su vango, čak i kada ga vidim u dresu njihovom.
Ibra efekat se vidi trenutno, dosta trenera ga smatraju najvećim problemom, što drugi trenutno koriste - Rebić i Leao. Samo još taj igrač u sredini tipa Benasera. Ostalo je solidno
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 jan 2020, 13:58

Izgleda da cemo sw rijesiti i Susa i Pjonteka, ne bi li Bog dao, jedan u Sevillu drugi u Tottenham

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jan 2020, 14:06

Ma ne znam koliko je pametno to za Piateka, pa kime ga zamjeniti? Kao da će Ibra sa 38 godina moći šljakati čitavu polusezonu, bez odmora.

Čitavu zimu nisu u stanju ništa uraditi i sad odjednom trebaju zatvoriti dva transfera (veznjak i krilo, prema pretpostavkama), plus i pronaći rezervnog napadača. Jašta će, kako da neće.

Radije bih da Suso i Paqueta lete, pa da se zamjene adekvatnim igračima. Njihov odlazak i ne bi osjetili.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 jan 2020, 14:14

Ima Leao, Rebic i Ibra i vise nego dosta, samo nek ide ovaj. Moze i Paqueta skupa snjima, dvije godine je tu nista, al bas nista pokazao nije da opravda onih 35 mil ulozenih u njega. Prodati to, ulotiti u dva igraca i bicemo bolji, jedan vezni i jedan krilni dosta za pocetak

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jan 2020, 14:36

Osim Lea nemamo izbora, a nije baš ni on čisti napadač. Više je neki hibrid SS i krila.

Kako god, ako se ponudi tridesetak miliona, neka ih nose.
Za Susa će se dobiti nešto ispod 20 miliona plus Kjaer koji ima malu otkupnu cifru... nekad se vrednovao na 40 miliona, ali s obzirom u kakvom je stanju i da ga apsolutno niko neće, ovih dvadeset miliona je premija. :roll:

Malo si pretjetao za Paquetu, tek je ravno godinu dana u Milanu :mrgreen: ali za njega već odavno pričam kako bih mu rado vidio leđa. Ništa pokazao nije.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 2 gosta.