Znam kako vam jeKB-TM87 je napisao/la:Sparta, Basel, Besiktasspace je napisao/la:ponovo se zeljo puni![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Znam kako vam jeKB-TM87 je napisao/la:Sparta, Basel, Besiktasspace je napisao/la:ponovo se zeljo puni![]()
Space jesil primjetio da u kojoj si temi najaktivniji ?space je napisao/la:Znam kako vam jeKB-TM87 je napisao/la:Sparta, Basel, Besiktasspace je napisao/la:ponovo se zeljo puni![]()
bolje sparta, basel, besiktas nego LITEX, HAPOEL, MAKABI isl.KB-TM87 je napisao/la:Sparta, Basel, Besiktasspace je napisao/la:ponovo se zeljo puni![]()
Odakle ti to znaš?miki917 je napisao/la:Prvo što neko reče, dolazim u miru na ovu temu. Drugo nikad se ne valja drugim klubovima rugati pa makat i imali razloga jer jednostavno vrlo brzo dođe sve na naplatu i to sa kamatama.
Treće, što ste navalili na Markovića ispade da nije njega maltene prošli bi dalje i da ste bolji tim od izraealaca. A isto bi zjanili i sa markovićem i bez njeg.
Četvrto, vi niste ni iz bliza veliki klub ni u kom pogledu isto kao što niti jedan klub iz bih nije ne veliki nego niti prosječni klub.
Sad vam tek slijede pravi problemi jer na zimu se sprema bježanija onih što su uložili u klub jer im ovo više nije zanimljivo (naročito kad pokupe lovu od uefe i transfera).
Nije ovo zlonamjerno nego realno i jedini izlaz je stvaranje jake omladinske škole i dovođenje za relativno male novce mladih talentovanih igrača i prodaja istih za par sezona i debela zarada.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, zlatandr i 51 gost.