FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo sa brazilcima je vece pranje para, nego sto je Mirvic radio sa Viverosom i Penerandom.
Ljudi dosli prije 2 mjeseca, niko nema pojma ni gdje su, ni sta su. Sezona se odmice i priblizava kraju, zaigrat ce mozda jednu, dvije utakmice, ako i toliko i onda opet pauza.
6 mjeseci bez ikakve igre i forme i na kraju nazad odakle su i dosli… Taman kad sam pomislio da stvari idu na bolje, da se polako stabilizujemo, demantuju me sa ovakvom gluposcu…
Ljudi dosli prije 2 mjeseca, niko nema pojma ni gdje su, ni sta su. Sezona se odmice i priblizava kraju, zaigrat ce mozda jednu, dvije utakmice, ako i toliko i onda opet pauza.
6 mjeseci bez ikakve igre i forme i na kraju nazad odakle su i dosli… Taman kad sam pomislio da stvari idu na bolje, da se polako stabilizujemo, demantuju me sa ovakvom gluposcu…
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
100% si u pravu!lakilone je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:31Ovo sa brazilcima je vece pranje para, nego sto je Mirvic radio sa Viverosom i Penerandom.
Barem nam para ne manjka.

-
- Kontakt:
Ima se para, uprava ce nam obezbjediti pepeljare da bacamo cikove, a za kospice ce biti na svakih pola metra kanta za smece. Bruka da se kospice bacaju. To je bitnije od mjesta na tabeli, igracima koji ne igraju i slicno.
-
- Kontakt:
Molim vas, ako neko zna ili moze da nadje. Koji igrac je nosio broj 12 05/06 sezona, sponzor LIQUI MOLY
-
- Kontakt:
Mora da je nastimao sa Borcem?jointunija je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:50I šta si vidio?zeljovolimte je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:24Gledam bas proslu sezonu od kad nas je Dino preuzeo..
Bolje da ne pričam,koga je i kako dobio.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Broj 12 je imao I. Šehić tih godina.tiagofaria25 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:47Molim vas, ako neko zna ili moze da nadje. Koji igrac je nosio broj 12 05/06 sezona, sponzor LIQUI MOLY
Ti vjerovatno imaš običan dres, ne golmanski?
Ako iko zna, @braco zna.
tiagofaria25 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:47Molim vas, ako neko zna ili moze da nadje. Koji igrac je nosio broj 12 05/06 sezona, sponzor LIQUI MOLY
Markotićlakilone je napisao/la: ↑15 mar 2025, 18:19tiagofaria25 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:47Molim vas, ako neko zna ili moze da nadje. Koji igrac je nosio broj 12 05/06 sezona, sponzor LIQUI MOLY
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pisao sam ranije, ni blizu nismo obezbijedili evropu. Prvih 5 kola će nam pokazati gdje smo, sutra je ta peta. Do sad iz 4 utakmice osvojili smo 3 boda tako da je sutra pobjeda pod moranje. Sloga je imala lagan raspored ali su sigurno prošlu kroz ovih 5 kola. Široki je sve bolji i ovaj Klafurić je stvarno predobar trener. Čeka se i Velež i to bi bile 4 ekipe koje će se boriti sa nama naravno za to 4 mjesto (nadam se da Široki ne može osvojiti kup). Sutra očekujem baš tešku utakmicu na teškom terenu. Nije Radnik ona ekipa od jesenas, ali mogu nas iznenaditi. Nadam se da možemo do 3 boda. Sretno nam! VTŽ
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pobjedite sutra
Dajte malo rahatluka narodu
Yebo ga lopta
Yebo ga lopta
jointunija je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:50I šta si vidio?zeljovolimte je napisao/la: ↑15 mar 2025, 16:24Gledam bas proslu sezonu od kad nas je Dino preuzeo..
Bolje da ne pričam,koga je i kako dobio.
Aferim za komentar
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako je to razlog onda ubuduce nece niko dobiti radnu dozvolu dok se ne plati. Lijepo bas.
To je dokaz koliko mi nemamo nikoga u klubu kad se radna dozvala ne moze dobiti a ne nesto puno ozbiljnije.
To je dokaz koliko mi nemamo nikoga u klubu kad se radna dozvala ne moze dobiti a ne nesto puno ozbiljnije.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 mar 2025, 21:01Pobjedite sutra
Yebo ga lopta
Na Radnik manja kvota ..

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Hajmo jedan aplauz sa istokaGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 01:06avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 mar 2025, 21:01Pobjedite sutra
Yebo ga lopta
Na Radnik manja kvota ..![]()

Ova tema se treba prvo zaključati pa onda i izbrisati. Stvarno je nevjerovatno da im se toliko godina dozvoljava da orgijaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da su se doveli u situaciju da im je pobjeda pod moranje. Imaju kvalitet za to, vidjet cemo imaju li "kuveta".
Bolji su, placeniji, spremniji.
Bolji su, placeniji, spremniji.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Dzezvar nisam te prepoznao.
Od ove teme ste napravili lobotomiju 2. Vjerovatno cete se ugasiti kao i oni tamo kad odredjene strukture izlete iz kluba.(Ovdje mislim na Pabla i ove padobrance)
Nevjerovatno je da ne smijes iznijeti drugacije misljenje jer odmah si "hulahopka".
Tamo su me banovali jer sam napisao da Misimovic veze nema o fudbalu.. a ovdje se trazi ban jer mislim da ova ekipa moze puno bolje od ovog na proljece sto gledamo.
Ovog momka PP sasvim slucajno znam. Dok ste vi iz CG, Svedske, i ostalih toplih domova mudrovali, on je kisnuo po Lukavici, Grbavici i ostalim stadionima u BiH. Momak zivi da mu se smjena uklopi da moze Zelju gledati.
Savjet za vas koji ne zivite u Sarajevu. Nije sve onako kako vam mediji, forumi predstavljaju. Od politike u drzavi pa do Zelje.
Ibrahim Sehic?tiagofaria25 je napisao/la: ↑15 mar 2025, 17:47Molim vas, ako neko zna ili moze da nadje. Koji igrac je nosio broj 12 05/06 sezona, sponzor LIQUI MOLY
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️