FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
http://sportsport.ba/bh_fudbal/prvotimc ... uga/119435" onclick="window.open(this.href);return false;
zar nije kod vas sve udure ,redovno i bajke kao sto inace bacate

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Vidis da je sve bajno, igraci imaju plate i sve ali su ostali dugovori prije dolaska Tana. Vidis da je sve udure cim nam igraci ne odbijaju treniratisuper je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/prvotimc ... uga/119435

Kakav si ti dusman, pametnije bi bilo da si pohvalio ovaj potez.
Sigurno je neko postio pa nije smio lagati o platamasuper je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/prvotimc ... uga/119435

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ovdje se radi o dugovanjima koja su napravljena prije nego sto je uletio Tan. (2-3 plate)super je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/prvotimc ... uga/119435
@Sabinho, za mustuluka si.

- 
				vincenttan
- Kontakt:
kad bi imao pojma o ekonomiji i ostalim stvvarima, i o situaciji u klubu reci cu ti sljedecesuper je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/prvotimc ... uga/119435
igraci su otpisali to da bi se dug samnjio ( od sredine ove godine pa unazad)
igraci koji su dosli u ljetnom roku, su dobili SVE PLATE
 kao i ostali igraci
 kao i ostali igraciRadi se o kresanju duga da bi TAN ostavio ovu upravu jer su uspjeli vratiti dug koji je on zahtjevao
 Eto tako da znas, da od januara ocekujes TANA u ulozi lidera sarajeva i da na ljeto gledas grupnu fazu evropskog takmicenja, a automkad prodjes pored akademije, stani i uslikaj se
 Eto tako da znas, da od januara ocekujes TANA u ulozi lidera sarajeva i da na ljeto gledas grupnu fazu evropskog takmicenja, a automkad prodjes pored akademije, stani i uslikaj se 
- super
- Kontakt:
aaaa ljudi samo pitam   , pa zar on nije milijarder sta je za njega pola miliona,kako ce onda vratiti druge dugove ako sada zali,pa nije 50 mil vec pola miliona
 , pa zar on nije milijarder sta je za njega pola miliona,kako ce onda vratiti druge dugove ako sada zali,pa nije 50 mil vec pola miliona   pa zar vam direktor netvrdi da otkad je ova uprava dosla svaka je plata na vrijeme bila odkud sada da su duzni
 pa zar vam direktor netvrdi da otkad je ova uprava dosla svaka je plata na vrijeme bila odkud sada da su duzni   

, pa zar on nije milijarder sta je za njega pola miliona,kako ce onda vratiti druge dugove ako sada zali,pa nije 50 mil vec pola miliona
 , pa zar on nije milijarder sta je za njega pola miliona,kako ce onda vratiti druge dugove ako sada zali,pa nije 50 mil vec pola miliona   pa zar vam direktor netvrdi da otkad je ova uprava dosla svaka je plata na vrijeme bila odkud sada da su duzni
 pa zar vam direktor netvrdi da otkad je ova uprava dosla svaka je plata na vrijeme bila odkud sada da su duzni   

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
						- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ovo je vise usluga pojedinih igraca prema ovoj upravi. A Tan je svejedno od slijedece godine dio kluba. Sa ovim potezima i sanacijom dugovanja ostaje i trenutna uprava.
To je jedina razlika i razlog svega ovoga.
A tekuce plate, stanarine i sve ostalo ne kasne ni jedan dan. Eto raspitajte se kod nasih igraca nek vam kazu (ko ne vjeruje). Sarajevo ima vec sada apsolutno zatvoren budzet za pripreme i predstojecu polusezonu. 10000% I to se mozete raspitati.
  I to se mozete raspitati.

To je jedina razlika i razlog svega ovoga.
A tekuce plate, stanarine i sve ostalo ne kasne ni jedan dan. Eto raspitajte se kod nasih igraca nek vam kazu (ko ne vjeruje). Sarajevo ima vec sada apsolutno zatvoren budzet za pripreme i predstojecu polusezonu. 10000%
 I to se mozete raspitati.
  I to se mozete raspitati.Re: FK Sarajevo
Nema plata,gazde im izbacili stvari i ostavili kofere ispred haustora kad su se vratili sa treninga.super je napisao/la:aaaa ljudi samo pitam, pa zar on nije milijarder sta je za njega pola miliona,kako ce onda vratiti druge dugove ako sada zali,pa nije 50 mil vec pola miliona

1946
Hahaha giganta,pa to sto ti pricas ne moze zatvoriti budzet od 15 mil eura,Samir imo platu u Dinamo preko milion maraka i nije mu se dalo igrati,nije imo motiva,bas ce sad "gonjati" loptu po nasim oranicama za 50000 maraka godisnje,e sta ces sve ovde cuti....Evo ja sam mrtav ozbiljan i kažem ti da bi jedino Sammir bio pravo pojačanje i jedini koji se uklapa u ambicije
kluba. Naravno, jedini od ove trojice. Na ljeto Said i dva latinosa u sredini, dva beka iz Afrike i stoper iz EU.
Zamjeniti stari semafor za novi moderniji, teren i drenaža, mokri čvorovi...i pustiti u prodaju svih 35.000 ul.

Jeste razmisljaili o Mandzukicu,nije bas zadovoljan u Bajernu ili dovedite Luku Tonija on je ionako bio na pragu potpisivanja

Tacnije Samirova neto plata je bila 650000 eura

Zadnja izmjena: Papalukas, dana/u 04 dec 2013, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

Ovaj šupljak oko Tana i postoji da bi se što više na trehu izvaralo ovih kojima se duguju pa šta oproste oproste, već su fine pare tako maznuli ljudima, al zamisli kako se igrač kojem se duguje 5 milja osjeća kad mu se kaže "e haj otpiši dvije milje to Tan traži pa će nam on dat 18 milijardi", hahahah, hajd da je neko ljudima rekao e hajd da otpišete dugove a napravit ćemo sporazum da kad uđu pare u klub vratit ćemo vam sve, pa i duplo, jok ba, otpisuj kako vraćanje jesil ti budalasuper je napisao/la:aaaa ljudi samo pitam, pa zar on nije milijarder sta je za njega pola miliona,kako ce onda vratiti druge dugove ako sada zali,pa nije 50 mil vec pola miliona

Šalu na stranu, ovaj šupljak s Tanom je genijalan, oni lavori s turskim ulagačima, arapskim milijarderima, njemačkim biznismenom je bilo stvarno smiješno, ovdje su uspjeli nafatat frajera da se pojavi na konferenciji, i to je dovoljno da na tu priču nafataš malo dužnika da oproste pare, malo naložiš raju da se radi ko u Mančesteru, i sve super, ako fali rezultat otjeraš trenera, 15-tog po redu, dovedeš deesetak navodnih pojačanja, i opro si se, mi sve radimo svjetski, al **** ga treneri nam loši, a i igrači nekad ****, al uprava razbija.......bez ikakve zezancije, genijalno ljudi rade, jer opstati ovoliko a da ekipa ne osvoji ni Bajramski turnir stvarno je umjetnost, pa u svakom drugom klubu zapalili bi upravu ovdje ljudi još ekstra zadovoljni, fakat doktorski način za manipulaciju masom
Sve je istina, ali bice pravde i Boga, doci ce Ramazan mjesec pa ce neko na konferenciji upitati Dupovca koliko je duga otpisao, a on ce odgovoriti: "Pa posto postim ne smijem lagati, sav sam dug otpisao".blavor je napisao/la:Ovaj šupljak oko Tana i postoji da bi se što više na trehu izvaralo ovih kojima se duguju pa šta oproste oproste, već su fine pare tako maznuli ljudima, al zamisli kako se igrač kojem se duguje 5 milja osjeća kad mu se kaže "e haj otpiši dvije milje to Tan traži pa će nam on dat 18 milijardi", hahahah, hajd da je neko ljudima rekao e hajd da otpišete dugove a napravit ćemo sporazum da kad uđu pare u klub vratit ćemo vam sve, pa i duplo, jok ba, otpisuj kako vraćanje jesil ti budalasuper je napisao/la:aaaa ljudi samo pitam, pa zar on nije milijarder sta je za njega pola miliona,kako ce onda vratiti druge dugove ako sada zali,pa nije 50 mil vec pola miliona

Šalu na stranu, ovaj šupljak s Tanom je genijalan, oni lavori s turskim ulagačima, arapskim milijarderima, njemačkim biznismenom je bilo stvarno smiješno, ovdje su uspjeli nafatat frajera da se pojavi na konferenciji, i to je dovoljno da na tu priču nafataš malo dužnika da oproste pare, malo naložiš raju da se radi ko u Mančesteru, i sve super, ako fali rezultat otjeraš trenera, 15-tog po redu, dovedeš deesetak navodnih pojačanja, i opro si se, mi sve radimo svjetski, al **** ga treneri nam loši, a i igrači nekad ****, al uprava razbija.......bez ikakve zezancije, genijalno ljudi rade, jer opstati ovoliko a da ekipa ne osvoji ni Bajramski turnir stvarno je umjetnost, pa u svakom drugom klubu zapalili bi upravu ovdje ljudi još ekstra zadovoljni, fakat doktorski način za manipulaciju masom
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Uprava napolje! 

- super
- Kontakt:
pa nece milosa,dusana,nemanju,todora pitati valjda ce dupovcaSabinho je napisao/la:Sve je istina, ali bice pravde i Boga, doci ce Ramazan mjesec pa ce neko na konferenciji upitati Dupovca koliko je duga otpisao, a on ce odgovoriti: "Pa posto postim ne smijem lagati, sav sam dug otpisao".blavor je napisao/la:Ovaj šupljak oko Tana i postoji da bi se što više na trehu izvaralo ovih kojima se duguju pa šta oproste oproste, već su fine pare tako maznuli ljudima, al zamisli kako se igrač kojem se duguje 5 milja osjeća kad mu se kaže "e haj otpiši dvije milje to Tan traži pa će nam on dat 18 milijardi", hahahah, hajd da je neko ljudima rekao e hajd da otpišete dugove a napravit ćemo sporazum da kad uđu pare u klub vratit ćemo vam sve, pa i duplo, jok ba, otpisuj kako vraćanje jesil ti budalasuper je napisao/la:aaaa ljudi samo pitam, pa zar on nije milijarder sta je za njega pola miliona,kako ce onda vratiti druge dugove ako sada zali,pa nije 50 mil vec pola miliona

TANA MI

- 
				benjamin1997
- Kontakt:
Koji si ti kralj!!!!blavor je napisao/la:Ovaj šupljak oko Tana i postoji da bi se što više na trehu izvaralo ovih kojima se duguju pa šta oproste oproste, već su fine pare tako maznuli ljudima, al zamisli kako se igrač kojem se duguje 5 milja osjeća kad mu se kaže "e haj otpiši dvije milje to Tan traži pa će nam on dat 18 milijardi", hahahah, hajd da je neko ljudima rekao e hajd da otpišete dugove a napravit ćemo sporazum da kad uđu pare u klub vratit ćemo vam sve, pa i duplo, jok ba, otpisuj kako vraćanje jesil ti budalasuper je napisao/la:aaaa ljudi samo pitam, pa zar on nije milijarder sta je za njega pola miliona,kako ce onda vratiti druge dugove ako sada zali,pa nije 50 mil vec pola miliona

Sent from my LT22i using Tapatalk
DIno i Abdullah najvece ublehe na svijetuBegAx je napisao/la:Uprava napolje!

Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
						Mes que un club ....
FKS
FCB
Ma šupljak Tan,ocm mi jest ovo oko kluba sve magla,Tan ne postoji to je Amaw izmislio da bi mi mogli bacati ublehe po forumu,joj krize šta je ovo,hoćel naši pristati na još koji trening ili leteFCS je napisao/la:TANA MI

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
MUHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHmolotovljev je napisao/la:Evo ja sam mrtav ozbiljan i kažem ti da bi jedino Sammir bio pravo pojačanje i jedini koji se uklapa u ambicijeBegAx je napisao/la:Sammir, Bartulovic, Alispahic.

Pokazite makar malo ozbiljnosti.
kluba. Naravno, jedini od ove trojice. Na ljeto Said i dva latinosa u sredini, dva beka iz Afrike i stoper iz EU.
Zamjeniti stari semafor za novi moderniji, teren i drenaža, mokri čvorovi...i pustiti u prodaju svih 35.000 ul.
Znao sam da ste giganti i da imate nekad prevelika očekivanja ali ovo je najveci vrh sto sam procitao ikad. Pa jel ti ocekujes da ce čiko iz Malezije dati 50 miliona FK Sarajevu xD
BTW Xabi Alonso bi mogao iz Reala sad na zimu a bgm i Lukaku....strasna pojačanja... Jesi li njih zamisljao u bordo dresu.

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
						Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
MUHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH 
Znao sam da ste giganti i da imate nekad prevelika očekivanja ali ovo je najveci vrh sto sam procitao ikad. Pa jel ti ocekujes da ce čiko iz Malezije dati 50 miliona FK Sarajevu xD
BTW Xabi Alonso bi mogao iz Reala sad na zimu a bgm i Lukaku....strasna pojačanja... Jesi li njih zamisljao u bordo dresu. [/quote]
[/quote]
jesmo kontali smo i Yayu dovesti, kad nije kvalitetan vama, nadam se da nece biti promasaj kod nas...

BTW Xabi Alonso bi mogao iz Reala sad na zimu a bgm i Lukaku....strasna pojačanja... Jesi li njih zamisljao u bordo dresu.
 [/quote]
[/quote]jesmo kontali smo i Yayu dovesti, kad nije kvalitetan vama, nadam se da nece biti promasaj kod nas...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
						Mes que un club ....
FKS
FCB
- 
				vincenttan
- Kontakt:
jes  mi doveli Bilbiju iako smo znali da nece igrati ovu polusezonu i placamo ga onako
 mi doveli Bilbiju iako smo znali da nece igrati ovu polusezonu i placamo ga onako  od have
 od have 
komazeca placamo od have, doveli smo idovodimo igrace od HAVE
DINO digrao kredit i zavalio klub u milione, jarni dosao da trenira iz ljubavi prema klubu 

igracima redovne platte jer igra dino kladaru pa im podjelikad dobije

mi doveli Bilbiju iako smo znali da nece igrati ovu polusezonu i placamo ga onako
 mi doveli Bilbiju iako smo znali da nece igrati ovu polusezonu i placamo ga onako  od have
 od have komazeca placamo od have, doveli smo idovodimo igrace od HAVE
DINO digrao kredit i zavalio klub u milione, jarni dosao da trenira iz ljubavi prema klubu

igracima redovne platte jer igra dino kladaru pa im podjelikad dobije