Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Jel neko primjetio da se pojavio lazni kalifa i antikrist Mehdi 

Ma imas ljudi burazeru poznavao sam iz vidjenja jednog lika tad je bio u 60im, dolazio cesto prije u ovaj jedan bar gdje sam znao nekad gledati tekme. Pricao mi je da 20 piva dnevno popije u prosjeku, ujutru kad ustane napravi kafu, krene na poso popije dvije do posla, na pauzi 2, kad krene kuci dvije do kafane/kafica/bara i tu cuga kako kad zalomi do 8-9, i kod kuce jos prije spavanja, i tako svaki dan 30+ godina + cigare. $500 sedmicno trosio samo po kafanama. No, nije bio agresivan niti sera.tor, prijatan coj'k, ali alkos kaze pola dana ako slucajno prodje bez alkohola pocne se tresti.VensanKasel je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:26Sokole ba , ne znaš ti naše dede , 2-3 dnevno su obavezne i 9 banki lagano se dogurasoko je napisao/la: ↑10 maj 2025, 19:12Pa nije to umjereno. Mozda 1-2 sedmicno, svaki dan piti 2-3 casice to je blizo akoholicarakraljttbvb je napisao/la: ↑10 maj 2025, 14:32
Samo biti umjeren u svemu.
Dedo rahmetli umro sa 100 godina.
Mogao je pojesti 3 tanjira graha, a jeo je samo jedan. Mogao je popiti dzezvu kafe, a pio je 2 fildzana. I sa 100 godina je svaki dan jeo suho meso (4-5 komada) i sve ostalo sto ne bi smio radi pritiska, a sve je bilo umjereno. Par godina pred smrt je normalno hodao, bio aktivan. Tek 2-3 godine prije smrti je prestao izlaziti vani i onda je pao na postelju.
Tako da slobodno jedite sve sto vam se jede, ali morate imati mjeru. I ako pusis, pusi umjereno i ako pijes slobodno svaki dan drmni pivu ili 2-3 casice ljute i ako jedes masno nemoj pretjerivati, sve tijelo preradi kad je u normalnim kolicinama...
Imam komšiju u zgradi , sam živi . Ne da je pio , bio mrtvi alkoholičar , prestao prije par godina . Ne da je pušio , brkovi žuti , 3 kutije krđe motane prestao prije 15+ godina . Dnevno pređe između 5 i 10 kilometara svaki dan , 93 godine ima , Žiga je neuništiv
U zdravlje moj sokole![]()
[url=https://postimg.cc/gn
No, to sto ti @soko kaze je tehnicki tako, ko pije vise od 3 pica dnevno se kvalifikuje pod alkose.
Koji je ovo po redu?tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:31Jel neko primjetio da se pojavio lazni kalifa i antikrist Mehdi![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ili je slab Amko ili je slab šef što naručuje robu

Probaj, ali ništa posebno.
Mada su ukusi razliciti, možda ti "sjedne".
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije to sad nešto, to su čašice od 0.1L.
Ujutro jedna, jedna poslije ručka i jedna pred spavanje.
Razidje se to po tijelu i ne osjetis da si popio...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma nije ni 0.1. One rakijske casice su tipa 0.04 i slicno.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:23Nije to sad nešto, to su čašice od 0.1L.
Za mene je alkos onaj sto je stalno pijan i sto ne moze zaspati ako nije urokan. Tesko mi je smatrati sebe alkosom ako popijem 2 piva dok kosim travu na ljeto, umjesto recimo da pijem dva gazirana soka.

I ja tako smatram ali nauka smatra drugacije, 5 ili vise pica bilo koji dan (znaci da si buzzed/pijan) ili 15 pica sedmicno, sto je oko 2 pica dnevno.dscile je napisao/la: ↑11 maj 2025, 08:35Ma nije ni 0.1. One rakijske casice su tipa 0.04 i slicno.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:23Nije to sad nešto, to su čašice od 0.1L.
Za mene je alkos onaj sto je stalno pijan i sto ne moze zaspati ako nije urokan. Tesko mi je smatrati sebe alkosom ako popijem 2 piva dok kosim travu na ljeto, umjesto recimo da pijem dva gazirana soka.![]()
- feniksptica
- Kontakt:
I ne racunamo pivo u alkoholdscile je napisao/la: ↑11 maj 2025, 08:35Ma nije ni 0.1. One rakijske casice su tipa 0.04 i slicno.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:23Nije to sad nešto, to su čašice od 0.1L.
Za mene je alkos onaj sto je stalno pijan i sto ne moze zaspati ako nije urokan. Tesko mi je smatrati sebe alkosom ako popijem 2 piva dok kosim travu na ljeto, umjesto recimo da pijem dva gazirana soka.![]()

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj je opasan ima i svoju religiju Ahmadi religion of peace & lightlol89 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:41Koji je ovo po redu?tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:31Jel neko primjetio da se pojavio lazni kalifa i antikrist Mehdi![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li misliš na ahmedijski red ili je nešto novo?tuzlak1987 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:08Ovaj je opasan ima i svoju religiju Ahmadi religion of peace & lightlol89 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:41Koji je ovo po redu?tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:31Jel neko primjetio da se pojavio lazni kalifa i antikrist Mehdi![]()
![]()
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- Marsal
- Kontakt:
Dobro je ali previše šećera i to u USA samo redneci piju

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gorivo palo na 2.09 na nekim pumpama a cijene pekarskih proizvoda u Zenici otišle jos 30 feninga prosle sedmice. Kroasan skoro stigao cijenu pekare u blizini Ajfelovog tornja.
U čemu je fora kada je gorivo poskupilo preko 3 KM dignute su cijene SVEMU. Sada kada je gorivo jeftinije po LITRU ZA 1 KM od najskuplje cijene proteklih godina NIKO NE VRAĆA CIJENE?
U čemu je fora kada je gorivo poskupilo preko 3 KM dignute su cijene SVEMU. Sada kada je gorivo jeftinije po LITRU ZA 1 KM od najskuplje cijene proteklih godina NIKO NE VRAĆA CIJENE?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sad im je vjerovatno izgovor minimalna plataavenija je napisao/la: ↑11 maj 2025, 14:26Gorivo palo na 2.09 na nekim pumpama a cijene pekarskih proizvoda u Zenici otišle jos 30 feninga prosle sedmice. Kroasan skoro stigao cijenu pekare u blizini Ajfelovog tornja.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne radi inspekcija svoj posao, pa nema ko da kontrolise cijene.avenija je napisao/la: ↑11 maj 2025, 14:26Gorivo palo na 2.09 na nekim pumpama a cijene pekarskih proizvoda u Zenici otišle jos 30 feninga prosle sedmice. Kroasan skoro stigao cijenu pekare u blizini Ajfelovog tornja.
Gledam danas kod nas pola prodavnica radi, niko ovu neradnu nedjelju više i ne poštuje.
Nisu mahniti ovi iz inspekcije da rade nedjeljom i kontrolisu postuje li iko propise. Oni su očito ovo zamislili da građani inspekciji prijavljuju ko radi nedjeljom, a da inspektori primaju platu i imaju slobodan vikend...