Ozbiljno razmisljam da ih vise nikada ne stavim na tiket,iz dana u dan ruse,pa nabijem ih znaju li oni dat gol

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
loša tri dana već što se hokeja tiče...prepisujte od trutsa on je kralj za hokejtyler durden je napisao/la:Ma dobro, los dan samo.
omjer u zadnjih pet susreta:zgmiky je napisao/la:evo još ovo i ako ne prođe onda stvarno nema hokeja od mene na forumu
Farjestads-HV 71 over 5.5 2.40
pisalo se već o HV-u imaju jako lošu obranu i pogotovo u gostima primaju puno pogodaka, domaćin također prima dosta i mislim da idu preko, očekujem da u prvoj trećini bude već dosta golova bar 4ajde da prekinemo ovaj crni niz
**** brate nisi ti kriv što su oni izgubili Pak pokušavaj i dalje šta ima veze ne tjeraš nikoga da igra daješ svoje mišljenje a nisi loš s obzirom da su kvote poprilično velike lijep pozdravzgmiky je napisao/la:slabo, morati ću napraviti pauzu od hokeja barem što se foruma tiče, nema smisla da ljudi gube bezveze, do prije par dana bilo je odlično i fino je prolazilo i sada crna serija pa bolje stati da ne bude nekih negativnih komentara, eto žao mi je al ko će ga znati da je postala tolika mudrost u hokeju zabiti goltyler durden je napisao/la:zgmiky je napisao/la:RUSIJA KHL
17.30h Dinamo Moskva-Dinamo Minsk (Bjelorusija) over 5.5 2.20
očekujem da lagano prođe, ovdje bi trebalo biti i 7+
i još jedan par za koji mislim da prolazi
17.00h Kazan-Donbass (Ukrajina) over 5.5 2.30
domaćin igra jako dobro obranu, ali se nadam da će se nadavati golova, vrijeme je da natrpaju nekoga, da li će Donbasa vidjet ćemo, uglavnom 1 bi trebalo biti a golovi nadam se over
Zasad ovo tanko ide.
prođe nekako 1:1truts je napisao/la:Danas ću obavezno probati Novogord - Medveščak X2 @ 1,75. Valjda im onaj Indijanac proradi ponovo
Ne znam da li je iko ispratio, haman da nije, ali eto proslo je uglavnom.rob do bagro je napisao/la:CSKA morskva-Man City tacan rezultat 1:2 7,00 ili 1:3 12,50
Sa srecom.
Nije, kvota 1. Ali ionako ti listic nece biti dobitnireeds je napisao/la:jeli istic gubitni ako se igra igrac daje gol a nema ga u zapisniku za utakmicu?
deno_TM87 je napisao/la: Anderlecht - PSG(SP) 2 1.60
Benfica - Olympiakos gost daje gol 1.45
Bayern M. - Plzen 4+ 1.65
Bayer L. - Shakhtar Oba daju gol 1.55
Man.Utd - Real S. Oba daju gol 1.75
Real M. - Juventus Oba daju gol 1.55
Kvota: 17.05
Uplata: 1.00
Anderlecht - PSG 3+ 1.55
Benfica - Olympiakos Oba daju gol 1.65
Bayern M. - Plzen Domacin daje gol u oba poluvremena 1.40
Bayer L. - Shakhtar pik 1 1.60
Man.Utd - Real S.(SP) 1 1.70
Real M. - Juventus 1 1.60
Galatasaray - Kopenhagen 1 1.50
Kvota: 24.80
Uplata: 1.00
kako ti znas da neceKurbla je napisao/la:Nije, kvota 1. Ali ionako ti listic nece biti dobitnireeds je napisao/la:jeli istic gubitni ako se igra igrac daje gol a nema ga u zapisniku za utakmicu?
Prvi listic prosao, drugi pao.HaHu1x2 je napisao/la:1.listic : Čelik 1, Siti 2 (s.t.), Olympiakos (h0:1) x2, Real više 1,5
Ukupni koeficijent : 5,00
2. listic : Siti x2 (zbog lošeg terena), Olympiakos gol, Sosijedad gol, Real 1 (s.t.)
Ukupni koeficijent : 4,87
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.