Benz je Benz,al hocu nesto novo u napadu jbg vrijeme je

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Šuplja.DeeWa je napisao/la:Kakva je ono sad prica da real hoce da proda benzemu kako bi kupio nove MLADE snage?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ono što je najsmješnije je činjenica da je izgubio svaku loptu kada je kretao u dribling, a kretao je skoro svaki put kad je imao loptu u nogama.geoxx je napisao/la:Gareth Bale's agent, Jonathan Barnett, has hit out at the media criticism of his client and claimed that the Real Madrid players aren't allowing the Welshman to shine.
In an interview with The Telegraph, Barnett said that Bale's "career is suffering because his Real Madrid teammates do not pass to him".
"People don't know what they're talking about when they criticise Gareth, they are not looking at it properly. Real have to work with Gareth and pass the ball to him more. Give him more of the ball and let him show everybody what he's good at. He's going to be the best player at Real Madrid when his teammates work with him and help him", Barnett stated.
Barnett went on to say that it is only Bale's respectful nature that has prevented him from kicking up a fuss when other players would have done so in a similar situation: "Most people would have been broken by this but he is determined. He could have screamed and shouted or knocked on the manager's office door but he doesn't want to upset anyone".
Nevertheless, the agent is convinced that Bale will stay at the Bernabéu: "Every top club in the world would want to sign him but he will be at Real Madrid next season. There's no way he is going anywhere in the summer. When we said he always wanted to play for Real, it was 100% true and he's determined to be a success there".
![]()
Cuj Agueraemir18 je napisao/la:Hajde Pero baci udicu dovedi nam Aguera
Benz je Benz,al hocu nesto novo u napadu jbg vrijeme je
mislim da ce Pero zaganjati Pogbu i da ce on biti glavna meta ovo ljeto,sto se tice napada Reus ne bi bio los,sad pitanje je dali je spreman grijati klupu Bejlu,Aguero mislim da nije na radaru Reala iskrenolet3 je napisao/la:Ako završi sezonu bez ikakve titule, Pero ce zaganjati neko jako ime na ljeto da smiri malo navijace - a Kun je najbolja moguca meta. Mislim da je i njemu pun q u Cityu.L-Train je napisao/la:daj ba,Aguero je igracina ali kroz karijeru ima problema sa povredama i to mu je jedini minus.Opet s druge strane ja sam davno rekao da je Benz najbolji moguci napadac za ovaj sistem,nije egoista sto je jako bitno kad u timu vec imas alfu muzijaka.
On takvim nelogicnim transferima po principu ko je skuplji, ko prodaje dresove moze smiriti samo retarde. Njegova politika unistava klub, a neki potajno bacaju drkicu na tog kvazipredsjednika.let3 je napisao/la:Ako završi sezonu bez ikakve titule, Pero ce zaganjati neko jako ime na ljeto da smiri malo navijace - a Kun je najbolja moguca meta. Mislim da je i njemu pun q u Cityu.L-Train je napisao/la:daj ba,Aguero je igracina ali kroz karijeru ima problema sa povredama i to mu je jedini minus.Opet s druge strane ja sam davno rekao da je Benz najbolji moguci napadac za ovaj sistem,nije egoista sto je jako bitno kad u timu vec imas alfu muzijaka.
Bejlov agent je malo gluplji od Balea, sudeci po izjavama zadnjih par dana.HZ_ilidzaa je napisao/la:Istina je ovo sto je Bejlov agent rekao, po meni on se mora vise forsirati jer moze napraviti razliku bolje nego Ronaldo. Protiv Valensije je fino odigrao ne znam sta ste gledali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.