Zrinjski će dobiti jer će utakmica biti u tv prijenosu pa Čelik neće imati pomoć sudaca kao u utakmicama sa Širokim i Željezničarem.napravljenje je napisao/la:Ajmo dobiti u subotu smrdljive smogovce iz grada smoga ! Mi to možemo !
(svaki put kad vidim da je negdje napisano na forumu "svinjski" a nije sankcionirano od strane moderatora ja ću ovdje vrijeđati druge, hvala)
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
ne vjerujem da ce zrinjski dobit mislim da ce biti tu XGrdan je napisao/la:Zrinjski će dobiti jer će utakmica biti u tv prijenosu pa Čelik neće imati pomoć sudaca kao u utakmicama sa Širokim i Željezničarem.napravljenje je napisao/la:Ajmo dobiti u subotu smrdljive smogovce iz grada smoga ! Mi to možemo !
(svaki put kad vidim da je negdje napisano na forumu "svinjski" a nije sankcionirano od strane moderatora ja ću ovdje vrijeđati druge, hvala)

Zrinjski je za Salčinovića dobio 15 000 eura odštete,barem tako piše transfermarkt.de,čak i za naše prilike to su sramotni novci...
- mostarac1420
- Kontakt:
ma nek je samo otiso,levatDabar je napisao/la:Zrinjski je za Salčinovića dobio 15 000 eura odštete,barem tako piše transfermarkt.de,čak i za naše prilike to su sramotni novci...
u nedjelju po pobjedu u zenicu
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
Melher
Popović Markić Šunjić Stojkić
Miličević Duro
Sušić Žižović
Kutalia
Bekić (****)
Popović Markić Šunjić Stojkić
Miličević Duro
Sušić Žižović
Kutalia
Bekić (****)
a zašto je Salčinović levatmostarac1420 je napisao/la:ma nek je samo otiso,levatDabar je napisao/la:Zrinjski je za Salčinovića dobio 15 000 eura odštete,barem tako piše transfermarkt.de,čak i za naše prilike to su sramotni novci...
- mostarac1420
- Kontakt:
zato jer je bio najplaceniji igrac a nista nije pokazivo na terenu,ko osoba je nula zajebavo svakoga pa ga melher prebio,trazio od igraca da ga oslovljavaju sa VI,na utakmicama samo soliro nista nije pokazo u zrinjskom....seven je napisao/la:a zašto je Salčinović levatmostarac1420 je napisao/la:ma nek je samo otiso,levatDabar je napisao/la:Zrinjski je za Salčinovića dobio 15 000 eura odštete,barem tako piše transfermarkt.de,čak i za naše prilike to su sramotni novci...
jel treba vise ????
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
pa dobro onda, a meni se čini da je ljudina prava, tako je bar na mene ostavio utisak, doduše malo je frustriran što su ga sekunde dijelile od milionskog ugovora i onda sve propadne
Marjanovic je dao gol Travniku, a ne Bekic. Lopta je posle Marjanovicevog udarca zakacila nekog od igraca Travnika a ne Bekica.Armageddon2012 je napisao/la:E da taj,iz Leotara....Bas mi je zao sto nije dosao,dao nam je gol na proslavi titule i odigrao odlicno,a uz to je i veoma mlad.Sad mi je jos vise zao kad vidim da se expresno izborio za prvih 11 u Zrinjskom. Dobili ste extra igraca,zato sto ovi nasi slijepci nece nikad da daju ni 20 000 maraka za igraca,vec samo uzimaju dzabne igrace.
Tako smo i bez Zakarica ostali,za neku vise nego mizernu cifru.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel postoji neki live stream za utakmicu Celik - Zrinjski veceras?
3 boda iz Zenice su tu i onaj bod iz Travnika znače da smo na pravom putu
...sada kući dobiti Olimpika da potvrdimo ova dva sjajna gostovanja 

-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Kako vam ide ona pjesma:
Nasa 2. ljubav zvana Zrinjski nastala je 1995 god.
Ovako nesto...
Ovako nesto...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
1905 i jedan je od najstarijih klubova u regiji ...živio ti meni..Arogantni je napisao/la:Kako vam ide ona pjesma:
Ovako nesto...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
A ti si onaj što navija za 3 ili 4 tima. Pa uvije zadovolajan. A šta radiš na ovoj temi a jedan od tvojih timova igra kući?Arogantni je napisao/la:Kako vam ide ona pjesma:
Ovako nesto...
Amer Bekić je klasa.Brz , okretan , pametan a mangup. 

Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 13 avg 2011, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
ima potencijala ,ali treba sačekat, sezona je tek počelaDRHAUSE je napisao/la:Amer Bekić je klasa.Brz , okretan , pametan a magup.
Nisam odavno vidio mlađeg igrača a onako u pozitivnom smislu baš frajer, Ne boji se ide u duele udaraju ga, on isto uzvraća a zna igrati što se ono kaže lopte. Mogao bi Zrinjski na njemu dobro zaraditi u budućnosti.
Samo su 2 u pitanju...miki917 je napisao/la:A ti si onaj što navija za 3 ili 4 tima. Pa uvije zadovolajan. A šta radiš na ovoj temi a jedan od tvojih timova igra kući?Arogantni je napisao/la:Kako vam ide ona pjesma:
Ovako nesto...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Čitaš mi misli.miki917 je napisao/la:Nisam odavno vidio mlađeg igrača a onako u pozitivnom smislu baš frajer, Ne boji se ide u duele udaraju ga, on isto uzvraća a zna igrati što se ono kaže lopte. Mogao bi Zrinjski na njemu dobro zaraditi u budućnosti.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- DULE PACOV
- Kontakt:
Cestitam vam na pobijedi,nema sta zasluzeno....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.