San Antonio Spurs
- storm_raider
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Skok,ne toliko odbrana.Odbranilo se dosta toga,ali su oni imali i po 3 napada u jednom...storm_raider je napisao/la:Ma odbrana...
Nema se sta reci, samo na momente smo znali bljesnuti, a sve ostalo je bilo katastrofalno... 

- storm_raider
- Kontakt:
Na to sam i mislio, u odbranu spada gradjenje defanzivnog skoka. Timske rotacije u odbrani su bile standardno dobre. Sudije da ne spominjem...NEZALAGANJE je napisao/la:Skok,ne toliko odbrana.Odbranilo se dosta toga,ali su oni imali i po 3 napada u jednom...storm_raider je napisao/la:Ma odbrana...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Koji nam je omjer bez Kawhija ove sezone?Znam da je prošle bio 8-8.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Veceras idemo po jos jedan poraz... 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prema mojoj racunici(u kojoj poredim nase rezultate protiv ekipa iz prosle sezone),trenutno smo -4 tekme u odnosu na proslu sezonu... 

3-5Kawhi je napisao/la:Koji nam je omjer bez Kawhija ove sezone?Znam da je prošle bio 8-8.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
MVPRaul_64 je napisao/la:3-5Kawhi je napisao/la:Koji nam je omjer bez Kawhija ove sezone?Znam da je prošle bio 8-8.
Samo da bude fit do marta

izgleda i veceras pisi propalo 

Ocekivano...
Dva teska B2B poraza protiv direktnih konkurenata za playoff...
Dva teska B2B poraza protiv direktnih konkurenata za playoff...
#TankforOkafor
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bad news: Spurs are 2-8 in their past 10 games. Good news: They are exceptionally good at winning the draft lottery.Raul_64 je napisao/la:#TankforOkafor

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma bicemo mi medju top 4,100% sam siguran.Kawhi je napisao/la:Idemo sa 7. uzet titulu

Ja nas vidim na pozicijama 5-8, a nikako 1-4...
Warriorsi,Rocketsi,Mavsi i Blazersi ne mogu ovako cijelu sezonu.YaSSaL je napisao/la:Ja nas vidim na pozicijama 5-8, a nikako 1-4...

Redate puno poraza, vec 13, a ako predjete 28, tesko da imate HC, ali zato ce SAS biti najsvjezija ekipa u PO. Dok je Pop tu, nebi trebalo biti zime.
TP out sutra?
TP out sutra?
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 dec 2014, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
13 poraza imamoPrevise jeste,ali sta da se radi kad imas ovakav raspored,neku nesrecu u utakmicama koje su isle u OT plus povrede i odmaranja!? Trebalo bi da igra,jer kazu da ne igra samo b2b,ali ko zna!?alemsa je napisao/la:Redate puno poraza, vec 14 cini mi se, a ako predjete 28, tesko da imate HC, ali zato ce SAS biti najsvjezija ekipa u PO. Dok je Pop tu, nebi trebalo biti zime.
TP out sutra?
Cini mi se da sam procito da je out sa hamstring povredom.NEZALAGANJE je napisao/la:13 poraza imamoPrevise jeste,ali sta da se radi kad imas ovakav raspored,neku nesrecu u utakmicama koje su isle u OT plus povrede i odmaranja!? Trebalo bi da igra,jer kazu da ne igra samo b2b,ali ko zna!?alemsa je napisao/la:Redate puno poraza, vec 14 cini mi se, a ako predjete 28, tesko da imate HC, ali zato ce SAS biti najsvjezija ekipa u PO. Dok je Pop tu, nebi trebalo biti zime.
TP out sutra?
Znam, na vasu srecu igrali ste puno tekmi protiv Zapada 22, kad krene vise tekmi po Istoku bit ce bolje. Rocketsi i SAS su najvise tekmi odigrali protiv Zapada do sad (od PO ekipa)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.