Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nema Keite da suta nemoguce u zadnjim sekundama ali ima Gomez
Ne pamtim kad sam sladje ugasio stream. 
Nabi je brat Lepom iza oblaka.
Nabi je brat Lepom iza oblaka.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Aajaksodjcjfjfkjcjekdjciejcjfjvifjjcjc
Fabiioooo
Fabiioooo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Auuuuuuu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A **** ti mene hahahahaha
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Stade mi stream i ugasim kad ono preokret

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kako sad kad smo dobili samo se pozitivnih stvari sjecam iz tekme
A kakva ludnica, još sebi ne mogu doći. U subotu gori derbi.
Nije dobra igra, ali tri boda su tri boda.
Nije dobra igra, ali tri boda su tri boda.
Valjaće valjda zbog samopouzdanja ovo večeras.
U subotu uzimamo, Darwin ulazi u 87, zabija, skida gaće i vinta spolovilom prema navijačima Karinamela. 10 utakmica suspenzije.
U subotu uzimamo, Darwin ulazi u 87, zabija, skida gaće i vinta spolovilom prema navijačima Karinamela. 10 utakmica suspenzije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Darwin i jota ce tranformisat ovaj napad kad se uhodaju konacno.
Kad je firmino na terenu, protivnicki stoperi imaju luksuz da duplaju salaha
8 od zadnjih 9 smo prvi primili gol, ovdje se mora nesto okrenuti.
Nada ostaje da ce sutra dovesti laimera/konea. Treba ovoj ekipi vise bulldog nego kreator.
Kad je firmino na terenu, protivnicki stoperi imaju luksuz da duplaju salaha
8 od zadnjih 9 smo prvi primili gol, ovdje se mora nesto okrenuti.
Nada ostaje da ce sutra dovesti laimera/konea. Treba ovoj ekipi vise bulldog nego kreator.
Henderson zeznuo hamstring
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bacite ocjene 
Moram se složiti, mislim da je ovo i Kloppu trebalo i svima.
Ajmoooooooo
Moram se složiti, mislim da je ovo i Kloppu trebalo i svima.
Ajmoooooooo
-
dachodachoni
- Kontakt:
Elliot najbolji igrac sezone za sada 
Ko ce igrat u vezi za vikend 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.