Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook i ostalo..
Imam dvije u Holandiji al su ozenjene. Od ove jedne muz mi nikad nije lego, tu bi se moglo nesto skontat
. Imam neke u Njemackoj al jednu nebi ni neprijatelju preporucio a ova druga je premala

I kakvog rodjaka za mene, al' da je pismen prije svega.

Ozenjene.
Znaci prevrnula sam se.
Ozenjene.
Znaci prevrnula sam se.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ta iz njemacke, je l' ruzna ili vatra ziva, voli djidji midji i to? malo smrkenzi i to?
Ako je to to, jos bolje 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
E jbseahmad_tz je napisao/la:Imam dvije u Holandiji al su ozenjene. Od ove jedne muz mi nikad nije lego, tu bi se moglo nesto skontat. Imam neke u Njemackoj al jednu nebi ni neprijatelju preporucio a ova druga je premala
![]()
Pošto ahmad_tz nema rodica, pitanje važi i za ostale
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to buraz, ima da precesljamo forum sto se tice toga. Ako odem vani, tebe prvog vodim
znaci ja ti nadjem macu, da valja 
Ljiljan je momčina,slobodno ga možete svakoj rodici preporučiti.
Meni zaštekaj kakvu mlađu Ljiljane kad to sve odradiš pa da i ja za kojih 7-8 godina dođem.
Meni zaštekaj kakvu mlađu Ljiljane kad to sve odradiš pa da i ja za kojih 7-8 godina dođem.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Ali po mogućnosti Švabicu,Slovenku,i sl.,znači neku autohtonu tamo da mi nađešBosniacum Lilium je napisao/la:to buraz, ima da precesljamo forum sto se tice toga. Ako odem vani, tebe prvog vodimznaci ja ti nadjem macu, da valja
Ako odeš u Ameriku,Australiju,Kanadu, jaro ja tamo neću hvala ti ko bratu al to mi je predaleko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hvala razbu
ma Boga mi, probao bih sve povuci sto mogu. Znamo svi kako je ovdje ba
Ne znam sta radi nasa familija dijasporci, umjesto da nas mladje vade vani. Niko nece ba ni da cuje za to
Za bracu samo najbolje. Znaci za tebe i legendu cu odmah da rezervisem 2 fine djeve 
@legendo
ma ja. Njihovu, domacu. Nase tamo digle njonjare. Odmah ti zove na policiju. Nemas erekciju, prijavi te za seksualno nasilje.
Ma Austrija, Njemacka najjace. Austrija bi bila taman. Blizu jaro
ma Boga mi, probao bih sve povuci sto mogu. Znamo svi kako je ovdje ba
@legendo
ma ja. Njihovu, domacu. Nase tamo digle njonjare. Odmah ti zove na policiju. Nemas erekciju, prijavi te za seksualno nasilje.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nisu ba, lahko je saletiti ove naše dijasporkeBosniacum Lilium je napisao/la:
@legendo
+Švicarska(tj.san snova), dobro je i kod Solskjera u Norveškoj,pa Švedska, ma sve ove Evropske zemlje dolaze u obzir
- Donnie Darko
- Kontakt:
ahmad_tz je napisao/la:Imam dvije u Holandiji al su ozenjene. Od ove jedne muz mi nikad nije lego, tu bi se moglo nesto skontat. Imam neke u Njemackoj al jednu nebi ni neprijatelju preporucio a ova druga je premala
![]()
ne zelis ovu iz njemacke, ruzna, tuzna i bogu duzna
@ustipak tebi iz familije mogu samo sebe onda preporucit
. Jos te i nasmijavam hahah
da se razumiijemo ovo ozenjene je furka, zaboravim da nece skontat ovi sto me ne znaju a mrsko mi editovat sad hahaah
@ustipak tebi iz familije mogu samo sebe onda preporucit
da se razumiijemo ovo ozenjene je furka, zaboravim da nece skontat ovi sto me ne znaju a mrsko mi editovat sad hahaah
potraži jojuschtipak je napisao/la:I kakvog rodjaka za mene, al' da je pismen prije svega.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala razbu![]()
ma Boga mi, probao bih sve povuci sto mogu. Znamo svi kako je ovdje baNe znam sta radi nasa familija dijasporci, umjesto da nas mladje vade vani. Niko nece ba ni da cuje za to
Za bracu samo najbolje. Znaci za tebe i legendu cu odmah da rezervisem 2 fine djeve
@legendo
nista brate u USA ne mozes dovest nikakvu familiju samo u posjetu i to je tesko...ebiga zaostrili su to pravo ovdje....ne znam kako je u drugi zemljama, ali ovdje ti ono trazi da onaj koji te prima u posjetu ono da ima stalni posao, toliko i toliko para na racunu , a ti tamo moras imati stalni posao , ili da se skolujes ili da ostavljas zenu ili covjeka dole kao garanciju da ces se vratiti
Jednostavno samo poslat kakvu dole da se udaju odnosno da vas one ozene
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I da se školuješ opet postoji ogromna vjerovatnoća da nećeš dobiti vizu ni na 1-2 mjeseca 
Ovu temu treba preimenovati u "trgovina bijelim robljem".Nudi se rodbina ko na traci.
DRUG NEBI TI PUNCA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ja ne znam zato stavljate slike osoba sa fb, zaista je ne bitno da li se on ili ona slika na nekom pasnjaku sa kosom, ili u centru Sarajeva pored Audija Q8, ili neka cura u bikiniju na terasi ili u skafanderu na planini ili Bogu iza nogu ... znaci bilo sta.
A jos gore da sad ismijavamo te iste. Da neko stavi vasu sliku pukli bi od muke i bijesa.
Treba administracija da vodi racuna o ovome, jer je ovo rusenje privatnosti.
A jos gore da sad ismijavamo te iste. Da neko stavi vasu sliku pukli bi od muke i bijesa.
Treba administracija da vodi racuna o ovome, jer je ovo rusenje privatnosti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Odakle ti moja slika ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.