Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
**** ja Ciri mater ako je istina. Psovo je i Papcu i Nadarevicu javno. Neka mu je neko konacno stao u kraj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Lose, uzasno, molim samo bez patetike nase standardne, tipa, ma dobar je i baraz, dobar je k.u.rac, slovenija sa glavnim igracem novakovicem iz kolna izbaci rusiju, ovo je bio ocaj u reziji trenera svih trenera, momci svaka cast
kenoo je napisao/la:jesam ja rekao...
OSIM kapetana Spahića te udarnog dvojca zadnjih veznjih Rahimića i Muratovića za koje se znalo da će zbog žutih kartona zarađenih na La Luzu propustiti uzvratni ogled s Portugalcima, jučer je iz tabora BiH reprezentacije stigla vijest kako će im se na tribinama pridružiti i Zvjezdan Misimović.
Iako su prvotne informacije govorile o tome kako će playmaker njemačkog prvaka Wolfsburga i Ćirinih Zmajeva zbog ozljede koljena izostati s povijesne utakmice, najnovija izvješća govore o drugom razlogu.
Portal Bitno iz izvora bliskih reprezentaciji doznaje kako se Misimović posvađao s Ćirom i to nakon što mu je izbornik uz psovke zamjerio aktivnost na treningu nakon čega je popularni Miske napustio trening.
Podsjetimo, Ćiro je najavio kako će umjesto Misimovića u sastav poslati veznjaka Valladolida Harisa Medunjanina, a glasnogovornica Nogometnog saveza BiH Slavica Pecikoza nije potvrdila ni demantirala ova nagađanja: "Iz reprezentacije nema novih vijesti za susret s Portugalom."
samo cu reci haha ma nismo mi neka provincijska reprezentacija
51%--------49%
jbga place mi se, al' sta ces moramo gledati naprijed.....
Cestitke SLoveniji
ćiro **** ćiro ****....Cartman je napisao/la:**** ja Ciri mater ako je istina. Psovo je i Papcu i Nadarevicu javno. Neka mu je neko konacno stao u kraj.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pa zato i gubimo svaki put. "Ah, super je ovo" Qurac je super. Isti je rezultat ili drugi ili zadnji u grupi. Ne ides na SP i dobijes lijepi ****. Hajde sad Ciro u Kinu.pinoche je napisao/la:Lose, uzasno, molim samo bez patetike nase standardne, tipa, ma dobar je i baraz, dobar je k.u.rac, slovenija sa glavnim igracem novakovicem iz kolna izbaci rusiju, ovo je bio ocaj u reziji trenera svih trenera, momci svaka cast
Kad se sjetim samo da su se mnogi plasili Rusije i Francuske...a vidi Rusa nigdje ih nema hebo vas patak vas
lovencima svaka cast,a nama preostaje da se nadamo za evropsko prvenstvo..da necemo dobiti neku tesku grupu itdd...
Nemojte se sikirati raja,samo mi je ovaj spiker iso na zivce na BHTV1,sere previse.

lovencima svaka cast,a nama preostaje da se nadamo za evropsko prvenstvo..da necemo dobiti neku tesku grupu itdd...
Nemojte se sikirati raja,samo mi je ovaj spiker iso na zivce na BHTV1,sere previse.
ponosan sam na sve sto su uradili. prosla je bolja ekipa. sudija je opet je*o mater. nadat se da ce kazne biti male. to je to.
ćiro zajebo sve s izmjenom...PANDŽI MATER J.EB.EM U PO P.IČ.KE
IZBRISO
Zadnja izmjena: bumerang5, dana/u 18 nov 2009, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
eh **** ti alahcica jesmo nesretna nacija pa **** ti boga nek dobijem ban..
cestitam i ja sloveniji.. dao bosanac gol hehe
cestitam i ja sloveniji.. dao bosanac gol hehe
sedra je napisao/la:Kad se sjetim samo da su se mnogi plasili Rusije i Francuske...a vidi Rusa nigdje ih nema hebo vas patak vas![]()
100% cemo izboriti Europsko
Sve što u ovom trenutku mogu rečt je
SVAKA ČAST MOMCI, BORILI STE SE DO ZADNJEG, IDEMO U IDUČU CIKLUS JOŠ JAČI I JOŠ BOLJI. BRAVO ZMAJEVI!
SVAKA ČAST MOMCI, BORILI STE SE DO ZADNJEG, IDEMO U IDUČU CIKLUS JOŠ JAČI I JOŠ BOLJI. BRAVO ZMAJEVI!
Ma mi ne bi ni Grcku pobjedili sa ovakvim zalaganjem. Nema zelje.sedra je napisao/la:Kad se sjetim samo da su se mnogi plasili Rusije i Francuske...a vidi Rusa nigdje ih nema hebo vas patak vas![]()
U nekim situacija jeste kriv sudija,tako da se covjeku nabralo i moro je istjerati iz sebe,Cartman je napisao/la:Sta je sad sudija kriv? A nase igrace treba da bude stid kako simuliraju. i portugalce isto, sramota. Pogotovo Ibisevic, Liedson i Nani. Za ono bi ja direkt crveni.AeroPlus je napisao/la:Prigovor ..ZalostKevin je napisao/la:zasto crveni ???
Ali nek mu je prigovorio nekide u picku materinu i sudija
Sam navodis za Liedsona i Nania nakupi se jarane,,ipak su oni veca dzubrad ruku na srce,od prve utakmice simulraiju,padaju ko kruske itd..
Rosseti nije smio dati nijedan žuti Portugalu jer je dobio innstrukcije Fife. Mora Portugal na Sp biti kompletan.
FEDERER= KLOC
Nemam komentar, mozda napisem nesto sutra, kad dodjem sebi.
svaka cast majstorima koji porede portugal i rusiju..rusi su jaki ali ne kao portugal a uostalom svaki nas kontakt sa portugalcima faul,svaki faul karton,portugalci napravili manje faula od nas ali ne puno manje a jedan karton,al jbg bice bolje bar smo krenuli iz mrtve tacke...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.