Fakat sta je sa ovim Pjanicom, ako mu se ide nek ide odmah, niko i nikad nece biti veci od kuba, cak ni Totti a kamo li neku MiralemAlen1987 je napisao/la:FlorenziOvo ga je Osvaldo naučio
Kakvo slavlje Florenzija, čovjek je bio u deliriju, igra srcem.
Ne znam jel mi draže što je Florenzi zabio ili TottiTotti je sa svojih 37, puno više pretrčao od Pjanića, koji djeluje kao da mu se više ne igra za ovaj sveti klub.
Nainggolan = pravo pojačanje, on i Kevin odlični na sredini
AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Pjanic je jedino odigrao preko k... oni sto ga seljakaju u Barcu,Manchester,nadam se da ga gledaju 
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 12 jan 2014, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
posto gledam dzeku ... kako igra pjanic moze li mi ko rec
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Sto se tice Rajde Naingolana, strasan igrac a jos bolji posao, zamislite kako smo celavce zamenili, Bradly koji ne katastrofa za Radju koji je klasa
... kakva nam je samo transfer politika 
Radja razbi sve redom, jos samo go fali, Pjanic ako misli ovako ograti slijedi klupa I onda mu ne gine transfer u Genou ili Cagliari.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
oplakahmuXmania je napisao/la:Radja razbi sve redom, jos samo go fali, Pjanic ako misli ovako ograti slijedi klupa I onda mu ne gine transfer u Genou ili Cagliari.
Dobra partija,nismo htjeli ih dalje puniti kad su ostali sa igracem manje,valjda je to ulizivanje da nam prodaju Perina poslije. 
embrace the chaos
Sa Pjanicem se definitivno nešto dešava, momak ima nekih problema i to je evidentno, e sad dal je to ugovor, neke ponude, ona talijanska treba, neko djete koje se spominje da je njegovo i sukob sa ocem, al je frajer neprepoznatljiv
gervinho je danas ujebao jedno 10 dobrih akcija, jednostavno ne igra mozgom i to je to, koristan kod kontri i to je to. sreca pa u onoj kontri kod treceg gola nije ucestvovao
sreca po genovu pa je totti danas bio ispodprosjecan, inace bi popili minimalno 7-8 komada
radja i strotman poderali, a benatija bog otac
livornu se ne piše dobro
gervinho je danas ujebao jedno 10 dobrih akcija, jednostavno ne igra mozgom i to je to, koristan kod kontri i to je to. sreca pa u onoj kontri kod treceg gola nije ucestvovao
sreca po genovu pa je totti danas bio ispodprosjecan, inace bi popili minimalno 7-8 komada
livornu se ne piše dobro
nema potpisa

Kako mi je samo drag ovaj mubarek čovjek
Zadnja izmjena: Alen1987, dana/u 12 jan 2014, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
kakvo ba dijeteAdmir_Sa je napisao/la:Sa Pjanicem se definitivno nešto dešava, momak ima nekih problema i to je evidentno, e sad dal je to ugovor, neke ponude, ona talijanska treba, neko djete koje se spominje da je njegovo i sukob sa ocem, al je frajer neprepoznatljiv
livornu se ne piše dobro
Unica grande amore
pa bila neka vijest u italiji kao dobio djete sa nekom bosankom i zbog toga se zakacio sa starim, tj valjda mu stari zamjerio. mislim ne vjerujem ni ja da je istina, al ajd znaj 
nema potpisa
Joj Destra, iz one dvije šanse morao je zabiti 1 gol
Dovedi nam špica Sabatiniiiiiiii !!!!!!
iz kola u kolo mi fulamo minimalno 5-6 dobrih prilika, destro za 20min na terenu dva zicera, gervinho pitaj boga više kolikoAlen1987 je napisao/la:Joj Destra, iz one dvije šanse morao je zabiti 1 gol![]()
evo rece komentator izgleda i borielo ode u englesku, ajd na hair da i to izadje
nema potpisa
-
Evil Genius II
kako mi je samo drago zbog florenzija ne mogu vam opisati. mali je igracina i mene da se pita uvijek bi igrao ispred gervinha i/ili ljajica jer cak i kad ga ne ide on trci i bori se za razliku od pojedinaca. sto se tice pjanica, losa partija ali totalno ocekivano od njega s obzirom na to da uopste nije ni trebao igrati jer je taddei najavljivan umjesto njega. momak vuce povredu jos od tekme s juventusom i ovo danas je bukvalno bilo igranje uz minimalan trud. cisto sumnjam da su otac, dijete, djevojka ili price oko transfera krivi za to. jednostavno nije dovoljno spreman i to je to.
strootman i ninja izdominirali.
strootman i ninja izdominirali.
Nešto kontam, ko je danas stajo na golu Rome, ja golmana za 90 min nisam vidio. Tako je to kad Burdisso neda prići golu 
Romi treba 1 ili 2 spica ako zeli u buducnosti da osvoji sampionat. Trenutno je Mehdi Benatia najbolji strijelac ekipe!
Dzaba ti tolika prednost u posjedu lopte jer protiv jacih ekipa nece moci pobjedjivati bez dobrih spic igraca.
Dzaba ti tolika prednost u posjedu lopte jer protiv jacih ekipa nece moci pobjedjivati bez dobrih spic igraca.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
de santis komotno mogao uhvatiti kakav wi fi i surfati, kakva nemoc genove. šta li onda tek ceka livornaAlen1987 je napisao/la:Nešto kontam, ko je danas stajo na golu Rome, ja golmana za 90 min nisam vidio. Tako je to kad Burdisso neda prići golu
jel se meni ucinilo ili je na cistom dmc-u poceo strotman, da bi kasnije zamjenio mjesta sa nindzom i igra drasticno bolja bila
šteta što se jedvaj ranije nije ubacio, a isto ne kontam koji djavo ulazi markinho, a ne neko djete da osjeti igru
nema potpisa
Ova sezona je po meni odlicna, zaradili smo na transferima nekih 100 miliona, potrosili jedo pola, doveli mnogo bolje igrace nego sto smo prodali. Ekipa se uigrava, iduce sezone cemo biti atomska bomba, samo sto cemo morati dovesti nekgo napadaca tipa Gillardina ili Dzeku (navijam za njema), koji bi pravio razliku u utakmica koje su tipa Cagllarija, ili Sassuola, u kojim protivnickim ekipama ne bi ni bunker pomagao. Za buducnost se ne treba sekirati, imamo dosta maldih igraca, koji ce vremenom biti strani igraci. Po meni najvece pojacanje u Seriji A je Mehdi Benatija, nevjerovatan igrac po meni jedan od 5 najboljih stopera trenutno na svijetu !
-
Evil Genius II
“Non voglio una punta centrale che non si muova dal centro.” – Rudi Garciamacahz je napisao/la:samo sto cemo morati dovesti nekgo napadaca tipa Gillardina ili Dzeku (navijam za njema)
ovako bi to ja postavio:
.............de sanctis..............
maicon...ddr......castan...dodo
...............ninja..................
.......strootman....pjanic........
..florenzi...benatia
Samo ću napisati da se ne sjećam kada je Roma izgledalo ovako moćno.
Yebeno savšenstvo.
Vezni red doslovno jede manje protivnike. Nainggolan i Strootman su nevjerovatni igrači, čista perfekcija. Kada uzmemo u obzir da su to i Pjanić, DDR, Florenzi...
Po meni Totti odigrao nešto lošiji meč, Pjanić praktično nevidljiv (ali nije bilo toliko loše, imao je dobar šut, mogao je ono lako biti eurogol), a Destro je morao pogoditi iz jedne od šansi koje je imao.
Ojačati još ekipu u zadnjem redu (mada im i ne treba kako igraju
) i dovesti golgetera pa da cijela Evropa strahuje od Vučice.
Ojačati još ekipu u zadnjem redu (mada im i ne treba kako igraju