Sledeca protiv Modrice ...Valjda bude nocni termin....subota 04.02.2012astra1922 je napisao/la:hajde zmaje daj postave nisam mogao ici imo obaveza a zanima me pravo .kad je sledeca utakmica jesil cuo i protiv koga
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
cisto sumnjam da ce modrica dati teren a jos pogotovo nocna da bude ne gine nam obudovacmoranjak je napisao/la:Sledeca protiv Modrice ...Valjda bude nocni termin....subota 04.02.2012astra1922 je napisao/la:hajde zmaje daj postave nisam mogao ici imo obaveza a zanima me pravo .kad je sledeca utakmica jesil cuo i protiv koga

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kovačević, Moranjkić, Jusić, Jakovljević, A.Halilović, Delić, Husić, Mašić, Hamzić, E.Halilović, Nuhanović (Đelmić, Stanić, Nezić, ostalo ne znam
)

Dragon Town
-
- Kontakt:
Ko je dao golove za Zvijezdu ?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jakovljević i HusićBosanski zmaj je napisao/la:Ko je dao golove za Zvijezdu ?
Dragon Town
bekovi betonzmaj_Bosne je napisao/la:Jakovljević i HusićBosanski zmaj je napisao/la:Ko je dao golove za Zvijezdu ?

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Almir je igrao poziciju koju je igrao prije Gavarić, Emir je igrao špicaastra1922 je napisao/la:bekovi betonzmaj_Bosne je napisao/la:Jakovljević i HusićBosanski zmaj je napisao/la:Ko je dao golove za Zvijezdu ?zmaje koju je poziciju igro almir a koju emir halilovic

Dragon Town
mi ne igramo vise formaciju ko u jovica nego 3-5-2 skroz ofanziva al sreda zato puno vise radiastra1922 je napisao/la:bekovi betonzmaj_Bosne je napisao/la:Jakovljević i HusićBosanski zmaj je napisao/la:Ko je dao golove za Zvijezdu ?zmaje koju je poziciju igro almir a koju emir halilovic
11.02 igramo sa slobodom bice negdje izmedu tuzle i gradačca neutralno al znat ce se ubrzo
Jakovljević i Husić[/quote]
bekovi beton
zmaje koju je poziciju igro almir a koju emir halilovic[/quote]
Almir je igrao poziciju koju je igrao prije Gavarić, Emir je igrao špica
kao i Hamza, Nuhanović igrao poziciju Djelmića (krilo desno) Husić lijevo krilo i nije imao zadaću da se vraća skroz u odbranu.[/quote]
lijepo je cuti da novi trener ima posve druge koncepcije igre optimista sam sto se tice ovog trenera mogli bi dobiti skroz novu zvijezdu...sta li je sa grbovicem

bekovi beton

Almir je igrao poziciju koju je igrao prije Gavarić, Emir je igrao špica

lijepo je cuti da novi trener ima posve druge koncepcije igre optimista sam sto se tice ovog trenera mogli bi dobiti skroz novu zvijezdu...sta li je sa grbovicem

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
BRAVO KUNTA ZA FORMACIJU, KONACNO NAKON 2-3 SEZONE IZGLEDA DA CEMO IGRATI NAPADACKI !Ako budemo ovako igrali u prvenstvu,a mislim da nece biti puno odstupanja ovo ce biti vrlo hrabra taktika.Ali eto igrali smo zadnjih par sezona nesto povucenije pa opet smo napravili slabije rezultate nego kada smo igrali napadacki kod Ratka.
Evidentno je da nam trebaju napadaci, minimalno 2-3 jer mi nemamo klasicnog spica.
Evo kako sam shavtio zmaj_Bosne to je na terenu izgledalo ovako:
3-5-2
---------------E.HALILOVIC------------HAMZIC---------------
HUSIC--------DELIC--A.HALILOVIC---MASIC------NUHANOVIC
MORANJKIC-----------JUSIC------JAKOVLJEVIC-------------
------------------------KOVACEVIC----------------------------
Evidentno je da nam trebaju napadaci, minimalno 2-3 jer mi nemamo klasicnog spica.
3-5-2
bekovi beton
zmaje koju je poziciju igro almir a koju emir halilovic[/quote]
mi ne igramo vise formaciju ko u jovica nego 3-5-2 skroz ofanziva al sreda zato puno vise radi[/quote]
mislim da je cak jedno vrijeme igrao 3-4-3 Masic je danas igrao kao Gatuzo heheh prava radilica nadam se da ce tako nastavit kazu da je rezultat sraman po meni nije jer teren i lopte su bile smrznute a promasili smo 5 zicera po meni radi terena trebalo je danas igrati na onokvom vremenu od pojacanja su mi se svidili igrac sa brojem 24 mislim da je igrao u Slaviji i igrac br 11 mislim da je iz samca sve u svemu cekat cemo prvenstvo da se vidi gdje smo sta smo

mi ne igramo vise formaciju ko u jovica nego 3-5-2 skroz ofanziva al sreda zato puno vise radi[/quote]
mislim da je cak jedno vrijeme igrao 3-4-3 Masic je danas igrao kao Gatuzo heheh prava radilica nadam se da ce tako nastavit kazu da je rezultat sraman po meni nije jer teren i lopte su bile smrznute a promasili smo 5 zicera po meni radi terena trebalo je danas igrati na onokvom vremenu od pojacanja su mi se svidili igrac sa brojem 24 mislim da je igrao u Slaviji i igrac br 11 mislim da je iz samca sve u svemu cekat cemo prvenstvo da se vidi gdje smo sta smo

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Otprilike ovako, samo što je Hamza se malo vraćao u sredinu a E.Halilović bio čisti špic.Bosanski zmaj je napisao/la:BRAVO KUNTA ZA FORMACIJU, KONACNO NAKON 2-3 SEZONE IZGLEDA DA CEMO IGRATI NAPADACKI !Ako budemo ovako igrali u prvenstvu,a mislim da nece biti puno odstupanja ovo ce biti vrlo hrabra taktika.Ali eto igrali smo zadnjih par sezona nesto povucenije pa opet smo napravili slabije rezultate nego kada smo igrali napadacki kod Ratka.
3-5-2
-------------E.HALILOVIC------------HAMZIC---------------
HUSIC---------------------DELIC---------------NUHANOVIC
------------A.HALILOVIC---------------MASIĆ---------------
---------MORANJKIC-----JUSIC------JAKOVLJEVIC-------------
Dragon Town
sviđa mi se ova formacija.... samo mislim da bi umjesto hamze trebao neko brzi...
-
- Kontakt:
Sta je sa Grbovicem, hoce li ostati ili ide ?
od sutra pocinje sa ekipom trenirat normalno povreda gotova stvar iBosanski zmaj je napisao/la:Sta je sa Grbovicem, hoce li ostati ili ide ?
vec protiv modrice bi trebo igrat pa sacekat cemo
lijepo bogami i meni se svida ova formacija ,jos sad posto su nam otisla cetiri igraca vjerujem da ce isto toliko doci plus i djelma je tu bicemo dobri forza

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
mislim da je Nuhanovic igro jedno vrijemeemir_dj je napisao/la:sviđa mi se ova formacija.... samo mislim da bi umjesto hamze trebao neko brzi...
Susaković Igor, napadač iz Borca Samac, tesko bilo sta naci konkretno na netu o njem..... ako je 24 zvijezdan stanic. to je momak rodom iz ugljevika igrao je i u slaviji zabio nam gol u sezoni 2009/10 u I.Sar.Fatko je napisao/la:mislim da je cak jedno vrijeme igrao 3-4-3 Masic je danas igrao kao Gatuzo heheh prava radilica nadam se da ce tako nastavit kazu da je rezultat sraman po meni nije jer teren i lopte su bile smrznute a promasili smo 5 zicera po meni radi terena trebalo je danas igrati na onokvom vremenu od pojacanja su mi se svidili igrac sa brojem 24 mislim da je igrao u Slaviji i igrac br 11 mislim da je iz samca sve u svemu cekat cemo prvenstvo da se vidi gdje smo sta smo
Zvjezdan Stanic u Zvijezdi ? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.