Tata srbin majka hrvatica, jel tako sefe?badblueboylivno je napisao/la:Sretno Super Orlovima!
Nogometna reprezentacija Hrvatske
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- hskzmostar
- Kontakt:
Zasto kriti glavu iza carsafa bijela, kukavica partizana koji bijelo lice kriju, na facebook svoja stopala borci stavljaju dok ih komunjare placaju.
Sve lazni borci i kukavice a nigdje lica, pic. ke smo sredili u Francuskoj od tada se kriju i jedino ih po broju cipela mozemo prepoznati.
Facebook borci nesto kao mostarske mame na fecu
Tetkice i pi.ckice bez imena i prezimena
Sve lazni borci i kukavice a nigdje lica, pic. ke smo sredili u Francuskoj od tada se kriju i jedino ih po broju cipela mozemo prepoznati.
Facebook borci nesto kao mostarske mame na fecu
Tetkice i pi.ckice bez imena i prezimena
- badblueboylivno
- Kontakt:
Deset Srba ti igra u HRVATSKOM športskom klubu, koristiš srpske izraze, a mene prozivaš jer su mi i mama i tata Srbi. Objesi se, nepismena licemjerna stoko!hskzmostar je napisao/la:Tata srbin majka hrvatica, jel tako sefe?badblueboylivno je napisao/la:Sretno Super Orlovima!
Napred, (Super) Orlovi!
Hayley <3
- hskzmostar
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Deset Srba ti igra u HRVATSKOM športskom klubu, koristiš srpske izraze, a mene prozivaš jer su mi i mama i tata Srbi. Objesi se, nepismena licemjerna stoko!hskzmostar je napisao/la:Tata srbin majka hrvatica, jel tako sefe?badblueboylivno je napisao/la:Sretno Super Orlovima!
Napred, (Super) Orlovi!
Za njih znamo da su srbi ti si pod sumnjom.
Volis ti Orlove ali srpske
Sto se pjenis vidis da sam pogodio idi napisi nesto na carsaf i slikaj tene jado jadni
- badblueboylivno
- Kontakt:
Jado bez identiteta, izgubljen u vremenu i prostoru, mi se javlja.
Član partije pa vjerni glasač stranke koja je uništila hrvatski narod u BiH. Kad bolje pogledam, ne čudi podržavanje izdajica iz Hrvatske.
Navijač kluba prepunog Srba, a u Srbima vidi sve najgore.
Hrvatska ga želi kao zdrava osoba (grupa ljudi kojoj očito ne pripadaš) sidu, a on se uznemirio kao da živi usred Hrvatske, plaća porez i baštini tu zemlju.
Grdna rano s, ne znam, Cima, učini si (a i nama ostalima) uslugu, nađi drvo, uzmi konap, prebaci, napravi omču i stavi si oko tog pilećeg vratića.
Član partije pa vjerni glasač stranke koja je uništila hrvatski narod u BiH. Kad bolje pogledam, ne čudi podržavanje izdajica iz Hrvatske.
Hrvatska ga želi kao zdrava osoba (grupa ljudi kojoj očito ne pripadaš) sidu, a on se uznemirio kao da živi usred Hrvatske, plaća porez i baštini tu zemlju.
Grdna rano s, ne znam, Cima, učini si (a i nama ostalima) uslugu, nađi drvo, uzmi konap, prebaci, napravi omču i stavi si oko tog pilećeg vratića.
Hayley <3
- hskzmostar
- Kontakt:
Zatrovali ste temu pa ti smeta tudje misljenje, malo sam bio dosadan kao vi borci protiv HNS - a (koji borci sem Simica i kompanije)pa te ocigledno uznemirio niste stali iza ljudi kao Simic i masovno pozivali na promjene nego neke huliganske taktike i slikanje sa carsafima, sto ces dobiti sto nepodupires nogometnu reprezentaciju evo Ronaldo je osudjeni kriminalac jucer postao pa nema toliko moralisanja po svijetu oko toga samo jude iz hrvatskih redova imaju neke lazne borce i sulude ideje da okrenu ledja, njih 5% terorira napaceni narod kojem je nogomet razonoda i sporedna stvar u zivotu.badblueboylivno je napisao/la:Jado bez identiteta, izgubljen u vremenu i prostoru, mi se javlja.![]()
U srbima ne vidim nista lose, cak stovise divim se jer u svakom momentu znaju tko su i sto su za razliku od laznih hrvata kao ti tj. Bosanca.
-
PiazzaGrande
- hskzmostar
- Kontakt:
Kriminalac jedanPiazzaGrande je napisao/la:Dabogda sve dobili do kraja!
Forza!
Jeb... te Mamic i prcija

badblueboylivno je napisao/la:Jado bez identiteta, izgubljen u vremenu i prostoru, mi se javlja.![]()
fino si mu objasnio neke stvari
- hskzmostar
- Kontakt:
Hvala kolega ne kupujem u Konzumu...
Samo Mercator, volim slovence
Zanimljivo ima li itko sem glupe Torcide da se sluzi carsafima?
Zanimljivo ima li itko sem glupe Torcide da se sluzi carsafima?
-
PiazzaGrande
hskzmostar je napisao/la:Kriminalac jedanPiazzaGrande je napisao/la:Dabogda sve dobili do kraja!
Forza!
Jeb... te Mamic i prcija
Mamić je aorist!
Idemo dalje!
Pozdrav curama i momcima iz Mo koji su otišli gore, znam da su se napatili!
Forza!
Volim te bola'!

jel to hns platio put u rusiju ovome poštenjaku
hskzmostar je napisao/la:Hvala kolega ne kupujem u Konzumu...
to ti je ista firma u sklopu agrokora
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Jeste debili, zašto međusobno serete jedni po drugima,**** vas i Mamić i HNS i Modrić,oni su nitko i ništa,a Hrvatska je Hrvatska,igrači,savez,izbornik su prolazni, domovina je vječna,ne gubite identitet!
Na prvo mjesto stani i ostani!
- hskzmostar
- Kontakt:
Whiteredangel je napisao/la:Jeste debili, zašto međusobno serete jedni po drugima,**** vas i Mamić i HNS i Modrić,oni su nitko i ništa,a Hrvatska je Hrvatska,igrači,savez,izbornik su prolazni, domovina je vječna,ne gubite identitet!
Ne mogu oni to shvatit to su borci za pravdu, malo ih usao zajeb... I kontrirat udbaskim metodama odmah se zapjenili pozivaju na samoubojstvo
Nervozni su od kad im je vodja Matija Babic okrenuo ledja i prekinuo bojkot repke
Idol iz iznevjerio
Vidi se svoj četvorici iz pogleda da nisu baš najoštriji noževi u ladici.Seaman je napisao/la:
Guardian,ZDF...idemo daljeNa ZDF-u vrte reportažu o Mamiću i krimosima iz HNSa.Osuda Mamiću, prosvjedi BBB-a, slike i video prosvjeda sa dinamovih utakmica, Hrvatska-Češka 2016 prekid, razlog prekida...
- hskzmostar
- Kontakt:
Daj netko nek carsaf kakav objesi da skupa veceras slavimo.
Hajmo Livno hajmo bosno i hercegovino hajmo bojkot decki
Hajmo Livno hajmo bosno i hercegovino hajmo bojkot decki
Najjače mi je kad svaki novi dan, nova zastava na avataru bez provjere ima li kriminalaca u savezu od te države 
audere est facere!
Ni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede protiv Nigerije na otvaranju svjetskog prvenstva u Rusiji.
"Zadovoljan sam pobjedom, jer na svjetskom prvenstvu nema lakih protivnika što je potvrdila utakmica između Argentine i Islanda. Ništa ne vrijedi ako si favorit na papiru, a to ne potvrdiš na terenu," kazao je Šuker pa dodao:
"Raduje me raspoloženje igrača, trenera, klupe, svih. To najbolje potvrđuje Modrićev šprint u 80. minuti kod rezultata 2:0."
Šuker se osvrnuo i na sjajnu atmosferu na tribinama stadiona, ali i indirektno uputio kritiku hrvatskoj državi.
"To je tako kada se država potrudi i uvede ID za navijače, onda na tribinama nema huligana".

"Zadovoljan sam pobjedom, jer na svjetskom prvenstvu nema lakih protivnika što je potvrdila utakmica između Argentine i Islanda. Ništa ne vrijedi ako si favorit na papiru, a to ne potvrdiš na terenu," kazao je Šuker pa dodao:
"Raduje me raspoloženje igrača, trenera, klupe, svih. To najbolje potvrđuje Modrićev šprint u 80. minuti kod rezultata 2:0."
Šuker se osvrnuo i na sjajnu atmosferu na tribinama stadiona, ali i indirektno uputio kritiku hrvatskoj državi.
"To je tako kada se država potrudi i uvede ID za navijače, onda na tribinama nema huligana".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.