Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Da smo samo malo manje griješili...
Samo naprijed Saraj'vo!
Danas je Aleksic to doktorski odradio bravo majstore
ti i Baja ste samo takav tandem odlicno zatvorili utakmicu 
Steta zbog ovoga. Momci su se dobro izmorili, a na kraju su izgubili zbog gluposti.
jbg...
nema veze... podrška momcima
nema veze... podrška momcima
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- masteRofPoker
- Kontakt:
Dobro. Treba im ovakvih utakmica, da sazriju i da steknu iskustvo koje ce im itekako trebati.
Ovaj Aleksic je primjer za sve one sto kazu da nam ne treba "camuga" u repci. E treba itekako i to od pionira pa do A selekcije. Nisam htio nikoga da izdvajam ali momak stvarno nema puno veze sa organizacij napada.
Nista, idemo dalje, boriti se do kraja.
Ovaj Aleksic je primjer za sve one sto kazu da nam ne treba "camuga" u repci. E treba itekako i to od pionira pa do A selekcije. Nisam htio nikoga da izdvajam ali momak stvarno nema puno veze sa organizacij napada.
Nista, idemo dalje, boriti se do kraja.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Tako sam ljut izgubili smo utakmicu radi naših gluposti i što nas je nadskakala manja momčad
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ovaj poraz ce nas vjerovatno kostati plasmana u 1/4finale. Steta...
Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Na kraju simboličan poraz u tekmi koju smo morali pobijediti!!!! MORALI... Jer smo bolja ekipa!!!
Ali idemo dalje!!!
Sent from Angelina's bed
Ali idemo dalje!!!
Sent from Angelina's bed
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 28 jul 2014, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
ne mogu pobijediti,kad sami ne vjeruju u pobjedu..Greske su uredu,svi ih prave i u seniorskoj konkurenciji al ne smijes bit glup i pravit ih konstantno i na jako glup nacin,ali eto
Idemo sutra protiv CG koja je Srbiju dobila 5 razlike
Idemo sutra protiv CG koja je Srbiju dobila 5 razlike
mi smo prvaci, kad treba bezpotrebno izgubiti utakmicu. u zadnjoj minuti prve cetvrtine su srbi napravili 8-0 seriju ja mislim, a prije toga smo ih kontrolisali bez problema. naravno masa bacenih lopti i promasenih zicera su dali svoj rezultat.
peno se logicno tacno danas probudio, ja mislim da u dosadasnje 3 utakmice nije dao 16 poena zajedno. ali eto i kod nas je djedovic isto pokazao vise nego dosad.
komotno smo ih mogli uzeti, ostaje velika zal za izgubljenim poenima.
peno se logicno tacno danas probudio, ja mislim da u dosadasnje 3 utakmice nije dao 16 poena zajedno. ali eto i kod nas je djedovic isto pokazao vise nego dosad.
komotno smo ih mogli uzeti, ostaje velika zal za izgubljenim poenima.
Samo ne znam koja je uloga Hadzica na prvenstvu?Jel on kuhar,vozac ili je igrac?Pa daj momku priliku da vidimo koja mu je strucna sprema jbte ...
Opet se javlja problem pod kosem,ali sveukupno izgubljene lopte,slobodna i ovi njihovi smijesni ofanzivni skokovi su nas kostali pobjede..
Opet se javlja problem pod kosem,ali sveukupno izgubljene lopte,slobodna i ovi njihovi smijesni ofanzivni skokovi su nas kostali pobjede..
I ja se pitam isto. Volio bi jos da mi mozda @vladedivac i @zaboljisportubih to objasne na strucan nacin.Lotus je napisao/la:Samo ne znam koja je uloga Hadzica na prvenstvu?Jel on kuhar,vozac ili je igrac?Pa daj momku priliku da vidimo koja mu je strucna sprema jbte ...
Ili ovo:
4 M. Pilavdzic 00:09 sekundi (danas)
9 D. Hadzic 00:19 sekundi (sa cesima)
00:19 [BIH] Substitution - M. Predic OUT, N. Dedovic IN
00:19 [CZE] D. Pekárek - turnover (out of bounds, 1 TO)
00:20 [BIH] Substitution - N. Dedovic OUT, M. Predic IN
(ovo se desava na svakoj utakmici naj manje jedan - lahko je provjerit)
Ovo je sa Cesima mozda je mislio da je fudbal da dobije na vremenu ili---
Imamo li mi kakve akcije (Dusko kaze igramo 51
Volio bi da nama "strucnjacima" ovi strucnjaci objasne.
Sta reci momcima, nema nam druge nego sutra i dalje navaliti pa ste bude. U svakom slucaju mislim da ce osigurati opstanak i ako tako bude ipak je to solidno u ovom momentu.
Aleksic 6-ti igrac Srbije, da nije Bajram sve bi mu od -do.
Ako ce nam ovakvi cmarovi igrati za BIH, onda neka se svi opredjele za susjede i komsije. NE TREBAJU NAM!!!!!
Hocemo igrace koji ce srcem igrati za svoju zemlju.
Ako ce nam ovakvi cmarovi igrati za BIH, onda neka se svi opredjele za susjede i komsije. NE TREBAJU NAM!!!!!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
kakva ti je to priča, životatiemir79 je napisao/la:Aleksic 6-ti igrac Srbije, da nije Bajram sve bi mu od -do.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da je Ahmed,onda ti njegove greske ,koje su uzgred pravili i svi ostali igrac,pa gotovo isto kao i Aleksic,onda ti mozda ne bi smetalo.emir79 je napisao/la:Aleksic 6-ti igrac Srbije, da nije Bajram sve bi mu od -do.
Momci imaju po 17 godina,ovo je veliko iskustvo za njih.Od Srbije izgubiti 6 razlike,i to na kraju krajeva zahvlajujuci tim greskama koje su normalne je dobra stvar.
A tih predrasuda je vise pun qrac.
Progovori na novog Dzevdu Alihodzica.
BosnaE
Slusaj nesto, ako si ti slijep pa ne vidis je tvoj PROBLEM, ja nisam, niti je ovo prvi slucaj da se protiv matice ne igra zarom.newton_heath_lyr je napisao/la:Da je Ahmed,onda ti njegove greske ,koje su uzgred pravili i svi ostali igrac,pa gotovo isto kao i Aleksic,onda ti mozda ne bi smetalo.emir79 je napisao/la:Aleksic 6-ti igrac Srbije, da nije Bajram sve bi mu od -do.
Momci imaju po 17 godina,ovo je veliko iskustvo za njih.Od Srbije izgubiti 6 razlike,i to na kraju krajeva zahvlajujuci tim greskama koje su normalne je dobra stvar.
A tih predrasuda je vise pun qrac.
Progovori na novog Dzevdu Alihodzica.
Ovakvi nam ne trebaju, i nije to samo sto je Aleksic, ja sam se i Seferovicima,Tankovicima sjetio mamice vise puta.
Sto , je li to ako je on Aleksic pa je nedodirljiv, nedaj boze kritikovati ih uvrijedice se. E pa nece moci vise tako, ili igraj srcem ili odyebi da se ne znam kako zoves. Mozda im se trebamo svima u paKas uvlaciti da bi igrali za BIH, da nebi slucajno izabrali komsije/susjede?
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 28 jul 2014, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E vidis @emir kako nisi objektivan.Iako ni sam nisam zadovoljan igrom malog(zbog njegovog ne narocitog kvaliteta,a ne nacionalnosti)on je danas jedini nas igrac koji se 2 puta bacao na parket ne bili spasio loptu.Jednom u prvom i jednom u drugom poluvremenu.Ne bih rekao da je to nedostatak zara.
Aleksa treba malo vise odmarati i rotirati se sa Garicem.. To je jedina Bajina greska... Previse se umara u odbrani pa u napadu je obicno sterilan... Pick and roll ne igramo cesto, al kad odigramo uvijek damo poene... Mozda je to rjesenje, jer i Predic i Lazic su strasne atlete koje je tesko zaustaviti kad krenu prema kosu...
Da smo danas imali Gacica da organizira igru i Kenu Karahodzica da skace uzeli bi glat Srbijance koji po meni i nisu nesto specijalno... Ubice Turci brasno u njima.... Sad je imperativ dobiti sutra Djetice i na megdan Spaniji da se ''pokoljemo'' sa njima za prolaz... Spanci su umorniji mnogo od nas....
I te price o nacionalnosti ostavite po strani
.. Lazic i Predic su danas ginuli... A jucer nam svojom mirnocom Aleksa donese pobjedu.. Pogodi 6 zaredom slobodnih bacanja...
Da smo danas imali Gacica da organizira igru i Kenu Karahodzica da skace uzeli bi glat Srbijance koji po meni i nisu nesto specijalno... Ubice Turci brasno u njima.... Sad je imperativ dobiti sutra Djetice i na megdan Spaniji da se ''pokoljemo'' sa njima za prolaz... Spanci su umorniji mnogo od nas....
I te price o nacionalnosti ostavite po strani
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- samo_lijevo
- Kontakt:
nisam nikada ovdje pisao,ali redovno citam zbog kvalitetne diskusije i informacija,i onda naletim na ovoemir79 je napisao/la:Aleksic 6-ti igrac Srbije, da nije Bajram sve bi mu od -do.
kada ovo procitas samo mozes zakljuciti da je nabolje da niko ne igrao osim onih koje ovaj gospodin smatra "svojim".
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
i bez lugare da ne dolaze
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.