Dere tog Audia i Ferrarie kao malu djecu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
*cough* može na budžetu *cough*rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 09:45Samo Tesla Model S Performance, 800 konja a ne troši ništa![]()
Dere tog Audia i Ferrarie kao malu djecu![]()
Govorimo o autu iz vlažnih snovaHeller je napisao/la: ↑02 jul 2020, 10:07*cough* može na budžetu *cough*rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 09:45Samo Tesla Model S Performance, 800 konja a ne troši ništa![]()
Dere tog Audia i Ferrarie kao malu djecu![]()
600 km u idealnim uvjetima. Znaci bez start/stop rezima, voznjom od cca 60 km/h.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 19:31
Kakva zvijercina, 820 konja u Ludicrus plus modu, 2,4 sekunde do stoje, 600 km na jednom punjenju i sto je najbolje ne trosi nista![]()
Auto buducnosti![]()
Ma šta imaš misliti ,novo auto .cala je napisao/la: ↑02 jul 2020, 15:30Dok ne razviju neku super bateriju, elektricna auta su i dalje sci-fi. Zasad najblize prakticnom rjesenju su hibridi.
https://www.olx.ba/artikal/38687022/ope ... -povoljno/
Sta mislite o ovoj Astri? Pojma nemam koje motore Opel koristi i koliko su pouzdani uopste. Vecina proizvodjaca ima barem jedan motor s kojim su bas pogodili i koji su prakticki neunistivi ako ih se pravilno i redovno odrzava.
I meni je. Pitao lika što ga prodaje i što nagla promjena cijene, kaže kupio novo auto pa hoće što prije ovo da proda.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 jul 2020, 22:30Ma šta imaš misliti ,novo auto .cala je napisao/la: ↑02 jul 2020, 15:30Dok ne razviju neku super bateriju, elektricna auta su i dalje sci-fi. Zasad najblize prakticnom rjesenju su hibridi.
Sta mislite o ovoj Astri? Pojma nemam koje motore Opel koristi i koliko su pouzdani uopste. Vecina proizvodjaca ima barem jedan motor s kojim su bas pogodili i koji su prakticki neunistivi ako ih se pravilno i redovno odrzava.
Samo mi je sumnjivo oko cijene , prije par dana 24000 sada 18700![]()
Ja imam iskustva sa Corsom sti motor nikakvih problema , potrošnja odlična , fino vuče ...cala je napisao/la: ↑02 jul 2020, 22:38I meni je. Pitao lika što ga prodaje i što nagla promjena cijene, kaže kupio novo auto pa hoće što prije ovo da proda.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 jul 2020, 22:30Ma šta imaš misliti ,novo auto .cala je napisao/la: ↑02 jul 2020, 15:30Dok ne razviju neku super bateriju, elektricna auta su i dalje sci-fi. Zasad najblize prakticnom rjesenju su hibridi.
Na stranu to što je novo, više me zanima kvalitet ovih motora.
Ma mutan frajer k'o Dunav...bombaysaphire je napisao/la: ↑02 jul 2020, 22:45Ja imam iskustva sa Corsom sti motor nikakvih problema , potrošnja odlična , fino vuče ...cala je napisao/la: ↑02 jul 2020, 22:38I meni je. Pitao lika što ga prodaje i što nagla promjena cijene, kaže kupio novo auto pa hoće što prije ovo da proda.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 jul 2020, 22:30
Ma šta imaš misliti ,novo auto .
Na stranu to što je novo, više me zanima kvalitet ovih motora.
Sa ovom kilometražom motor se tek "razradio" ...
Interesantan je taj lik što prodaje Astru , vidim i da na Dobrinji stan od 90 kvadrata prodaje za 99000 KM ...
Tesla is now worth more than Toyota, Disney and Coke
Logično ,što više autoputeva manje smrti ...
Jagaur F-Pace mi je premocan, dobio ga na dan da vozam dok mi zamjene ulje na RR i navuko se samo tako. Cijena prestige modela je 55k sto nije lose, vjerovatno za par mjeseci cu ga uzet u zamjenu za RRredbull93 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 00:54Ma ne mogu ja svasta, mora bas liciti na nesto. Vjeruj ima i ovih audia, bmw... koji mi se ne svidjaju i tesko da bi ga vozio.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 jul 2020, 00:44Đeš mi na Hondu gospodara mi , aaaaaaaa ...
Ja vozim Hondu Civic generaciju prije ovog , popularnog svemirca on kad je izašao bio dizajnom ispred vremena ..
Stoji da su Japanci hajmo reći "čudni" sa dizajnom , pogotovo Toyota i Honda , ali eto imaš Mazda po meni sa Alfom pravi najljepša auta , može tu i Peugeot proći...
I ja kad sam mlađi bio maštao sam o Golfu , igrom slučaja prvo auto mi je bila Honda Civic prva generacija i tu sam "progledao" ...
Inace nisam ljubitelj japanaca i francuza nikako.
Dok mi se npr. svidja alfa romeo 159 i ona nova giulia. Onda range rover ima fina auta, mercedes finih modela, jaguar pokoji se moze izdvojiti... A fan sam audia![]()
Auto mojih snova audi RS3, nadam se za par godina da cu ga sebi moci priustiti.
Fikret malinar ima takav , bijel crne felge ...Torres_9 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:49Jagaur F-Pace mi je premocan, dobio ga na dan da vozam dok mi zamjene ulje na RR i navuko se samo tako. Cijena prestige modela je 55k sto nije lose, vjerovatno za par mjeseci cu ga uzet u zamjenu za RRredbull93 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 00:54Ma ne mogu ja svasta, mora bas liciti na nesto. Vjeruj ima i ovih audia, bmw... koji mi se ne svidjaju i tesko da bi ga vozio.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 jul 2020, 00:44
Đeš mi na Hondu gospodara mi , aaaaaaaa ...
Ja vozim Hondu Civic generaciju prije ovog , popularnog svemirca on kad je izašao bio dizajnom ispred vremena ..
Stoji da su Japanci hajmo reći "čudni" sa dizajnom , pogotovo Toyota i Honda , ali eto imaš Mazda po meni sa Alfom pravi najljepša auta , može tu i Peugeot proći...
I ja kad sam mlađi bio maštao sam o Golfu , igrom slučaja prvo auto mi je bila Honda Civic prva generacija i tu sam "progledao" ...
Inace nisam ljubitelj japanaca i francuza nikako.
Dok mi se npr. svidja alfa romeo 159 i ona nova giulia. Onda range rover ima fina auta, mercedes finih modela, jaguar pokoji se moze izdvojiti... A fan sam audia![]()
Auto mojih snova audi RS3, nadam se za par godina da cu ga sebi moci priustiti.
Momčino, opet ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.