NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Odbrana je u ovom posljednjem drive-u pokvarila odlicnu danasnju predstavu. Nedopustivo je da ti Tannehill sa dva dodavanja osvoji preko 50 yardi. Na kraju smo ipak dobili 23-16 i prvi smo tim koji je osvojio diviziju.
Ali kada se sve sabere odbrana nam je na kraju donijela pobjedu sa dva kljucna zasutavljanja u Redzoni na 3rd down.
Protiv Texansa napad mora izgledati kvalitetnije, inace nam se crno pise. Slicna utakmica kao protiv Billsa. Pobjedu pisi, igru brisi.
Ali kada se sve sabere odbrana nam je na kraju donijela pobjedu sa dva kljucna zasutavljanja u Redzoni na 3rd down.
Protiv Texansa napad mora izgledati kvalitetnije, inace nam se crno pise. Slicna utakmica kao protiv Billsa. Pobjedu pisi, igru brisi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i Urlacher se povrijedi gortovi smo nemamo skim vise ni igrat sve nam otislo u pm..Jennigs takodjer.. ne znam odbrana nam losa u ovim trenuticima ne znam zasto
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 02 dec 2012, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Igrali su prevent, ali mi neshvatljivo da ne pokrivaju aut. Hartline se iznenadio sto ga niko ne cuva.amerosm je napisao/la:Odbrana je u ovom posljednjem drive-u pokvarila odlicnu danasnju predstavu. Nedopustivo je da ti Tannehill sa dva dodavanja osvoji preko 50 yardi. Na kraju smo ipak dobili 23-16 i prvi smo tim koji je osvojio diviziju.
Ne mozemo igrati lose dvije sedmice zaredom, sto i nije lose.
Ako ih dobijemo rodio bi se, zbog nekih ovdje na forumu...
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Dobise Seahawksi...odlican drive Wilsona.
Sada da vidimo Ramse i 49erse.
Sada da vidimo Ramse i 49erse.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pobjedise nas ljudi ebiga nevjerovatno majkemi ta smo uradili sebi..od ovakve utakmice Cutlera mi ovo uradimo sebi..pa nema izgubili smo sve igrace svi se povrijedili opet 3 igraca van
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I tako osvojišmo diviziju i 4 put zaredom i 9 put u posljednjih 11 god
Čisto da se zna ko je gazda u kući, mislim diviziji
Sad protiv Texansa i Ninersa opušteno, bez pritiska, osim na njihovog QB
Samo da sve do kraja prođe bez novih povreda, Gronk se vrati akbgd i to je to do PO
Al' hoće produžeci ove Ninerse i Ramse, drugi put ove sezone
, još kad bi i ova neriješeno završila, e to bi tek show bio 
Al' će Tampa da nastrada od Peytona, pass odbrana im je jedna od najgorih u NFL-u
A Marshallu i Cutleru svaka čast na onom driveu i hvatanju za OT, definicija clutcha, al' su ipak osjetili na svojoj koži (kao i mi
) sad u OT i na kraju 4/4 kako su Wilson i SHawksi opasni u tijesnim tekmama 
Čisto da se zna ko je gazda u kući, mislim diviziji
Sad protiv Texansa i Ninersa opušteno, bez pritiska, osim na njihovog QB
Samo da sve do kraja prođe bez novih povreda, Gronk se vrati akbgd i to je to do PO
Al' hoće produžeci ove Ninerse i Ramse, drugi put ove sezone
Al' će Tampa da nastrada od Peytona, pass odbrana im je jedna od najgorih u NFL-u
A Marshallu i Cutleru svaka čast na onom driveu i hvatanju za OT, definicija clutcha, al' su ipak osjetili na svojoj koži (kao i mi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Eh slijedece hefte kad padnu Patsi, vidjet cemo kakva ce onda izvlaka biti nekih forumasa a i americke medije.
- randy_moss
- Kontakt:
Da Bog da u play off ne usli.Edin TM87 je napisao/la:I ja isto.randy_moss je napisao/la:Poserem se ja na tvoje Bearse, kad ce me oboriti na kladionici.SaltCityAttack je napisao/la:da je Marshall top reciver pokazuje i ova cinjenica da je prvi reciver nakon 20 utkamica koji je uzeo preko 100 yardi njima..ubi ih lik ba hvata sve zivo nije normalan , a Cutler igra ko nikad
.
Koliko samo znaci Cutler Bearsima to je nevjerovatno
Sreca sistem X-ova ide dobro, nesreca sto me obicnim obaraju bas Bearsi i 49-ersi 100 im majki ****
Promasi Akers FG za pobjedu...
Iskreno nije me strah ni Texansa, ni 49ersa, pod uslovom da nam napad bude na nivou sto danas nije bio slucaj.
@ alemsa
mi nikad ne trazimo izgovore u povredama igraca niti u sudijama, vec samo krivimo svoje igrace zbog nekih losih odluka koje donose na terenu.
Iskreno nije me strah ni Texansa, ni 49ersa, pod uslovom da nam napad bude na nivou sto danas nije bio slucaj.
@ alemsa
mi nikad ne trazimo izgovore u povredama igraca niti u sudijama, vec samo krivimo svoje igrace zbog nekih losih odluka koje donose na terenu.
Odbrana
Kakvi retardi majko mila. Svaka cast Wilsonu momak u posljednja 2 drive-a toliko iskusno odigrao za razliku od nasi pi.ckima u odbrani. Necemo mi SB vidjeti sa ovakvom ekipom i trenerom.
FACT
Kakvi retardi majko mila. Svaka cast Wilsonu momak u posljednja 2 drive-a toliko iskusno odigrao za razliku od nasi pi.ckima u odbrani. Necemo mi SB vidjeti sa ovakvom ekipom i trenerom.
FACT
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- randy_moss
- Kontakt:
Malo procitas i sta drugi pisu, a ne glumis reportera, jer mi znamo ko zabije touchdown, i koji je rezultat, i da su Watt i Foster vrhunski igraci, i da imate 11-1.alemsa je napisao/la:Eh slijedece hefte kad padnu Patsi, vidjet cemo kakva ce onda izvlaka biti nekih forumasa a i americke medije.
Da to nekad uradis primijetio bi da smo mi najveci kriticari svoje ekipe.
Svaka cast Luck
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nema nikakve važnosti ta tekma, zna se poredak za PO tako da nema potrebe da se igra punom snagom (još smo bez Gronkaalemsa je napisao/la:Eh slijedece hefte kad padnu Patsi, vidjet cemo kakva ce onda izvlaka biti nekih forumasa a i americke medije.
Lionsi opet gube dobijenu tekmu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobise Ramsi FG-om 30 sekundi prije kraja OT-a. Svaka cast i 49ersima i ove godine su odigrali dvije nezaboravne utakmice.
- randy_moss
- Kontakt:
Ovnovi.
Malo je falilo dva nerijesena da budu, i to iste ekipe. Jojjj, koja bi to ludnica bila.
Malo je falilo dva nerijesena da budu, i to iste ekipe. Jojjj, koja bi to ludnica bila.
@amersom i @randy
Nisam na to mislio sa prethodnim postom, nego "dobijamo ove, one ekipe, na guzove, sudije, nije to to ovo ono" kako na forumu tako i vecina Americke medija isto, eto vidjet cemo ukoliko dobijemo i Patse u New Englandu, hoce li to biti to.
@Rio
Tekma je MNF ne vjerujem da ce ko sta odmarati, posto je prime time game, cijela drzava je gleda tako da ce igrati manje vise punom snagom, plus dva najjaca tima u AFC-u, plus seed.
Nisam na to mislio sa prethodnim postom, nego "dobijamo ove, one ekipe, na guzove, sudije, nije to to ovo ono" kako na forumu tako i vecina Americke medija isto, eto vidjet cemo ukoliko dobijemo i Patse u New Englandu, hoce li to biti to.
@Rio
Tekma je MNF ne vjerujem da ce ko sta odmarati, posto je prime time game, cijela drzava je gleda tako da ce igrati manje vise punom snagom, plus dva najjaca tima u AFC-u, plus seed.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 02 dec 2012, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Luck
Sta reci?
Samo mi zao Detroita ovog i Calvina, ljudi deru GB, ne moze GB yardu da napravi, Rodgers baci bombu izgube tekmu, nogama Hjustona udaraju, sudijska lakrdija, stativa u produzetku Hansona, izgube tekmu i sad im mi ovo uradimo
Kakva igracina Luck! 2 i po minute do kraja je bilo 33:21
Samo mi zao Detroita ovog i Calvina, ljudi deru GB, ne moze GB yardu da napravi, Rodgers baci bombu izgube tekmu, nogama Hjustona udaraju, sudijska lakrdija, stativa u produzetku Hansona, izgube tekmu i sad im mi ovo uradimo
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Zao,zao aliEdin TM87 je napisao/la:LuckSta reci?
Samo mi zao Detroita ovog i Calvina, ljudi deru GB, ne moze GB yardu da napravi, Rodgers baci bombu izgube tekmu, nogama Hjustona udaraju, sudijska lakrdija, stativa u produzetku Hansona, izgube tekmu i sad im mi ovo uradimo![]()
Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma neće to biti tekma da se igra onim intenzitetom kao u PO, čuvat će se igrači povreda, neće se ići punom snagom kao što bi bio slučaj da je u pitanju PO, a mi smo bez Gronka dosta oslabljeni u napadu, jer je on bio mismatch za skoro sve protivničke odbranealemsa je napisao/la:
@Rio
Nema potrebe da se riskira bilo šta jer se poredak zna, tako da ta tekma neće puno šta promijeniti, jedino da vi ili Ravensi imate još koji poraz, pa da se ima razloga riskirati nešto zbog boljeg mjesta i bye weeka na kraju
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.