FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 11 jan 2010, 12:31

Za velike pare ih sigurno nece dovesti to budi siguran :mrgreen: ako ih dovedu dovest ce ih dzaba :D

A dobro sta znas i ovaj Nikitovic sto je igrao kod nas je doveden iz Srbije ovako preko proba,pa ispade da je stvarno kvalitetan igrac mogao igrati i stopera i zadnjeg veznog,i ono malo tekmi sto je igrao pravo dobro odradio,ali su ga povrede udaljile dugo sa terena pa je sam trazio raskid ugovora
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 jan 2010, 13:06

sutra (utorak) je rođendan sedinu torlaku 8-)

evo mu profila na facebooku:
http://www.facebook.com//photo.php?pid= ... ref=hpbday
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 jan 2010, 13:26

ultra@rajvosa je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:
Keno HORDAS je napisao/la:Izgleda da ce doci neka 3-4 igraca iz srbijanske lige na probu,vidjet cemo kako ce se pokazati,valjda je jedan iz zvezde...
Opet pocele kafanske price :)
Nevjerujem da su kafanske,to mi je rekao fizioterepeut FK Sarajeva Ismar Hadzibajric... ;)
Bolje da dovedu nekog mladog igraca iz PL nego neke krkane iz Srbije
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

alibi

Post Postao/la alibi » 11 jan 2010, 14:30

ado-hz je napisao/la:Stvarno smo bruka ziva od kluba, pa Sloboda je dosad dovela 4 igraca a nasi debili nikoga. Stvarno se nesto mora desiti neki bojkot navijaca prema upravi, neki protesti jer moramo ih sprijeciti da uniste klub.Dovesce nekog debila dan prije 1.kola.....pozzzzz
Ma ja sam se pomirio sa tom politikom uprave.K.a. rinasi klasicni.Pa sta bi tek bilo da nemamo para u kasi kluba,kad se ovako ponasaju kad imamo para.Uprava k.a.arina.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 11 jan 2010, 15:25

ado-hz je napisao/la:Stvarno smo bruka ziva od kluba, pa Sloboda je dosad dovela 4 igraca a nasi debili nikoga. Stvarno se nesto mora desiti neki bojkot navijaca prema upravi, neki protesti jer moramo ih sprijeciti da uniste klub.Dovesce nekog debila dan prije 1.kola.....pozzzzz

upste nije bruka sto niko jos nije dosao, nase najjace pojacanje je potvrdjeno a to je ostanak svih igraca, kakva nam korist da dovdemo4 fudbalera ako ce 4 i otici, ja bi radije da ostane ovako ova ekipa je godinu i pol na okupu, iskusni i kvalitetni, na jesen su igrali na tri fronta, sto je uzelo ne snazi ovih igraca, ali ovo sadasnji igraci mogu iznjeti 15 utakmica, na jesen su iznjeli 23 solidno i kvalitetno
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 jan 2010, 16:21

irfan41 je napisao/la: upste nije bruka sto niko jos nije dosao, nase najjace pojacanje je potvrdjeno a to je ostanak svih igraca, kakva nam korist da dovdemo4 fudbalera ako ce 4 i otici, ja bi radije da ostane ovako ova ekipa je godinu i pol na okupu, iskusni i kvalitetni, na jesen su igrali na tri fronta, sto je uzelo ne snazi ovih igraca, ali ovo sadasnji igraci mogu iznjeti 15 utakmica, na jesen su iznjeli 23 solidno i kvalitetno

to što su svi igrači na okupu to si upravu, najjača ekipa je ona ekipa koja je na okupu 8-) ali ipak treba dovesti pojačanja, imamo prekratku klupu :( šta ako imaš tri povrijeđena igrača plus još tri igrača koji ne igraju zbog kartona, šta ćeš onda :? :? :? neće valjda 6 juniora ubaciti u prvu postavu, zato trebaju pojačanja
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 jan 2010, 16:34

danas u oslobođenju mali intervju sa hadžijom, ova izjava je vrh:

"...Nisam zagrijan za odlazak u inostranstvo i zbog toga što sam ostao dužan navijačima Sarajeva zbog promašaja protiv Cluja u revanšu četvrtog pretkola Evropske lige..." DAMIR HADŽIĆ 8-)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 11 jan 2010, 16:51

Mirza_Hordas je napisao/la:danas u oslobođenju mali intervju sa hadžijom, ova izjava je vrh:

"...Nisam zagrijan za odlazak u inostranstvo i zbog toga što sam ostao dužan navijačima Sarajeva zbog promašaja protiv Cluja u revanšu četvrtog pretkola Evropske lige..." DAMIR HADŽIĆ 8-)
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg

Ma Hadzija je legenda...

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 11 jan 2010, 17:02

Sta ste se pojedinci raskukali. Sloboda dovodi,Celik,Siroki,Olimpik..itd.
Pa sta neka dovode.

Jeste li svjesni koliko znaci to sto je ekipa ostala na okupu,ekipa koja vec drugu sezonu igra zajedno,sto je prva rijetkost kod nas.
momci disu jedan za drugoga ali bukvalno,i u svlacionici i na terenu,to punooo punooo znaci.

Nema nemira,trzavica,plate i premije su isplacene....mi kao navijaci nikada,ali bas nikada slozniji i sve je ok i kako treba.

Jedina mana ove cijle nase price je par nesposobnih i kleptomanski raspolozenih ljudi u upravi,ali ako Bog da vrlo brzo cemo se rijesiti i njih.

Znaci,stisnimo redove,maksimalna podrska nasim momcima u svetim dresovima i idemo na titulu. Borba ce biti velika i protiv vrlo kvalitetnog Sirokog,ali i protiv Borca.

Ne treba zanemariti ni Velez i Zrinjski. Uvjeren sam da cemo se boriti za titulu jer nam je ekipa i igracki i ljudski vrlo kvalitetna i slozna,uz najbolju podrsku u nasoj zemlji ;)

Samo hrabro i slozno,cak i ako ne bude pojacanja imamo i igracki i po toj sloznosti ekipu prvu il' drugu po kvaliteti u ovoj ligi,i evropa je skoro pa zagarantovana,a borba za titulu vrlo realna narocito ako bude posteno sudjenje i bez vecih stimapljki.

A naravno da bi super bilo kada bi Vule dosao,jer bi vec tada imali kompletiran sastav uz mozda jos jednog veznog igraca i to je to.

Bez panije i gledanja u tudje "avlije",dovode ovi dovode oni,pa neka dovode,i moraju kada su preslabi,a i sa svim tim novim igracima nisu nam ni do koljena jer sve da su i najboji na svijetu nemaju ono sto ima nasa ekipa koja je vec godinama na okupu,vecina njih,i sa velikim drugarstvom i konekcijom sa nama na tribinama.

Biti srcem vezan,u tom lezi snaga!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 jan 2010, 17:42

http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg

definitivno legenda sta drugo reci za njeg......al ja kad vidim izjave tipa svi zelimo evropu i sl....ma jbo ba evropu mi hocemo titulu sto svi bjezite od tog,za ove manje klubove ko seljo evropa je plafon....al mi smo sarajevo...samo trofeji... ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 11 jan 2010, 18:06

Mi i bez ijednog pojacanja imamo najbolju ekipu u drzavi !

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 11 jan 2010, 18:08

Respektiva je napisao/la:Mi i bez ijednog pojacanja imamo najbolju ekipu u drzavi !
i do daleko najbolju
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 11 jan 2010, 18:18

Mirza_Hordas je napisao/la:
irfan41 je napisao/la: upste nije bruka sto niko jos nije dosao, nase najjace pojacanje je potvrdjeno a to je ostanak svih igraca, kakva nam korist da dovdemo4 fudbalera ako ce 4 i otici, ja bi radije da ostane ovako ova ekipa je godinu i pol na okupu, iskusni i kvalitetni, na jesen su igrali na tri fronta, sto je uzelo ne snazi ovih igraca, ali ovo sadasnji igraci mogu iznjeti 15 utakmica, na jesen su iznjeli 23 solidno i kvalitetno

to što su svi igrači na okupu to si upravu, najjača ekipa je ona ekipa koja je na okupu 8-) ali ipak treba dovesti pojačanja, imamo prekratku klupu :( šta ako imaš tri povrijeđena igrača plus još tri igrača koji ne igraju zbog kartona, šta ćeš onda :? :? :? neće valjda 6 juniora ubaciti u prvu postavu, zato trebaju pojačanja

m doci ce jedno ime na kosevo do kraja prelaznog roka. nisu to vise juniori, pliska i anel skoro vec dugo igraju, comor cmpara kadic ce za oni 15 minuta sto dobiju ostaviti srce na terenu... ma bice sve uredu, bicemo prvaci 90% ako en onda kao po starom dobrom obicaju u evropi.

biti srcem vezan, u tome leži snaga
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 11 jan 2010, 18:23

sarajlija89 je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg

definitivno legenda sta drugo reci za njeg......al ja kad vidim izjave tipa svi zelimo evropu i sl....ma jbo ba evropu mi hocemo titulu sto svi bjezite od tog,za ove manje klubove ko seljo evropa je plafon....al mi smo sarajevo...samo trofeji... ;)

ma evropa je za nas postala utjeha, tamo smo konstantno, od osnjvanja drzavne lige samo dva puta nismo igrali, jednom radi licence i pretprosle godine
ja navij'o sam za vas!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 11 jan 2010, 18:32

Realno govoreci volio bih da osvojimo titulu , ali ako se budemo borili za Ligu prvaka mislim da nemamo sanse dok u europskoj ligi mozemo puno uz malo vise srece i popunjenijeg igrackog kadra..

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 11 jan 2010, 19:26

Respektiva je napisao/la:Realno govoreci volio bih da osvojimo titulu , ali ako se budemo borili za Ligu prvaka mislim da nemamo sanse dok u europskoj ligi mozemo puno uz malo vise srece i popunjenijeg igrackog kadra..
znas li da je zrinjski zaradio vise za dvije tekme u LP(poraz i pobjeda) nego mi za 6 u EL(smao dva poraza), a da ne govorim sta bi bilo kad bi prosli prvu prepreku, igrali bi trece pretkolo LP, a i kad bi ispali iz njega isli bi u EL(3 pretkolo ili play off nisam siguran)
ja navij'o sam za vas!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 11 jan 2010, 19:31

irfan41 je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:Realno govoreci volio bih da osvojimo titulu , ali ako se budemo borili za Ligu prvaka mislim da nemamo sanse dok u europskoj ligi mozemo puno uz malo vise srece i popunjenijeg igrackog kadra..
znas li da je zrinjski zaradio vise za dvije tekme u LP(poraz i pobjeda) nego mi za 6 u EL(smao dva poraza), a da ne govorim sta bi bilo kad bi prosli prvu prepreku, igrali bi trece pretkolo LP, a i kad bi ispali iz njega isli bi u EL(3 pretkolo ili play off nisam siguran)
Dobro to jest 100% , ali valja tamo proci tu prvu prepreku ali opet vjerujem da mozemo to itekako samo da nam se docepat europe

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jan 2010, 19:34

Iako sam navijac Slobode mislim da Sarajevo je zasluzilo da osvoji ove god.ligu,jer se dosta pokazali u Europi i donacem prvenstvu,a sto se tice Slobode ovo sto se pojacava je super,al bice tesko igrace sa svih strana sastavit u prva 3-4 kola dok se ne uigraju,a sto se tice tekme u Tuzli :D
Sloboda 2:0 Sarajevo :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 11 jan 2010, 21:23

harry_90 je napisao/la:Iako sam navijac Slobode mislim da Sarajevo je zasluzilo da osvoji ove god.ligu,jer se dosta pokazali u Europi i donacem prvenstvu,a sto se tice Slobode ovo sto se pojacava je super,al bice tesko igrace sa svih strana sastavit u prva 3-4 kola dok se ne uigraju,a sto se tice tekme u Tuzli :D
Sloboda 2:0 Sarajevo :lol:
Sanjaj 2:0 to mozda protiv nekog drugog , uz nasu podrsku 0:3 za nas :mrgreen:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 jan 2010, 21:26

0:1 dosta.......i najsladje

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, nedimmmm1337, plisek, Puas, Sazg, vedinjo98 i 82 gosta.