Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- kupus army
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Fizicki izgleda mnogo bolje nego prije par mjeseci, dobio je jos na masi
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
To ti govori koliko ja vjerujem da su loši ovi Netsi. Ima da ih Bucksi rastave na proste faktore.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hamo ćopa pitu, nek ćopa al' **** če za većeruUnofficialpage je napisao/la: ↑01 avg 2020, 08:52E nije, neće učiti već ući u igru.![]()

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ne mozes napredovati u ovakvom krsu od ekipe. Samo trade
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koja smijurija od ekipe, ne može mi niko reći da on ovdje nema mjesta kakav god da je.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ovaj novi trener je rasista. Da je ostao Atkinson siguran sam da bi imao minutazu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa niko njega namjerno ne sabotira, on je jednostavno toliko loš da u ovom sranju od ekipe ne može igrati. Nije ni meni lako ovo reći ali to je istina.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑02 avg 2020, 20:17Koja smijurija od ekipe, ne može mi niko reći da on ovdje nema mjesta kakav god da je.
To je jedina istina.nerkolfc je napisao/la: ↑02 avg 2020, 21:29Pa niko njega namjerno ne sabotira, on je jednostavno toliko loš da u ovom sranju od ekipe ne može igrati. Nije ni meni lako ovo reći ali to je istina.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑02 avg 2020, 20:17Koja smijurija od ekipe, ne može mi niko reći da on ovdje nema mjesta kakav god da je.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ima sigurnu trecu godinu, ali u ekipi u kojoj nema Duranta, Irwinga, Diwinddie-a, znaci neki igraci koji pokrivaju pozicije koje i on moze pokrivati, nema mjesta. Nije ni zamislit se.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nije dobar i ja kažem, ali kako objašnjavate činjenicu da je u prvoj tekmi dobio najviše minuta, bio prvi strijelac ekipe. Bio među 3-4 najbolja igrača ili bolje rečeno najmanje loša, i onda slijedeću **** pripremnu tekmu ne dobije ni sekunde do pred kraj tekme?
Da su drugi bolji ne bi imao čovjek obraza reći bilo što, ali ostali takođe redovno ciglare, ali eto na njemu se kola slomila.
Neka ode u neku drugu ekipu gdje će dobiti šansu, i ako i tu ništa ne pokaže nazad u evropu i kraj priče, U BKN definitivno nema budućnosti.
Da su drugi bolji ne bi imao čovjek obraza reći bilo što, ali ostali takođe redovno ciglare, ali eto na njemu se kola slomila.
Neka ode u neku drugu ekipu gdje će dobiti šansu, i ako i tu ništa ne pokaže nazad u evropu i kraj priče, U BKN definitivno nema budućnosti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
zar nisu prve dvije godine zagarantovane, s treća team option što znači da će Netsi odlučiti hoće li ga zadržati?
BALL DON'T LIE
Produzili su mu vec pred ovu sezonu i trecu sezonu...
Tesko da ce on vise u razvojnu ligu.
Najvjerovatni scenarij, da ce ga probati trejdovati negdje. Ako bude trejdan u ekipu koja ce biti zainteresovana za njega, to bi moglo valjati. Medjutim, ako bude samo dio nekog paketa, onda vjerovatno slijedi otkaz. Kao sto je jako lako moguce i ako ga ne uspiju trejdovati. 2 miliona i 2 hiljade $ za trecu, plus oko 350 hiljada koliko je 10% od negarantovane cetvrte godine je "sitnica" za NBA ekipe.
Ja se zaista nadam, da ovaj scenario nece biti i da ce nekako proigrati u NBA. Ali sanse su sve manje...
Najvjerovatni scenarij, da ce ga probati trejdovati negdje. Ako bude trejdan u ekipu koja ce biti zainteresovana za njega, to bi moglo valjati. Medjutim, ako bude samo dio nekog paketa, onda vjerovatno slijedi otkaz. Kao sto je jako lako moguce i ako ga ne uspiju trejdovati. 2 miliona i 2 hiljade $ za trecu, plus oko 350 hiljada koliko je 10% od negarantovane cetvrte godine je "sitnica" za NBA ekipe.
Ja se zaista nadam, da ovaj scenario nece biti i da ce nekako proigrati u NBA. Ali sanse su sve manje...
razlika izmedju muse i juke je u dvije velike stvari:
1) mozak
2) menadzer
musa, iako kosarkaski gledano mnogo veci talenat od juke, sebe izuzetno precjenjuje jos od 14. godine. ogroman si talenat, ali moras malo pogledati oko sebe i shvatiti koliko su dobri ostali igraci. otisao u NBA i puca izjave kako ce biti bolji od MJ-a i slicne gluposti... neki to zovu samopouzdanjem, a u sustini je "letenje u nebesima" bez ikakvog pokrica
musin menadzer znamo svi ko je i on ga je prvo gurnuo u cedevitu koja mu je zakocila razvoj, a onda ga je jos pozurio gurnuti u NBA iako momak nije spreman za to ni fizicki (ovo gore), a pogotovo fizicki. no, $$$ su prece od bilo cega ocito. daj meni sad 100.000, zaebi to sto za 5 godina mogu uzeti milion...
s druge strane juka je svjestan da samo radom moze postici ono sto zacrta, a i menadzer mu je profesionalac koji je vukao bas sve prave poteze, od odlaska iz slovenije do posudbe u zadar i na kraju je spreman i mlad otisao u NBA... rezultate vidimo i sami
1) mozak
2) menadzer
musa, iako kosarkaski gledano mnogo veci talenat od juke, sebe izuzetno precjenjuje jos od 14. godine. ogroman si talenat, ali moras malo pogledati oko sebe i shvatiti koliko su dobri ostali igraci. otisao u NBA i puca izjave kako ce biti bolji od MJ-a i slicne gluposti... neki to zovu samopouzdanjem, a u sustini je "letenje u nebesima" bez ikakvog pokrica
musin menadzer znamo svi ko je i on ga je prvo gurnuo u cedevitu koja mu je zakocila razvoj, a onda ga je jos pozurio gurnuti u NBA iako momak nije spreman za to ni fizicki (ovo gore), a pogotovo fizicki. no, $$$ su prece od bilo cega ocito. daj meni sad 100.000, zaebi to sto za 5 godina mogu uzeti milion...
s druge strane juka je svjestan da samo radom moze postici ono sto zacrta, a i menadzer mu je profesionalac koji je vukao bas sve prave poteze, od odlaska iz slovenije do posudbe u zadar i na kraju je spreman i mlad otisao u NBA... rezultate vidimo i sami
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Mislim da je Juka promjenio menadžera ili sam pogrešno informisan. On je sad sa Klutchom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.