Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
i index hr vas owna : Ludilo kraja prijelaznog roka: Arsenal dao 20 milijuna eura za strijelca koji je zabio 26 golova. U karijeri ! 
Zadnja izmjena: suhi, dana/u 02 sep 2014, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pa jel konacno dosao yebem mu tetku u slezenuVGS je napisao/la:Ako dodje uopste
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
5 minuta do vatrometa,ajmoooooooooooooo
Evo i vi, kao i mi, cete traziti produzetak od lige, sat vremena da se zavrsi transfer Welbecka.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Sky Sports: Arsenal have applied for an extension to get the Welbeck deal done. It could take several hours more.
Samo sto vi dovodite igracinu a mi bukvuRooney88 je napisao/la:Evo i vi, kao i mi, cete traziti produzetak od lige, sat vremena da se zavrsi transfer Welbecka.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Lesgo 10, 9, na krcu nas Venger nosa....
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kazu da je frisko ispod cekicaanell je napisao/la:Samo sto vi dovodite igracinu a mi bukvuRooney88 je napisao/la:Evo i vi, kao i mi, cete traziti produzetak od lige, sat vremena da se zavrsi transfer Welbecka.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Necu se sloziti ipak. Ostaje da vidimo sta ce biti kod oba igraca.anell je napisao/la:Samo sto vi dovodite igracinu a mi bukvuRooney88 je napisao/la:Evo i vi, kao i mi, cete traziti produzetak od lige, sat vremena da se zavrsi transfer Welbecka.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kako koji udarac na Big Benu, isto k'o da me Wenger bode u srce. Mater mu ****, **** mu Welbeck najmilije.
vise moja nana dedi ponudi srece i radosti, nego wenger nama zadnji dan transfer roka
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
0:00 mislim na najbolje žensko u Wengerovoj fameliji 

- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Haman u prosjeku njegov go vrijedan miliona.suhi je napisao/la:i --- SPAM --- vas owna : Ludilo kraja prijelaznog roka: Arsenal dao 20 milijuna eura za strijelca koji je zabio 26 golova. U karijeri !
Oplodi nas Wengeru
Zadnja izmjena: MidhatVelicanstveni, dana/u 02 sep 2014, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
BigBigBang
- Kontakt:
hahaha da je welbeck najveci problem pa idiot i mentol zvani Arsene Wenger je imao cijelo ljeto i nije doveo pojacanje na poziciji na kojoj smo najtanji taj lik nije normalan...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Koga boli qrac za Welbeckom! I dalje ne vjerujem da lik nije doveo back up defanzivca,ili DM-a!
Još traži da mu produže da dogovori nebitan transfer. FUJJ!!!!
Pa Joel je x puta bolji igrač od Welbecka na svim pozicijama.
Još traži da mu produže da dogovori nebitan transfer. FUJJ!!!!
Pa Joel je x puta bolji igrač od Welbecka na svim pozicijama.
A.F.C. Bournemouth!
jel ovo gotovo da mogu ici uciti ?
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Idi prvo jednu kamilicu trehni, meni se sve nesvijesti...Harun93 je napisao/la:jel ovo gotovo da mogu ici uciti ?
Idi ti uci,ovo je gotovo hvala bogu,jos ovaj bukvic da se pocekicaHarun93 je napisao/la:jel ovo gotovo da mogu ici uciti ?
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.