Naravno ,zato smo mi trebali naci nekakvog pizarra odmarati lewia kad je potrebno...ali nismoledar je napisao/la:@schikeria
Zato je Zizu Ronalda šaparao prošle sezone. Npr. igrao je protiv Alavesa, pa preskočio Leganes, igrao iduću sa Atleticom, pa preskočio Gijon, igrao onda protiv Barce, pa preskočio Deportivo, igrao protiv Valencie pa preskočio Granadu ... tako to rade pametni treneri ... i osvajaju jer im je igrač svjež kad je najpotrebnije.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
schickeria
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
-
schickeria
- Kontakt:
2 ozljedena ,boateng se vratio i konkurira za hoffe..ledar je napisao/la:Zasad imate samo 3 ozlijeđena, za očekivati je da ih tamo negdje na proljeće imate 5-6, ako je nesreće i više, možda i 8 (gurate na tri fronta, okosnicu čine iskusni igrači koji su već dosta načeti). Zato su meni smiješni oni koji govore o prekapacitiranosti kadra. Igrati bez dva lijeva beka u ovoj fazi zapravo prednatjecanja (prolaz u cl bi mogli osigurat i sa rezervnom momčadi a bundes još pravo nije ni počeo) za vas nije nikakav problem, uostalom Bernat se vraća krajem listopada. Ali ako u aprilu ostanete npr. bez Lewata, Robbena, Comana i Vidala to bi bio problem.isakovich je napisao/la:Al zbilja koja je to nesreca,peh,karma,hebada da oba lijeva beka zarade takve ozljede da ih nema do daljnjeg.Pa to samo moze bayernu da se desi.Jbte pa moramo imati po tri igraca na istoj poziciji jer malo je dva,ozljede nas bas hebu.Rano su pocele,al bolje sad nego u martu,mada sa siguran da ce mo u najbitnijim tekmama biti bez 2-3 igraca jer jednostavno to je tako.
Inace je vec salihamiđic zamjenio glavnog fizioterapeuta jer igraci nisu bili odusevljeni sa njim
Ss.ba vidim prodaje Bayernove igrace i to za ozbiljno ,sa takom sigurniscu pisu o odlasku Boe i Mullera svaka cast ss.ba
VOLIM BAYERN
-
schickeria
- Kontakt:
Ovisi kako ce se situacija razvijati i jedan i drugi su jako blizu tridesete i pomalo su sve vise na klupi i u drugom planu..valja vidjeti u vezi boatenga kakva ce biti pozicija sad kad je spreman i zdrav ,sule je veliki potencijal....a ako ostane carlo onda nikakvo iznenađenje da nas muller napusti dogodine jer ne vjerujem da ce mu se situacija promjeniti u ovoj godini ,pogotovo sad kad je i james spremanisakovich je napisao/la:Ss.ba vidim prodaje Bayernove igrace i to za ozbiljno ,sa takom sigurniscu pisu o odlasku Boe i Mullera svaka cast ss.ba
Hajd na ljeto ok,ali ove sezone cisto sumnjam da ce i jedan od njih napustiti bayern,meni je cudno sto to pisu 7 dana nakon transfer roka,valjda ovi iz ss.b to vec za zimski rok poceli pogadjati.Muller ce jako tesko napustiti bajern,prije ce ancheloti otici dogodine nego muller,.Mada po meni niti jedan igrac ne moze biti prioritetniji od uspjeha kluba pa tako ni Tomica.Boatenk sigurno ostaje do ljeta jer ce imati minutazu i to dobru,jer ozljede su se stacionirale u minkenu .Nama 5 stopera nije puno.schickeria je napisao/la:Ovisi kako ce se situacija razvijati i jedan i drugi su jako blizu tridesete i pomalo su sve vise na klupi i u drugom planu..valja vidjeti u vezi boatenga kakva ce biti pozicija sad kad je spreman i zdrav ,sule je veliki potencijal....a ako ostane carlo onda nikakvo iznenađenje da nas muller napusti dogodine jer ne vjerujem da ce mu se situacija promjeniti u ovoj godini ,pogotovo sad kad je i james spremanisakovich je napisao/la:Ss.ba vidim prodaje Bayernove igrace i to za ozbiljno ,sa takom sigurniscu pisu o odlasku Boe i Mullera svaka cast ss.ba
VOLIM BAYERN
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jao provale na ss.ba 
Kazu onaj Jonathan dos Santos kao ped*r, a kao potencijalni partner se spominje Thiago
Sve bi bilo ok da nije ozenjen dvije godine...mozda misle na onog iz Barce 
Kad se sjetim prica kako su Manu, Lahm, Gomez itd. ped*ri nakon sto je Thomas Hitzlsperger izjavio kako voli da ga prima
Kazu onaj Jonathan dos Santos kao ped*r, a kao potencijalni partner se spominje Thiago
Kad se sjetim prica kako su Manu, Lahm, Gomez itd. ped*ri nakon sto je Thomas Hitzlsperger izjavio kako voli da ga prima
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nea šanse da muler napusti klub. To je nezamislivo.
Sad, umjesto da blentavi anćeloti u 90% ligaških tekmi gura dva napadača, a realno može, on se pravi pametan.
Ne bi me čudilo da na ljeto tražimo novog trenera.
Pa majka mu stara, sprco je tolike godine u guzicu a ne vidi ono što ptice na grani vide.
Maltene sve ligaške tekme i do polufinala Kupa Bayern može igrati sa dva napadača.
Barem se ne bi toliko peglali pred protivničkim golom.
Ovako, na Levi su vazda dvojica ili trojica.
Sad, umjesto da blentavi anćeloti u 90% ligaških tekmi gura dva napadača, a realno može, on se pravi pametan.
Ne bi me čudilo da na ljeto tražimo novog trenera.
Pa majka mu stara, sprco je tolike godine u guzicu a ne vidi ono što ptice na grani vide.
Maltene sve ligaške tekme i do polufinala Kupa Bayern može igrati sa dva napadača.
Barem se ne bi toliko peglali pred protivničkim golom.
Ovako, na Levi su vazda dvojica ili trojica.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- farinelli123
- Kontakt:
Jašta šećko, korisniji mu je miler gore nego dvojica ovih na centru. S tim da bi i Leva manje opterećen bio, a na centru bi čuvali, dozirali snagu za finiš sezone, a lakše bi načimali protivnike. Em kako god okreneš to je najbolja, najpametnija strategija.
Dominacija u Bundesu kako god da okreneš + manje opterećen Leva + svježa sredina = uspješno proljeće
Dominacija u Bundesu kako god da okreneš + manje opterećen Leva + svježa sredina = uspješno proljeće
Samo vi sanjajte. Karlo zvani 'igra mi istih 11 dok ne crknu'
.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
"al kad oni crknu, onda mi igra rezervna postava, a to je inače polufinale LP"harden je napisao/la:Samo vi sanjajte. Karlo zvani 'igra mi istih 11 dok ne crknu'.
Meni i dalje nije jasno kako mu je neki top klub bio spreman ponuditi ugovor nakon Madrida.harden je napisao/la:Samo vi sanjajte. Karlo zvani 'igra mi istih 11 dok ne crknu'.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa da, nema potrebe za gomilanjem pozadi kad se protivnici svakako brane.Klare je napisao/la:Jašta šećko, korisniji mu je miler gore nego dvojica ovih na centru
Već godinama gledamo isto: bayern opsjeda protivnički gol, a ovi zbijeni u šesnaest metara aminaju da sudija svira kraj.
Pa čovječe, u minhen dolaze da prime što manje golova.
Ono, raduju se kad izgube samo dva razlike.
I onda taj anćeloti...
Kontaš da insan u godinama postaje fleksibilan.
Malo morgen. Kako koja godina, sve tvrdoglaviji
Daj pojašnjenje. Nismo pratili njegov rad u madridu.Kawhi je napisao/la:Meni i dalje nije jasno kako mu je neki top klub bio spreman ponuditi ugovor nakon Madrida
Šta je to uradio?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Lewa:
- Bajern mora nešto smisliti i biti više kreativan ako želi da privuče igrače svjetske klase u Minhen.
- Ako želiš biti u vrhu moraš imati kvalitetne igrače.
- Bajernov najveći transfer je oko 40 mil a to je odavno prosjek u evropskim okvirima.
- Fudbal je čisti kapitalizam, trebali bi stati povezivati emocije sa fudbalom. Odanost je lijepa riječ, ali, u vrhunskom sportu računaju se uspjeh i novac.
Na žalost, sve je u pravu.
- Bajern mora nešto smisliti i biti više kreativan ako želi da privuče igrače svjetske klase u Minhen.
- Ako želiš biti u vrhu moraš imati kvalitetne igrače.
- Bajernov najveći transfer je oko 40 mil a to je odavno prosjek u evropskim okvirima.
- Fudbal je čisti kapitalizam, trebali bi stati povezivati emocije sa fudbalom. Odanost je lijepa riječ, ali, u vrhunskom sportu računaju se uspjeh i novac.
Na žalost, sve je u pravu.
-
schickeria
- Kontakt:
Prosle sezone nas je hoffe najvise namucio od svih ekipa u ligi odigravsi nerjeseno i pobjedivsi nas .Nagelsman obicno jako dobro postavi ekipu protiv nas ali realno nije to vise hoffe iz prosle sezone jer nemaju vise nisu 3 igraca iz prvih 11 iz prosle sezone dok su im vogt hubner i zuber pod velikim upitnikom.
Kod nas odavno nije bila bolja situacija sa ozljedama ,izuzev bernata nemamo dugotrajnih ozljeda i alaba ce propustiti samo tjedan dana i vraca se vec protiv mainza.Boateng je dobio postedu od jos jedan tjedan da uhvati kondiciju i jos su upitni vidal i james ali oni ce vjerujem nastupiti danas barem pola sata unatoc dalekom putovanju iz juzne amerike.Ceka nas 7 utakmica do prvog listopada i treba to dobro sve iskombinirati tako da je izvrsno sto imamo poprilicno sirok kadar.
Sto se tiče lewine izjave sve je rekao kako treba i nema se tu sto dodati ,međutim strategija kluba jest da otkriva mlade igrace sa potencijalom i da ih financijskom snagom zadrzi na njihovom zenitu i postepeno uvodi sve vise igraca iz svoje akademije .
Kod nas odavno nije bila bolja situacija sa ozljedama ,izuzev bernata nemamo dugotrajnih ozljeda i alaba ce propustiti samo tjedan dana i vraca se vec protiv mainza.Boateng je dobio postedu od jos jedan tjedan da uhvati kondiciju i jos su upitni vidal i james ali oni ce vjerujem nastupiti danas barem pola sata unatoc dalekom putovanju iz juzne amerike.Ceka nas 7 utakmica do prvog listopada i treba to dobro sve iskombinirati tako da je izvrsno sto imamo poprilicno sirok kadar.
Sto se tiče lewine izjave sve je rekao kako treba i nema se tu sto dodati ,međutim strategija kluba jest da otkriva mlade igrace sa potencijalom i da ih financijskom snagom zadrzi na njihovom zenitu i postepeno uvodi sve vise igraca iz svoje akademije .
Vjeruj mi, Lewa, Thiago, ovaj ili onaj neće doći u Bayern i čekati jedno pet godina da izađe neki omladinac pa da onda konkurišu za četvrtfinale LP. Sa ovim parama i ovom politikom pitanje je koje će veće pojačanje i doći. Ukoliko nešto FIFA i UEFA ne smisle PSG, City i slični će ubiti svu konkuretnost Bayerna u Evropi, a da o manjim klubovima ne pričamo. Opet, mislim da je to posljedica kapitalizma, kapital se grupiše oko velikih, kao masa oko crne rupe, i oni manji bivaju sve više usisavani unutar. Neka regulativa, pravilnik ovo može usporiti ali, mislim, da ga ne može spriječiti. Uživajmo dok možemo, a za 10-20 godina, možda i prije biće nam svejedno šta se dešava u sportskom svijetu.
Džabe se sekirate. Prvo, neće dugo trajat to što radi jedan psg. Da sad ne idem u detalje i navodim razloge.
Drugo, kad bayernu dođe minuta do 12, vidjet ćete da će djelovat. Ja se uopšte ne brinem u vezi toga.
Ono što me brine jeste anćeloti i njegova proseravanja.
Drugo, kad bayernu dođe minuta do 12, vidjet ćete da će djelovat. Ja se uopšte ne brinem u vezi toga.
Ono što me brine jeste anćeloti i njegova proseravanja.
De nekako uokvirite postove koje sekerbež piše, ili nek oboji svoja slova tako da se izdvaja iz ove sive mase.
Šta ovi iznad pišu, slažu se sa Levatom, dakle i oni su isto.
Mi imamo viziju, imamo cilj, imamo plan, pa pogledati samo kako se smjena generacija odrađuje u tišini bezbolno.
Šta ovi iznad pišu, slažu se sa Levatom, dakle i oni su isto.
Mi imamo viziju, imamo cilj, imamo plan, pa pogledati samo kako se smjena generacija odrađuje u tišini bezbolno.
Evo, još jedan lijep članak o tome zašto je bitno da muler igra.
Ovi frikovi koji prate te statistike, sastavili su članak u kojem su pobrojali razloge.
Sad, mi nismo glupi niti nam trebaju eksperti da nam objašnjavaju. Svi mi znamo da on može rasteretiti levu.
To je dovoljno. Nema potrebe da rovimo po statistikama šprinteva, šansi, uklizavanja i sl. Ali eto, kome treba, bujrum.
Sad, što se mene tiče, protiv jednog majnca ili sličnih buranija možemo igrati i sa svim napadackim potencijalom. Svakako nas ne mogu ugroziti.
Ako ćemo iskreno, nijedan igrač nema ništa protiv toga da s vremena na vrijeme sjede na klupu.
Problem nastaje kada pomisli da se na njega ne računa.
Niko od njih ne bi imao zamjerke da presjedi svaku treću ili četvrtu. Problem je kad sjediš tri pa igraš jednu.
Dakle, na Karlu je da to riješi.
A opet, ruku na srce, ono što je on osvojio prošle sezone, osvojio bi bayern i bez trenera.
Kad već spomenuh te ligaške buranija, evo kako bih ja postavio protiv nekog od njih.
------------leva - - - - - muler---------
riberi-------hames-----------roben
-------------tijago--------vidal-----------
------Humels-----martin---boa-----
Pa onda u narednoj zarotiraš. Te rotacije će trajati dok se neko ne povrijedi. Poznajuci naš tim, to će se desiti već u oktobru
Sezona je duga, svi bi se naigrali.
Ovi frikovi koji prate te statistike, sastavili su članak u kojem su pobrojali razloge.
Sad, mi nismo glupi niti nam trebaju eksperti da nam objašnjavaju. Svi mi znamo da on može rasteretiti levu.
To je dovoljno. Nema potrebe da rovimo po statistikama šprinteva, šansi, uklizavanja i sl. Ali eto, kome treba, bujrum.
Sad, što se mene tiče, protiv jednog majnca ili sličnih buranija možemo igrati i sa svim napadackim potencijalom. Svakako nas ne mogu ugroziti.
Ako ćemo iskreno, nijedan igrač nema ništa protiv toga da s vremena na vrijeme sjede na klupu.
Problem nastaje kada pomisli da se na njega ne računa.
Niko od njih ne bi imao zamjerke da presjedi svaku treću ili četvrtu. Problem je kad sjediš tri pa igraš jednu.
Dakle, na Karlu je da to riješi.
A opet, ruku na srce, ono što je on osvojio prošle sezone, osvojio bi bayern i bez trenera.
Kad već spomenuh te ligaške buranija, evo kako bih ja postavio protiv nekog od njih.
------------leva - - - - - muler---------
riberi-------hames-----------roben
-------------tijago--------vidal-----------
------Humels-----martin---boa-----
Pa onda u narednoj zarotiraš. Te rotacije će trajati dok se neko ne povrijedi. Poznajuci naš tim, to će se desiti već u oktobru
Sezona je duga, svi bi se naigrali.
Nadam se da će Coman igrati, al teško, ko god zagalami na Karla on igra od prve i to uvijek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.