LIKE
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- champions1921
Samo sam citao temu.. Nisam znao da je zabranjeno.. Reko da vidim ima li sta novo kod vas, jeli Grahovac potpisao i sl.. I nisam mogao izignorisati primitivni nacin komuniciranja doticnog forumasa koji ocigledno ima nekih psihickih problema koji su povezani sa analnim otvorom i "flautom" jer te dvije rijeci pominje u 70% svojih postova.. Eto necu vam vise dosadjivat iako ne vidim kako je dosadjivanje kada u 72 sata napises dva posta.. Budite pozdravljeni..1L8F9C2 je napisao/la:A ti spavas na ovoj temi. Kako ti ne dosadi svega ti ?!
BUDI ŽELJO !!!
-
joksimovic
- Kontakt:
Pratim te Emire.Svi tvoji postovi govore kako u Sarajevu trebaju samo igrati neki "tvoji" igrači,dok djecu Sarajeva bih ostavio na klupi,a i Dupovca često kudiš,tako da si s moje strane otkriven .Živim za taj dan iako mi je jako žao kad će rulja zvana Horde zla dignuti svoooj glas.Dokaz tome je da sam juče ponovo gledao tekmu Sarajeva i Leotara.Jedva brate ,jedva nešto ,a ako vidimo ko je sve igrao i ko će sve ponovo igrati onda nema od titule,prvog,drugog pa možda i trećeg mjesta ništa.Žao mi je ali ne mogu da prešutim na ovo sve što se radi.emir18 je napisao/la:Koji si ti Mentoldiplomatija je napisao/la:Budimo realni, znate da je ovako kao sto Sam vec rekao i zbog toga vas je strah da se ne ponovi kao i svih prethodnih godina, vratite se koju stranicu nazad, sve ce vam jasno biti, ono sto me raduje i treba odati priznanje upravi fk sarajevo sto su uspjeli izmijeniti strukturu igraca, pa sad igraju i oni sto se ne zovu Muhamed, po tom pitanju vidljiv je napredak
Boze sacuvaj gdje sam ja to napisao i kudio Amera,nisam o momku ruznu rijec rekao mozda si me pomijesao sa nekim,kakvi moji igraci kakvi bakraci apsolutno neistinu govoris uvjek govorim da Radovac mora igrati u prvoj postavi,cak sam pisao da se treba dati vise sanse kadetima kao sto su Gljiva,Plakalo.joksimovic je napisao/la:Pratim te Emire.Svi tvoji postovi govore kako u Sarajevu trebaju samo igrati neki "tvoji" igrači,dok djecu Sarajeva bih ostavio na klupi,a i Dupovca često kudiš,tako da si s moje strane otkriven .Živim za taj dan iako mi je jako žao kad će rulja zvana Horde zla dignuti svoooj glas.Dokaz tome je da sam juče ponovo gledao tekmu Sarajeva i Leotara.Jedva brate ,jedva nešto ,a ako vidimo ko je sve igrao i ko će sve ponovo igrati onda nema od titule,prvog,drugog pa možda i trećeg mjesta ništa.Žao mi je ali ne mogu da prešutim na ovo sve što se radi.emir18 je napisao/la:Koji si ti Mentoldiplomatija je napisao/la:Budimo realni, znate da je ovako kao sto Sam vec rekao i zbog toga vas je strah da se ne ponovi kao i svih prethodnih godina, vratite se koju stranicu nazad, sve ce vam jasno biti, ono sto me raduje i treba odati priznanje upravi fk sarajevo sto su uspjeli izmijeniti strukturu igraca, pa sad igraju i oni sto se ne zovu Muhamed, po tom pitanju vidljiv je napredak
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Gljiva ti vec odavno nije u klubu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Gospodine Vincente Tan-u, dajte više iskeširajte cjelokupnu lovu da gledamo naše FK Sarajevo makar u grupnoj fazi lige uefa, vala vakat je više.
Al najača je od gospodina Selimovića kada kaže na presici novinarima poslije predstavljanja Stojčeva, BITI ĆE JOŠ POJAČANJA
I naravno poruka za sve pačenike (neka pogledaju zadnjih 6 sekundi klipa) možda im neke stvari budu jasnije
" onclick="window.open(this.href);return false;
Al najača je od gospodina Selimovića kada kaže na presici novinarima poslije predstavljanja Stojčeva, BITI ĆE JOŠ POJAČANJA
I naravno poruka za sve pačenike (neka pogledaju zadnjih 6 sekundi klipa) možda im neke stvari budu jasnije
SRETAN BROJ - 1725
Steta,mislio sam da jos uvijek trenira za Op.ZZtop10 je napisao/la:Gljiva ti vec odavno nije u klubu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
joksimovic
- Kontakt:
Meni je sve jasno nakon onoga što je uradio Husrefu.Jednoj legendi na onakav način dati otkaz.Bruka,ali ima i ona ko kome jamu kopa ,sam u nju pada.pitic je napisao/la:Gospodine Vincente Tan-u, dajte više iskeširajte cjelokupnu lovu da gledamo naše FK Sarajevo makar u grupnoj fazi lige uefa, vala vakat je više.![]()
Al najača je od gospodina Selimovića kada kaže na presici novinarima poslije predstavljanja Stojčeva, BITI ĆE JOŠ POJAČANJA![]()
I naravno poruka za sve pačenike (neka pogledaju zadnjih 6 sekundi klipa) možda im neke stvari budu jasnije![]()
Sačekaj o čemu ti pričaš ? Kod nas se bar u upravi zna ko pije i ko plaća za razliku od vaše uprave. Musemić kao prvo je čovjek kome je narušeno zdravstveno stanje, a kao drugo nije uspio da unaprijedi igru Sarajeva i dobio je otkaz od uprave. To što kod vas trener odlazi kada hoće i gdje god hoće i koliko god dana, mjeseci i godina, a da mu pritom niko iz uprave nesmije ništa prigovoriti i da sam sebi bira narednu funkciju u klubu ( kao da mu je to babovina ), a da nikoga ne pita to je već javašluk i čista anarhija i prikaz haotičnog stanja u klubu radi jedne narcesoidne osobe kojoj nebih dozvolio ni da mi auto očisti.joksimovic je napisao/la:Meni je sve jasno nakon onoga što je uradio Husrefu.Jednoj legendi na onakav način dati otkaz.Bruka,ali ima i ona ko kome jamu kopa ,sam u nju pada.pitic je napisao/la:Gospodine Vincente Tan-u, dajte više iskeširajte cjelokupnu lovu da gledamo naše FK Sarajevo makar u grupnoj fazi lige uefa, vala vakat je više.![]()
Al najača je od gospodina Selimovića kada kaže na presici novinarima poslije predstavljanja Stojčeva, BITI ĆE JOŠ POJAČANJA![]()
I naravno poruka za sve pačenike (neka pogledaju zadnjih 6 sekundi klipa) možda im neke stvari budu jasnije![]()
SRETAN BROJ - 1725
pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz. 
- diplomatija
- Kontakt:
Vi ste bas posebna vrsta, zato i imate tako mali broj navijaca izvan sarajeva, sta bi tek bilo i kako bi se ponasali da imate koju titulu, kod vas je uvijek deranje guzova u pauzama prvenstva, ludilo ste hah
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta je to dinamo bolji, kanta za nabijanje u europi svake godine. Bolje ne igrati je, nego se onako ofiratilive je napisao/la:pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Eh ljiljane nek eto naši klubovi nabijaju drugeBosniacum Lilium je napisao/la:sta je to dinamo bolji, kanta za nabijanje u europi svake godinelive je napisao/la:pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz.
Dinamo bar igra LP ili EL
Ja te volim, volim Željo..
Kao prvo ti si ograničen i ne možeš da vidiš kako jednog dana FK Sarajevo može biti kao Dinamo Zagreb. E stvar je upravo u tome šta ja FK Sarajevo za određeno vrijeme vidim da može biti jako približno kao Dinamo Zagreb, samo ako ova uprava nastavi raditi svoj posao kako treba i naravno ukoliko gosp. Tan uloži novac u FK Sarajevo. Sada da li će se sve to ispuniti je stvar uprave i gosp. Tana.live je napisao/la:pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz.
SRETAN BROJ - 1725
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mene cudi da mi ikog mozemo nabiti trenutno.
Igraju, te pare sto dobiju, potrose kroz grupnu fazu na troskove putovanja, smjestaja...
Igraju, te pare sto dobiju, potrose kroz grupnu fazu na troskove putovanja, smjestaja...
Dinamo nabija Lyon i ostali velikani, a Sarajevo nabija Kukesi, Zeta, to ti nije razlika, nije ofiraža, ma jok buraz?Bosniacum Lilium je napisao/la:sta je to dinamo bolji, kanta za nabijanje u europi svake godine. Bolje ne igrati je, nego se onako ofiratilive je napisao/la:pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/drugo- ... /040826012" onclick="window.open(this.href);return false;live je napisao/la:Dinamo nabija Lyon i ostali velikani, a Sarajevo nabija Kukesi, Zeta, to ti nije razlika ?Bosniacum Lilium je napisao/la:sta je to dinamo bolji, kanta za nabijanje u europi svake godine. Bolje ne igrati je, nego se onako ofiratilive je napisao/la:pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz.
sta ti imam dalje pricati, ovako se mozemo vrtiti u krug koliko hoces.
a vidi se mentalitet navijaca malih plavih. Kao ima neke razlike u porazu? Poraz je poraz, bio on od Lyona (koji je rinaka usput da ti kazem)
Samo sto dinama trenutno nabija chednomoretz i ludogoretz
De skontaj se buraz. . S ovim što objavljuješ direktno brukaš svoj klub, ako ćes porediti tako onda prelistaj malo protivnike pa ćes vidjeti da je Sarajevo i Zrinjski jedini klub u Bosni i Hercegovini koji je u evropi ispadao od slabijeg od sebe. Tuga brate.. 
Edit: Njih nabija Ludogorec, a Sarajevo nabija Vitez, Široki...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Genk je manji klub od nas
Ajd ba ne prosipaj se
ubuduce zaobidji moje postove jer si od sada na ignore listi
evo nesto od mene za kraj
grickaj ih grickaj, nema vise para od klotza Dzeke, vase vrijeme je proslo, samo ti to jos ne znas mali plavi djecace 
Ajd ba ne prosipaj se
ubuduce zaobidji moje postove jer si od sada na ignore listi
evo nesto od mene za kraj
to im je kroz historiju tradicija stariji se sjecaju 80 tih godina i ispadanja od amatera.live je napisao/la:De skontaj se buraz. . S ovim što objavljuješ direktno brukaš svoj klub, ako ćes porediti tako onda prelistaj malo protivnike pa ćes vidjeti da je Sarajevo i Zrinjski jedini klub u Bosni i Hercegovini koji je u evropi ispadao od slabijeg od sebe. Tuga brate..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 28 gostiju.