FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 05 dec 2013, 20:13

vincenttan je napisao/la:onaj osjećaj kad od voljene osobe dobiješ za rođendan poklon, dođe čovjek, kaze imate rođendansku tortu, otvoriš i vidiš ovo

slika
LIKE :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 dec 2013, 20:37

1L8F9C2 je napisao/la:A ti spavas na ovoj temi. Kako ti ne dosadi svega ti ?!
Samo sam citao temu.. Nisam znao da je zabranjeno.. Reko da vidim ima li sta novo kod vas, jeli Grahovac potpisao i sl.. I nisam mogao izignorisati primitivni nacin komuniciranja doticnog forumasa koji ocigledno ima nekih psihickih problema koji su povezani sa analnim otvorom i "flautom" jer te dvije rijeci pominje u 70% svojih postova.. Eto necu vam vise dosadjivat iako ne vidim kako je dosadjivanje kada u 72 sata napises dva posta.. Budite pozdravljeni..
BUDI ŽELJO !!!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 05 dec 2013, 21:24

emir18 je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Budimo realni, znate da je ovako kao sto Sam vec rekao i zbog toga vas je strah da se ne ponovi kao i svih prethodnih godina, vratite se koju stranicu nazad, sve ce vam jasno biti, ono sto me raduje i treba odati priznanje upravi fk sarajevo sto su uspjeli izmijeniti strukturu igraca, pa sad igraju i oni sto se ne zovu Muhamed, po tom pitanju vidljiv je napredak
Koji si ti Mentol
Pratim te Emire.Svi tvoji postovi govore kako u Sarajevu trebaju samo igrati neki "tvoji" igrači,dok djecu Sarajeva bih ostavio na klupi,a i Dupovca često kudiš,tako da si s moje strane otkriven .Živim za taj dan iako mi je jako žao kad će rulja zvana Horde zla dignuti svoooj glas.Dokaz tome je da sam juče ponovo gledao tekmu Sarajeva i Leotara.Jedva brate ,jedva nešto ,a ako vidimo ko je sve igrao i ko će sve ponovo igrati onda nema od titule,prvog,drugog pa možda i trećeg mjesta ništa.Žao mi je ali ne mogu da prešutim na ovo sve što se radi.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 05 dec 2013, 21:32

joksimovic je napisao/la:
emir18 je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Budimo realni, znate da je ovako kao sto Sam vec rekao i zbog toga vas je strah da se ne ponovi kao i svih prethodnih godina, vratite se koju stranicu nazad, sve ce vam jasno biti, ono sto me raduje i treba odati priznanje upravi fk sarajevo sto su uspjeli izmijeniti strukturu igraca, pa sad igraju i oni sto se ne zovu Muhamed, po tom pitanju vidljiv je napredak
Koji si ti Mentol
Pratim te Emire.Svi tvoji postovi govore kako u Sarajevu trebaju samo igrati neki "tvoji" igrači,dok djecu Sarajeva bih ostavio na klupi,a i Dupovca često kudiš,tako da si s moje strane otkriven .Živim za taj dan iako mi je jako žao kad će rulja zvana Horde zla dignuti svoooj glas.Dokaz tome je da sam juče ponovo gledao tekmu Sarajeva i Leotara.Jedva brate ,jedva nešto ,a ako vidimo ko je sve igrao i ko će sve ponovo igrati onda nema od titule,prvog,drugog pa možda i trećeg mjesta ništa.Žao mi je ali ne mogu da prešutim na ovo sve što se radi.
Boze sacuvaj gdje sam ja to napisao i kudio Amera,nisam o momku ruznu rijec rekao mozda si me pomijesao sa nekim,kakvi moji igraci kakvi bakraci apsolutno neistinu govoris uvjek govorim da Radovac mora igrati u prvoj postavi,cak sam pisao da se treba dati vise sanse kadetima kao sto su Gljiva,Plakalo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 dec 2013, 21:38

Gljiva ti vec odavno nije u klubu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 dec 2013, 21:39

Gospodine Vincente Tan-u, dajte više iskeširajte cjelokupnu lovu da gledamo naše FK Sarajevo makar u grupnoj fazi lige uefa, vala vakat je više. 8-)

Al najača je od gospodina Selimovića kada kaže na presici novinarima poslije predstavljanja Stojčeva, BITI ĆE JOŠ POJAČANJA :D

I naravno poruka za sve pačenike (neka pogledaju zadnjih 6 sekundi klipa) možda im neke stvari budu jasnije :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN BROJ - 1725

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 05 dec 2013, 21:39

ZZtop10 je napisao/la:Gljiva ti vec odavno nije u klubu.
Steta,mislio sam da jos uvijek trenira za Op.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 05 dec 2013, 21:48

pitic je napisao/la:Gospodine Vincente Tan-u, dajte više iskeširajte cjelokupnu lovu da gledamo naše FK Sarajevo makar u grupnoj fazi lige uefa, vala vakat je više. 8-)

Al najača je od gospodina Selimovića kada kaže na presici novinarima poslije predstavljanja Stojčeva, BITI ĆE JOŠ POJAČANJA :D

I naravno poruka za sve pačenike (neka pogledaju zadnjih 6 sekundi klipa) možda im neke stvari budu jasnije :D

Meni je sve jasno nakon onoga što je uradio Husrefu.Jednoj legendi na onakav način dati otkaz.Bruka,ali ima i ona ko kome jamu kopa ,sam u nju pada.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 dec 2013, 22:04

joksimovic je napisao/la:
pitic je napisao/la:Gospodine Vincente Tan-u, dajte više iskeširajte cjelokupnu lovu da gledamo naše FK Sarajevo makar u grupnoj fazi lige uefa, vala vakat je više. 8-)

Meni je sve jasno nakon onoga što je uradio Husrefu.Jednoj legendi na onakav način dati otkaz.Bruka,ali ima i ona ko kome jamu kopa ,sam u nju pada.
Sačekaj o čemu ti pričaš ? Kod nas se bar u upravi zna ko pije i ko plaća za razliku od vaše uprave. Musemić kao prvo je čovjek kome je narušeno zdravstveno stanje, a kao drugo nije uspio da unaprijedi igru Sarajeva i dobio je otkaz od uprave. To što kod vas trener odlazi kada hoće i gdje god hoće i koliko god dana, mjeseci i godina, a da mu pritom niko iz uprave nesmije ništa prigovoriti i da sam sebi bira narednu funkciju u klubu ( kao da mu je to babovina ), a da nikoga ne pita to je već javašluk i čista anarhija i prikaz haotičnog stanja u klubu radi jedne narcesoidne osobe kojoj nebih dozvolio ni da mi auto očisti.
SRETAN BROJ - 1725

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 05 dec 2013, 22:08

pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz. ;)

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 05 dec 2013, 22:11

Vi ste bas posebna vrsta, zato i imate tako mali broj navijaca izvan sarajeva, sta bi tek bilo i kako bi se ponasali da imate koju titulu, kod vas je uvijek deranje guzova u pauzama prvenstva, ludilo ste hah

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 dec 2013, 22:14

live je napisao/la:pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz. ;)
sta je to dinamo bolji, kanta za nabijanje u europi svake godine. Bolje ne igrati je, nego se onako ofirati
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 dec 2013, 22:14

Bosniacum Lilium je napisao/la:
live je napisao/la:pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz. ;)
sta je to dinamo bolji, kanta za nabijanje u europi svake godine
Eh ljiljane nek eto naši klubovi nabijaju druge :mrgreen:
Dinamo bar igra LP ili EL :D
Ja te volim, volim Željo..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 dec 2013, 22:19

Kao prvo ti si ograničen i ne možeš da vidiš kako jednog dana FK Sarajevo može biti kao Dinamo Zagreb. E stvar je upravo u tome šta ja FK Sarajevo za određeno vrijeme vidim da može biti jako približno kao Dinamo Zagreb, samo ako ova uprava nastavi raditi svoj posao kako treba i naravno ukoliko gosp. Tan uloži novac u FK Sarajevo. Sada da li će se sve to ispuniti je stvar uprave i gosp. Tana.
SRETAN BROJ - 1725

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 dec 2013, 22:19

mene cudi da mi ikog mozemo nabiti trenutno.

Igraju, te pare sto dobiju, potrose kroz grupnu fazu na troskove putovanja, smjestaja...

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 05 dec 2013, 22:22

sta je to dinamo bolji, kanta za nabijanje u europi svake godine. Bolje ne igrati je, nego se onako ofirati
Dinamo nabija Lyon i ostali velikani, a Sarajevo nabija Kukesi, Zeta, to ti nije razlika, nije ofiraža, ma jok buraz?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 dec 2013, 22:25

live je napisao/la:
Dinamo nabija Lyon i ostali velikani, a Sarajevo nabija Kukesi, Zeta, to ti nije razlika ?
http://www.klix.ba/sport/nogomet/drugo- ... /040826012" onclick="window.open(this.href);return false;

sta ti imam dalje pricati, ovako se mozemo vrtiti u krug koliko hoces.

a vidi se mentalitet navijaca malih plavih. Kao ima neke razlike u porazu? Poraz je poraz, bio on od Lyona (koji je rinaka usput da ti kazem)

Samo sto dinama trenutno nabija chednomoretz i ludogoretz ;)

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 05 dec 2013, 22:28

De skontaj se buraz. . S ovim što objavljuješ direktno brukaš svoj klub, ako ćes porediti tako onda prelistaj malo protivnike pa ćes vidjeti da je Sarajevo i Zrinjski jedini klub u Bosni i Hercegovini koji je u evropi ispadao od slabijeg od sebe. Tuga brate.. ;)

Edit: Njih nabija Ludogorec, a Sarajevo nabija Vitez, Široki... ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 dec 2013, 22:31

Genk je manji klub od nas 8-)

Ajd ba ne prosipaj se ;)

ubuduce zaobidji moje postove jer si od sada na ignore listi ;)

evo nesto od mene za kraj ;)
grickaj ih grickaj, nema vise para od klotza Dzeke, vase vrijeme je proslo, samo ti to jos ne znas mali plavi djecace 8-)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 dec 2013, 22:32

live je napisao/la:De skontaj se buraz. . S ovim što objavljuješ direktno brukaš svoj klub, ako ćes porediti tako onda prelistaj malo protivnike pa ćes vidjeti da je Sarajevo i Zrinjski jedini klub u Bosni i Hercegovini koji je u evropi ispadao od slabijeg od sebe. Tuga brate.. ;)

Edit: Njih nabija Ludogorec, a Sarajevo nabija Vitez, Široki... ;)
to im je kroz historiju tradicija stariji se sjecaju 80 tih godina i ispadanja od amatera. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 28 gostiju.