FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nagelsmann bi sa Mullerom čuda činio, još bolje nego što je to Guardiola uspio, a ja bih da se pridružim kampanji #CarloOut odnosno #Konzervausmeće.
Prvi sam bio za njega, ali trener koji nije fleksibilan, koji nema B plan i koji ne rotira igrače, jednostavno previše konzervativan za fudbal u 2017. godini.
Prvi sam bio za njega, ali trener koji nije fleksibilan, koji nema B plan i koji ne rotira igrače, jednostavno previše konzervativan za fudbal u 2017. godini.
- farinelli123
- Kontakt:
Toliso mi deluje nepotreban u trenutnim okolnostima. Treba igrac vise ofanzivnom delu sredine terena koji donosi prevagu, Toliso zasad samo siri igru ka Kimihu koji ne uspeva nista ozbiljnije da napravi.
Prebaciti Kimiha u sredinu
da malo poveze redove. Uvesti Hamesa za doppelpack
Prebaciti Kimiha u sredinu
•
Koman ubjedljivo najbolji.
Tam na ljetnoj pauzi navuć mu jedno tri tamića knjiga da pojača IQ i imamo dostojnu zamjenu za riberija.
Tam na ljetnoj pauzi navuć mu jedno tri tamića knjiga da pojača IQ i imamo dostojnu zamjenu za riberija.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kimmich decko malo spustiti na zemlju, nikome nije zagarantovano mjesto u prvih 11. Cemu 41,5 milion za Tolissoa, jos jednom cisto onako pitam?
Sto je najgore, ne vidi se nikakav pomak u smislu da Carlo ima neku ideju sta promijeniti ili sta uraditi nego on uvijek po istom. Kao da ne zna sta uraditi sa ovom ekipom, rekao bih da igraju bez trenera.
Coman najbolji.
Coman najbolji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
KIMMICH tito
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Čemu 13miliona€ za Karla Anćelotija?
- farinelli123
- Kontakt:
Lepo je kad se pojavi neki ''sonja'' kao Nagelsmann, oslobodjen od fizickog i cova kojem su krali uzinu u skoli, da se kriticki osvrne[1] na instituciju trenera u danasnjem fudbalu.
1 - usrati se (srpsko-hrvatsko-bosansko-bosnjacko-balkanski jezik, lat. usrati se)
1 - usrati se (srpsko-hrvatsko-bosansko-bosnjacko-balkanski jezik, lat. usrati se)
•
I onda kažu naši pametnjakovici ne vrijedi Neymar 200 mil, ali vrijedi Toliso 40, Renato S samo Bog zna koliko placen.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Na stranu za Carla, valjda se sada vidi koliko fale ciljana pojacanja
De vi razvijajte skolu. 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ali zato odbijamo 100m za Mullera
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nerminovic je napisao/la:Gasi ovo sranje od ekipe
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Klare, javi se i objasni raji da je ovo rutinski. Neznalice i dezurni pljuvaci uzivaju, Carlo sve pravilno dozira. Sve po planu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa eto, ako sljedeću ostavi mulera na klupi, imat će opravdanje. Pa nek onda radi bez pritiska.
Ocjenjivat ćemo na polusezoni.
Ocjenjivat ćemo na polusezoni.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ponovo nas Nagelsmann takticki nadigrava i to pravo fajterski bez bunkera 
Jedva cekam da nas preuzme
Jedva cekam da nas preuzme
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 09 sep 2017, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ne mogu vise ovo gledati, dosta je
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
**** ga, nakon izmjena igramo odlično.
Syebali smo u prvom pv
Syebali smo u prvom pv
sreca pa ste se Pepa rijesiliNerminovic je napisao/la:Gasi ovo sranje od ekipe
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.