Mi imamo Arona, oni nemajuVGS je napisao/la:
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Dodaj i Everton. Lukaku i Eto'oVGS je napisao/la:
A nisu ni Spursi daleko.
Chambers je dosao prije odlaska Vermaelena, a izjava da ce dovesti stopera je iz perioda kad je Calum vec dosao u klub. Uostalom momak tek treba da se dokaze i formira na nekoj poziciji. Bilo je masu tih igraca startaju odlicno pa stagniraju ili padnu kvalitetom. Na kraju krajeva i da ne bude tako sa njim, nije normalno uci u sezonu od 50+ utakmica sa Perom, Kossom i neiskusnim Calumom. Pogotovo kada imas toliki broj povreda i navodno sampionske ambicije.Orion87 je napisao/la:@Desole
Pa doveo je DC-a,mali Chambers igra bolje štopera nego Vermaelen u zadnjih par sezona sigurno.
Za to se ne moras bojat. I ako bude to 4. mjesto upitno, iscupat ce neko pojacanje u januaru.Seaman je napisao/la:baš me zanima izgovor panja,ako završi ispod 4.mjesta
Mene vise brine sta ce bit kad zavrsimo u top 4 i kad pomisli da mozemo ovako tjerat do besvjesti.
nebi baš bio uvjeren čvrsto da će biti 4.cala je napisao/la:Za to se ne moras bojat. I ako bude to 4. mjesto upitno, iscupat ce neko pojacanje u januaru.Seaman je napisao/la:baš me zanima izgovor panja,ako završi ispod 4.mjesta
Mene vise brine sta ce bit kad zavrsimo u top 4 i kad pomisli da mozemo ovako tjerat do besvjesti.
[youtube][/youtube]
Yebena papirologija,ajde privedite to više kraju !!!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Od nekih 2 sata poslijepodne imam ovakvu facu...Orion87 je napisao/la:Yebena papirologija,ajde privedite to više kraju !!!

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Orion87 je napisao/la:Yebena papirologija,ajde privedite to više kraju !!!

Zvanično!
Eto ga, potvrdise....oj ne znam ni opisat kako se osjecam...nedefinisano
nek vas dobro služi 
al opet postoji nada da mozemo odraditi sto su atletico i nekad borusia, tj. sa slabijim igracima od onih koji ganjaju naslov prvaka, osvojiti naslov prvaka, jest tesko, ali ne i nemoguce samo da profa razbistri misli, i pocne gledat arsenal nasim ocima
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Izvinite nam se prvo...Gusar1995 je napisao/la:nek vas dobro služi
Nek je gotovo,kakav god da je bolji je od one klade i imam neki osjećaj da će se sa svojom brzinom i snalažljivošću uklopiti sjajno u naš sistem...

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Dok god Wenger ima podrsku Korenkea i obratno nece vas sunce ogrijati. Bacio je desetine miliona na prosjecne igrace, prodavao svoje najbolje igrace direktnim rivalima za saku dolara, evo sad od istih kupuje otpatke i masno ih placa.bega_afc je napisao/la:Eto ga, potvrdise....oj ne znam ni opisat kako se osjecam...nedefinisano
izvini molim te, šta bi tek da vam nije doš'obega_afc je napisao/la:Izvinite nam se prvo...Gusar1995 je napisao/la:nek vas dobro služi
Da mi tu bar sta mozemo uradit, rado bi. Ovako mi ostaje to da podrzim svoj klub, pa makar se valjali u **** do kraja mog zivota...Ozren je napisao/la:Dok god Wenger ima podrsku Korenkea i obratno nece vas sunce ogrijati. Bacio je desetine miliona na prosjecne igrace, prodavao svoje najbolje igrace direktnim rivalima za saku dolara, evo sad od istih kupuje otpatke i masno ih placa.bega_afc je napisao/la:Eto ga, potvrdise....oj ne znam ni opisat kako se osjecam...nedefinisano
Alexis is a striker. He just doesnt know that yet.Gusar1995 je napisao/la:izvini molim te, šta bi tek da vam nije doš'obega_afc je napisao/la:Izvinite nam se prvo...Gusar1995 je napisao/la:nek vas dobro služi
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 02 sep 2014, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.
nema šanse,wenger je izgubljen u taktici i motivaciji ekipe plus pogledaj napadače koje su oni tad imali,a nisu niti loši bili po defanzivi veze,dapače,plus lige slabijeHarun93 je napisao/la:al opet postoji nada da mozemo odraditi sto su atletico i nekad borusia, tj. sa slabijim igracima od onih koji ganjaju naslov prvaka, osvojiti naslov prvaka, jest tesko, ali ne i nemoguce samo da profa razbistri misli, i pocne gledat arsenal nasim ocima
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A vi nama ni Vermu niste htjeli prodatibega_afc je napisao/la:
Izvinite nam se prvo...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sretno legendo
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.