Glasacemo za Generala Munjutuzlak1987 je napisao/la:Jest to, nadajmo se da ce ovi ponuditi Jasmina ili neka druga stranka nekog dostojnog jer do sada su po dogovoru nudili lose kandidate da SDP to uzme..Heller je napisao/la:Majko, do sad sam glaso za Imamovica jer su ostali kudikamo gori, al brate Bijedić
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Imamo mi naseg milog i lijepog gradonacelnika, ne treba nam hercegovanac. 
Joj kad vidis sve budale koje su mu bile protukandidati Berbić, Munja, Bukvarević, onda Selmana bolio **** zajebavo se samo sto nije reko nemojte za mene molim vasSkver je napisao/la:Imamo mi naseg milog i lijepog gradonacelnika, ne treba nam hercogovanac.
Nullius in verba
Nas mili i voljeni gradonacelnik je sa ovim potezom dobio hiljade glasova..... 
Srđan Stanic
Odlican igrac, igrac koji je osvajao nasu ligu ako se dobro sjecam. Mislim da bi nam odlicno dosao na desnom beku, pogotovo u situacijama kad na desnom krilu igraju Saric ili Ordagic pa se oni dosta uvlace u sredinu i onda nas desni bek (Efendic) ima skoro citavu stranu ofanzivno da pokriva. Iako je Efe bio vrlo dobar zadnjih par utakmica, mislim da bi nam tu Stanic odlicno legao, vjerujem da nebi ni on imao nista protiv da dodje u Slobodu, samo ne znam sta mu je sa ugovora i naravno dal ga Husref zeli u ekipi.
Odlican igrac, igrac koji je osvajao nasu ligu ako se dobro sjecam. Mislim da bi nam odlicno dosao na desnom beku, pogotovo u situacijama kad na desnom krilu igraju Saric ili Ordagic pa se oni dosta uvlace u sredinu i onda nas desni bek (Efendic) ima skoro citavu stranu ofanzivno da pokriva. Iako je Efe bio vrlo dobar zadnjih par utakmica, mislim da bi nam tu Stanic odlicno legao, vjerujem da nebi ni on imao nista protiv da dodje u Slobodu, samo ne znam sta mu je sa ugovora i naravno dal ga Husref zeli u ekipi.
Vjerovatno ide iz Olimpica. Jedna od opcija je povratak u Zeljuklasik je napisao/la:Srđan Stanic![]()
Niko, niko, samo Sloboda
kakav Stanić, daj nam nekog beka iz Srbije ili Hrvatske
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
dobro Uške skaute, poslusace tebeChinaglia je napisao/la:kakav Stanić, daj nam nekog beka iz Srbije ili Hrvatske
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ajdinu Redizcu je istekao ugovor, idealna prilika. Azmire ovo ne smijes propustiti 
Vjerovatno ce ga onda Zeljo i dobit prije nas, ako mi bude u opciji, on je imo taj neki "nesporazum" pa nesto nije igro pa eto sad u Olimpiku vratio formu i sad vjerujem da bi nam bio dobar. Al vjerujem da ce on izabrat prije Zelju ako ga oni hoce nazad.katarakta je napisao/la:Vjerovatno ide iz Olimpica. Jedna od opcija je povratak u Zeljuklasik je napisao/la:Srđan Stanic![]()
A Srdjan je relativno poznat igrac u nasoj ligi, znaju ga sudije, znaju ga i ostale ekipe, i ima neki respekt prema njemu, tako da bi nam takav tip igraca dosta dobrog donio u igri.
dijete Borca čini mi se, ako mu ponude ugovor, vjerovatno će i ostat'tuzlak1987 je napisao/la:Ajdinu Redizcu je istekao ugovor, idealna prilika. Azmire ovo ne smijes propustiti
mlad igrač, ima potencijala, na duže staze bi nam mogao valjati, sada ne, mlad je, neiskusan, a mi imamo visoke ciljeve
nisam siguran ni koliko je njemu u planu da sjedi na klupi
- hule_barca
- Kontakt:
Odlično odrađenih 18 kola. Sad polahko sjesti, rezimirati situaciju, napuniti baterije, kvalitetno sa 2-3 igrača se pojačati, i u nove pobjede. Sve je do nas, ako pobijedimo pritisak koji će biti sve veći iz kola u kolo, možemo nastaviti u ovom ritmu. Plašim se gostovanja u Banja Luci nakon jučerašnje pobjede Borca, jer će se i oni sad sigurno pojačati kako bi opstali.
Mes Que Un Club
Re: Odg: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nije djete borca dječko je iz prijedora i odličan je igrač,kod nas bi mogao biti alternativa stjepanoviću,a možda i umjesto njega,jer pored dobre defanzive bolji je tehnički,uz to standardni je mladi reprezentativac,pa bi se moglo zaraditi i eventualnim transferom.Chinaglia je napisao/la:dijete Borca čini mi se, ako mu ponude ugovor, vjerovatno će i ostat'tuzlak1987 je napisao/la:Ajdinu Redizcu je istekao ugovor, idealna prilika. Azmire ovo ne smijes propustiti
mlad igrač, ima potencijala, na duže staze bi nam mogao valjati, sada ne, mlad je, neiskusan, a mi imamo visoke ciljeve
nisam siguran ni koliko je njemu u planu da sjedi na klupi
Kakvi, šta, ko, gdje?katarakta je napisao/la:Radovi na Tusnju pocinju za desetak dana
Istok se krece radit.NKMramor je napisao/la:Kakvi, šta, ko, gdje?katarakta je napisao/la:Radovi na Tusnju pocinju za desetak dana![]()
![]()
Sta se radi,ko radi.objasniti nam malokatarakta je napisao/la:Radovi na Tusnju pocinju za desetak dana
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Dajte vise informacija, prestanite **** s tom sutnjom
imam osjecaj da neko ovdje trolla..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pratite fksloboda.ba, i to je to, uzivajte 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.