Jel on baca prasinu u oci jer je takav dogovor da se to prikriva ili raja ovdje valja gluposti i pise stvari koje nisu provjerene?hilmo je napisao/la:Mahala nek se pokrije po usima..
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nisam-u- ... tvo/119520" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
budimo_realni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
aS_Roma je napisao/la:
Srdjan Grahovac je pred dogovorom sa nama, jos koji sitni detalj ostao tako da ce i on put "Teherana"
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- moustapha
- Kontakt:
Ove izjave ne moraju nista da znace. Ne bi bilo prvi put da se prica okrene.hilmo je napisao/la:Mahala nek se pokrije po usima..
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nisam-u- ... tvo/119520" onclick="window.open(this.href);return false;
#divovi
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Realno prica oko Grahovca je i pocela sa foruma, a vjerovatno ce na forumu i zavrsiti. Sam covjek kaze da ga niko od nas nije kontaktirao, ni nasi se nisu oglasili i tu sva prica zavrsava.moustapha je napisao/la:Ove izjave ne moraju nista da znace. Ne bi bilo prvi put da se prica okrene.hilmo je napisao/la:Mahala nek se pokrije po usima..
Eh sad sto je zelja nas navijaca da zaigra kod nas, to je vec druga stvar.
http://fksinfo.com/novosti/osvrt-na-net ... nstva/2391
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
budimo_realni
- Kontakt:
Ljudi ja kao napadacki tandem koji ce unistavati protivnicke odbrane vidim Komazeca i Emira Hadzica, a Vi kako hocete. I tu vidim jos tri jaka pojacanja u odbrani, vezi i na beku. A eto uskoro cemo cuti ko su ti igraci. Mozda dodje i neko iz Cardiff-a
.
Šta je sa Bilbijom.budimo_realni je napisao/la:Ljudi ja kao napadacki tandem koji ce unistavati protivnicke odbrane vidim Komazeca i Emira Hadzica, a Vi kako hocete. I tu vidim jos tri jaka pojacanja u odbrani, vezi i na beku. A eto uskoro cemo cuti ko su ti igraci. Mozda dodje i neko iz Cardiff-a.
-
budimo_realni
- Kontakt:
A Bilbija moze igrati i ofanzivnog veznog. AAAAA koja bi to bila masinerija majko draga. Ofanzivni trio Bilbija, Hadzic, Komazec. Pa nema ekipe kojoj oni ne bi mogli dati gol.amypitar je napisao/la:Šta je sa Bilbijom.budimo_realni je napisao/la:Ljudi ja kao napadacki tandem koji ce unistavati protivnicke odbrane vidim Komazeca i Emira Hadzica, a Vi kako hocete. I tu vidim jos tri jaka pojacanja u odbrani, vezi i na beku. A eto uskoro cemo cuti ko su ti igraci. Mozda dodje i neko iz Cardiff-a.
- diplomatija
- Kontakt:
Aston vila, lacio, Napoli, zeljeznicar,
- Burberry46
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa temom FK Sarajevo?diplomatija je napisao/la:Aston vila, lacio, Napoli, zeljeznicar,
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- moustapha
- Kontakt:
Kontam da je htio nabrojati ekipe koje oprema Macron, sto je jos jedna mahalska prica vezana za Sarajevo.Burberry46 je napisao/la:Kakve to veze ima sa temom FK Sarajevo?diplomatija je napisao/la:Aston vila, lacio, Napoli, zeljeznicar,
#divovi
Burberry46 je napisao/la:Kakve to veze ima sa temom FK Sarajevo?diplomatija je napisao/la:Aston vila, lacio, Napoli, zeljeznicar,
Ima sa moderatorima,koji im dopustaju da rade sta hoce.
Koje se ima pojavi na portalu, znajte da nece doci sigurno. Nasa uprava radi sve u tajnosti, i sljedeci nas igrac je koji se nije spominjao nigdje po portalima ni forumima
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo pripreme za nastavak sezone počet će se sredinom januara. Tim će, evidentno, dotad pretrpjeti ozbiljne izmjene, a agilna uprava kluba svakodnevno radi na osnaživanju kadra pred pohod na duplu krunu.
Bordo tim okupit će se 10. januara, a potom slijedi odlazak u stalnu hercegovačku bazu, da bi glavni dio priprema trenutno drugoplasirani sastav lige, trebao odraditi u Turskoj.
Od 16. do 24.1. ekipa će, dakle, u Čitluku na bazičnim pripremama. Protivnici će biti nižerazredne ekipe iz BiH... (Brotnjo, Sloga iz Ljubuškog), da bi od 31.1. do 14.2. ekipa trebala boraviti u Antaliji na finalne pripreme za nastavak sezone.
Mogući protivnici u tom periodu biti će ruski Anži, Rubin, Kuban, te Šturm Grac iz Austrije.
22. februara planirana je generalna provjera pred nastavak prvenstva, a protvnik još uvijek nije poznat.
Bordo tim okupit će se 10. januara, a potom slijedi odlazak u stalnu hercegovačku bazu, da bi glavni dio priprema trenutno drugoplasirani sastav lige, trebao odraditi u Turskoj.
Od 16. do 24.1. ekipa će, dakle, u Čitluku na bazičnim pripremama. Protivnici će biti nižerazredne ekipe iz BiH... (Brotnjo, Sloga iz Ljubuškog), da bi od 31.1. do 14.2. ekipa trebala boraviti u Antaliji na finalne pripreme za nastavak sezone.
Mogući protivnici u tom periodu biti će ruski Anži, Rubin, Kuban, te Šturm Grac iz Austrije.
22. februara planirana je generalna provjera pred nastavak prvenstva, a protvnik još uvijek nije poznat.
Ja da sam u Upravi ovu generalnu probu bih zakazao sa komsijama, al fakat, bila bi to prava proba i za nas i za njih.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma generalnu odigrat sa Cardiffom svega mihilmo je napisao/la:Ja da sam u Upravi ovu generalnu probu bih zakazao sa komsijama, al fakat, bila bi to prava proba i za nas i za njih.
Ma upravo to,igrati tekme samo sa provjerenim ekipama a ne sitnom buranijomHordas Doboj je napisao/la:Ma generalnu odigrat sa Cardiffom svega mihilmo je napisao/la:Ja da sam u Upravi ovu generalnu probu bih zakazao sa komsijama, al fakat, bila bi to prava proba i za nas i za njih.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Dobar prijedlog bgm.hilmo je napisao/la:Ja da sam u Upravi ovu generalnu probu bih zakazao sa komsijama, al fakat, bila bi to prava proba i za nas i za njih.
Hvala Bogu pa Pape zakasni na avion, odmorismo se bar jedan dan od onih profesionalnih kompleksasa (svi su na njegovoj temi ) 
- AdiRajvosa
- Kontakt:
terabajt je napisao/la:Dobar prijedlog bgm.hilmo je napisao/la:Ja da sam u Upravi ovu generalnu probu bih zakazao sa komsijama, al fakat, bila bi to prava proba i za nas i za njih.
Sa njima nikakve prijateljske i pripremne. Narocito ne ovo prvo.
Zadnja takva, prije vise godina na stadionu Otoka, zavrsila opstom tucom i igraca i navijaca, i uletanjem na teren sa obje strane. Naravno nije odigrano ni cijelo prvo poluvrijeme.
Za takvu utakmicu treba ti par stotina policajaca i toliko zastitara. Glupo je pricati o tome.
Moze se to odigrat i u Medjugorju na pripremama, ne mora ovdje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.