PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
Tuzlaci najveće prodane duše, sve ih zanima osim njihovog kluba, federalka je neminovnost 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Sta bude bice. Sta kaje izlija kolko ce vas ove sezone bit na proslavi?
Jebte dokle je doslo saopcenja se pisu.ne moze se ko nekad rahat namjestit bez velike pompe hehehe
Jebte dokle je doslo saopcenja se pisu.ne moze se ko nekad rahat namjestit bez velike pompe hehehe
Zeljo je prosle sezone ostao bez Evrope jer se nije htio dogovarati sa drugima, razmisli malo prije nego bubnes prvu glupost koja ti padne na pamet.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Tacno tako.zato ste i ostali bez evrope.Virtu4l je napisao/la:Zeljo je prosle sezone ostao bez Evrope jer se nije htio dogovarati sa drugima, razmisli malo prije nego bubnes prvu glupost koja ti padne na pamet.
Zato ste sad u januaru napravili zaokret
Ok .sta ja znam .lijep športski pozdrav bez vredjanja..
- escobarpablo
- Kontakt:
Mentoli sa Sergijice vol.368, jel neki dan frajer sa infa postavio screenshot 200 postova ?Rokoko87 je napisao/la:Pogledaj ti samo ove neizlječive bolesti.Lakoste je napisao/la:
Lijepi strah.![]()
![]()
Mejt odlazi na drugi forum, scrshta post i postavlja ga ovamo.
Nije ni čudo što si se isprovaljivao na ovom forumu kao niko.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- escobarpablo
- Kontakt:
Vidi Dereka Brade jest se ispružioTobeYarabi je napisao/la:dje je taj punacLakoste je napisao/la:Prica se da je utrpani poslao para
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:Ovo je legenda salko.ustat pa ga spomenut. rvi zlatni ljiljan inace iz udruženja zlatni ljiljan tz..neke stvari nisu za zajebanciju..FrancescoTotti je napisao/la:Jesi ovo ti moj samke?samirr je napisao/la:Kome smeta saopštenje NK SDA Zeljeznicar ?![]()
![]()
Ovi sto su na zapadu znaju da je salko svaku tekmu na tusnju...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa historija ti kaze da su najmanje sarajevski i bosanski, sta se cudis?High je napisao/la:Ekavica u komšija, a nedavno onaj njihov govori o športskim prijateljima. Govori li iko bosanskim jezikom u ovoj travestiji od kluba?U poslednjih nekoliko kola evidentan je pritisak na sudije koji se iz utakmice u utakmicu intenzivira. Konkretno, utakmice FK Željezničar su bespotrebno pod lupom još od gostovanja u Bijeljini, sve se nastavilo nakon duela sa FK Sloboda da bi kulminiralo poslije posljednje utakmice sa HŠK Zrinjski.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ccc.ee svasta..
Tuznoo bogami.
Tuznoo bogami.
FrancescoTotti je napisao/la:Jesi ovo ti moj samke?samirr je napisao/la:Kome smeta saopštenje NK SDA Zeljeznicar ?![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ElCartel11
- Kontakt:
superhamid je napisao/la: Ja mogu shvatiti zasto mrzite sarajevo, ali ne mogu zasto mrzite Zeljeznicar. I vi ste simbol radnickog otpora i taj dio filozofije je slican kao i Zeljin. Isto tako i Sloboda. A ova go.vna su simbol aristokratije i lezihljebovica. Sve na gotovo. Otrijeznite se!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
superhamid
- Kontakt:
To nije istina. Tuzlu cijenim, ali ocito da je neki defektni gen od koze zalutao, dok si ti takav.Sariel je napisao/la:Zato sto najvise namjestate.stimate i kradete.superhamid je napisao/la:Ja mogu shvatiti zasto mrzite sarajevo, ali ne mogu zasto mrzite Zeljeznicar. I vi ste simbol radnickog otpora i taj dio filozofije je slican kao i Zeljin. Isto tako i Sloboda. A ova go.vna su simbol aristokratije i lezihljebovica. Sve na gotovo. Otrijeznite se!avenija je napisao/la:J.ebe.na ova koalicija
Nista vi s radnickim klubovima zajednicki nemate..
I jos svima te svoje stimaljke nabijate na nos...
Pu
Hamide to su defektni ljudi koji vode stogodisnji klub, ljudi koji radi licnog interesa i određene sume novca dizu ruke od fudbala tj. takmicenja, rezultata, izlaska u europu jos vece zarade.
A onda kada treba preci centar za opstanak neko drugi im kriv. Neka se ugledaju na Velez, ljudi grade stadion, bore se u federalnoj da se za sezonu-dvije vrate u drustvo najboljih.
A onda kada treba preci centar za opstanak neko drugi im kriv. Neka se ugledaju na Velez, ljudi grade stadion, bore se u federalnoj da se za sezonu-dvije vrate u drustvo najboljih.
- Zeljeznicar -
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Drugi dio borbe protiv domacih izdajnika. Jedne smo sutnuli u ligu za ostanak, druge izbacujemo iz borbe za titulu! 
-
superhamid
- Kontakt:
sarajevo je rak rana fudbala vjeruj mi. Ja do danas nisam sreo pitara koji je pametan.Zenzo je napisao/la:Hamide to su defektni ljudi koji vode stogodisnji klub, ljudi koji radi licnog interesa i određene sume novca dizu ruke od fudbala tj. takmicenja, rezultata, izlaska u europu jos vece zarade.
Kome smeta saopštenje NK SDA Željezničar ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- escobarpablo
- Kontakt:
Moj Hamide jel da lakše ti metar u guz.icu nego centimetar u glavu ?superhamid je napisao/la:sarajevo je rak rana fudbala vjeruj mi. Ja do danas nisam sreo pitara koji je pametan.Zenzo je napisao/la:Hamide to su defektni ljudi koji vode stogodisnji klub, ljudi koji radi licnog interesa i određene sume novca dizu ruke od fudbala tj. takmicenja, rezultata, izlaska u europu jos vece zarade.
FK Sarajevo 1946
Nista pogresno nije rekao, rak rana, osim da su navijaci Torpeda glupi. To nije istina.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
superhamid
- Kontakt:
Upravo tako, cim je glup, znas da je pitar. Osnovala partija, sada malezijski. Svaciji, nikad sarajevski.escobarpablo je napisao/la:Moj Hamide jel da lakše ti metar u guz.icu nego centimetar u glavu ?superhamid je napisao/la:sarajevo je rak rana fudbala vjeruj mi. Ja do danas nisam sreo pitara koji je pametan.Zenzo je napisao/la:Hamide to su defektni ljudi koji vode stogodisnji klub, ljudi koji radi licnog interesa i određene sume novca dizu ruke od fudbala tj. takmicenja, rezultata, izlaska u europu jos vece zarade.
Zadnja izmjena: superhamid, dana/u 08 apr 2017, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Bravo Hamide. Podržavam tvoje uriniranje po navijačima Tanovog kluba. Samo nastavi 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.