Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Najnovije vijesti sa SKY-a kazu da ce veceras Draxlerov agent pokusati malo pritisnuti Schalke na prodaju. Oni traze 27,5+5 u bonusima, mi nudimo 24+7. Moze se ovo aBd brzo zavrsiti. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jbi ti to, dobismo najtezu grupu.
A mi uigrani ko Famos.
Vidim Drax gura transfer u Juve, fino od njeg.

A mi uigrani ko Famos.
Vidim Drax gura transfer u Juve, fino od njeg.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Sarajevo-Torino-Sarajevo, automobil (gorivo, putarina, vinjeta): cca 800 KM
Karta Juve-Man City (istok, prvi redovi): najjeftinija na netu trenutno cca 440 KM
Hotel, 400m od stadiona (dvije noci): cca 2×130=260 KM
Total za 1 osobu: 1.500 KM + hrana/pice/ostalo
Soba je dvokrevetna, pa za dvoje treba jos karta i to bi izaslo 1.940 KM, odnosno cca milja po osobi.
Za cetiri osobe (podjela putnih troskova), bi sve izaslo cca 770 KM po osobi + plus hrana/pice/ostalo.
Idemo kolega i ja, pa ako imaju dvojica (ili cak bolje ako imaju dvije:-)) zainteresovanih za 25.11. i sa cca 900-1.000 KM viska - bujrum, javite se na ovaj post ili u PP.
Karta Juve-Man City (istok, prvi redovi): najjeftinija na netu trenutno cca 440 KM
Hotel, 400m od stadiona (dvije noci): cca 2×130=260 KM
Total za 1 osobu: 1.500 KM + hrana/pice/ostalo
Soba je dvokrevetna, pa za dvoje treba jos karta i to bi izaslo 1.940 KM, odnosno cca milja po osobi.
Za cetiri osobe (podjela putnih troskova), bi sve izaslo cca 770 KM po osobi + plus hrana/pice/ostalo.
Idemo kolega i ja, pa ako imaju dvojica (ili cak bolje ako imaju dvije:-)) zainteresovanih za 25.11. i sa cca 900-1.000 KM viska - bujrum, javite se na ovaj post ili u PP.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Marvin je napisao/la:Mislim da niko od nas ovde nije ni izbliza kompetentan za bilo kakav komentar izuzev "Ovo je teskla grupa". Ponajvise radi toga sto je Juventus cista nepoznanica.
Nije ovo proslogodisnji Juve pa da znamo makar odokativno sta ta ekipa moze. Moze flopirati samo tako ili da se posloze i kliknu u strasnu ekipu sodno potencijalu.
Ovo! 6 zetstokih utakmica je pred nama i to lajkam.Italia je napisao/la:Neka je dosla teska grupa. Bolje i to, nego da se peglamo sa Nordsjelandima, Kopenhagenima i bunkerima. Juve je favorit, City je jak, ali njihova izdanja u Evropi nikad nisu bili kao oni u EPL.
Samo da ih Alegri poslozi da budemo bez sumnje favoriti kako Italia navodi

Di Marzio e Marchetti: "Colloquio Marotta-Zenit per Witsel. I russi vogliono 25 milioni
(Sky) #Draxler, lo S04 vuole 32,5mln, di cui 27 fissi, pagabili anche in 3 anni, + 5 di bonus. La Juve è arrivata a 24mln + 7 di bonus.
Pedula isto kaze da smo povecali ponudu. Vrlo moguce da se oba rijese sa odlaskom Comana.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne mirise mi taj Witsel nikako. Spor, uzasan u odbrani, naprijed ne donosi nikakvu novu ideju, dimenziju, nista.
Daj da zavrsimo Draxlera veceras-sutra i to je to.
Daj da zavrsimo Draxlera veceras-sutra i to je to.

Dobro bi nam došao Vitsel da igra na Pirlovom mestu, to je njegova prirodna pozicija, nema tu kreativnost, u ostalom niko na svetu nema ono što ima Pirlo, ali ima siguran i precizan pas što je najbitnije za igrača na toj poziciji, sponi između napada i odbrane. Pored toga jak je na lopti, ne gubi olako duele kada je lopta kod njega u nogama, zna da je zagradi što donosi samo dodatnu sigurnost, svakako veću nego kada to igra fucking Padoin. I što je najbitnije dolaskom Vitsela bi Marka igrao svoju poziciju, box to box vežnjaka. Kako sada stvari stoje od prošle sezone nemao Pirla, Vidala a bogme i Markizija koji limitira podosta svoje sposobnosti na poziciji koju u ovom rosteru mora da pokriva.
Od Drakslera msm da nema ništa, nada se da grešim, dok mi se Vitsel čini kao baš izvestan.
Što se grupe tiče, ispadali smo i iz slabijih, prolazili smo i teže....
Od Drakslera msm da nema ništa, nada se da grešim, dok mi se Vitsel čini kao baš izvestan.
Što se grupe tiče, ispadali smo i iz slabijih, prolazili smo i teže....
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- firefirefirely
- Kontakt:
Prolazimo grupu uz sve pobjede 

- IlCapitano
- Kontakt:
Mediaset kaze da je gotovo za Draxlera, dolazi u naredna 24 sata, 28 miliona.
Oni su poprilicno nepouzdani u svemu, ali jesu za Teveza objavili da je gotovo, ali i promasili za Jovetica.
Oni su poprilicno nepouzdani u svemu, ali jesu za Teveza objavili da je gotovo, ali i promasili za Jovetica.

- IlCapitano
- Kontakt:
Koliko se sjecam za Teveza jesu prvi objavili da je gotovo, ostalo nista.
- akisarajevo92
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:Mediaset kaze da je gotovo za Draxlera, dolazi u naredna 24 sata, 28 miliona.
To ce se znati brzo, posto Schalke vec sutra igra, ako ne bude u sastavu ..

Ali Mediaset

If, ifMediaset believes the Old Lady will offer a transfer fee of €28m in order to close the deal, as they have already reached an agreement with Draxler.
If the bid is accepted, the deal could be done within 24 hours.

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 27 avg 2015, 22:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nikad, ništa. Barem što se Juventusa tiče. Jutros kad objaviše ovo za Ibru morao sam kuću napustiti na par sati, da dođem sebi. Pišam im se na novinare. Nikakvo pokriće, nikakvi izvori, ništa.Brajkula je napisao/la:Ja nzm da li su oni pogodili ikada za nešto....
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Raspored za utakmice LP-a i ove koje ih prethode/sljeduju:
Sept
13th Chievo (H)
15th City (A)
20th Genoa (H)
(Frosinone 23 A)
27th Napoli (A)
30th Sevilla (H)
Oct
18th Inter (A)
21st Borussia (H)
25th Atalanta (H)
Nov
1st Torino (H)
3rd Borussia (A)
8th Empoli (A)
22nd Milan (H)
25th City (H)
Dec
6th Lazio (A)
8th Sevilla (A)
13th Fiorentina (H)
Niste ni svjesni kako će ovaj raspored skupo da nas košta ... a nekima drago što smo dobili ovu grupu
Sept
13th Chievo (H)
15th City (A)
20th Genoa (H)
(Frosinone 23 A)
27th Napoli (A)
30th Sevilla (H)
Oct
18th Inter (A)
21st Borussia (H)
25th Atalanta (H)
Nov
1st Torino (H)
3rd Borussia (A)
8th Empoli (A)
22nd Milan (H)
25th City (H)
Dec
6th Lazio (A)
8th Sevilla (A)
13th Fiorentina (H)
Niste ni svjesni kako će ovaj raspored skupo da nas košta ... a nekima drago što smo dobili ovu grupu

★★★
Senzacionalistički neko portal, lupe smao naslova da privuče masu.
Jovetića sećam se da su selili po sedam puta za prelazni rok kod nas.
Teško da ćemo Drakslera da dovedemo nakon Kvardada, nema hleba da damo tolike pare za igrača koji nije na željenom lvlu trenutno, plus da se mislimo da li ćemo da đuskamo 4-3-1-2. Meni viđeno 4-3-3, sa alternativom 3-5-2, a u prvom slučaju mi žao Morate jer će ga sigurno Alegri gurati na bok pošto se u vazduhu oseća da preferira Mandžu.
Na kraju Dibala najplaćeniji transfer u Italiji ovog leta, pre njega prednost dobija Koman, plus dečko iskidao Superkup.....daj čoveku da igra, kad će da skuplja minute nego kad nam je prvi napadač povređen.
Jovetića sećam se da su selili po sedam puta za prelazni rok kod nas.
Teško da ćemo Drakslera da dovedemo nakon Kvardada, nema hleba da damo tolike pare za igrača koji nije na željenom lvlu trenutno, plus da se mislimo da li ćemo da đuskamo 4-3-1-2. Meni viđeno 4-3-3, sa alternativom 3-5-2, a u prvom slučaju mi žao Morate jer će ga sigurno Alegri gurati na bok pošto se u vazduhu oseća da preferira Mandžu.
Na kraju Dibala najplaćeniji transfer u Italiji ovog leta, pre njega prednost dobija Koman, plus dečko iskidao Superkup.....daj čoveku da igra, kad će da skuplja minute nego kad nam je prvi napadač povređen.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma ne znam cemu briga zbog grupe, mene majke mi nije nikoga strah.
Igrat cemo protiv ekipa koje vole da se nadigravaju i mislim da nam to odgovara. Neko je vec pisao mi smo bolji i teskim nego u laksim utakmicama.
Sedam bodova u prva tri kola i svi sretni.
Cekamo Witsela i Draxlera.
Igrat cemo protiv ekipa koje vole da se nadigravaju i mislim da nam to odgovara. Neko je vec pisao mi smo bolji i teskim nego u laksim utakmicama.
Sedam bodova u prva tri kola i svi sretni.

Cekamo Witsela i Draxlera.

Kun fejekun!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Mislim da sam ovo barem deset puta danas ponovio, al evo opet. Nije fazon strah, nema straha nikad pa ni kad smo igrali finale. Fazon je u lakšim i težim utakmicama. Zgusnut raspored, liga-liga prvaka, ritam srijeda-nedjelja, dobiješ utakmice tipa inter-city-fiorentina ... pa ti kombinuj i gledaj otkle je vedro kad krenu povrede. A da imaš npr. Malme i Lever u grupi mogao bi i odmarati neke igrače u slučaju teške utakmice u prvenstvu. Logika, samo logika stvari.IlFantasista je napisao/la:Ma ne znam cemu briga zbog grupe, mene majke mi nije nikoga strah.
Oni koji čeznu za teškim protivnicima bi ih gledali svakako u knock-out fazi. U grupama nikome i ne moraš dokazivati jesi li babuka ili ne, tada svi kalkulišu pa se skoro uvijek desi da je najbolje onima koji su imali lakše grupe, osvoje prvo mjesto, u knock out fazi dobiju drugoplasiranu ekipu i eto ti prolaza u samu završnicu. Ali eto hajde, budite zadovoljni sa grupom u kojem igra milijarderski tim, osvajač LE i četvrta ekipa Bundeslige.
★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Zato se Marotta sad i pobrinuo da imamo ovakvu sirinu u ekipi. U svakom kolu mozes par izmjena napraviti bez da se osjeti.
Aj benvenuto Draxler.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlFantasista
- Kontakt:
Pa za razliku od ranijih godina ove sezone je raspored dosta pogodniji jer poslije Lige sampiona ide lahak mec.
Sjecam se prosle sezone da smo imali Lazio, Torino, Fiorentinu u ligi, a u medjuvremenu i kljucne utakmice Lige sampiona.
Raspored je svake sezone manje-vise isti i iskreno ne volim takve izvlakuse.
Sjecam se prosle sezone da smo imali Lazio, Torino, Fiorentinu u ligi, a u medjuvremenu i kljucne utakmice Lige sampiona.
Raspored je svake sezone manje-vise isti i iskreno ne volim takve izvlakuse.
Kun fejekun!
- IlCapitano
- Kontakt:
Sastanak u toku.Di Marzio: #Draxler, incontro in corso Juve e S04. I bianconeri sono decisi a chiudere la trattativa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.