FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

moustapha
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la moustapha » 17 feb 2010, 22:52

JameS 23 je napisao/la:
a on je i sugerirao za onaj blago receno nepostojeci crveni karton :roll:

slusas ovdje kako ce Bayern poderati Fiorentinu i onda gledas kako taj isti tim pobjedjuje na jedivite jade uz obilatu pomoc sudija :roll:
Crveni karton Gobbia je postojeci. U to nema sumnje, onakvi se startovi moraju kaznjavati crvenim kartonom.

Pobjeda Bayerna o kojoj ce se pricati jako dugo zahvaljujuci sudijskoj gresci. Temo nisu krivi igraci Bayerna, a da je i ostalo 1:1, to nije rezultat koji bi garantovao Talijanima prolaz. U Italiji ce morati napasti da postignu gol, za razliku od veceras, kada su se samo branili.
#divovi

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 17 feb 2010, 22:53

a šta ste vi pucali ?? ... prvo poluvrijeme niste u 16 metara ušli... sve do crvenog kartona ste se na centru dobacivali i skupljali taj čuveni posjed lopte... poklopite se jadnici i molite da vam i u Firenzi daju nekog mazluma da sudi
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 feb 2010, 22:54

Neutral je napisao/la:Očigledno da neki nemaju veze, ali ostavimo to za jedan drugi put, sada je vrijeme za veselje i slavlje.

U uzvratu ako Bog da, karte su malo drugačije. Fiorentina je ta koja mora napasti i to im je suicidno, imamo dva strašna krila i siguran sam da ćemo to ako Bog da iskoristiti, te dotući kao što smo i Juventus.

Muller treba ostati na klupi a Ivica započeti.
molim te sta si ti gledo. idete mi vise na zivce ko da harate evropom 5 godina a jedva 5 utakmica povezali. pricate mi smo najjaci a na kraju jedva pobjediste uz penal,crveni i offside koji bi slijepac vidio. nisi realan ni seknude.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 17 feb 2010, 22:55

@Neutral-bas se pitam koliko ste uputili udaraca poslje nepostojeceg crvenog kartona od tih 13 sigurno jedno 5,6 :roll:
Fiorentina je odlicno odigrala imala je samo 4 suta prema golu,ali previse svojih dobrih napada upropastili su pa su ostali samo na 4 suta 8-)

sta ste dominirali :? sta ste stvarali prilike :| od 13 udaraca jedva 3 bilo opasno 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 feb 2010, 22:56

Sjecam se prosle godine Chelsea - Barca ili obrnuto, ostetio je Chelsea mnogo, ovog definitivno treba iskljuciti iz LP i nek sudi u norveskoj ligi, i ako nije bio kriv on kod ovog drugog gola nego liniski sudija i on mu je prisao ali ovaj je uvazio gol, ali kod gola Gomeza ne znam zasto nije pustio prednost nego svirao penal sasvim ne logicno.
Igru Bayerna necu komentarisati i ako sam volio da izgubimo ili da ostane 1 - 1 pa da se spustimo malo na zemlju, i da nebude vise onih izjava da ce rezultat biti 6-0 to bi trener kao sto je LvG trebao zabraniti.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 feb 2010, 22:56

Ovrebo majstore :lol:

Moramo biti realni, gol je postignut iz offsajda, Kloset je bio iza violine odbrane. Al jbg sta ces tako je i nema povratka. U onom postu sma rekao da ce ovi igrati na rezultat sto je se i dalo vidjet, jednostavno poslije onog sretnog pogotka nisu vise nista napravili, imali su par akcija iz kojih nije nesto vrebalo opasno no vidjelo se da su dosli da izvuku taj remi sto im nije uspjelo.

Sto se tice nase igre pa sta da kazem nit sam zadovoljan niti razocaran, jedini koji mi nije djelovao je Schweini, puno je grijesio, gubio je dosta lopti u svom prostoru, ovaj Contento pa eto prva mu tekma pa haj recimo da nije lose odigrao tekmu. Robben kao i uvijek dobar ali pomalo je imao slab pregled, predibla po kojeg igraca, dodje u 16-ac i suta iz nemoguce situacije gdje je mogao dosta puta dodati.

Sve u svemu dobro je da smo dobili bolje i pobjeda nego nerijeseno, puno ce lakse biti u revansu u Firenci.
Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 17 feb 2010, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2010, 22:57

Bajern bi sa Orebom mogao i u finale LS e sad jedino ako im Barcelona ne bude u finalu ondabi bilo gutavo.
Nedao bog nikom,ako Bajern prodje Fiorentinu svi u norvesku da se licno cestita celi.
Samo ako mu Celzijovac nije dohakao,zabar i njegova coza nostra je malo funkcionalnija :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 22:57

silenT. je napisao/la:a šta ste vi pucali ?? ... prvo poluvrijeme niste u 16 metara ušli... sve do crvenog kartona ste se na centru dobacivali i skupljali taj čuveni posjed lopte... poklopite se jadnici i molite da vam i u Firenzi daju nekog mazluma da sudi

Hajde ti Jose idi na spavanje lagano, i sklapaj taktiku za Chelsea. :roll:

Mi jadnici ???

15 pobijeda zaredom. Evropski div, ne želim sada titule da nabrajam, ali i danas smo pobijedili, pamti se 2:1 i to je to. Ostalo se zaboravlja.

@ A_d_0

Misliš United ?

Ljudi moji , pa dajte nam i Intera da vas do kraja uništimo. Problem je što nećete proći Chelsea, odnosno ti i tvoj Milan Uniteda. Posljednih 8 su oni najboljih osam u Evropi.

Ljudi moji, ako smo toliko hinjavi, toliki jadnici, mazlumi, ako nemamo veze, onda se kanite rasprave, i sačekajte uzvrat, pa neka nas da jaka Fiorentina pobijedi sa bunkerom. E tako.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 17 feb 2010, 22:58

moustapha je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:
a on je i sugerirao za onaj blago receno nepostojeci crveni karton :roll:

slusas ovdje kako ce Bayern poderati Fiorentinu i onda gledas kako taj isti tim pobjedjuje na jedivite jade uz obilatu pomoc sudija :roll:
Crveni karton Gobbia je postojeci. U to nema sumnje, onakvi se startovi moraju kaznjavati crvenim kartonom.

Pobjeda Bayerna o kojoj ce se pricati jako dugo zahvaljujuci sudijskoj gresci. Temo nisu krivi igraci Bayerna, a da je i ostalo 1:1, to nije rezultat koji bi garantovao Talijanima prolaz. U Italiji ce morati napasti da postignu gol, za razliku od veceras, kada su se samo branili.
hahahah ako je ono bilo za crveni,bas se pitam za sta je onaj start Klosea nad Felipeom :?: mozda za zatvor 8-)

covjece ako si imalo objektivno pogledao ama bas nikakve namjere nije bilo od starne Gobbia da udari Robenna i udarac nije bio u glavu i nije ni blizu bio za crveni karton ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 feb 2010, 22:58

gol iz cistog offsajda nema dileme..crveni karton Gobbia apsolutno zasluzen,samo je Fioretina trebala dobiti crveni jos u prvom poluvremenu kad je srusen Ribery..jer koliko ja znam kad zadnji igrac odbrane srusi u 16 protivnickog igraca je automatski crveni karton..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 feb 2010, 22:59

I ipak nam nije prekinut zlatni niz. :D
Kako se kaze, ko je sretan ni u hali nije gladan. :D Veceras smo odigrali ispod nivoa i nismo zasluzili pobjedu, ali sreca prati hrabre i velike. Viole su zasluzile remi, ili bod kako je rekao Spaho. :mrgreen:
Zasto uvijek prvo moramo primiti gol, pa da pocnemo igrati kako treba i da Butt pocne braniti kako se od njega ocekuje?
Odbrana Bayerna neshvatljivo je bila losa, Demichelis imao samo dvije poklonjene lopte. BadstuDer veoma slabo, mozda se i prepao velike utakmice. U drugom poluvremenu se vidjelo da ga vuce na beka. :mrgreen:
Novi igrac Contento, vec sam i prije govorio veoma brz i po meni je odlican igrac, Bice od njega nesto.
Kapiten, povlacim sve one rijeci hvale na njegov racun, ipak nije materijal za ostanak u Minhenu. Nadam se da mu je ovo posljednja sezona. Vidi se da ne moze iznijeti teret velikih utakmica.
Krilca! Nista narocito. Robben je ipak bio na vecem nivou nego Ribery, od drugog naseg gola pa do kraja je mogao jos jedan postici, kad su ovi bili u potpunoj depresiji, ali Frey je vanzemaljac. Kakav cudesan golman.
I na kraju napad. Uvidio je i Gaal da su se Gomez i Muller opustili, a Klose i Olic su cekali priliku i iskoristili su je na najbolji nacin. Inace ocekujem ovu dvojicu u narednoj utakmici kao startere.

Violama cestitam na odlicnoj partiji, pokazali su da forma iz Serie A ne mora biti presudna u LP. Igrali su perfektno, i dosta su nas namucili. Bice veoma tesko u uzvratnoj utakmici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 feb 2010, 22:59

Neutral je napisao/la:
silenT. je napisao/la:a šta ste vi pucali ?? ... prvo poluvrijeme niste u 16 metara ušli... sve do crvenog kartona ste se na centru dobacivali i skupljali taj čuveni posjed lopte... poklopite se jadnici i molite da vam i u Firenzi daju nekog mazluma da sudi

Hajde ti Jose idi na spavanje lagano, i sklapaj taktiku za Chelsea. :roll:

Mi jadnici ???

15 pobijeda zaredom. Evropski div, ne želim sada titule da nabrajam, ali i danas smo pobijedili, pamti se 2:1 i to je to. Ostalo se zaboravlja.

@ A_d_0

Misliš United ?

Ljudi moji , pa dajte nam i Intera da vas do kraja uništimo. Problem je što nećete proći Chelsea, odnosno ti i tvoj Milan Uniteda. Posljednih 8 su oni najboljih osam u Evropi.

Ljudi moji, ako smo toliko hinjavi, toliki jadnici, mazlumi, ako nemamo veze, onda se kanite rasprave, i sačekajte uzvrat, pa neka nas da jaka Fiorentina pobijedi sa bunkerom. E tako.
al moj milan bar izgubi od MANCESTERA a vi guzovace dobijate fiorentinu. ocam mog smijesan si znas to i sam samo dzabe nesto nabrajas kontas da si najpametniji. svima je jasno da pobjedu niste zasluzili to kazu i REALNI navijaci Bayerna ti nesto naso pametovat. haj sad zdra'o kad postanes realan pricacemo.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 17 feb 2010, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 17 feb 2010, 23:00

A da je kojim slucajem Robben omasio penal onda bi bila sasvim druga prica,Bayern bi krivio sudiju i Bog zna kako bi zavrsilo.Rezultat,kad se sve uzme u obzir je OK.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 17 feb 2010, 23:00

crveni je bio apsolutno zasluzen...gol iz ofsajda(jbg pomocnik igro keca!)al ruku na srce zasluzena pobjeda gledajuci zadnjih 20 minuta u kojim je bayern bio skroz dominantan a u ostatku utakmice je bilo 50 : 50 ...tako da je 2:1 taman!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 23:01

Okej, blago vama :roll:

@Saurman

Da i ja se slažem, sam ispred golaman i niej mu dao crveni. Čisti crveni kao i ovaj što mu je i dao. Očigledna namjera.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 feb 2010, 23:03

oj ja zaboravio. pa morao je Bayern dobit vidjeli ste rumenigea kako sjedi sa platinijem stela cini cuda. malo se nalozio ovrebo i rekli mu ako zagusti sviraj penal il nek daju gol iz offsajda ovaj posluso jbg sta ces. 8-)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 feb 2010, 23:03

Crveni karton jest bio zaslužen-nema šta...ali drugi gol bavaraca je poklon,nije bio zaslužen jer je bila cista ofsajd pozicija i samim tim nije ni pobjeda zaslužena.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 feb 2010, 23:05

Yebem ga ya, ko da su igraci bayerna bili krivi sto je ovaj pustio gol oz offsajda, onaj crveni karton je zasluzio sto je udario Robbena, molim vas lijepo lopta je vec otisla par metara, pomocni je bio blizu tako da je to sve regularno, jasno je se vidjelo da je digao lakat i da ga ja udario.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 feb 2010, 23:07

Bayern jeste hinjski pobjedio, ali Bayern će i u revanšu pobjediti Fiorentinu da se kladi samnom ko god hoće.Totalno smo potcjenili Viole i to nas je moglo skupo koštati.Ovrebo je čovjek zadatka.To se znalo čim sam vidio KHR i Platinija da sjede jedan pored drugog.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 feb 2010, 23:07

rob do bagro je napisao/la:Yebem ga ya, ko da su igraci bayerna bili krivi sto je ovaj pustio gol oz offsajda, onaj crveni karton je zasluzio sto je udario Robbena, molim vas lijepo lopta je vec otisla par metara, pomocni je bio blizu tako da je to sve regularno, jasno je se vidjelo da je digao lakat i da ga ja udario.
ne kazem ja nista cist crveni al mene onaj frajer uci da ste bili bolji ko da je samo on gledo utakmicu niko vise.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: rikimo i 2 gosta.