RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Laus potpisao.
Kako bi nam Santos "lego" ko budali šamar, al džaba hoće čovjek opet u Želju...Nadam se da ćemo i mi u ovih nekoliko dana "pokupit" nekog brazilca napadača ...Kako ovo vrijeme presporo prolazi, iako još 9 dana do prvog kola. Znali iko šta nam je sa Vehabovićem, kako ide oporavak ruke?
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Treba nam desno krilo, jeli slobodan amoah iz zelje? Sta je sa onim crncima iz zvijezde 09?
Ja ga preksinoć sreo kod Ruže, zagipsana mu ruka od ramena do šake. Ne izgleda kao da će biti uskoro spreman za igru...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Ako je potpisao kako to niko na stranici da objavi ni video, ni tekst, ni sliku...nista????
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Potpisao je 
Nadao sam se da ćemo uspjeti završiti Blagajića, jer bi on bio pravo osvježenje u veznom redu, ali izgleda da ide u Poljsku...
City of sunshine... MUSVDG
Igrači koji su slobodni i treniraju u kampu u Sarajevu i čekaju da eventualno potpisu za neki klub...
Stavljeni su njihovi posljednji klubovi u zagradu...
Alen Dejanović (SK Dynamo Ceske Budejovice), Dušan Hodžić (Tuzla City), Enes Alić (Kisvárda), Adnan Hrelja (Rudar Kakanj), Franklin Chetachukwu Ogboke (Rudar Prijedor), Haris Šošić (Radnik Hadžići), Sedin Ljuca (Stupčanica), Alen Nuhanović (TOŠK), Nedim Hadžić (GOŠK), Bakir Brajlović (Novi Pazar), Tarik Isić (Pyunik Erewan), Azer Kozić (NK Kety Emmi Bistrica), Anes Vazda (Simm Bau), Rijad Kobiljar (Tuzla City), Igor Marković (Drina Zvornik), Edis Husović (Gradina), Marcos Sosa (Bratstvo), Adel Jahić (Bratstvo), Arsim Gaši (Brotnjo), Ajdin Mujkić (TOŠK), Adnan Šećerović (Doxa Katokopias), Josip Bandić (Tomislavgrad).
Alen Dejanović (SK Dynamo Ceske Budejovice), Dušan Hodžić (Tuzla City), Enes Alić (Kisvárda), Adnan Hrelja (Rudar Kakanj), Franklin Chetachukwu Ogboke (Rudar Prijedor), Haris Šošić (Radnik Hadžići), Sedin Ljuca (Stupčanica), Alen Nuhanović (TOŠK), Nedim Hadžić (GOŠK), Bakir Brajlović (Novi Pazar), Tarik Isić (Pyunik Erewan), Azer Kozić (NK Kety Emmi Bistrica), Anes Vazda (Simm Bau), Rijad Kobiljar (Tuzla City), Igor Marković (Drina Zvornik), Edis Husović (Gradina), Marcos Sosa (Bratstvo), Adel Jahić (Bratstvo), Arsim Gaši (Brotnjo), Ajdin Mujkić (TOŠK), Adnan Šećerović (Doxa Katokopias), Josip Bandić (Tomislavgrad).
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Sve veliki igrači neam riječi, od isića do kobiljara, ipak možda od svih ovih bi nam se isplatilo brajlovića malog dovesti pa onda preko njega babu mu sejada nekako u upravu uvući.rishovski je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:51Igrači koji su slobodni i treniraju u kampu u Sarajevu i čekaju da eventualno potpisu za neki klub...
Kakva je ovo tisina? Desava li se ista u klubu?
-
- Kontakt:
Pozdrav moji Rođeni. Pratim već duži period forum pa sam se odlučio pridružiti.
Zna li iko šta se čeka sa objavom da nam se Lauš vratio?
Vidim na videu sa priprema da je sa ekipom i da trenira al na oficijalnoj nema ništa u vezi potpisa ugovora.
Zna li iko šta se čeka sa objavom da nam se Lauš vratio?
Vidim na videu sa priprema da je sa ekipom i da trenira al na oficijalnoj nema ništa u vezi potpisa ugovora.
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Neka nam Haskić dovede svog druga iz Radničkog (Niš). Svakako je ova cijena na TM-u nerealna.

https://www.transfermarkt.com/lazar-ran ... ler/512394

https://www.transfermarkt.com/lazar-ran ... ler/512394
Eto ga blagajic u poljskoj da se ne nadamo vise 
Eto Brazilac Souza potpisa
Dajteeee vise rasnog napadaca da se imamo cemu nadati ove sezone

Dajteeee vise rasnog napadaca da se imamo cemu nadati ove sezone

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Zasad loše, a ono što brine je da još uvijek nemamo sportskog direktora. Zvonića hajde možemo i pregrmiti na poziciji tehničkog direktora, ali na poziciji sportskog nam treba neko mlad, ambiciozan, željan rada i uspjeha i neko ko razumije taj posao. U koga sada da upremo prstom ako Souza, Savić i ostali ne budu pojačanja? Ja bih upr'o u nekog ko je najavio 6 igrača a nije imao ni trenera, ali bit ću neprijatelj kluba..
I ovo najnovije koje dolazi, Milan Jevtović, je dokaz da idemo potpuno pogrešnim putem i da ne znamo zapravo ni šta hoćemo i kakvu ekipu hoćemo. Nakon što smo pogodili s Orečom, Dinom Halilovićem pa i Mlinarićem, opet smo se (ne znam zašto) okrenuli srpskom tržištu a ovdje takvi baš i ne prolaze dobro. Ovaj transfer mi liči na one Popović, Reljić, Matić, Nikolić iz crnog doba FK Velež.
Ni trener nije neko ko je rješenje za duži period, više gašenje požara nakon najave da dolazi još bolji trener, pa se išlo za takvim i za nekim s jakim CV-om, ali dobro, nije ni toliko loš izbor, znali smo birati gore..
Uglavnom, sportski segment kluba je očito u krizi, ja se još uvijek nadam da ćemo na mjestu sportskog direktora dobiti nekoga karakternog ko ima viziju kakvu ekipu želi da sastavi i da će dobiti odriješene ruke za to, ali izgleda da od toga nema ništa..
I ovo najnovije koje dolazi, Milan Jevtović, je dokaz da idemo potpuno pogrešnim putem i da ne znamo zapravo ni šta hoćemo i kakvu ekipu hoćemo. Nakon što smo pogodili s Orečom, Dinom Halilovićem pa i Mlinarićem, opet smo se (ne znam zašto) okrenuli srpskom tržištu a ovdje takvi baš i ne prolaze dobro. Ovaj transfer mi liči na one Popović, Reljić, Matić, Nikolić iz crnog doba FK Velež.
Ni trener nije neko ko je rješenje za duži period, više gašenje požara nakon najave da dolazi još bolji trener, pa se išlo za takvim i za nekim s jakim CV-om, ali dobro, nije ni toliko loš izbor, znali smo birati gore..
Uglavnom, sportski segment kluba je očito u krizi, ja se još uvijek nadam da ćemo na mjestu sportskog direktora dobiti nekoga karakternog ko ima viziju kakvu ekipu želi da sastavi i da će dobiti odriješene ruke za to, ali izgleda da od toga nema ništa..
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A da sacekas da vidis prvo te igrace pa da onda osudjujes poteze uprave. Bem mu ne moze da nista ne valja.
I dajte malo realnosti, nikakav sportski direktor nece ciniti cuda jer je liga dno i zadnja opcija svakom igracu.
Ekipa ima kontinuitet i svake godine su po medijima i navijacima svi jaci od nas, a mi svake godine u top 3-4 ekipe.
I dajte malo realnosti, nikakav sportski direktor nece ciniti cuda jer je liga dno i zadnja opcija svakom igracu.
Ekipa ima kontinuitet i svake godine su po medijima i navijacima svi jaci od nas, a mi svake godine u top 3-4 ekipe.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
Ovaj Jevtovic je bio odlican u norveskoj, 26 golova u 90 utakmica ali nije se naigro u Vietnamu prosle sezone.U svakom slucaju siguran upgrade od Halilovica,Dzafica i Pece.
-
- Kontakt:
Sirina nam treba dugo je prvenstvo
Milane dobrodosao strasno krilo za nasu ligu hajmo sada spic
Izgleda mi ovaj napadac ko fino pojacanje s obzirom na klubove gdje je igrao.

Treba i stoper ako se ne vraca Gholami, hoce li ostati Okeke?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jul 2024, 18:30Sirina nam treba dugo je prvenstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.