Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko su ovi ?
Mislim da su navijaci Travnika.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- egocentrik
- Kontakt:
E cuj peterka da mu dodje na kucni prag

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- SamoTravnik
- Kontakt:
Da, omladinci. Do sada su vecinom bili u dvorani, sad se prebacili na fudbal. Najstariji imaju 16 godina.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Admir Bjelak udara drota u Zenici.
9.odozgo na Grbavici.
Jedna od jacih situacija gdje je bilo "3:1" HZ - murija.
U top 3 dobijena sukoba sa zandarim je i onda kada je bio opsti haos i na tekmi i oko stadiona. One fotke na kojima se vide razlupana marica i auto.
Naravno, generalno gledajuci puno vise puta su oni nas zgazili, u onim oklopima, sa stitovima i suzavcima.. jbg
. Al u nekim situacijama se znalo bas dobro drzati i protiv njih.
U top 3 dobijena sukoba sa zandarim je i onda kada je bio opsti haos i na tekmi i oko stadiona. One fotke na kojima se vide razlupana marica i auto.
Naravno, generalno gledajuci puno vise puta su oni nas zgazili, u onim oklopima, sa stitovima i suzavcima.. jbg

- FKS -
12.04.2000., prvi stendardi

Bila su ukupno 3, ali nemam sliku trećeg, pisalo je Convicts na njemu. Jedna kvartovska ekipa je uradila ovo i mislim da su uopste prvi stendardi na našoj tifo sceni. Ako grijesim, neka me neko ispravi.

Bila su ukupno 3, ali nemam sliku trećeg, pisalo je Convicts na njemu. Jedna kvartovska ekipa je uradila ovo i mislim da su uopste prvi stendardi na našoj tifo sceni. Ako grijesim, neka me neko ispravi.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Znam da nema veze s temom, al' moram postaviti članak u vezi Velje Nevolje.
https://luftika.rs/velja-nevolja-stekov ... stva-baze/
Glavna stvar zašto to radim je što sam uvijek mislio da je preveulicana prica u vezi njega znao sam da jeste u tim poslovima, samo da je do ove mjere u svemu tome to me je vec onako zateklo.
Ono jedno je kad kod komšija vidiš prije Benju danas ovog drugog kojima je vrhunac kriminala par reketa i nosanje oružja druga stvar kad radiš da ljudi nestanu.
Poenta što ovo pišem je da tek sad u potpunosti razumijem ljude s njihove tribine koji su normalni navijaci i ne ulaze u kriminal vec gledaju striktno kako tribinu dici na veci nivo nije ni cudo da su radili šta su htjeli jer ovi nisu bili samo za navijace strah i trepet vec su bili ime u Beogradu što se tice rasturanja vecih kolicina kokaina.
https://luftika.rs/velja-nevolja-stekov ... stva-baze/
Glavna stvar zašto to radim je što sam uvijek mislio da je preveulicana prica u vezi njega znao sam da jeste u tim poslovima, samo da je do ove mjere u svemu tome to me je vec onako zateklo.
Ono jedno je kad kod komšija vidiš prije Benju danas ovog drugog kojima je vrhunac kriminala par reketa i nosanje oružja druga stvar kad radiš da ljudi nestanu.
Poenta što ovo pišem je da tek sad u potpunosti razumijem ljude s njihove tribine koji su normalni navijaci i ne ulaze u kriminal vec gledaju striktno kako tribinu dici na veci nivo nije ni cudo da su radili šta su htjeli jer ovi nisu bili samo za navijace strah i trepet vec su bili ime u Beogradu što se tice rasturanja vecih kolicina kokaina.
Moze mu se kada je imao drzavu iza ledja. Samo mu je, mescini, istekao ugovor.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Hajdeee je napisao/la: ↑09 feb 2021, 18:249.odozgo na Grbavici.
Naravno, generalno gledajuci puno vise puta su oni nas zgazili, u onim oklopima, sa stitovima i suzavcima.. jbg. Al u nekim situacijama se znalo bas dobro drzati i protiv njih.

- PeakyBlinders
- Kontakt:
ORIGINAL 1987
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gdje su i sta rade dobrinjci

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
R A D E Š I M I Ć !!!! Počivaj u miru brate !!!
Veliki Slobodaš, Tuzlak i Bosanac....
Veliki Slobodaš, Tuzlak i Bosanac....
tz tz tz tz tz tz
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, svrakino1921 i 18 gostiju.