@delija,
Ne menjam misljenje vec govorim o trenutnom cinjenicnom stanju.., a to je da momci u zadnjih 2-3 meca ne igraju u grcu... iliti nisu se (bar) obrukali kao u predhodnih 7 meca. Kao i obicno, pisao sam samo ono sto je odgovaralo istini. Misljenje o Safetu nisam promenio, ali zalim sto momci hrabrije nisu odigrali meceve sa Fr i Al. Safet i njegova taktika (zadnje 2-3 meca), kao sto rekoh, ne deluju bas luzerski...
Stilic igra vec duze standardno i u vecoj je formi od sve i jednog gore pobrojanog rezerviste.
@zeljovac,
Nemoj mi te grobarske stihove: "otiso si ...., ostala je tuga, uvek ce te voleti grobari sa juga!"
Kazes u kom sam raspolozenju gledao tekmu... umoran sam bio, zaspao negde oko 70-te minute, i do te minute se BiH tim nije obrukao, sta vise bio je ravnopravniji protivnik. Oba su gola plod srece, ali su ipak golovi.
Ekipa je sasvim solidno stojala na terenu. Uvek se moze naci neko koga se moze kritikovati, ali ponekad je to kontraproduktivno.
Mujdza je pogresio (ljudski je gresiti), gresili su i veci igraci od njega. Nadam se da nece vise, ili da nece u vaznim mecevima.
Da, Besica ja polako vidim u prvih 11.., naravno, od toga ce puno zavisiti kako ce on napredovati u HSV.
Ali, ako gore bude igrao, nevidim zasto ga Safet nebi forsirao.
Kao sto rekoh, uvek se krivac moze naci kada je los rezultat... eeeh, sada, da li je to Mujdza, Mravac, Spahic ili Pjanic....? Meni licno, kada igrac gine na terenu, kada se trudi i natopi majicu znojem, rezultat je u drugom planu, narocito u prijateljskim mecevima.
PS: Nije valjda da ti nisi uocio (mali) napredak u zadnja tri meca repke?