Safet Sušić - Pape

neznalica
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la neznalica » 11 feb 2011, 17:16

Željovac je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Safet se polako transformise od slabica i luzera u polu jakog momka i delimicnog pobednika... :D

Ovo sto tim pokazuje u zadnja dva-tri meca, ne moze se nazvati extra klasa, ali jeste u neku ruku klasa za sebe. Ako se uzme u obzir prvih 6-7 tekmi, ove tri su super odradjene od strane Safeta i ekipe oko njega... momci nisu uplaseni, trci se dosta, zalaganje na nivo.., ali, i sa takticke strane ima poboljsanja. Kostur se tima nazire i jako dobra stvar je sto se mali Besic ustaljuje u Safetovoj viziji prvih jedanaest.
Utakmica sinoc sasvim solidna sa obe strane, tj., podnosljiva za prosecnog fudbalskog sladokusca. Meksiko je dobio sa dva nesretna slucaja, da je i BiH dobila nebi bilo ne zasluzeno... Kamo srece da je ekipa protiv FRA i ALB delovala kao sinoc protiv Meksika. :?

Losa strana je i dalje zal sa izgublenjnim bodovima protiv Francuske i Albanije. :(
Druga zamerka, nije mi jasno zasto nije u ovih X prijateljskih probao: Stilca, Cocalica, Vladavica, Kerlu, ...?!

Da li je moguce cudo u tromecu sa Rumunijom i Belorusijom? Definitivno, moguce, uz malo takticke dorade i ekipno zalaganje sviju, svih 270 minuta! Srecno!
Otiš'o si, Cole, ostala je tuga... :mrgreen:

Ne znam u kakvom si raspoloženju gledao utakmicu, ali bi definitivno bilo nezasluženo da smo mi pobijedili. I važnije od svega, to se skoro pa nije moglo desiti. A posebna bruka je što smo tamo otišli sa samo 15 igrača :oops:

Kažeš Bešić se ustaljuje u privih 11 :mrgreen: Čudan izraz za prvu utakmicu momka u prvih 11. Gledaću da skujem kakav video njegovih poteza protiv Meksika, jer nisam baš pomno upratio kako je odigrao.

I gledam prije one greške Mujdže, kako je samo Mravac regaovao :oops: A la Tirana. Čista lopta ide na njega, nigdje nikoga uokolo, i majstor je opet fascinantno loše procjenjuje i pada na potiljak u pokušaju da je ikako dotakne, a za procjenu je imao svo vrijeme svijeta. I onda se Mujdža uklapa u tu paniku i gubitnički štima zicer za pobjedu Meksika. Mravac - Dos Santos :lol:

Moram reći da sam i od Spahića očekivao neki skrivljeni penal, crveni karton... I to mu je postao standard, koliko god sjajno igrao sve ostalo.
trebao je umjesto Spahica pozvati Kerlu......daj nam samo reci sta ocekujes od Spahica protiv Rumunije,naravno i od ostalih igraca,kada si vec strucnjak te klase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 11 feb 2011, 17:50

Protiv Mex. osjeti se napredak u nasoj igri. Prije svega nesto smo pokusali igrat od noge do noge u odnosu na prije sto smo samo nabijali na Dzeku (kao protiv njemacke). Iskreno mi previse ocekujemo od nase reprezentacije, moramo ljudi biti svjesni da smo mi mala fudbalska nacija...kod nas cim jedan igrac fali mi imamo odmah problema s ekipom, jer mi realno nemamo dostojne zamjene. Za reprezentaciju iskreno nije onaj Mravac kao ni Boris Pandza, a siguran sam da imamo dosta bolji igraca od njih dvojice. Nas najveci problem je sto kod nas U 21 nefunkcionise kako treba, sjetite se Ibre Zuk. kod njega su igrali vecina igraca koja cini kostur danasnje A reprezntacije.
Nego da se vratim na utakmicu nasu, jeste da smo mi igrali dobro. Ali opet nije to to, Mexico je bio puno konkretnija ekipa u odnosu na nas, moramo gledat realno. Mi smo samo imali onu stativu od Vede i nista vise. Jako mi je zao sto Miske nije na nivou, ali moramo shvatiti cim na tebe trener ne racuna, mi onda ne trebamo previse ocekivat od tog igraca. Miske mi djelovao izgubljen nije bio konkretan kao sto zna da bude...nemoj da mislite da sam okreno ledja Misketu, ali on nije za svih 90 min. u ovom trenutku, puno bolje bi bilo kada bi bio neko osvjezenje s klupe. Jako me brine jedna stvar mi znamo igrat prvo poluvrijeme odlicno, ali u drugom kao da izadje skroz druga ekipa, jednostavno nemaju dovoljno snage. Medunjani previse pegla loptu, nekako je pati na sredini umjesto da igra brze...voli vrlo cesto da puca s distance, pa ako uspije uspije

Ovo sto se desilo oko poziva. Bilo je licimjerno i ona izjava Ibricica je velika sramota. Iskreno nikada ga nisam volio i dok je bio standardan u prvih 11 kod cire, nekako mi je sav odbojan. Dzeko je dobio dopustenje, njega razumijem nova ekipa, ocekuje se od njega najvise sada u city jer je doveden kao veliko pojacanje. Begovic ispao p****, dok ovi ostali nisu mogli zbog administracije

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 feb 2011, 17:57

idrizinho je napisao/la:Protiv Mex. osjeti se napredak u nasoj igri. Prije svega nesto smo pokusali igrat od noge do noge u odnosu na prije sto smo samo nabijali na Dzeku (kao protiv njemacke). Iskreno mi previse ocekujemo od nase reprezentacije, moramo ljudi biti svjesni da smo mi mala fudbalska nacija...kod nas cim jedan igrac fali mi imamo odmah problema s ekipom, jer mi realno nemamo dostojne zamjene. Za reprezentaciju iskreno nije onaj Mravac kao ni Boris Pandza, a siguran sam da imamo dosta bolji igraca od njih dvojice. Nas najveci problem je sto kod nas U 21 nefunkcionise kako treba, sjetite se Ibre Zuk. kod njega su igrali vecina igraca koja cini kostur danasnje A reprezntacije.
Nego da se vratim na utakmicu nasu, jeste da smo mi igrali dobro. Ali opet nije to to, Mexico je bio puno konkretnija ekipa u odnosu na nas, moramo gledat realno. Mi smo samo imali onu stativu od Vede i nista vise. Jako mi je zao sto Miske nije na nivou, ali moramo shvatiti cim na tebe trener ne racuna, mi onda ne trebamo previse ocekivat od tog igraca. Miske mi djelovao izgubljen nije bio konkretan kao sto zna da bude...nemoj da mislite da sam okreno ledja Misketu, ali on nije za svih 90 min. u ovom trenutku, puno bolje bi bilo kada bi bio neko osvjezenje s klupe. Jako me brine jedna stvar mi znamo igrat prvo poluvrijeme odlicno, ali u drugom kao da izadje skroz druga ekipa, jednostavno nemaju dovoljno snage. Medunjani previse pegla loptu, nekako je pati na sredini umjesto da igra brze...voli vrlo cesto da puca s distance, pa ako uspije uspije

Ovo sto se desilo oko poziva. Bilo je licimjerno i ona izjava Ibricica je velika sramota. Iskreno nikada ga nisam volio i dok je bio standardan u prvih 11 kod cire, nekako mi je sav odbojan. Dzeko je dobio dopustenje, njega razumijem nova ekipa, ocekuje se od njega najvise sada u city jer je doveden kao veliko pojacanje. Begovic ispao p****, dok ovi ostali nisu mogli zbog administracije
Ibricic je fenomelan igrac,ma koliko volio ili ne Ibro je to sto jest...
Ne vidim razliku izmedju nega i Dzeke ,ako je Dzeko mogao ostati,moze i Ibro..
Gledaj igrace Mexa,dosli su ,igraju vazne tekme kao i Edin..
Realno drugar,to su gluposti ,i ne moze za jednog da ,za drugog ne..
Malo se stavimo u poziciju .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 feb 2011, 18:00

Polako ali sigurno mi se sviđa ovo što je započeo Sušić. Bio sam veoma skeptičan i nisam mislio da će uspjeti, ali sve je ovo dosta drugačije iz utakmice u utakmicu - naravno, na bolje. Zadnje što sam očekivao jeste da gurne Bešića u vatru, ali Pape je to uradio. Poštedio je Edina Džeku i pokazao je da je ljudina, jer je sa tim potezom direktno ugrozio našu igru, ali on je Edinu izašao u susret. Još samo da kazni ona dva smrada i ugođaj će biti potpun. Nadam se da ih neće biti na spisku protiv Rumunije.

Poraženi smo, ali ovaj put krivica ide dvojici najboljih igrača naše odbrane. Penal možda nije bio, ali Spahiću se neke stvari previše često dešavaju i to već ne valja.

@ahmic

Džeko je imao odobrenje, a Ibiričić nije! To već jednom morate shvatiti. Ibričić u nedjelju igra prijateljsku za Hajduk, a Džeko lomi prvenstvo protiv Uniteda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

idrizinho
Kontakt:

Post Postao/la idrizinho » 11 feb 2011, 18:23

Razlika izmedju Ibre i Dzeke je u tome...sto je manager city pricao s Papetom, dok je Ibricic sam trazio da ga oslobodi ove utakmice, a to sto se Ibricic nije profesionalno iskazao to je druga stvar. Kao druga razlika sigurno se vise ocekuje od Dzeke za Man.City u odnosu na Ibru koji igra za Lokomotivu. Kao trece ne mozes porediti gradski derbi i neku prijateljsku utakmicu u kojoj ce ibro igrat kao "gost".

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 11 feb 2011, 18:31

Virtu4l je napisao/la:Polako ali sigurno mi se sviđa ovo što je započeo Sušić. Bio sam veoma skeptičan i nisam mislio da će uspjeti, ali sve je ovo dosta drugačije iz utakmice u utakmicu - naravno, na bolje. Zadnje što sam očekivao jeste da gurne Bešića u vatru, ali Pape je to uradio. Poštedio je Edina Džeku i pokazao je da je ljudina, jer je sa tim potezom direktno ugrozio našu igru, ali on je Edinu izašao u susret. Još samo da kazni ona dva smrada i ugođaj će biti potpun. Nadam se da ih neće biti na spisku protiv Rumunije.

Poraženi smo, ali ovaj put krivica ide dvojici najboljih igrača naše odbrane. Penal možda nije bio, ali Spahiću se neke stvari previše često dešavaju i to već ne valja.

@ahmic

Džeko je imao odobrenje, a Ibiričić nije! To već jednom morate shvatiti. Ibričić u nedjelju igra prijateljsku za Hajduk, a Džeko lomi prvenstvo protiv Uniteda.
sve je to u redu ali pitanje je hoće li Džeko uopšte i zaigrati na Old Traffordu ;) Šta god da odluči,kaznio on Ibričića ili Asmira ili ne (možda još gora opcija),imaće negativne posljedice i to je ono što je najgore.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 11 feb 2011, 18:35

idrizinho je napisao/la:Protiv Mex. osjeti se napredak u nasoj igri. Prije svega nesto smo pokusali igrat od noge do noge u odnosu na prije sto smo samo nabijali na Dzeku (kao protiv njemacke). Iskreno mi previse ocekujemo od nase reprezentacije, moramo ljudi biti svjesni da smo mi mala fudbalska nacija...kod nas cim jedan igrac fali mi imamo odmah problema s ekipom, jer mi realno nemamo dostojne zamjene. Za reprezentaciju iskreno nije onaj Mravac kao ni Boris Pandza, a siguran sam da imamo dosta bolji igraca od njih dvojice. Nas najveci problem je sto kod nas U 21 nefunkcionise kako treba, sjetite se Ibre Zuk. kod njega su igrali vecina igraca koja cini kostur danasnje A reprezntacije.

Dosta realan post osim da imamo boljih od Mravca i Pandze. I jedan i drugi nisu neka svjetska klasa, ali trenutno su naj bolje sto imamo (uz Spahu i Safetu). Osim toga Mravac je na utakmici protiv Meksika djelovao naj sigurnije, kao da je stotinu utakmica odigrao za reprezentaciju. Cini mi se da je imao samo jednu "gresku" kada ga je onaj iz West Hama pretrcao...Nemojmo se povoditi sa masom, koja - ponizavajuci nekoga na koga je vec bacena biljega, lijeci svoje frustracije. Steta za Misimovica, sa nekoliko lopti je pokazao da je zaista majstor, mislim da nemamo igraca koji moze takve lopte poslati...ali yebiga kada sve ostalo prestoji odn. trckara...A ja, nije bas da nismo bili konkretni odnosno da su Mekse imali bolje sanse. Imali su jednu 1000 postotnu...ono kad je slobodan udarac bio ne moze se racunati jer **** od sudije je pustilo da se igra iako je bilo naj manje tri prekrsaje fudbalskih pravila. Sve sto su drugo imali, bilo je par pokusaja iz daljine, dva pokusaja glavom i golovi koje smo im mi poklonili.
Vedina stativa je vrijedna bar koliko i njihova sansa, Misimovic je laznjakom stvorio sebi sto postotnu priliku, dobro pucao a golman odbranio. Par puta smo sa lijeve strane imali sanse iz kojih se veoma cesto i golovi postizu, sijaset kornera nekoliko kontranapada...ma u naj manju ruku bilo je izjednaceno.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 11 feb 2011, 18:40

idrizinho je napisao/la:
Razlika izmedju Ibre i Dzeke je u tome...sto je manager city pricao s Papetom, dok je Ibricic sam trazio da ga oslobodi ove utakmice, a to sto se Ibricic nije profesionalno iskazao to je druga stvar. Kao druga razlika sigurno se vise ocekuje od Dzeke za Man.City u odnosu na Ibru koji igra za Lokomotivu. Kao trece ne mozes porediti gradski derbi i neku prijateljsku utakmicu u kojoj ce ibro igrat kao "gost".
Ibricicu je klub odobrio odlazak u Atlantu jer je na to bio duzan po Fifinim pravilima, a nije mu odobrio odlazak u Split. Onda je Ibro pravio kombinacije, a sada se boji postupka pred FIFOM i reakcije ljudu u klubu. Zato je **** i prijetilo da ce zavrsiti sa reprezentativnim dresom ako ga Pape prijavi.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 11 feb 2011, 19:05

pape nece begovica izgleda zvati protiv rumuna .. SVAKA CAST SAJO LEGENDO !! ne moli nikoga, bijemna ih sve na onu stvar .. umijesto da im dres bude svetinja kao sto je nama REPREZENTACIJA, oni se nasli pravdati .. sve u 3 pm poslati (narocito zucu iz rusije i engleza) :evil: :evil: :| :twisted:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 feb 2011, 19:38

neznalica je napisao/la: trebao je umjesto Spahica pozvati Kerlu......daj nam samo reci sta ocekujes od Spahica protiv Rumunije,naravno i od ostalih igraca,kada si vec strucnjak te klase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Spahić je 95% naše odbrane i ofanzivno je fascinantan. U odbrani odličan. Ali pravi otprilike jedan veći kiks po utakmici u zadnje vrijeme. Penali protiv Njemačke, Meksika, ringišpil Benzeme u petercu itd. I onda i lakta Slovake, Francuze u ligi, šamara Marina... (sve bez crvenog kartona, na ludu sreću)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 11 feb 2011, 19:42

Željovac je napisao/la:
neznalica je napisao/la: trebao je umjesto Spahica pozvati Kerlu......daj nam samo reci sta ocekujes od Spahica protiv Rumunije,naravno i od ostalih igraca,kada si vec strucnjak te klase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Spahić je 95% naše odbrane i ofanzivno je fascinantan. U odbrani odličan. Ali pravi otprilike jedan veći kiks po utakmici u zadnje vrijeme. Penali protiv Njemačke, Meksika, ringišpil Benzeme u petercu itd. I onda i lakta Slovake, Francuze u ligi, šamara Marina... (sve bez crvenog kartona, na ludu sreću)
@Zeljovac, slazem se s tobom, al nek Spaha i dalje samara Marina...zaista nista protiv toga nemam ;)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 11 feb 2011, 19:50

Begovic je potrosio i ono malo kredita sto je imao!

Begovic se mora izvinuti selektoru, saigracima, i navijacima BiH prije nego sto dobije sledeci poziv u repku.

Dzeko je htjeo doci, ali Manicini je zamolio Susica da Dzeko ostane u Manchesteru jer City ima vazan gradski derbi protiv Uniteda, a Dzeko je novi igrac i sto vise vremena provede to bolje i brze ce se uklopiti.

Dzeko je inace sam htjeo da putuje u Atlantu sa reprezentacijom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 11 feb 2011, 20:08

bosanac723 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
@Zeljovac, slazem se s tobom, al nek Spaha i dalje samara Marina...zaista nista protiv toga nemam ;)
...i ja sam za to da nastavi samarati marina... 8-)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 11 feb 2011, 20:57

Bilal je napisao/la:Sine pratis li ti ikako repku odkad je trener Susic???
Pratim sinko moj i ne vidim nikakvog pomaka, sve sto odigramo zijanimo... Ne moze se niko uciti na reprezentaciji, pa ni Pape.

KORISNIJI BI NAM BIO DA SKINE CIPELE I OBUCE KOPACKE!
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 11 feb 2011, 20:59

Harrison je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Sine pratis li ti ikako repku odkad je trener Susic???
Pratim sinko moj i ne vidim nikakvog pomaka, sve sto odigramo zijanimo... Ne moze se niko uciti na reprezentaciji, pa ni Pape
Dolazim do zakljucka da po tvom jedini nacin da se primjeti pomak je pobjedama?? :roll:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 feb 2011, 21:31

bosanac723 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Navodim to sve kao potencijalne crvene kartone i kikseve. Kažnjen je samo suspenzijom za to u prvenstvu. A mogao je fasovati 3 crvena.

Pauče, Džeko da je htio, bio bi u Atlanti. A i Safet je priznao da je Džeki bila važnija utakmica sa Unitedom. Jedino što izgleda Džeko nije bio izričit, odnosno nikako nije tražio poštedu, što je veliko u odnosu na Begovića koji je u zadnji tren samo rekao da neće ili Ibričića koji je bez dozvole odsustvovao. Mislim da ni Rahimić i Pandža teško da imaju opravdanja. Ovaj prvi nikakvo, dok je nevjerovatan slučaj sa Pandžom, što se valjda može i provjerit. Gdje je zapeo pasoš... Nadarević je plakao na aerodromu, tako da je on okej :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 feb 2011, 21:34

I samo da dodam da je selektor trebao razgovarati sa Senijadom, a ne arogantno mu nešto poručivati preko trećih lica, kako sam Ibričić kaže. Nikako ne valjaju ti dvostruki aršini za nezamjenjive i zamjenjive.

Visca el Višća!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 feb 2011, 22:12

@delija,
Ne menjam misljenje vec govorim o trenutnom cinjenicnom stanju.., a to je da momci u zadnjih 2-3 meca ne igraju u grcu... iliti nisu se (bar) obrukali kao u predhodnih 7 meca. Kao i obicno, pisao sam samo ono sto je odgovaralo istini. Misljenje o Safetu nisam promenio, ali zalim sto momci hrabrije nisu odigrali meceve sa Fr i Al. Safet i njegova taktika (zadnje 2-3 meca), kao sto rekoh, ne deluju bas luzerski...
Stilic igra vec duze standardno i u vecoj je formi od sve i jednog gore pobrojanog rezerviste.

@zeljovac,
Nemoj mi te grobarske stihove: "otiso si ...., ostala je tuga, uvek ce te voleti grobari sa juga!" :(

Kazes u kom sam raspolozenju gledao tekmu... umoran sam bio, zaspao negde oko 70-te minute, i do te minute se BiH tim nije obrukao, sta vise bio je ravnopravniji protivnik. Oba su gola plod srece, ali su ipak golovi. :D
Ekipa je sasvim solidno stojala na terenu. Uvek se moze naci neko koga se moze kritikovati, ali ponekad je to kontraproduktivno.
Mujdza je pogresio (ljudski je gresiti), gresili su i veci igraci od njega. Nadam se da nece vise, ili da nece u vaznim mecevima. :D
Da, Besica ja polako vidim u prvih 11.., naravno, od toga ce puno zavisiti kako ce on napredovati u HSV.
Ali, ako gore bude igrao, nevidim zasto ga Safet nebi forsirao.
Kao sto rekoh, uvek se krivac moze naci kada je los rezultat... eeeh, sada, da li je to Mujdza, Mravac, Spahic ili Pjanic....? Meni licno, kada igrac gine na terenu, kada se trudi i natopi majicu znojem, rezultat je u drugom planu, narocito u prijateljskim mecevima.

PS: Nije valjda da ti nisi uocio (mali) napredak u zadnja tri meca repke? :D

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 11 feb 2011, 23:54

Nema veće kazne za jednog nogometaša, nego da utakmicu posmatra sa tribina. Upravo će to biti slučaj sa Begovićem, ako ga uopšte i pozovem - kaže Sušić

Ako i misli ovako zasto to ne zadrzi za sebe ? Nikako mi ne ide u glavu da jedan ''ozbiljan'' trener ovako blati igrace preko novina !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 00:35

KONGO je napisao/la:Nema veće kazne za jednog nogometaša, nego da utakmicu posmatra sa tribina. Upravo će to biti slučaj sa Begovićem, ako ga uopšte i pozovem - kaže Sušić

Ako i misli ovako zasto to ne zadrzi za sebe ? Nikako mi ne ide u glavu da jedan ''ozbiljan'' trener ovako blati igrace preko novina !

Ako je ovo Safet zaista izjavio i to u ovakvom verbalnom bombardovanju,malo mi je kontradiktorno,prosto da ne kažem da se možda čak radi i o teoriji zavjere tj. o namjeri odredjenih novinarčića koji žele steći trenutak slave kod šefa koji je prije izbora Safeta za selektora kandidata ali jbg sad mu Safet smeta pa veli ajd da u zemlji gdje nema zakona čak ni kada se radi o slobodi govora bacim jednu verbalnu bombicu nek se raja digne,nek se sj..u odnosi medju reprezentativcima,a na forumima nek se ljudi svadjaju......
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.