Jok, za gola nije kriv,za gol jeste.legenda reala je napisao/la:Nisam ništa drugo od tebe ni pčekivao, samo prosipanje iz šupljeg u prazno.harishp je napisao/la: I ti haman bas kontas k'o sused Sovsic.![]()
Njega i vlastita mater ponekad nazove glavonjom.Jasta nego glavonja i to xxl.Plus balonja,sto znaci da komsiju Sovsica nemozes porediti sa nekim komsijom zlatnim ljiljanom iz svog sora.Ali fakat ovaj novi narastaj alaselamet,nista ni sacim i ti zajedno sa njima![]()
Da ne govorim da fakat sljamu imas na ocima,nije krivac za gol,jok Silvestre Stalone je krivac.
Nego sad ce malo i @dufresne da otproljevise koju,pa morete na kahvu.
Šta tek reći o vama prdonjama(čitaj SDA kadru, pa znam ja bolan vašu priču), šta ste nam "uradili od države" il su i za to mladi naraštaji krivi, za sve ste ipak vi najveći krivci moj hare![]()
Isto je krivac za gola kao i Safet što on još nema naše papire
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
harishp je napisao/la: Nego bas Glavonja brzaner kiksa haman k'o ofirni diletant.Da se desi to u repci,kome bi se najbliza familija spominjala.Bas me nesto zanima.
pogledaj jos jednom snimak gola, molim te k'o isusa...momak pokusao blokirati loptu, nije uspio i to se zove kiks ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
evo kako haremagare gleda utakmicuPapastathopoulos je napisao/la:harishp je napisao/la: Nego bas Glavonja brzaner kiksa haman k'o ofirni diletant.Da se desi to u repci,kome bi se najbliza familija spominjala.Bas me nesto zanima.![]()
pogledaj jos jednom snimak gola, molim te k'o isusa...momak pokusao blokirati loptu, nije uspio i to se zove kiks ?

Pokusao je i Stojan Vranjes da izvede potez k'o Rivaldo.Da je to ucinio dobro,danas bi bio zlatom okivan i taj bi se potez vrtio kao uspjesan.Ovako je obiljezen za sva vremena.Papastathopoulos je napisao/la:harishp je napisao/la: Nego bas Glavonja brzaner kiksa haman k'o ofirni diletant.Da se desi to u repci,kome bi se najbliza familija spominjala.Bas me nesto zanima.![]()
Nije svako Ray Charles k'o @Sakarage
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pogledaj na koga se ljuti ovaj igrac schalkea. valjda bi se ljutio na kolasinca da je on kriv 
kakav je Jasmin Burić? što on ne dobije poziv, mogao bi biti dobar za klupe.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Principatus
- Kontakt:
Nego sta lupi danas jedan tip na TMu:
Kolasinac danas u 18:30 protiv Düsseldorfa, nadajmo se da Susic nemora gledati sapunicu na RTLu.
Kolasinac danas u 18:30 protiv Düsseldorfa, nadajmo se da Susic nemora gledati sapunicu na RTLu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Nego sta lupi danas jedan tip na TMu:
- DonCorleone
- Kontakt:
Danas Kolasinac opet na nivou, steta sto ga selektor nije gledao...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Znaci kad je neko nerealan, do kraja zivota ce takav biti. U sustini Kolasinac je bio dobar u cijeloj utakmici, imao je sansu i da zabije gol, to bi mu bila kruna poslijednjih utakmica, ali eto nije mu se posrecilo.
Sto se gola tice, naravno da je Sead kriv, nije valjda sveta Mara. Covjek mirne duse usao po desnoj strani (Kolasincovoj lijevoj) bez da ga iko ometa, a nigdje lijevog beka (Kolasinca) i centrira u sredinu,gdje Sead kasni . Ovo je bilo poslije prvog gola, poslije drugog gola Schalkea ,Kolasinac pravi istu stvar, ostavlja prostor, krilo bas isto ulijece, kao kod prvog gola Düsseldorfa i ubacuje loptu,koja prolazi pored Seada, srecom golman je hvata.
Ovdje pola i ne odgleda utakmicu, ali je komentira.
Znaci Kolasinac je odigrao dosta dobro utakmicu, bio odlican i u skoku, isao momacki na protivnika, jednostavno ih odnosio. Bio cesto i u fazi napada sa Bastosom. Ali je kriv za gol, na njegovu srecu pobjedili su utakmicu. Greske se desavaju, pa tako i njemu. Niko od njeg zbog greske ne pravi manje kvalitetnijim, ali ako pogrijesi, onda i to treba da se kaze.
Sto se gola tice, naravno da je Sead kriv, nije valjda sveta Mara. Covjek mirne duse usao po desnoj strani (Kolasincovoj lijevoj) bez da ga iko ometa, a nigdje lijevog beka (Kolasinca) i centrira u sredinu,gdje Sead kasni . Ovo je bilo poslije prvog gola, poslije drugog gola Schalkea ,Kolasinac pravi istu stvar, ostavlja prostor, krilo bas isto ulijece, kao kod prvog gola Düsseldorfa i ubacuje loptu,koja prolazi pored Seada, srecom golman je hvata.
Ovdje pola i ne odgleda utakmicu, ali je komentira.
Znaci Kolasinac je odigrao dosta dobro utakmicu, bio odlican i u skoku, isao momacki na protivnika, jednostavno ih odnosio. Bio cesto i u fazi napada sa Bastosom. Ali je kriv za gol, na njegovu srecu pobjedili su utakmicu. Greske se desavaju, pa tako i njemu. Niko od njeg zbog greske ne pravi manje kvalitetnijim, ali ako pogrijesi, onda i to treba da se kaze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sead kolasinac
EVO NEKE MOJE SUGESTIJE PA VI RAZMOTRITE!
---------------------BEGOVIC-----------------------
MUJDZA---BICAKCIC---ZUKANOVIC--KOLASINAC
----------SPAHIC------------SALIHOVIC-------------
STEVANOVIC--------PJANIC-----------------LULIC
-----------------------DZEKO------------------------
Mislim da bi se Spaha idealno snašo na poziciji defanzivnog veznog,ima tehniku i bog je za razbit napad protivnika!!!
Može i neka druga postavka i formacija,ali Spaha na mjesto def.veznog.
----------SPAHIC------------SALIHOVIC-------------
STEVANOVIC--------PJANIC-----------------LULIC
Mislim da bi se Spaha idealno snašo na poziciji defanzivnog veznog,ima tehniku i bog je za razbit napad protivnika!!!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
- DonCorleone
- Kontakt:
Dobra, svida mi se, mada ja vidim Spahica i kao dobrog kreatora igre, grub, drzak ima sve sto treba da pokrene akciju, a ako zafali moze se brzo vratiti i pozadi pomoci korpulentnom Pjanicu. Po meni je ove jos malo bolja....barsa77 je napisao/la:EVO NEKE MOJE SUGESTIJE PA VI RAZMOTRITE!
----------PJANIC------------SALIHOVIC-------------
STEVANOVIC--------SPAHIC-----------------LULIC
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ovo moram pokomomentarisati
. Tko kaze da je Kolasinac pocinio neku fatalnu gresku kod provg gola slobodno mogu reci da nema veze o fudbalu !!!!!!!!!!! Niti ga je ikada igrao (bar da valja ) niti zna da prati taj sport 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
TKO kaze nije ni cudokimbo je napisao/la:Ovo moram pokomomentarisati. Tko kaze da je Kolasinac pocinio neku fatalnu gresku kod provg gola slobodno mogu reci da nema veze o fudbalu !!!!!!!!!!! Niti ga je ikada igrao (bar da valja ) niti zna da prati taj sport
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ja mislim da Spaha treba u napad !DonCorleone je napisao/la:Dobra, svida mi se, mada ja vidim Spahica i kao dobrog kreatora igre, grub, drzak ima sve sto treba da pokrene akciju, a ako zafali moze se brzo vratiti i pozadi pomoci korpulentnom Pjanicu. Po meni je ove jos malo bolja....barsa77 je napisao/la:EVO NEKE MOJE SUGESTIJE PA VI RAZMOTRITE!
STEVANOVIC-------------------------LULIC
------------------SPAHIC-DZEKO------------------------
DRUG NEBI TI PUNCA
covjek gleda sulejmana velicanstvenog u ta dobaPrincipatus je napisao/la:Nego sta lupi danas jedan tip na TMu:
nista od shalkea..
PRECERA GA TI!TI SE SPRDAS A JA GA OZBILJNO STAVIO NA DEF.VEZNOG!bagrcavi je napisao/la:Ja mislim da Spaha treba u napad !DonCorleone je napisao/la:Dobra, svida mi se, mada ja vidim Spahica i kao dobrog kreatora igre, grub, drzak ima sve sto treba da pokrene akciju, a ako zafali moze se brzo vratiti i pozadi pomoci korpulentnom Pjanicu. Po meni je ove jos malo bolja....barsa77 je napisao/la:EVO NEKE MOJE SUGESTIJE PA VI RAZMOTRITE!
STEVANOVIC-------------------------LULIC
------------------SPAHIC-DZEKO------------------------
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Evo trabunjate svi o ovim potencijalnim rep. pa da vam gurnem listu sa drugog foruma, BH reprezentacija B, 25 kandidata taman za squadre za SP:
---------------------Handanovic---------------------
---------Corluka------Subotic-----Lovren----------
Marin----Kuzmanovic----Rakitic-----Ljajic-------
-------Petric-----Ibrahimovic----Jelavic-----------
Klupa:
Delac (Chelsea)
Simunic (Dinamo)
Ilicic (Palermo)
Junuzovic (Werder Bremen)
Bacinovic (Verona)
Kurtic (Palermo)
Jajalo (Keln)
Avdic (Werder Bremen)
Lakic (Frankfurt)
Ilicevic (HSV)
Arnautovic (Werder Bremen)
Kovacic (Inter)
Dedic (Bochum)
Vuckic (Newcastle)
---------------------Handanovic---------------------
---------Corluka------Subotic-----Lovren----------
Marin----Kuzmanovic----Rakitic-----Ljajic-------
-------Petric-----Ibrahimovic----Jelavic-----------
Klupa:
Delac (Chelsea)
Simunic (Dinamo)
Ilicic (Palermo)
Junuzovic (Werder Bremen)
Bacinovic (Verona)
Kurtic (Palermo)
Jajalo (Keln)
Avdic (Werder Bremen)
Lakic (Frankfurt)
Ilicevic (HSV)
Arnautovic (Werder Bremen)
Kovacic (Inter)
Dedic (Bochum)
Vuckic (Newcastle)
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ma najbolje Spaha staviti u go a Begovica na desno krilo.
Trenutno korisnika/ca: Normus90, RacioEmocionalan, Wilshere10 i 20 gostiju.