Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 04 maj 2010, 23:03

ja neznam cemu se ovi navijaci juventusa nadaju,misle sto ce imati 80mil na raspolaganju za dovodjenje novih igraca da ce odma dovesti zvijezde neke,
prvo ce svaki igrac razmisliti hoce li uopste igrati u eropskoj ligi,i drugo svak ziv koji prati malo fudbal zna da je italijanska liga izgubila mjesto medju tri najjace lige europe,prvo nekoliko klubova je u dugovima,ekipe koje su nekada bile glavne u europi su sada samo prosjecne ekipe juventus,milan,roma izuzev intera koji je u posljednim godinama dosta napredovao,u mnogim utakmicama stadioni su prazni,vrijedjaju se igraci (balloteli...)
njemacka bundesliga neko je govorio kao idu samo didovi,pa ja bi reko bolje i pun stadion sa didovima nego hiljadu navijaca,i 30000 praznih mjesta,
vidi se po ovim postovima i to da je ovim ljubiteljima italijanske lige krivo sto ih je njemacka presla,i sto su vidjeli da italijanska liga lagano propada ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 maj 2010, 23:10

JuveSissoko je napisao/la:
reds je napisao/la:
daffy je napisao/la:
a samo da te pitam, po kome je on u top 10 najvecih promasaja sezona? po tebi, po meni? po kome?? ko je napravio tu statistiku i to objavio?? goal.com ?? :lol:
Po svakome ko prati fudbal.
Felipe Melo plaćen 25 miliona koliko ja znam
Diego (25)
Benzema (35)
Alberto Aquilani (20)
Kaka(65)
Dmytro Chygrynski (25)

Promašaj do promašaja.
Ne znam se ko je veći.
svi ovi navedeni su daleko gori promasaji od Diega,jer je Diego u nekolko navrata spasio Juventus i opravdao makar pola ulozenog,jer ako neko prati Juve skontace da je cesto bio najbolji na terenu
e da ti nesto kazem. Kaka da ne ostvari pas za sezonu nemoze biti veci promasaj od tzv. ringispil diega. covjek se najvise vrti oko sebe. evo i krasic se nudi milanu kao i dzeko samo jos da su pare :D pa da imamo balkanski duo.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 maj 2010, 23:13

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ja neznam cemu se ovi navijaci juventusa nadaju,misle sto ce imati 80mil na raspolaganju za dovodjenje novih igraca da ce odma dovesti zvijezde neke,
prvo ce svaki igrac razmisliti hoce li uopste igrati u eropskoj ligi,i drugo svak ziv koji prati malo fudbal zna da je italijanska liga izgubila mjesto medju tri najjace lige europe,prvo nekoliko klubova je u dugovima,ekipe koje su nekada bile glavne u europi su sada samo prosjecne ekipe juventus,milan,roma izuzev intera koji je u posljednim godinama dosta napredovao,u mnogim utakmicama stadioni su prazni,vrijedjaju se igraci (balloteli...)
njemacka bundesliga neko je govorio kao idu samo didovi,pa ja bi reko bolje i pun stadion sa didovima nego hiljadu navijaca,i 30000 praznih mjesta,
vidi se po ovim postovima i to da je ovim ljubiteljima italijanske lige krivo sto ih je njemacka presla,i sto su vidjeli da italijanska liga lagano propada ;)
a kako ti lijepo uzivas u ligi gdje ti je najjaci konkurent Schalke koji sa igracem vise ne moze akcije da sastavi,ma mora da je gust osvojit je ,jos ste poceli da nazivate Milan Juve malim klubovima,tu se vidi ko je godinama cekao los rezultat ovih klubova pa da se malo kurci,pa sta i ako BL preuzme to 4 mjesto od italije,makar je italijanska liga 20 godina bila najjaca ili druga najjaca na svijetu ,a BL to nece biti nikad,i kakve ti dugove spominjes kad nisi gledao ni jedan finansijski izvjesta od ijednog kluba iz italije
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 maj 2010, 23:16

[/quote]

svi ovi navedeni su daleko gori promasaji od Diega,jer je Diego u nekolko navrata spasio Juventus i opravdao makar pola ulozenog,jer ako neko prati Juve skontace da je cesto bio najbolji na terenu[/quote]

e da ti nesto kazem. Kaka da ne ostvari pas za sezonu nemoze biti veci promasaj od tzv. ringispil diega. covjek se najvise vrti oko sebe. evo i krasic se nudi milanu kao i dzeko samo jos da su pare :D pa da imamo balkanski duo.[/quote]

Diego ima 5-6 golova za Juve i dosta asistencija,i cesto su ga morali dobro cuvati protivnicki igraci i jos je upola manje kostao od Kake,tako da je Kaka ove sezone samo bio dobrodosao kad je prodaja dresova u pitanju
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 maj 2010, 23:17

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ja neznam cemu se ovi navijaci juventusa nadaju,misle sto ce imati 80mil na raspolaganju za dovodjenje novih igraca da ce odma dovesti zvijezde neke,
Pa ipak mladi igraci sirom svijeta sanjaju da jednog dana zaigraju za te prosjecne ekipe sa velikim dugovima i igraju pred polupraznim tribinama gdje ce ih navijaci vrijedjati. mislim na Juve, Romu, Milan, Inter itd.
ja neznam da iko osim mozda lokalnih deckica iz Gelzenkirhena sanja da jednog dana zaigra za Schalke (mada ni za njih nisam siguran). Sretno vam trece mjesto, ali necete ga dugo zadrzati ;)

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 04 maj 2010, 23:20

ja neznam sto vi uvijek spominjete tu historiju,nece juve nista dobiti od toga sto su prije igrali ligu prvaka i bili na samom vrhu,nece doci blatter i reci haj igrajte vi ligu prvaka imate vi uspjesnu historiju,pa to smjesno gledaj malo naprijed,uporedi ovaj sad juventus i onaj prije kad je igrao nedved koji je po meni bio njih glavni igrac

i po meni je juve u ovom trenutku prosjecna ekipa,jer samo se vidi po rezultatima ove godine,izbacio ih je fulham koji nije bas neka vele sila ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 maj 2010, 23:20

calcio je napisao/la:
Pa ipak mladi igraci sirom svijeta sanjaju da jednog dana zaigraju za te prosjecne ekipe sa velikim dugovima i igraju pred polupraznim tribinama gdje ce ih navijaci vrijedjati. mislim na Juve, Romu, Milan, Inter itd.
ja neznam da iko osim mozda lokalnih deckica iz Gelzenkirhena sanja da jednog dana zaigra za Schalke (mada ni za njih nisam siguran). Sretno vam trece mjesto, ali necete ga dugo zadrzati ;)
to je najbolje pokazao Diego kad je izabrao Juve umjesto Bayerna,ko sanja o cemu,to i Dzeko i Krasic pokazuju ,ko o kojoj ligi sanja,slabo da Chellini ili Maicon sanjaju da igraju u Werderu i Hamburgu,a mora da je i Eto dosao u Inter jer je krs tim i italijanska liga veoma slaba :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 maj 2010, 23:22

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ja neznam sto vi uvijek spominjete tu historiju,nece juve nista dobiti od toga sto su prije igrali ligu prvaka i bili na samom vrhu,nece doci blatter i reci haj igrajte vi ligu prvaka imate vi uspjesnu historiju,pa to smjesno gledaj malo naprijed,uporedi ovaj sad juventus i onaj prije kad je igrao nedved koji je po meni bio njih glavni igrac

i po meni je juve u ovom trenutku prosjecna ekipa,jer samo se vidi po rezultatima ove godine,izbacio ih je fulham koji nije bas neka vele sila ;)
hehe nemoj ba tako,da pocinjem,gdje si bio kad vas je Getafe sa igracem manje zamalo izbacio a Zenit ocitao fudbalsku lekciju,pa ja opet nisam Bayern nazvao prosjecnom ekipom i malim klubom

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 04 maj 2010, 23:23

pusti ti to sto džeko hoce da igr ajednom u milanu,nece on tamo nikad zaigrati jer milan nema tih para,a juve ne igra ligu prvaka i otisla bi mu godina,

a to sto je eto presao u inter tu su pare bile u pitanju ;)

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 04 maj 2010, 23:25

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ja neznam sto vi uvijek spominjete tu historiju,nece juve nista dobiti od toga sto su prije igrali ligu prvaka i bili na samom vrhu,nece doci blatter i reci haj igrajte vi ligu prvaka imate vi uspjesnu historiju,pa to smjesno gledaj malo naprijed,uporedi ovaj sad juventus i onaj prije kad je igrao nedved koji je po meni bio njih glavni igrac

hehe nemoj ba tako,da pocinjem,gdje si bio kad vas je Getafe sa igracem manje zamalo izbacio a Zenit ocitao fudbalsku lekciju,pa ja opet nisam Bayern nazvao prosjecnom ekipom i malim klubom

to zamalo treba naglasiti,rezultat se broji,nazalost izgubio je bayern od zenita u polufinalu,od jednog zenita koji je osvojio te godine super kup pobjedivsi manchestera koji tad osvojio ligu prvaka ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 maj 2010, 23:26

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:pusti ti to sto džeko hoce da igr ajednom u milanu,nece on tamo nikad zaigrati jer milan nema tih para,a juve ne igra ligu prvaka i otisla bi mu godina,

dobro onda su i Ribery i Robben dosli u Bayern cisto radi para,a ako bi Dzeki otisla godina u Juventusu,sta mu je onda ova bila sa Wolsfburgom,mora da je pravo dobra bila ili nije? :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 maj 2010, 23:28

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:

to zamalo treba naglasiti,rezultat se broji,nazalost izgubio je bayern od zenita u polufinalu,od jednog zenita koji je osvojio te godine super kup pobjedivsi manchestera koji tad osvojio ligu prvaka ;)
eh tog Zenita(by the way isti igraci su igrali i te sezone za Zenit) je Juventus pobijedio kod kuce i remizirao u gostima i bio prvi u grupi ispred Real M. i njega,ako cemo tako mozemo do sutra u krug,vidis da nema smisla :mrgreen:

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 04 maj 2010, 23:28

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:pusti ti to sto džeko hoce da igr ajednom u milanu,nece on tamo nikad zaigrati jer milan nema tih para,a juve ne igra ligu prvaka i otisla bi mu godina,

dobro onda su i Ribery i Robben dosli u Bayern cisto radi para,a ako bi Dzeki otisla godina u Juventusu,sta mu je onda ova bila sa Wolsfburgom,mora da je pravo dobra bila ili nije? :mrgreen:
pa jesil gledao ove godine ligu prvaka,da nije mozda zabio dva gola manchesteru :roll:
igrao je sa wolfsburgom ligu prvaka pa onda europsku ligu,i bila je jako uspjesna godina za njega ;)
neznam sta si ti gledao ako mislis da ovo nije bila uspjesna godina za džeku u wolfsburgu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 maj 2010, 23:30

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:

pa jesil gledao ove godine ligu prvaka,da nije mozda zabio dva gola manchesteru :roll:
igrao je sa wolfsburgom ligu prvaka pa onda europsku ligu,i bila je jako uspjesna godina za njega ;)
neznam sta si ti gledao ako mislis da ovo nije bila uspjesna godina za džeku u wolfsburgu
pa eto onda slicnu moze dozivit i u Juventusu,nece igrat LS,al et ....nije i ove puno igrao u LS :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 maj 2010, 23:38

:D :lol:

od placa do tuge, na kraju sam malo odspavao da se saberem od ovih "svaba"..

mislim, ok.. da, slazem se sa vama.. pa kakav Milan, ko je Milan? Juve? hah, propade klub.. i jedino inter sto je jednom dosao u finale i to je to iz Italije.. kakva Italija.. pa molim vas momci, gledajte samo realno.. gledaj bundeslige.. Schalke, Bayern, Wolfsburg, Hoffenheim, Fraiburg, Werder.. pa sve klasa do klase.. u Italiji imate jednog intera i nista vise.. pa jedan Bayern koji je njemacki prvak izbaci Fiorentinu.. ee.. Fiorentinu izbaci, a Fiorentina vazi za jednu od najboljih italijanski ekipa ( sredine tabele ).. :roll:

stvarno ne znam.. da li ste vi normalni? ali fakat.. najozbiljnije.. da li ste normalni? ili cek.. jos bolje pitanje.. kolisno godina pratite fudbal?.. koji vam je q.? pricate kao da se radi o Cehoslovackoj ligi..

halooooooo danas Krasic kaze da mu je zelja igrati u Milanu.. prije par dana na tv-u rekao da su mu glavne opcije za prelazak Italija i Spanija, a tek iza njih Engleska.. shvatate li da Njemacku niko ne spominje.. liga popularna kao i Francuska.. Dzeko hoce da bjezi iz Bundeslige, smijesno mu vise kako daje golove.. Diego, covjek koji je u Bundesligi igrao kao na treningu dodje u Italiju i tesko se snalazi.. Bayern prosle sezone htio dovesti Diega, a momak se nije ni osvrnuo.. ma nije ni razmisljao.. halooo.. isto kao da pricamo o SAD-u i Canadi.. ali fakat koji vam je q.? ili jaci su mi "U italiji ima samo inter, Juve i Milan su propali klubovi.. ha hu, dosla moja nana pa ce ih zatvoriti.. meni reko dedo da vise nece niko njih kupiti.." :roll: :roll: :roll:

Juventus, Milan, inter, Roma -> Bayern
Viole, Genova, Sampdorija, Palermo, Napoli -> Schalke, Leverkusen, Werder, Hamburg..

ajde molim vas, uopredite ove klubove.. mozete googlati i gledati igrace, sastave i historiju ovih nabrojanih timova.. i vidjet cete jednu divnu razliku..

da vam ja kazem u cemu je razlika.. razlika je u tome, sto su svabe dosta forsirale Europa Ligu prethodnih godina, dok je Italijanima to manje vise bitno.. i tako i Schalke i Werder i Hamburg ( ekipe koje vaze kao glavni konkurenti ) imaju jedan cilj, a to je evropa.. i kada izadju u evropu dogodi im se ono sto i Stuttgartu, Hamburgu, Wolfsburgu i jos hiljade primjera da u svojoj ligi budu kite.. a Italijanima je bitnije sljedece sezone obezbjediti Ligu Prvaka.. Juve jeste ispao i obrukao se.. ali isto tako je ispao i obrukao se jedan Liverpool.. i haj neka neko kaze da ce sada Liverpool propasti.. haj neka kaze molim vas.. pa nije ovo klub tipa Wolfsburg da nakon jedne sezone lose svi igraci idu.. halo, u ovom klubu brani jedan od najvecih golmana svih vremena, da li vam to treba spominjati?

ma, nije fudbal za vas.. vi mozete u talu sa dedicama koji dodju da ubiju 2 sata dosade na tekmi i da popiju pivo.. glasniji sudija od 40k navijaca.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 maj 2010, 23:48

Ode jedan kreten (daffy), dodje drugi (JuveSissoko), onda se opet vrati prvi :mrgreen:
i tako u krug.
evo vam link:
http://kassiesa.com/uefagraphs/crank-graph-display.php
Odaberite drzave i usporedite, pa onda recite kako je talianska liga najjaca zadnjih 20 god.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 maj 2010, 23:49

Bayern>Seria A. :D :D :D

Gdje god da ode, zelim mu svu srecu. Vrlo je mlad i preostaje mu jos dosta godina aktivnog igranja na vrhunskom nivou. Jasno je da je mnogo klubova zainteresovano za njegove usluge, ali tako je bilo i prosle godine, i gdje je zavrsio??? Ostao je tu gdje jeste, a ni u ovo trenutku ne iskljucuje mogucnost ostanka u Wolfsburgu. Nije rijec o tome koja je liga jaca, nego je problem u kojoj ce se ligi snaci. Njegov stil igranja zahtijeva razlicitu prilagodbu, pa stoga vjerujem da i on sam razmislja o necemu slicnom. Ipak je bolje biti u slabijem klubu i zabijati redovno, nego u velikom klubu i grijati klupu ili cekati svaku trecu utakmicu da se postigne gol. Najbolji primjer je Benzema, momak koji je vrhunski igrac prelaskom u Real ima dosta problema sa navikavanjem na Spanski nogomet, dok ja smatram da bi se mnogo bolje snasao u Engleskoj. Postoji jos dosta primjera, ali nema potrebe da zatrpavam temu.....

Edine, majstore, sve najbolje u narednim godinama, da nam doneses srece i radosti kao i u prethodnim.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 maj 2010, 23:51

ma **** Juventus u kojem je igrao Zidane i Nedved ,u tim vremenima jedan FIFA najbolji igrac na svijetu a jedan osvajac zlatne lopte,pa Cannavaro FIFA igrac godine,pa **** Milan u kojem je Kaka bio FIFA igrac godine,pa dodje Ronaldinho,**** Inter u kojem dodje Eto jos malo para da zaradi,pa Mourinho dodje takodje malo para da zaradi ,eto kao nije mogao u Engleskoj da se dovoljno obogati,ma bolje da su svu otisli u Schalke ili Bayer Leverkusen ipak je Bundes LIga pravo jaka,Italija je pravo propala :D ipak su Milan Juve i Inter mali klubovi a tek ROma ,pa jos manja,Napoli stara kanta bez tradicije,onaj tuhljo Maradona igrao,ma vazno je da ce Italija izgubit 4-to mjesto u LP,to je pravi dokaz jacine lige,ee Dzeko za kakav ti tim navijas,Milan,koja je to kanta,pa Roberto Baggio ,Seedorf,Maldini ,Baresi ,Boksic ,Savicevis su tuhlje koji su igrali i stvarali istoriju tog tima ,sve krs do krsa,bolji je Werder,odoh JBO ovo

p.s.vidim imate argumenata pa svaka druga,"glupan" ,"kreten" ,"jado",a transfermarkt.de ocjeni da je za 800 miliona veca vrijednost italijanske lige,a i taj transfermarkt je bas "italijanska stranica "

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 04 maj 2010, 23:53

Ma neosporno je da je Njemacka liga treneutno jaca i zanimljivija od Italijanske, a to je i bilo za ocekivati jer dok su se u Italiji bavili najmestanjima i aferama, Njemci su obnovili kompletnu infrastukturu, uveli obavezne akademije za mlade i obezbjedili optimalne uslove svojim igracima i ekipama i kao rezultat toga je da je liga postala puno klvaitnetnija i to je osnovni razlog zasto su pretekli Italijane na UEFA listi( pitanje je samo dali od 2011 ili od 2012)...
Meni je licno zao sto Calcio sve dublje i dublje proapada... Ne znam mozda bi ih na stare puteve vratilo da dobiju organizaciju kakvog jaceg prvenstva npr SP ili EP jer u suprotnom i francuska liga ce postati jaca sto ne bih volio da se desi jer ako se zanemare one ekipice sa juga koje su u rangu dinama ili hajduka, tu se ipak nalaze 4 velika evropska tima.....

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 maj 2010, 23:57

poznato je kako protiv Bayerna nista ne pricam nakon sto nas je obrukao na Olimpicu, ali i na to "Bayern>Serie A" imas jako jednostavan odgovor:

Fiorentina.. ekipa koja se bori za opstanak..

da je bilo povreda igraca Bayerna, da je Bayern bio ostecen u tekmi povodom sudjenja, da je bilo bilo sta drugo ja bi rekao uredu, desilo se slucajno.. ali bilo bas obrnuto.. Viole se suocavaju sa mnogim problemima, Mutu.. a sudjenje, malo je reci da je islo u korist Bayerna..

-JuveSissoko smiri se bolan.. gdje ces porediti Italiju i Njemacku.. sta ti je, jedan Van Nisterloy tamo igra.. a da ne pricam kakve epitete prima Cristian Molinaro.. ponavljam, Cristian Molinaro.. nadam se da ste dobro razumjeli ime :lol:

-kako mozete pricati da Calcio propada, kada Calcio prije 2 godine imao predstavnike samo u osmini.. prosle godine inter i Juve dosli do osmine.. a sada Viole i Milan do osmine, a inter u finalu.. ne znam da li sam ja glup, ali ovo je korak unaprijed, a ne unazad?
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinTz, zgembo89 i 23 gosta.