NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 02 dec 2012, 22:46

Mig_Mig je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Luck 8-) Sta reci?

Samo mi zao Detroita ovog i Calvina, ljudi deru GB, ne moze GB yardu da napravi, Rodgers baci bombu izgube tekmu, nogama Hjustona udaraju, sudijska lakrdija, stativa u produzetku Hansona, izgube tekmu i sad im mi ovo uradimo 8-)

Kakva igracina Luck! 2 i po minute do kraja je bilo 33:21 8-)
Zao,zao ali :) Uzivanje zadnje 3 min :)
Najbolji rookie svih vremena uz predobru podlogu da bude najbolji QB svih vremena, al' o tom je rano :D

Pa strasno kakva 2 drivea na kraju :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 dec 2012, 22:57

Hajmo Steelersi. U meni tinja jos neka minimalna nada da mozemo do druge pozicije u AFC-u, jer oni do kraja imaju zahtjevan raspored.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 dec 2012, 23:00

amerosm je napisao/la:Hajmo Steelersi. U meni tinja jos neka minimalna nada da mozemo do druge pozicije u AFC-u, jer oni do kraja imaju zahtjevan raspored.
Sa Batchem nemaju šta tražiti u Baltimoreu, da je Ben tu :( , to bi već bila druga priča ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 dec 2012, 23:08

rio_Ferdy88 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Hajmo Steelersi. U meni tinja jos neka minimalna nada da mozemo do druge pozicije u AFC-u, jer oni do kraja imaju zahtjevan raspored.
Sa Batchem nemaju šta tražiti u Baltimoreu, da je Ben tu :( , to bi već bila druga priča ;)
Znam da je tako, ali opet potajno se nadam, no opet mi smo sami sebi krivi, jer dvije utakmice nismo smjeli izgubiti. No sta je tu je. PO je sasvim druga prica.

Inace sve cestitke Welkeru i bice hebno naci zamjenu za njega naredne sezone
Welker tied Jerry Rice for most 10+ catch games all-time (17)...he also passed Rice for most 10-catch, 100-yard career games (16)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 dec 2012, 23:08

nema sve so izgubili Urlacher se povrijedi i prosli put kad je imao ovu povredu 2004 propustio je 7 utakmica..sad Jennings rame ode daj boze da se oporavimo posebno sto smo izgubili bezveze utkamicu gsje ljudi nema nigdje samo u zadnjem periodu i ovo na kraju...nejverjvatno kako smo izgubili, a igrali ofanzivno puno bolje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 02 dec 2012, 23:24

Bogam RAMS pobjedise San Fran!!! Napokon da kazem GOOOOO RAMSSSSS hhahhaha!! Zakuhalo se u NFL-- skroz pogotovo u NFC-U!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 dec 2012, 23:31

smi smo sebi skocili sad u kozu ..fakat ne mgu da vjerujem da smo izgubili sa dkad Cutler igra dobro..ne mogu da vjerujem da nam je odbrana ona zadnja dva driva onako igrala...kao protiv San Franciska profulamo napraviti tackle uzas majkemi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 dec 2012, 23:36

U drugom dijelu ove ankete mozete vidjeti sta navijaci u Americi misle o NFL-u...

http://www.sportsbusinessdaily.com/Dail ... a-NFL.aspx

Sto je mene licno najvise iznenadilo je postotak za SNF i MNF, valjda im neodgovara zbog posla, a utakmica u prosjeku traje oko 3 sata.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 02 dec 2012, 23:45

Ne znam vala u Houstonu je MNF tradicija, barovi su manje vise puni gleda se tekma, i ciku.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 dec 2012, 00:29

Ovi Ravensi imaju vise srece nego pameti. Sanders uhvati loptu i osvoji novi 1st down da bi ista ispala iz ruku, i ako nije bilo igraca Ravensa oko njega.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 03 dec 2012, 00:57

amerosm je napisao/la:Ovi Ravensi imaju vise srece nego pameti. Sanders uhvati loptu i osvoji novi 1st down da bi ista ispala iz ruku, i ako nije bilo igraca Ravensa oko njega.
Išao bi on do kraja, nije bilo oko njega nikog živog ali... :D nije dobro obrisao ruke onim peškirićem :lol:
Dobra utakmica, zanimljiva pravo.
Pittsburgh se dobro drži bez Bena.

Edit: TD ili INT i bi Interception i onda odlično trčanje Reeda. Evo sad i fumble Pittsburgha. Utakmica puna dešavanja :)
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 dec 2012, 01:01

SheldonCooper je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ovi Ravensi imaju vise srece nego pameti. Sanders uhvati loptu i osvoji novi 1st down da bi ista ispala iz ruku, i ako nije bilo igraca Ravensa oko njega.
Išao bi on do kraja, nije bilo oko njega nikog živog ali... :D nije dobro obrisao ruke onim peškirićem :lol:
Dobra utakmica, zanimljiva pravo.
Pittsburgh se dobro drži bez Bena.

Edit: TD ili INT i bi Interception i onda odlično trčanje Reeda. Evo sad i fumble Pittsburgha. Utakmica puna dešavanja :)
TD Steelersi i sada je izjednacen rezultat. Slazem se utakmica puna naboja i sa dosta preokreta.

PS: Ovaj ce posljednji TD biti pregledan.

Pored ove utakmice ESPN America prikazuje Denver - Tampa Bay. :oops: :oops:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 dec 2012, 01:28

Bravo Steelerssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sada imamo razloga zapeti u ove naredne dvije utakmice, jos ako uzmemo u obzir raspored Ravensa mozemo do bye-weeka.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 dec 2012, 01:36

Batch dobi Ravense usred Baltimorea, gdje nisu izgubili duže od 2 god :o

Vratiše se Steelersi u život, i tako postadoše i naši mogući protivnici u PO, ukoliko ne izborimo bye week, u šta čisto sumnjam jer imamo 2 super teške tekme, bez Gronka, a Ravensi moraju izgubiti još jednu tekmu, a mi sve dobiti do kraja, što će biti izuzetno teško ;)

Ovo je raspored Ravensa do kraja:
at Redskins (5-6), vs. Broncos (8-3), vs. Giants (7-4), at Bengals (6-5)

Dakle ipak imaju nešto teži u odnosu na nas, a pogotovo u odnosu na Denver, tako da je dosta kombinacija u igri, iako Broncosima dajem najviše šansi da pobjedom nad Ravensima osiguraju bye week ;)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 03 dec 2012, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 dec 2012, 01:45

rio_Ferdy88 je napisao/la:Batch dobi Ravense usred Baltimorea, gdje nisu izgubili duže od 2 god :o

Vratiše se Steelersi u život, i tako postadoše i naši mogući protivnici u PO, ukoliko ne izborimo bye week, u šta čisto sumnjam jer imamo 2 super teške tekme, bez Gronka, a Ravensi moraju izgubiti još jednu tekmu, a mi sve dobiti do kraja, što će biti izuzetno teško ;)

Broncosima se sad otvara velika prilika da pobjedom nad Ravensima osiguraju bye week ;)
Ti stvarno i dalje ne vjerujes u bye-week :D :D Sada imaju razloga u naredne dvije utakmice iskoristiti tu priliku koja im je prije par minuta ukazana, a odredjene ekipe su nam pokazale kako treba igrati protiv nasa naredna dva protivnika. Mislim da cemo na kraju izbjeci Steelerse, jer imaju lagan raspored u preostale 4 utakmice i ukoliko ne izborimo bye-week onda ce nam protivnici biti Coltsi.

I jos jedno pitanje. Sta ako Broncosi dobiju Ravense i na kraju sve tri ekipe budu imale isti omjer. Sta se onda gleda ? Tu bi se zatvorio krug gdje je svako svakoga pobjedio.

PS: Ovo je prvi i posljednji put u zivotu da sam podrzavao Steelerse. :D :D No cilj opravdava sredstva. :D :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 dec 2012, 01:47

amerosm je napisao/la:
Pored ove utakmice ESPN America prikazuje Denver - Tampa Bay. :oops: :oops:
Pa normalno da ljudi hoce da gledaju Manninga, a ne ove flopove Batcha i Flacca :lol:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Broncosima se sad otvara velika prilika da pobjedom nad Ravensima osiguraju bye week ;)
Napokon da neko normalno razmislja, ih kad sam ja govorio da ce Broncosi do seed 2, jos kad su bili na 2-3 omjeru, imali su prelagan raspored do kraja i imaju 7 pobjeda za redom i u direktnom dvoboju protiv Ravensa bi obezbijedili seed 2 uz sve pobjede do kraja i poraz Patsa.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 dec 2012, 01:50

Amere, ako sve ekipe budu imali isti omjer gledat ce se omjer u konferenciji, a tu ce Patsi biti u prednosti jer imaju poraz manje od obje ekipe.

A Coltsi vam mogu biti protivnici jedino ako budete 4., jer od 4 tekme u conf mi trebamo uzet 2 da budemo ispred Cinncija i Pittsburgha po omjeru u conf.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 dec 2012, 01:51

Da, sad je moguće da i sve 3 ekipe budi na istom omjeru, a tom slučaju se pored međusobnih duela, prvo gleda omjer u diviziji, pa omjer u konferenciji, pa onda omjer protiv ekipa sa 50% pobjeda, ako se ne varam, pošto nisam 100% siguran :?
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 dec 2012, 01:58

rio_Ferdy88 je napisao/la:Da, sad je moguće da i sve 3 ekipe budi na istom omjeru, a tom slučaju se pored međusobnih duela, prvo gleda omjer u diviziji, pa omjer u konferenciji, pa onda omjer protiv ekipa sa 50% pobjeda, ako se ne varam, pošto nisam 100% siguran :?
Ja mislim da se gleda omjer u konferenciji kad nisu ekipe iz iste divizije.

Mada je taj scenario malo vjerovatno moguc' jer neko otpada u tekmi Ravens - Denver.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 dec 2012, 02:05

Prema NFL-u sada smo mi #2 seed.
Ma najbolje je gledati od utakmice do utakmice i onda vidjeti sta ce na kraju ispasti...i da mozak bezveze neopterecujem nekim kombinacijama i sta bi bilo kad bi bilo. Najbolje bi bilo izbjeci Steelerse ukoliko ne budemo #2 seed.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []