HAHAHAHAHAHAH da da jer ove glavonje u savezu sa tim ama bas nemaju nikave veze..............................zaboljisportuBiH je napisao/la:Ponavljam prava adresa je savez tuzlanskog kantonaMirza1990 je napisao/la:Dobro onda zasto su precrtali ekipu od ovog Selezkovica ako je imala pravo na tu ligu mladih? zar to nije gadan potez od strance saveza da na taj nacin napadaju tog istog Selezkovica,Trnovcevica,Nurkica i na kraju krajeva tu djecu sto igraju za taj klub?
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
MrMuscle je napisao/la:Slovom i brojem koliko ih je odvedeno u Sloveniju.. tj da igraju za njihovu repku... Nijedan....niti ce biti...kim je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:Eto vam sad je i izaslo na vidjelo koje je posrijedi i koje kumovao ovim nazovi ga novim sukobom na relaciji Savez-Juka... Mnogi od vas trebaju skontati ko je ustvari Trnovcevic i kakvu on stetu nanosi BH kosarci...
I da ce saplitanja sa njegove strane u buducnosti biti jos mnogo vise... jer mu je Harun stavio embargo na odvodjenje igraca pod druge zastave.. dakle nece biti vise ''Slovenaca'' sa Tuzlanskog kantona.... a samim time nema ni cemu vise profita i raznih provizija...
Bez sumnje on je Juki valjao u karijeri, i naravno da ga sa te strane treba postovati i razumjeti... Al ce Jusuf kad-tad morati presuditi na cijoj strani treba da bude... Jer ovaj zeli samo zlo BH kosarci, a Juka mu je samo jedno od sredstava da to i ucini.. tj hoce da ukloni Haruna i da vrati Savez kakav je bio prije, kad je mogao odvoditi igrace i prodavati ih Sloveniji kao na traci...
Za vrijeme tog embarga SLOVOM I BROJEM DVANAEST igrača je dobilo ispisnicu, e sad ja neznam o kakvom se tu embargu radi.
Drugo to što su se oni osvetili enesu, tako što su izbacili seleskovićev klub iz takmičenja, je njihov način borbe i osveta, juka nije pisao pismo, jes da su njega potpisali, i onom što kaže da se juka osamostali od enesa, može jarane nije problem neka mu vrati pare(800.000 eurića) i ćao.
Jedino oni momci sto su otisli u Katar.. I samo od njih je Meho Haracic dobar igrac, ostali su smijesni... i jos pritom sta mislis sto ne nastupaju za Katar na prvenstvima (a vrlo vjerovatno ni da nece)...Harun blokirao u FIBI...
a uzeo pare da finansira pripreme A repke.. dakle levatima uzeo pare, pa ih blokirao...
Neznam znam da je u srbiju tri (i to bez marke DŽOKARU PUSTI), bogami igraju za katar na ovim njihovom prvenstvu azije, nego demi reci jeli ih prodavao na kilo žive vage ili je bilo đuture.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
-
- Kontakt:
Evo Harun ti odgovorio da USAID plaća 50% a ostatak troškova se može provjeriti i sigurno Sparsi nebi dali marku više nego što treba, pa ni Široki ni bilo ko drugi. Ako je njim alogično ne znam što nije Juki. A to jesu li imali uticaja ovi iz saveza na TK ja ne znam možda i jesu a možda i nisu. Koliko vidim SLoboda učestvuje u sva tri godišta tako da bih ja prije rekao da su oni uticali na to.Mirza1990 je napisao/la:Dobro ne moze se manipulisati parama od USAID a moze li se od onih sto klubovi uplacuju to jest tih 30.000km?
a prica je bila da je sve besplatno....i otkud vi znate da USAID nije procjenio da je ono sto su oni dali dovoljno za takmicenje i da hoce da klubovi prolaze bez troskova?a da kotizacija nije djelo naseg saveza da bude sta ekstra love za Jahorinu,Vlasic gdje vec nas dobri Dino provodi vrijeme
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 20 feb 2015, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Jusufe pao si mi u ocima skroz,.
Ali eto docekacemo i to da harun ne bude u savezu pa cemo vidjeti kako ce se stvari razvijati.
Poceli smo se penjati, sad cemo se vratiti na dno.
Ali eto docekacemo i to da harun ne bude u savezu pa cemo vidjeti kako ce se stvari razvijati.
Poceli smo se penjati, sad cemo se vratiti na dno.
Onda ok nek ovi iz saveza ispitaju sta se desava u TK ha ja i zasto je ta ekipa izbacena ako je trebala biti u ligi mladih...samo nek sve bude jasno i transparetno koji je razlog sto su prekrizili ekipu Selezkovica.zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo Harun ti odgovorio da USAID plaća 50% a to jesu li imali utiac ovi iz saveza na TK ja ne znam možda i jesu a možda i nisu. Koliko vidim SLoboda učestvuje u sva tri godišta tako da bih ja prije rekao da su oni uticali na to.Mirza1990 je napisao/la:Dobro ne moze se manipulisati parama od USAID a moze li se od onih sto klubovi uplacuju to jest tih 30.000km?
a prica je bila da je sve besplatno....i otkud vi znate da USAID nije procjenio da je ono sto su oni dali dovoljno za takmicenje i da hoce da klubovi prolaze bez troskova?a da kotizacija nije djelo naseg saveza da bude sta ekstra love za Jahorinu,Vlasic gdje vec nas dobri Dino provodi vrijeme
Nikada, nego niko od ljudi sada nije bezgrješan da ga se tako tretira, onaj ko izgubi ima pravo da se ljuti, ja sam uvijek imao jednu kritiku, a to je skrivanje i prešućivanje, reci tako i tako je i zdravo.zaboljisportuBiH je napisao/la:A ti si @kim dežurni kritičar saveza tj mogao bi i ja sad reći neki Enesom igrač ili lično Enes. Kad si već tako upućen nabroj mi tih 12 igrača. Što se tiče love, samo glupanima može biti sumljivo gdje se troše sredstva USAID-a, jer budite sigurni da ovi sve dobro istraže i provjere. Ako savez krade to sigurno nije ova lova, i ako je falilo love to ovi iz USAID-a znaju sigurno. I još jedna stvar Harun nije predlagao klubove, nego regionalni savezi. Prava adresa za ovo je KS tuzlaskog kantona ili kako se već zove. KS Sarajevo je odredio svoje predstavnike, pa su tako i u Tz. Pošto sam iz Sa znam sto posto da se njima Harun nije miješao u odabir. Čestitke ZK što su završili takmičenje prije početka lige mladih, ali očigledno to nisu svi uspjeli. Nisu ni u Sarajevu ali su se kubovi dogovorili.kim je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:Eto vam sad je i izaslo na vidjelo koje je posrijedi i koje kumovao ovim nazovi ga novim sukobom na relaciji Savez-Juka... Mnogi od vas trebaju skontati ko je ustvari Trnovcevic i kakvu on stetu nanosi BH kosarci...
I da ce saplitanja sa njegove strane u buducnosti biti jos mnogo vise... jer mu je Harun stavio embargo na odvodjenje igraca pod druge zastave.. dakle nece biti vise ''Slovenaca'' sa Tuzlanskog kantona.... a samim time nema ni cemu vise profita i raznih provizija...
Bez sumnje on je Juki valjao u karijeri, i naravno da ga sa te strane treba postovati i razumjeti... Al ce Jusuf kad-tad morati presuditi na cijoj strani treba da bude... Jer ovaj zeli samo zlo BH kosarci, a Juka mu je samo jedno od sredstava da to i ucini.. tj hoce da ukloni Haruna i da vrati Savez kakav je bio prije, kad je mogao odvoditi igrace i prodavati ih Sloveniji kao na traci...
Za vrijeme tog embarga SLOVOM I BROJEM DVANAEST igrača je dobilo ispisnicu, e sad ja neznam o kakvom se tu embargu radi.
Drugo to što su se oni osvetili enesu, tako što su izbacili seleskovićev klub iz takmičenja, je njihov način borbe i osveta, juka nije pisao pismo, jes da su njega potpisali, i onom što kaže da se juka osamostali od enesa, može jarane nije problem neka mu vrati pare(800.000 eurića) i ćao.
@mrmuscle ti što su otišli u KAtar su iskoristili rupu. Nije ih Harun pustio jer svi koji nisu niakd bili registrovani mogu otići bez dozvole saveza. Mi smo imali problema u FIBI zbog tog slučaja, pa je onda Harun interevenirao.
Od Ljube Vidačića, kada su za.bali, imenovali čovjeka pa ga prevariše, (najtužnije što sam čovjeku čestitao,)
osam i h je u Qataru, tri u srbiji (SOKOLAC; TREBINJE i Bijeljena) i jedan u sloveniji (doduše nisam 100% siguran dali je ikad bio registrovan kod nas). A enesu daleko lijepa kuća.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: kim, dana/u 20 feb 2015, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Juka je oficir sa ruzom
a vidjet ce se vremenom ko je ****...licno mislim da se Harun trudi maksimalno al da je isto tako dosta pod uticajem Konakovica i to kvari moju sliku o njemu.

zaboljisportuBiH je napisao/la:Ponavljam prava adresa je savez tuzlanskog kantonaMirza1990 je napisao/la:Dobro onda zasto su precrtali ekipu od ovog Selezkovica ako je imala pravo na tu ligu mladih? zar to nije gadan potez od strance saveza da na taj nacin napadaju tog istog Selezkovica,Trnovcevica,Nurkica i na kraju krajeva tu djecu sto igraju za taj klub?
Valda ti ko poznavalac košarke znaš da to ne postoji, kako se žaliti nečemu čega nema, ili si mislio Na Regionalni Košarkaši savez Tuzla.
U Srbiju i Hrvatsku djeca svakako mogu ici... Jedino ako nastupe za BH selekcije onda se ne mogu registrovati u Srbiji (u Hrvatskoj mogu)... tome se ne moze stati u kraj dok se ne promjeni Ustav BiH (dakle nema veze sa kosarkom)... tj. dok se ne ukinu kategorije Srbin, Hrvat, Bosnjak.. dakle uslov za to je da se svi zovemo Bosancima ili kako vec (i tek onda bi mogli tuziti Srbe ili Hrvate da daju pasose djeci koja nisu ''njihova)... tako da niko ne moze zaustaviti egzodus u Srbiju ili Hrvatsku... ne postoji jednostavno covjek....kim je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:Slovom i brojem koliko ih je odvedeno u Sloveniju.. tj da igraju za njihovu repku... Nijedan....niti ce biti...kim je napisao/la:
Jedino oni momci sto su otisli u Katar.. I samo od njih je Meho Haracic dobar igrac, ostali su smijesni... i jos pritom sta mislis sto ne nastupaju za Katar na prvenstvima (a vrlo vjerovatno ni da nece)...Harun blokirao u FIBI...
a uzeo pare da finansira pripreme A repke.. dakle levatima uzeo pare, pa ih blokirao...
Neznam znam da je u srbiju tri (i to bez marke DŽOKARU PUSTI), bogami igraju za katar na ovim njihovom prvenstvu azije, nego demi reci jeli ih prodavao na kilo žive vage ili je bilo đuture.
i ti to znas al naravno da se pravis slijep i prebacujes loptu na Haruna...
A zasto igra Djoko za Srbiju... Pa to pitaj svog direktora Selimovica... Koji ga je vodao po Beogradu i ganjao razne dozvole... dakle veliki uticaj na to ima i vlasnik Sparsa...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
- Kontakt:
Izvini paša što se nisam precizno izrazio. A što se tiče LJube, a i svega ostalog u savezu ti bi kao poznavalac košarke trebao znati da se ne pita samo Harun nego i ovi srbi iz RS-a. I oni su zastupljeni u savezu i njihova ruka isto glasova nosi a ljudi su izgurali Baju. Ne može sve uvijek proći što Harun zamisli.kim je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:Ponavljam prava adresa je savez tuzlanskog kantonaMirza1990 je napisao/la:Dobro onda zasto su precrtali ekipu od ovog Selezkovica ako je imala pravo na tu ligu mladih? zar to nije gadan potez od strance saveza da na taj nacin napadaju tog istog Selezkovica,Trnovcevica,Nurkica i na kraju krajeva tu djecu sto igraju za taj klub?
Valda ti ko poznavalac košarke znaš da to ne postoji, kako se žaliti nečemu čega nema, ili si mislio Na Regionalni Košarkaši savez Tuzla.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 20 feb 2015, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
[/quote]U Srbiju i Hrvatsku djeca svakako mogu ici... Jedino ako nastupe za BH selekcije onda se ne mogu registrovati u Srbiji (u Hrvatskoj mogu)... tome se ne moze stati u kraj dok se ne promjeni Ustav BiH (dakle nema veze sa kosarkom)... tj. dok se ne ukinu kategorije Srbin, Hrvat, Bosnjak.. dakle uslov za to je da se svi zovemo Bosancima ili kako vec (i tek onda bi mogli tuziti Srbe ili Hrvate da daju pasose djeci koja nisu ''njihova)... tako da niko ne moze zaustaviti egzodus u Srbiju ili Hrvatsku... ne postoji jednostavno covjek....
i ti to znas al naravno da se pravis slijep i prebacujes loptu na Haruna...
A zasto igra Djoko za Srbiju... Pa to pitaj svog direktora Selimovica... Koji ga je vodao po Beogradu i ganjao razne dozvole... dakle veliki uticaj na to ima i vlasnik Sparsa...
[/quote]
Što jest jest, tu je pogrješio katastorfalno, doduše samo mu je pasoš ganjao, al et mislio zaraditi će više kad ono labud, vratio se djokara kući.
Jedna stvar je po meni očigledna,a to je da Juka traži razloga da izbjegne Repku! I da se novac krade ili nesto drugo financira to nije Jukin problem!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ponavljam prava adresa je savez tuzlanskog kantona
Valda ti ko poznavalac košarke znaš da to ne postoji, kako se žaliti nečemu čega nema, ili si mislio Na Regionalni Košarkaši savez Tuzla.[/quote]
Izvini paša što se nisam precizno izrazio. A što se tiče LJube, a i svega ostalog u savezu ti bi kao poznavalac košarke trebao znati da se ne pita samo Harun nego i ovi srbi iz RS-a. I oni su zastupljeni u savezu i njihova ruka isto glasova nosi a ljudi su izgurali Baju. Ne može sve uvijek proći što Harun zamisli.[/quote] [/quote]
To stoji ali nemoj čovjeku obećavati i govoriti, ako ne možeš završiti, ne vrijede oni jarane da se bilo ko svadja bezveze, jer tek kada se između sebe budu razračunavali onda se prava istina sazna, i tada se vide sve nelogičnosti , sjeti se samo afere sa Mladim Krajišnikom i priče BRANE VELIKOG, te vaki te naki harun, ovo ono, ljubo vaki naki, vratiše M.KRAJIŠNIK u petom kolu da igra i svi ušutiše, e to, ne volim .
Zadnja izmjena: kim, dana/u 20 feb 2015, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Iskreno da ti kažem firma u kojojjka radim je prije par godina od USAID-a dobila donaciju ili bolje reći subvenciju za izvršenu investiciju. I tu stvarno nema nikakve mogućnosti za manipulaciju jer sve mora biti popraćeno dokumentacijom koja služi kao dokaz (transparetnost na visokom nivou). Tako da što se tiće tih sredstava vjerujem savezu.Mirza1990 je napisao/la:Iskreno mnogo vas zna kako USAID funkcionise i koliko kontrolise svaku marku ili ti dolarjeste li i vi preko njih sta dobijali pa ste tako upuceni?
![]()
![]()
Momak je napisao da ce igrati i da mu to mnogo znaci i to se vise i ne spominje a kad dodje vrijeme vidjet cemo sta ce biti... a za ovo drugo jbg moze da bude njegov problem a i ne mora zavisi koliko mu je stalo do napredka nase omladine koja se bavi kosarkomvrebac86 je napisao/la:Jedna stvar je po meni očigledna,a to je da Juka traži razloga da izbjegne Repku! I da se novac krade ili nesto drugo financira to nije Jukin problem!!
Mene zanima Harunov stav o tome kako ce Dino da vodi 2 vazne funkcije ?
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
povratakotpisanih je napisao/la:Iskreno da ti kažem firma u kojojjka radim je prije par godina od USAID-a dobila donaciju ili bolje reći subvenciju za izvršenu investiciju. I tu stvarno nema nikakve mogućnosti za manipulaciju jer sve mora biti popraćeno dokumentacijom koja služi kao dokaz (transparetnost na visokom nivou). Tako da što se tiće tih sredstava vjerujem savezu.Mirza1990 je napisao/la:Iskreno mnogo vas zna kako USAID funkcionise i koliko kontrolise svaku marku ili ti dolarjeste li i vi preko njih sta dobijali pa ste tako upuceni?
![]()
![]()
a evo sta lik na drugom forumu o tome pise.....Jesi siguran? Sta ti je bolan, znam nekoliko likova koji su u tim nekim americki finansiranim nvo. Ma to je haos sta rade. A amerikancima se **** ba, dodju ovdje cugaju, zajebaju se i napisu izvjestaj sve super.

- velez_mostar
- Kontakt:
U citavoj prici je previse licnih interesa, i jedino ce se sve to negativno odraziti na rezultate reprezentacije, i na sve nas koji navijamo za nju.
Jusuf je samo predmet prepucavanja izmedju lesinara s jedne, i druge strane.
Tek sad procitah ovu izjavu Nurkicevog menadzera...ovi bolje upuceni ako moze info ko su "golupcici"?
Jusuf je samo predmet prepucavanja izmedju lesinara s jedne, i druge strane.
Tek sad procitah ovu izjavu Nurkicevog menadzera...ovi bolje upuceni ako moze info ko su "golupcici"?
Al' definitivno.legenda reala je napisao/la:Jusufe glup si
Prvo All Star, pa ovo.
-
- Kontakt:
Izvini paša što se nisam precizno izrazio. A što se tiče LJube, a i svega ostalog u savezu ti bi kao poznavalac košarke trebao znati da se ne pita samo Harun nego i ovi srbi iz RS-a. I oni su zastupljeni u savezu i njihova ruka isto glasova nosi a ljudi su izgurali Baju. Ne može sve uvijek proći što Harun zamisli.[/quote] [/quote]kim je napisao/la:Ponavljam prava adresa je savez tuzlanskog kantona
To stoji ali nemoj čovjeku obećavati i govoriti, ako ne možeš završiti, ne vrijede oni jarane da se bilo ko svadja bezveze, jer tek kada se između sebe budu razračunavali onda se prava istina sazna, i tada se vide sve nelogičnosti , sjeti se samo afere sa Mladim Krajišnikom i priče BRANE VELIKOG, te vaki te naki harun, ovo ono, ljubo vaki naki, vratiše M.KRAJIŠNIK u petom kolu da igra i svi ušutiše, e to, ne volim .[/quote]
To sa Mladim Krajišnikom se ni meni nije svidjelo i to je greška, ali opet ti kažem sa njima moraš igrati po principu dogovora. Vidiš da su i klubovi iz RS-a podržali Haruna u tome tj počeli su prvenstvo. MOžda je Harun dobio nešto drugo zauzvrat što su uletitli u takmičenje. Jako je teško to sve pohvatati. I u RS-u imaju dvije struje što se te ženske tiče itd itd a svi zatežu i si imaju ruku negdje u strukturama saveza. Sve to treba izbalansirati a vjeruj mi svi zatežu ko političati i gledaju sebe a ne sport u cijelini.
Trenutno korisnika/ca: FRANK RIBERY, lopticaskocica, mahic, MElloo i 24 gosta.