19TM87 je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Ako je vec raskinuo ugovor sa bivsim klubom logicno je da, dok ne nadje novi klub, dodje u Sarajevo gdje mu je porodica. A kad je vec u Sarajevu iskoristit ce priliku i trenirati na Grbavici da ostane u formi. To ne znaci da ce ostati u Zelji ili da ga neko zove da ostane. Sta ste razvukli pricu o njemu ko da je Messi. Ako dodje dobro dosao a ako nastavi dalje sretan mu put. Do sada smo igrali bez njega pa mozemo i od sada.
ja odma rekao da nece doc jer sam imao info od njegovog brata sto je ovde...ali jok ovde niko nista svak puca svoje
a ja imam info od njega da uopste nije iskljuceno da ce doci u zelju...
Uglavnom, dobar igrac i cisti papiri, 26 godina, realno moze igrati u dosta jacem klubu i zbog toga su male sanse da predje kod nas...eh sada, sve je do nas i kakvu mu ponudu posaljemo, a to je valjda do pejgambera (Osim jr za mladje

)
Trebamo malo popustit pricu oko njega jer su puno vece sanse da ne potpise, sto je objektivno realno...
Primarnije nam je da se nadamo da je Daka dosao do malo mozga pa da ce biti ozbiljniji sto se tice treniranja i izlazaka....