FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 okt 2009, 17:58

urban corps je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Bez zezancije, ko je taj "lik".. ??
:?
:mrgreen:
igro ba u želji do ove sezone, igra lijevog beka, mal, nabijen, ima šut yebo carlosa, jak, a neprecizan :P , prošle sezone dao dva eurogola protiv travnika iz slobodnog, iskreno za vas će biti itekako dobro pojačanje
Hahah, ma dobar, samo nek' zna osutat', pa kako god.. :lol: :lol:
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 okt 2009, 18:00

Baja_Zvjerka je napisao/la:
urban corps je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Bez zezancije, ko je taj "lik".. ??
:?
:mrgreen:
igro ba u želji do ove sezone, igra lijevog beka, mal, nabijen, ima šut yebo carlosa, jak, a neprecizan :P , prošle sezone dao dva eurogola protiv travnika iz slobodnog, iskreno za vas će biti itekako dobro pojačanje
Hahah, ma dobar, samo nek' zna osutat', pa kako god.. :lol: :lol:
FORZA ZELJO
Sve u svemu nek se on gradi u manjm klubovima poput eto Rudara...
Ali, bice od njega nesto ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 okt 2009, 18:53

Bice k.arina od njega,a za ta 2 gola ide poznata poslovica "i pasji s.upak mora nekad vidjet sunca" :mrgreen: ...pa nije mu 15 godina da se kali..."hvala" mu za sve...adio :arrow:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 okt 2009, 21:40

Seyo_TM je napisao/la:Bice k.arina od njega,a za ta 2 gola ide poznata poslovica "i pasji s.upak mora nekad vidjet sunca" :mrgreen: ...pa nije mu 15 godina da se kali..."hvala" mu za sve...adio :arrow:
Cuj nece od Dzeme bit' nesta,seyo shame on you :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 okt 2009, 21:45

bistrikboy je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Bice k.arina od njega,a za ta 2 gola ide poznata poslovica "i pasji s.upak mora nekad vidjet sunca" :mrgreen: ...pa nije mu 15 godina da se kali..."hvala" mu za sve...adio :arrow:
Cuj nece od Dzeme bit' nesta,seyo shame on you :mrgreen:
Evo shameiram se kad shvatim sta sam rekao :mrgreen:

Joj valja nam sada gledat mrljavljenja na blatnim kaljuzama...mogao je snijeg sacekat barem jos mjesec....fuj

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 okt 2009, 21:47

A neka snijega,jos oni mamlazi otisli u Gorazde :mrgreen:

samo da Zajko potpise,Zajko budi drug potpisi za svoj klub :P
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 12 okt 2009, 22:41

bistrikboy je napisao/la: samo da Zajko potpise,Zajko budi drug potpisi za svoj klub :P
Dobra ti ova :)
010 ISN'T JUST A CODE

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 13 okt 2009, 05:57

samo da Zajko potpise,Zajko budi drug potpisi za svoj klub :P[/quote]

To bi bilo extra extra good
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 13 okt 2009, 17:01

joj cuo sam da je zajko zeba odbijo sve ponude zeljeznicara :( :( :( :( :(

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 okt 2009, 17:11

Ako je vec raskinuo ugovor sa bivsim klubom logicno je da, dok ne nadje novi klub, dodje u Sarajevo gdje mu je porodica. A kad je vec u Sarajevu iskoristit ce priliku i trenirati na Grbavici da ostane u formi. To ne znaci da ce ostati u Zelji ili da ga neko zove da ostane. Sta ste razvukli pricu o njemu ko da je Messi. Ako dodje dobro dosao a ako nastavi dalje sretan mu put. Do sada smo igrali bez njega pa mozemo i od sada.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 okt 2009, 17:14

Stole iz Bora je napisao/la:Ako je vec raskinuo ugovor sa bivsim klubom logicno je da, dok ne nadje novi klub, dodje u Sarajevo gdje mu je porodica. A kad je vec u Sarajevu iskoristit ce priliku i trenirati na Grbavici da ostane u formi. To ne znaci da ce ostati u Zelji ili da ga neko zove da ostane. Sta ste razvukli pricu o njemu ko da je Messi. Ako dodje dobro dosao a ako nastavi dalje sretan mu put. Do sada smo igrali bez njega pa mozemo i od sada.
ja odma rekao da nece doc jer sam imao info od njegovog brata sto je ovde...ali jok ovde niko nista svak puca svoje
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 13 okt 2009, 18:00

Stole iz Bora je napisao/la:Ako je vec raskinuo ugovor sa bivsim klubom logicno je da, dok ne nadje novi klub, dodje u Sarajevo gdje mu je porodica. A kad je vec u Sarajevu iskoristit ce priliku i trenirati na Grbavici da ostane u formi. To ne znaci da ce ostati u Zelji ili da ga neko zove da ostane. Sta ste razvukli pricu o njemu ko da je Messi. Ako dodje dobro dosao a ako nastavi dalje sretan mu put. Do sada smo igrali bez njega pa mozemo i od sada.

Potpis
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 okt 2009, 18:03

19TM87 je napisao/la:
ja odma rekao da nece doc jer sam imao info od njegovog brata sto je ovde...ali jok ovde niko nista svak puca svoje
a ja imam info od njega da uopste nije iskljuceno da ce doci u zelju...

Uglavnom, dobar igrac i cisti papiri, 26 godina, realno moze igrati u dosta jacem klubu i zbog toga su male sanse da predje kod nas...eh sada, sve je do nas i kakvu mu ponudu posaljemo, a to je valjda do pejgambera (Osim jr za mladje :mrgreen: )
Trebamo malo popustit pricu oko njega jer su puno vece sanse da ne potpise, sto je objektivno realno...
Primarnije nam je da se nadamo da je Daka dosao do malo mozga pa da ce biti ozbiljniji sto se tice treniranja i izlazaka....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 okt 2009, 18:40

Seyo_TM je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
a ja imam info od njega da uopste nije iskljuceno da ce doci u zelju...

Uglavnom, dobar igrac i cisti papiri, 26 godina, realno moze igrati u dosta jacem klubu i zbog toga su male sanse da predje kod nas...eh sada, sve je do nas i kakvu mu ponudu posaljemo, a to je valjda do pejgambera (Osim jr za mladje :mrgreen: )
Trebamo malo popustit pricu oko njega jer su puno vece sanse da ne potpise, sto je objektivno realno...
Primarnije nam je da se nadamo da je Daka dosao do malo mozga pa da ce biti ozbiljniji sto se tice treniranja i izlazaka....
Sejo jel od Zeba imas taj info ili ? :?

Majka Grbavica
Kontakt:

Post Postao/la Majka Grbavica » 13 okt 2009, 20:09

cuj seje jel to nabijas postove ovih dana :lol: :lol:
picke moderatori

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 okt 2009, 21:30

Majka Grbavica je napisao/la:cuj seje jel to nabijas postove ovih dana :lol: :lol:
naravno bona da nabijam, imam komplex ;)
Nek si nam se vratila :mrgreen:

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 13 okt 2009, 22:13

Zna li možda neko kako smo igrali sa Goraždem?

Majka Grbavica
Kontakt:

Post Postao/la Majka Grbavica » 13 okt 2009, 22:18

Seyo_TM je napisao/la:
Majka Grbavica je napisao/la:cuj seje jel to nabijas postove ovih dana :lol: :lol:
evo me seceru,nisam ja ona bosna ja sam grbavica ;) provaljujes sejo provaljujes :lol: :lol:
picke moderatori

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 okt 2009, 22:22

Majka Grbavica je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
evo me seceru,nisam ja ona bosna ja sam grbavica ;) provaljujes sejo provaljujes :lol: :lol:
jel ovo slucaj "dzokica"

ekom
Kontakt:

Post Postao/la ekom » 13 okt 2009, 22:30

chanchi je napisao/la:Zna li možda neko kako smo igrali sa Goraždem?
Dobili smo 1-0 to je bila humanitarna utakmica za pomoc nekom momku iz gorazda!Jos jednom pohvale za ovakve stvari.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 14 gostiju.