Raul, Mijatovic, Suker, Hierro... Dobra stara vremena.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Postavili su na svoju stranicu.No99 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:04Ugovor sa Kelme nije ustvari ugovor sa Kelme ...
NFSBiH je potpisao ugovor sa distributerom brenda Kelme - Preduzeće "Jaćimović". Sto znaci da ce ova firma ustvari biti tehnicki biti sponzor i dostavljati opremu Kelme. Distributer ima na raspolaganju katalog opreme Kelme tako da ce oni birati (sa savezom) koje dresove iz kataloga ce narucivati. A kad oprema stigne savez ce biti odgovoran nalijepiti grb, broj, itd.
Jedini nacin da dobijemo neki posebni dres u buducnosti je da Kelme vidi neku priliku u svemu ovome da iskoristi brend i sklopi ugovor sa NFSBiH - male su sanse za tako nesto.
Vico je nasao put da usmjeri najveci potencijalni ugovor NFSBiH u svoj padze..
A da vidite kako izgleda objava saradnje u normalim savezima - Castore je predstavio Irsku na svojim stranicama:
![]()
Koliko je?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 20:57Gledam sam na Juventi, ovaj Kelme nije ni jeftin.
Kelme dres Sirokog je 70, na akciji po 55 znao bitiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 20:57Gledam sam na Juventi, ovaj Kelme nije ni jeftin.
jer kad ti dodaju sehadet pored shippinga zato mu je tolika cijenaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 20:57Gledam sam na Juventi, ovaj Kelme nije ni jeftin.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 8 gostiju.