Raul, Mijatovic, Suker, Hierro... Dobra stara vremena.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Ko nam vodi savez i ko nam je dobavljač dresova prije će nam 4s natakariti nego te ljiljane i baklave sa slika.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
A Dzemidzic ce ga s ponosom predstaviti.
It's funny, cause it's true.
@igrajlopte 🐦
Ugovor sa Kelme nije ustvari ugovor sa Kelme ...
NFSBiH je potpisao ugovor sa distributerom i predstavnikom brenda Kelme na trzistu BiH - Preduzeće "Jaćimović". Sto znaci da ce ova firma ustvari biti tehnicki biti sponzor i dostavljati opremu Kelme. Distributer ima na raspolaganju katalog opreme Kelme tako da ce oni birati (sa savezom) koje dresove iz kataloga ce narucivati. A kad oprema stigne savez ce biti odgovoran nalijepiti grb, broj, itd.
U buducnosti je moguce dobiti neki posebni dres ako Kelme vidi neku marketing priliku koja im odgovara na ovom trzistu - 50-50 sansa da se odradi specifican dres.
A da vidite kako izgleda objava saradnje u normalim savezima - Castore je predstavio Irsku na svojim stranicama:

NFSBiH je potpisao ugovor sa distributerom i predstavnikom brenda Kelme na trzistu BiH - Preduzeće "Jaćimović". Sto znaci da ce ova firma ustvari biti tehnicki biti sponzor i dostavljati opremu Kelme. Distributer ima na raspolaganju katalog opreme Kelme tako da ce oni birati (sa savezom) koje dresove iz kataloga ce narucivati. A kad oprema stigne savez ce biti odgovoran nalijepiti grb, broj, itd.
U buducnosti je moguce dobiti neki posebni dres ako Kelme vidi neku marketing priliku koja im odgovara na ovom trzistu - 50-50 sansa da se odradi specifican dres.
A da vidite kako izgleda objava saradnje u normalim savezima - Castore je predstavio Irsku na svojim stranicama:

Zadnja izmjena: No99, dana/u 15 jul 2025, 20:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postavili su na svoju stranicu.No99 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 18:04Ugovor sa Kelme nije ustvari ugovor sa Kelme ...
NFSBiH je potpisao ugovor sa distributerom brenda Kelme - Preduzeće "Jaćimović". Sto znaci da ce ova firma ustvari biti tehnicki biti sponzor i dostavljati opremu Kelme. Distributer ima na raspolaganju katalog opreme Kelme tako da ce oni birati (sa savezom) koje dresove iz kataloga ce narucivati. A kad oprema stigne savez ce biti odgovoran nalijepiti grb, broj, itd.
Jedini nacin da dobijemo neki posebni dres u buducnosti je da Kelme vidi neku priliku u svemu ovome da iskoristi brend i sklopi ugovor sa NFSBiH - male su sanse za tako nesto.
Vico je nasao put da usmjeri najveci potencijalni ugovor NFSBiH u svoj padze..
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo ko fudbalski respiratori preko maline.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
sve receno stoji 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Srđan Jaćimović , Deputy Director of Kelme Bosnia: "This is a very challenging project for us, a serious professional task that requires great responsibility and full commitment. It is challenging to work for the Bosnia and Herzegovina national team on the road to achievement of new results. We sincerely believe that the national team of Bosnia and Herzegovina will achieve its first qualification for the European Football Championship with the new sports kit."
⚜️~⚜️~⚜️
We also sell guns.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nista, lagano u Juventu i po Kelme BH dres
⚜️~⚜️~⚜️
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- JavierBosnia
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gledam sam na Juventi, ovaj Kelme nije ni jeftin.
⚜️~⚜️~⚜️
Koliko je?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 20:57Gledam sam na Juventi, ovaj Kelme nije ni jeftin.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kelme dres Sirokog je 70, na akciji po 55 znao bitiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 20:57Gledam sam na Juventi, ovaj Kelme nije ni jeftin.
Pretpostavljam da ce cijena ovoga biti 80-90
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
jer kad ti dodaju sehadet pored shippinga zato mu je tolika cijenaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 20:57Gledam sam na Juventi, ovaj Kelme nije ni jeftin.