Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
oprosti jarane, ali glup si ako mislis da bi ostalo 1:0
- Consigliere
- Kontakt:
Malo offa: jel ima negdje YT kanal gdje ima ovih malo starijih utakmica repke? I ima li iko snimak izlaska Inieste u Zenici kad mu je aplaudirao cijeli stadion?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Evo gledam na TMu našim reprezentativcima ugl. porasle cijene, najviše Luliću za 2,7M što je svakako pokazatelj da su imali dobre sezone u klubovima iza sebe.
" onclick="window.open(this.href);return false; mislim da je na part 8 o 9Consigliere je napisao/la:Malo offa: jel ima negdje YT kanal gdje ima ovih malo starijih utakmica repke? I ima li iko snimak izlaska Inieste u Zenici kad mu je aplaudirao cijeli stadion?

mozes pogledati i citavu tekmu

FORZA NAPOLI
- Consigliere
- Kontakt:
Hvala care! Svaka castBulkin je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false; mislim da je na part 8 o 9Consigliere je napisao/la:Malo offa: jel ima negdje YT kanal gdje ima ovih malo starijih utakmica repke? I ima li iko snimak izlaska Inieste u Zenici kad mu je aplaudirao cijeli stadion?
mozes pogledati i citavu tekmu
Fit Tony: I keep my friends close...
kad to?Zekoo je napisao/la:Evo gledam na TMu našim reprezentativcima ugl. porasle cijene, najviše Luliću za 2,7M što je svakako pokazatelj da su imali dobre sezone u klubovima iza sebe.
u kojoj minuti je dobio aplaus?
Kada se to desilo drug?
Consigliere je napisao/la:Malo offa: jel ima negdje YT kanal gdje ima ovih malo starijih utakmica repke? I ima li iko snimak izlaska Inieste u Zenici kad mu je aplaudirao cijeli stadion?
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
[youtube][/youtube]
na 1:10
na 1:10

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
HAdzic od prve minute za Ried u Europa ligi, igra na poziciji DM! i ako je kod Rieda to tesko razaznati jer igraju u formaciji 3-3-3-1 hahhah hebena formacija

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Begovic (25), Sehic (23), Buric (25)
Vranjes (22), Spahic (31), Zukanovic (25), Cocalic (24), Bunoza (24), Kvesic (21), Besic (19), Mujdza (28), Pandza (25)
Pjanic (22), Misimovic (30), Lulic (26), Salihovic (27), Alispahic (24), Stevanovic (21), Visca (22), Zahirovic (22)
Dzeko (26), Ibisevic (27)
----------------------------Begovic (ENG)
Mujdza (GER) - Spahic (ESP) - Zukanovic (BEL) - Kvesic (BIH)
-------------------Besic (GER) - Salihovic GER)
------------Pjanic (ITA) - Misimovic (RUS) - Lulic (ITA)
----------------------------Dzeko (ENG)
Sehic, Buric, Vranjes, Cocalic, Bunoza, Kvesic, Pandza, Alispahic, Stevanovic, Visca, Zahirovic, Ibisevic
Vranjes (22), Spahic (31), Zukanovic (25), Cocalic (24), Bunoza (24), Kvesic (21), Besic (19), Mujdza (28), Pandza (25)
Pjanic (22), Misimovic (30), Lulic (26), Salihovic (27), Alispahic (24), Stevanovic (21), Visca (22), Zahirovic (22)
Dzeko (26), Ibisevic (27)
----------------------------Begovic (ENG)
Mujdza (GER) - Spahic (ESP) - Zukanovic (BEL) - Kvesic (BIH)
-------------------Besic (GER) - Salihovic GER)
------------Pjanic (ITA) - Misimovic (RUS) - Lulic (ITA)
----------------------------Dzeko (ENG)
Sehic, Buric, Vranjes, Cocalic, Bunoza, Kvesic, Pandza, Alispahic, Stevanovic, Visca, Zahirovic, Ibisevic
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Begovic Dilaver Kolasinac Sudic Kvesic Besic Pjanic Stevanovic Visca Seferivic Dzeko za 2 -3 godie
-
- Kontakt:
http://www.****/vijesti/teme/1 ... ecaka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jako lijepa vijest! svaka cast vedo!
selam
jako lijepa vijest! svaka cast vedo!

selam

- chelsea4ever
- Kontakt:
Samo da vas pitam zasto Huseinovic nije pozivan za repku nikako. Nisam upoznat s njegovom prosloscu i njegovim prijasnjim igrama ali ove sezone momak ubija.
CFC <3
Ma ništa posebno,osim što ima veći stomak od Sušića i ne može u Sarajevu da igra 90 minuta,ah da,bio je nekad u Ćirino doba pozivan i ostavio utisak bahatog i nepristojnog mladića.chelsea4ever je napisao/la:Samo da vas pitam zasto Huseinovic nije pozivan za repku nikako. Nisam upoznat s njegovom prosloscu i njegovim prijasnjim igrama ali ove sezone momak ubija.
Ja njega ne bi pozvao čisto radi primjera,on je protraćio veliki dio svog talenta,zapustio se i vratio u našu ligu i kao nagradu da dobije poziv u reprezentaciju,kakav bi primjer davao ostalim mladim fudbalerima

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- chelsea4ever
- Kontakt:
Stvarno nisam upoznat s njegovim prijasnjim igrama, i istina treba koju kilu izgubiti ali sto se tice tehnike momak je strasan.LBJ MVP je napisao/la:Ma ništa posebno,osim što ima veći stomak od Sušića i ne može u Sarajevu da igra 90 minuta,ah da,bio je nekad u Ćirino doba pozivan i ostavio utisak bahatog i nepristojnog mladića.chelsea4ever je napisao/la:Samo da vas pitam zasto Huseinovic nije pozivan za repku nikako. Nisam upoznat s njegovom prosloscu i njegovim prijasnjim igrama ali ove sezone momak ubija.
Ja njega ne bi pozvao čisto radi primjera,on je protraćio veliki dio svog talenta,zapustio se i vratio u našu ligu i kao nagradu da dobije poziv u reprezentaciju,kakav bi primjer davao ostalim mladim fudbalerima
CFC <3
Mozda Huseinovic i dobije poziv ako veceras protiv zete odigra kao protiv Levskog 

Gledam maloprije na areni utakmica partizan vojvodina igra stevanović,a brani nemanja supić šta je reko ovo 

Ofanzivno ali nema veze lijepo ih je bar vidjeti ovako.

- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Mene samo jedna stvar zanima, a to je šta više u reprezentaciji radi Bešić???
Kao što to sinoć Krstić zvani tri tačkice reče, probao ga je Safet na lijevom, na desnom boku, kao štopera, kao zadnjeg veznog... Čovjek nije kvalitet da igra za reprezentaciju to je i više nego očigledno i na jednom od ovih mjesta nije zadovoljio. Ali nije to fazon, fazon je koji je on qrac pa da se on isprobava na svim mjestima? Je li on MORA biti član zmajeva? Pa taj čovjek igra/ne igra u amaterskim ekipama BL?!?
On po meni nije kvalitet ni za mlade reprezentacije, a kamoli ove.
Ono što me zanima, je li i njemu brat od telećeg pogleda menadžer?
Kao što to sinoć Krstić zvani tri tačkice reče, probao ga je Safet na lijevom, na desnom boku, kao štopera, kao zadnjeg veznog... Čovjek nije kvalitet da igra za reprezentaciju to je i više nego očigledno i na jednom od ovih mjesta nije zadovoljio. Ali nije to fazon, fazon je koji je on qrac pa da se on isprobava na svim mjestima? Je li on MORA biti član zmajeva? Pa taj čovjek igra/ne igra u amaterskim ekipama BL?!?
On po meni nije kvalitet ni za mlade reprezentacije, a kamoli ove.
Ono što me zanima, je li i njemu brat od telećeg pogleda menadžer?
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 16 gostiju.