Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
jos Strootman i napadamo sve zivo 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
vi morate shvatiti da se za siću više niko ne može dovest, a kamo li neki WC igrač. Di Maria je zvijer i koliko god da platimo za njega, trebalo bi nam se itekako isplatiti
Ti si ozbiljan forumas ,ali stvarno nekada znas odvalitiSaurman je napisao/la:Čuj 70+ mil za panja Di Mariju fakat ovi iz Utd ne znaju šta rade.Potrošili hrpu novca a nijedan WC igrač nije došao.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nije problem što troše imaju novac pa neka troše, problem je što preplaćuju igrače a koji su uz to daleko od WC nivoa osim Mate.Ova transfer politika me podsjeća na onu iz Liverpoola nadam se da neće doživiti sudbinu tima sa Anfielda.Policeman je napisao/la:United zaradio United potrosio i tackaSaurman je napisao/la:Čuj 70+ mil za panja Di Mariju fakat ovi iz Utd ne znaju šta rade.Potrošili hrpu novca a nijedan WC igrač nije došao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Moze li Di Maria sta vi mislite ista pomoci našem prvom timu, realno?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Di Maria je solidan igrač al' nikad nije bio WC niti će biti, tek je proigro zadnju sezonu u Realu dok je u ostalim sezonama imao samo povremene blijeskove i to je sve.Takav igrač ne vrijedi 70 mil zar ne ?topnik1 je napisao/la:Ti si ozbiljan forumas ,ali stvarno nekada znas odvalitiSaurman je napisao/la:Čuj 70+ mil za panja Di Mariju fakat ovi iz Utd ne znaju šta rade.Potrošili hrpu novca a nijedan WC igrač nije došao.
Di Marija je odlican igrac,a sto se tice Hamesa on je velika prevara i zbog njega Real pustio ovakvu igracinu
,nevjerujem,ali vrijeme ce pokazati da je Di Marija stroj,on je to vec u Spaniji pokazao a jos ce napredovati u najjacoj ligi
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Čovjek ubjedljivo najbolji igrač u najvaznijoj utakmici u sezoni,skoro bukvalno sam donese ligu prvaka,kad ne ide Ronalda i ostale,i opet je prosjecan igrac s povremenim bljeskovima..
Na pocetku,igrao je toplo hladno,vremenom je bio sve bolji i bolji,ne provaljuj se.
sto je najgore Bale jos nije imao ni tu jednu dobru utakmicu a placen 100mNarin je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Čovjek ubjedljivo najbolji igrač u najvaznijoj utakmici u sezoni,skoro bukvalno sam donese ligu prvaka,kad ne ide Ronalda i ostale,i opet je prosjecan igrac s povremenim bljeskovima..
Na pocetku,igrao je toplo hladno,vremenom je bio sve bolji i bolji,ne provaljuj se.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
A opet njegovim golovima osvojena Decima i osvojen Kup protiv najvećeg rivala. 100m se već vratilo.Policeman je napisao/la:sto je najgore Bale jos nije imao ni tu jednu dobru utakmicu a placen 100mNarin je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Consigliere
- Kontakt:
Di Maria je igrac svjetske klase... Ako imas para, a takav igrac zeli da predje, kesiras i tacka
Vidjeli ste protiv Swansea kako izgleda kad krene krpljenje pozicija sa igracima b-kategorije.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/van-gaa ... udo/138718" onclick="window.open(this.href);return false;
Moj LVG sa ovim igracima moli boga za 4 poziciju

Moj LVG sa ovim igracima moli boga za 4 poziciju

04.10.2009 !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Slažem se da je preplaćen (ali da je panj, to nije ni u kom slučaju, to najbolje znaju navijači Reala i Barce), ali kako bi ih drugačije doveli da ih ne preplate, nema LP, šta misliš da jedva čekaju da dođu u United samo zbog grada i klime. Da ih nismo doveli onda bi bila priča kako nemamo para i nismo u stanju dovesti nikoga. Vaša standardna spikaSaurman je napisao/la: Nije problem što troše imaju novac pa neka troše, problem je što preplaćuju igrače a koji su uz to daleko od WC nivoa osim Mate.Ova transfer politika me podsjeća na onu iz Liverpoola nadam se da neće doživiti sudbinu tima sa Anfielda.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma ne možeš to nikako napisati. Samo onim golom protiv Barce u finalu Kupa skinuo je teret od 100 miliončića sa svojih leđa, a i pred kraj sezone je igrao stvarno dobro.Policeman je napisao/la: sto je najgore Bale jos nije imao ni tu jednu dobru utakmicu a placen 100m
Što se @Saurmana tiče, valjda ste navikli da pljuje sve veznao za United i jedva čeka ovakvu priliku da napiše nešto negativno. Naravno da smo preplatili Di Mariju, ali koga briga? Povratak u LP je neophodan i ovakvi potezi su neminovni. Međutim, reći da je Angel samo solidan igrač može neko ko nije pogledao tekmu Reala prošle sezone, ili još bolje utakmice Argentine na ovogodišnjem SP-u.
LUHG!
Nisam razmisljao da li ima drugih interesanata za Di Mariu. Sta je sa ovim PSG-om?
Je li moguće da se nikako ne piše o Blindu ili De Jongu,igračima koji su toliko potrebni Unitedu,pogotovo Blind već se samo raspravlja o Di Mariji 

''Neka me mrze samo da me se boje''
R.J.W.G. je napisao/la:Ma ne možeš to nikako napisati. Samo onim golom protiv Barce u finalu Kupa skinuo je teret od 100 miliončića sa svojih leđa, a i pred kraj sezone je igrao stvarno dobro.Policeman je napisao/la: sto je najgore Bale jos nije imao ni tu jednu dobru utakmicu a placen 100m
Što se @Saurmana tiče, valjda ste navikli da pljuje sve veznao za United i jedva čeka ovakvu priliku da napiše nešto negativno. Naravno da smo preplatili Di Mariju, ali koga briga? Povratak u LP je neophodan i ovakvi potezi su neminovni. Međutim, reći da je Angel samo solidan igrač može neko ko nije pogledao tekmu Reala prošle sezone, ili još bolje utakmice Argentine na ovogodišnjem SP-u.
ma to sam napisao samo onako ali da je bas opravdao 100m u potpunosti NIJE to je svima jasno
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
70 mil, e sto ih odrase.
united opet ne dovodi pojacanja na pozicije na kojima vape za pojacanjima. veza i odbrana opet mid table tima.
da mi je viditi kako ce uklopit rvp, rooney ,mata i di maria. sad se vidi koliko je suvisan mata.

united opet ne dovodi pojacanja na pozicije na kojima vape za pojacanjima. veza i odbrana opet mid table tima.
da mi je viditi kako ce uklopit rvp, rooney ,mata i di maria. sad se vidi koliko je suvisan mata.
pi.
Re: Odg: Manchester United F.C.
Aj sta kenjas @Tweeds_10, pa Mata bar nije puno placen.Tweeds_10 je napisao/la:70 mil, e sto ih odrase.![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Di Maria last season:
Most assists in UCL: 5
Most assists in La Liga: 17
Most assists in Europe: 24
meni dovoljno
Most assists in UCL: 5

Most assists in La Liga: 17

Most assists in Europe: 24

meni dovoljno
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.