Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 avg 2014, 15:06

muamerc je napisao/la:Nisam razmisljao da li ima drugih interesanata za Di Mariu. Sta je sa ovim PSG-om?
Bio je PSG u igri, al' ih je odbio Di Maria u korist Uniteda :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2014, 15:08

Di Maria (2009.): "Kad sam imao 13-14 godina, govorio sam svojim roditeljima da je moj san jednog dana zaigrati za Manchester United i neću odustajati dok ne uspijem."

"Kad gledam Rooneyja i sve njih na televiziji, ne mogu čekat da zaigram na Old Traffordu." :clap:

Edit: Sad mi naumpade sta je sa onim agentom jel to banovan decko? :mrgreen:
04.10.2009 !!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 24 avg 2014, 15:27

70mil je puno nema sta. S obzirom na situaciju u kojoj se klub nalazi, rekao bih opravdano. Jedino sto me bode u oci, a pisao sam juce o tome je pozicija na kojoj bi ADM igrao. Njegova pozicija nije najkriticnija, uopste nije kriticna, osim ako ga ne planira koristiti na beku. Po meni je najbolji na Matinoj poziciji, a to bi bila nepotrebna kupovina. Tako da vjerujem da ce ga koristiti umjesto Herere. Iako nisam siguran da bi bio puno korisniji na ofanzivnijim pozicijama.
Ostale kupovine su zasad dobre. Osim Roja, preplacene ali i potrebne. Pare koje se daju za Di Mariu bi po meni bilo bolje iskoristiti za Khediru, Blinda i mozda De Jonga ili nekog stopera.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 24 avg 2014, 15:29

keno94 je napisao/la:70mil je puno nema sta. S obzirom na situaciju u kojoj se klub nalazi, rekao bih opravdano. Jedino sto me bode u oci, a pisao sam juce o tome je pozicija na kojoj bi ADM igrao. Njegova pozicija nije najkriticnija, uopste nije kriticna, osim ako ga ne planira koristiti na beku. Po meni je najbolji na Matinoj poziciji, a to bi bila nepotrebna kupovina. Tako da vjerujem da ce ga koristiti umjesto Herere. Iako nisam siguran da bi bio puno korisniji na ofanzivnijim pozicijama.
Ostale kupovine su zasad dobre. Osim Roja, preplacene ali i potrebne. Pare koje se daju za Di Mariu bi po meni bilo bolje iskoristiti za Khediru, Blinda i mozda De Jonga ili nekog stopera.
Momčino nismo dovoljno ubojiti u napadu. Naravno da je potreban ADM, pa pogledaj naše krilne igrače molim te. Ograničeni Valencia, Pool party Ashley Young, Nani otišao, Januzaj zelen. Kupit će se igrači i za ostale pozicije koje škripe do kraja prijelaznog roka, nadam se. :plac:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 avg 2014, 15:32

keno94 je napisao/la:70mil je puno nema sta. S obzirom na situaciju u kojoj se klub nalazi, rekao bih opravdano. Jedino sto me bode u oci, a pisao sam juce o tome je pozicija na kojoj bi ADM igrao. Njegova pozicija nije najkriticnija, uopste nije kriticna, osim ako ga ne planira koristiti na beku. Po meni je najbolji na Matinoj poziciji, a to bi bila nepotrebna kupovina. Tako da vjerujem da ce ga koristiti umjesto Herere. Iako nisam siguran da bi bio puno korisniji na ofanzivnijim pozicijama.
Jučer sam ja naveo idealnu formaciju, gdje bi on, Ander i Carrick/tj taj novi nešto povučeniji veznjak činili vezu, a ispred njih trio Mata, RVP i Wazza, u toj 4-3-3 formaciji.
keno94 je napisao/la:Ostale kupovine su zasad dobre. Osim Roja, preplacene ali i potrebne. Pare koje se daju za Di Mariu bi po meni bilo bolje iskoristiti za Khediru, Blinda i mozda De Jonga ili nekog stopera.
A rekli su da gledaju još 2 igrača osim Anhela, da dovedu do kraja roka, pretpostavljaju da bi to mogli biti Blind i De Jong/neki takav veznjak, a spominje se i još jedan veznjak, mladi Brazilac Lucas Silva.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Manchester United F.C.

Post Postao/la JoseMourinho » 24 avg 2014, 15:40

Bas me zanima sta ce Utd igrat ocel biti 3-5-2 sa di Mariom ko WBR ili MC ili ce preci na normalnu 4-2-3-1...

Al realu svaka čast izvukli su pare za di Mariu velike ;)

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 24 avg 2014, 15:43

Rio i to sam juce pisao, ali evo da ponovim. Di Maria zeli igrati na krilu. U toj 4-3-3 formaciji bi mogao, ali onda se opet javlja problem uklapanja Rooneya i RvP. Neko od njih bi morao na krilo. Mozda kad bi igrao 4-4-2 dijamant, Angel na sredini bi mogao igrati kao neki hibrid krilo-vezni. To mi jedino pada na pamet.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 24 avg 2014, 15:49

JoseMourinho je napisao/la:Bas me zanima sta ce Utd igrat ocel biti 3-5-2 sa di Mariom ko WBR ili MC ili ce preci na normalnu 4-2-3-1...

Ako vec zelite ucestvovati u diskusiji na ovoj temi, potrudite se pročitati prethodne postove. Sa Anhelom, neće igrati tu formaciju.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2014, 15:54

Postalo je tuzno gledat Ferdinanda. Na sta je onakav stoper spao...Iskreno, sreca pa je otisao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 24 avg 2014, 15:58

LvG je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Bas me zanima sta ce Utd igrat ocel biti 3-5-2 sa di Mariom ko WBR ili MC ili ce preci na normalnu 4-2-3-1...

Ako vec zelite ucestvovati u diskusiji na ovoj temi, potrudite se pročitati prethodne postove. Sa Anhelom, neće igrati tu formaciju.
aha nisam znao da van gaala imamo na forumu :rol: :rol: ma ponovo do iduce sedmice kad di maria zaigra necemo znati definitivnu formaciju sve su nagadjanja al bar se ima o cemu pisat :thumbup: moja neka ideja

..........................DDG

Rafael/Smalling - Jones - Evans/Rojo - Shaw

...Carrick/?(pojacanje de jong?) - Ander

.....Mata/ADM - Rooney - ADM/Mata

.......................RVP

po meni za ove igrace najbolja formacija da se svi uklope ;)

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 24 avg 2014, 15:58

Ako je bilo sumnje da će ovo biti završeno, Marchelo je istu otklonio :D
Marcelo Vieira ✔ @12MarceloV
Follow

A tus pies fidelito !!! Gracias por todo lo que has hecho por el madrid ! Eres muy grande hermanooo ! Te quiero !!
" onclick="window.open(this.href);return false;

:kralj: :mrgreen: :twisted:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2014, 16:01

Hoce ovo van Gaal otjerat Rafaela? Momka nema ni na klupi, a nije povrijedjen. :x

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 24 avg 2014, 16:03

MUFC XI: De Gea; Jones, Smalling, Blackett; Valencia, Cleverley, Fletcher, Mata, Young; Rooney, van Persie
:damn:

Subs: Amos, M. Keane, James, Kagawa, Hernandez, Welbeck, Januzaj.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 avg 2014, 16:05

Samo me strah da ne odu Welbeck i Rafael,pa pored toliko panjeva,mi buducnost kluba tjeramo.. :facepalm:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 avg 2014, 16:06

Evo čitam da je Van Gaal izjavio da nema dovoljan broj defanzivaca, tako da čisto sumnjam da će otjerat Rafaela,a i nadam se da ovo znači da će doći još jedan defanzivni igrač do kraja prijelaznog roka.

btw kakva šprdnja od sastava, Di Maria će se od sarađivanja sa Kroosom, Modrićem, Alonsom u veznom redu preći na Cleverleya, Fletchera i Anderson. Ne bi me čudilo da ode na zimu. :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 avg 2014, 16:06

Daj tog Di Mariu sto prije, kako god znate, i De Jonga (ako nista) ubrzo (ili Blinda recimo) jer ovaj sastav garantuje samo prosipanje bodova. Nadam se iskreno da ce se danas i LvG uvjeriti u to, pa s ovim ni mnogo losije ekipe od Sunderlanda necemo dobiti, Herrera se bas povrijedi kada imamo seriju laksih utakmica i gdje smo svi ocekivali skupljanje bodova ali sa ovom vezom + Young i Valencia po stranama mi cemo samo nastaviti prosipati bodove.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2014, 16:07

Unknown Genius je napisao/la:MUFC XI: De Gea; Jones, Smalling, Blackett; Valencia, Cleverley, Fletcher, Mata, Young; Rooney, van Persie

Jadna ti majka. Valencia, Young, Clev i Fletcher. I jos 3-5-2. Uh uh uh. Vadim votku. :salut:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 avg 2014, 16:08

Cartman je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:MUFC XI: De Gea; Jones, Smalling, Blackett; Valencia, Cleverley, Fletcher, Mata, Young; Rooney, van Persie

Vadim votku. :salut:
Zapali jos sta uz nju, da se maksimalno opustis, ovo danas vrlo lako moze biti veliko cupanje zivaca.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 24 avg 2014, 16:08

Cartman je napisao/la:

Jadna ti majka. Valencia, Young, Clev i Fletcher. I jos 3-5-2. Uh uh uh. Vadim votku. :salut:
:lol:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 24 avg 2014, 16:09

Izgleda danas igraju oni koje kritikujete (bice zanimljivo citati vase kritike ako kiksate). Mogla bi bit zanimljiva tekma :-)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.