Bio je PSG u igri, al' ih je odbio Di Maria u korist Unitedamuamerc je napisao/la:Nisam razmisljao da li ima drugih interesanata za Di Mariu. Sta je sa ovim PSG-om?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Bio je PSG u igri, al' ih je odbio Di Maria u korist Unitedamuamerc je napisao/la:Nisam razmisljao da li ima drugih interesanata za Di Mariu. Sta je sa ovim PSG-om?
Momčino nismo dovoljno ubojiti u napadu. Naravno da je potreban ADM, pa pogledaj naše krilne igrače molim te. Ograničeni Valencia, Pool party Ashley Young, Nani otišao, Januzaj zelen. Kupit će se igrači i za ostale pozicije koje škripe do kraja prijelaznog roka, nadam se.keno94 je napisao/la:70mil je puno nema sta. S obzirom na situaciju u kojoj se klub nalazi, rekao bih opravdano. Jedino sto me bode u oci, a pisao sam juce o tome je pozicija na kojoj bi ADM igrao. Njegova pozicija nije najkriticnija, uopste nije kriticna, osim ako ga ne planira koristiti na beku. Po meni je najbolji na Matinoj poziciji, a to bi bila nepotrebna kupovina. Tako da vjerujem da ce ga koristiti umjesto Herere. Iako nisam siguran da bi bio puno korisniji na ofanzivnijim pozicijama.
Ostale kupovine su zasad dobre. Osim Roja, preplacene ali i potrebne. Pare koje se daju za Di Mariu bi po meni bilo bolje iskoristiti za Khediru, Blinda i mozda De Jonga ili nekog stopera.
Jučer sam ja naveo idealnu formaciju, gdje bi on, Ander i Carrick/tj taj novi nešto povučeniji veznjak činili vezu, a ispred njih trio Mata, RVP i Wazza, u toj 4-3-3 formaciji.keno94 je napisao/la:70mil je puno nema sta. S obzirom na situaciju u kojoj se klub nalazi, rekao bih opravdano. Jedino sto me bode u oci, a pisao sam juce o tome je pozicija na kojoj bi ADM igrao. Njegova pozicija nije najkriticnija, uopste nije kriticna, osim ako ga ne planira koristiti na beku. Po meni je najbolji na Matinoj poziciji, a to bi bila nepotrebna kupovina. Tako da vjerujem da ce ga koristiti umjesto Herere. Iako nisam siguran da bi bio puno korisniji na ofanzivnijim pozicijama.
A rekli su da gledaju još 2 igrača osim Anhela, da dovedu do kraja roka, pretpostavljaju da bi to mogli biti Blind i De Jong/neki takav veznjak, a spominje se i još jedan veznjak, mladi Brazilac Lucas Silva.keno94 je napisao/la:Ostale kupovine su zasad dobre. Osim Roja, preplacene ali i potrebne. Pare koje se daju za Di Mariu bi po meni bilo bolje iskoristiti za Khediru, Blinda i mozda De Jonga ili nekog stopera.
Ako vec zelite ucestvovati u diskusiji na ovoj temi, potrudite se pročitati prethodne postove. Sa Anhelom, neće igrati tu formaciju.JoseMourinho je napisao/la:Bas me zanima sta ce Utd igrat ocel biti 3-5-2 sa di Mariom ko WBR ili MC ili ce preci na normalnu 4-2-3-1...
Al realu svaka čast izvukli su pare za di Mariu velike
aha nisam znao da van gaala imamo na forumuLvG je napisao/la:Ako vec zelite ucestvovati u diskusiji na ovoj temi, potrudite se pročitati prethodne postove. Sa Anhelom, neće igrati tu formaciju.JoseMourinho je napisao/la:Bas me zanima sta ce Utd igrat ocel biti 3-5-2 sa di Mariom ko WBR ili MC ili ce preci na normalnu 4-2-3-1...
Al realu svaka čast izvukli su pare za di Mariu velike
" onclick="window.open(this.href);return false;Marcelo Vieira ✔ @12MarceloV
Follow
A tus pies fidelito !!! Gracias por todo lo que has hecho por el madrid ! Eres muy grande hermanooo ! Te quiero !!
Jadna ti majka. Valencia, Young, Clev i Fletcher. I jos 3-5-2. Uh uh uh. Vadim votku.Unknown Genius je napisao/la:MUFC XI: De Gea; Jones, Smalling, Blackett; Valencia, Cleverley, Fletcher, Mata, Young; Rooney, van Persie
![]()
Subs: Amos, M. Keane, James, Kagawa, Hernandez, Welbeck, Januzaj.
Zapali jos sta uz nju, da se maksimalno opustis, ovo danas vrlo lako moze biti veliko cupanje zivaca.Cartman je napisao/la:Vadim votku.Unknown Genius je napisao/la:MUFC XI: De Gea; Jones, Smalling, Blackett; Valencia, Cleverley, Fletcher, Mata, Young; Rooney, van Persie
![]()
Cartman je napisao/la:Jadna ti majka. Valencia, Young, Clev i Fletcher. I jos 3-5-2. Uh uh uh. Vadim votku.Unknown Genius je napisao/la:MUFC XI: De Gea; Jones, Smalling, Blackett; Valencia, Cleverley, Fletcher, Mata, Young; Rooney, van Persie
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.