Lynx je napisao/la: ↑19 mar 2025, 00:41
Riquelme1921 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 20:52
Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 20:14
Novi teren na vidiku? Ako ima neko vise info neka napise.
Ja sam prije nekoliko mjeseci čuo da je plan uprave da se novi teren uradi poslije Europe, tačnije u septembru. Ipak od toga ima dosta vremena pa ne mogu reći da će to biti tako.
Da li bi se onda radila puna zamjena terena ili samo neki vid rekultivacije postojećeg ? U svakom slučaju makar nema peglanja oko postavljanja grijača i drenaže
Ne znam to drug stvarno, ali trebao bi ući u program saveza za renoviranje (kao što su uradili i sa većinom lige).
Teren je uništen i nema mu pomoći, pojele su ga bakterije još odavno jer dosta ljudi dolazi na teren da se slika, dovodi djecu pa smo tako mi zarazili travu, to je dovelo do te bakterije. Teren je spužvast i noga ti faktički propadne kada hodaš po njoj.
Teren se trebao mijenjati davno, postoji rok koliko ova trava može izdržati a to je prošlo. Uz to, sjetimo se pripreme za kup susret sa Zvijezdom kada su bageri čistili snijeg i oštećenja koja su napravili.
I da se ne lažemo, trava se ne održava adekvatno. Jbg, ova trava nije samo zalit i pokosit.
Grupa iznad svakog pojedinca.