FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eh sad smo svi pametni ovdje, ne znam sta bih rekao na sve ovo, ja volim ZELJU, ali bih definitivno da sam na nekom mjestu udario malo po dzepovima i igrace i trenera, mislim da to boli svakoga, jer kao sto neko rece, Zeljo je klub sa 90 godina tradicije i ta se tradicija ipak ne bi smjela onakvim nezalagenjem rusit. Ja ne znam sta je posljedica njihovog slabog izdanja veceras, ali je cinjenica da se ovo ponavlja, a ni meni se nije svidjela Amarova izjava da idemo na izlet, kakav god on lucidan bio u izjavama, takvo nesto ipak ne smio da govori, ako nista onda radi igraca. Uzmimo Serif, koji za mene, hajmo reci laicki, ne predstavlja nikakvu evropsku elitu, bez obzira na silne novce, jer postoji 14 godina, nikada nije primio ovoliko golova u 6 utakmica, onda to ne bismo smjeli ni mi. Da se dogodi jednom, pa reci cemo desilo se, dogadja se i jos nekim velikanima, necu reci kojima, jer za mene je ZELJO najveci, ali da se ponavlja, a niko ne snosi posljedice, tu vec nesto ne stima.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Da i ja sta userem. Ovako, večerašnja igra je katastrofa, pojedinci ne znaju loptu primiti, sačuvati i dodati najbližem do sebe, Bože sačuvaj. Nyema, momak sve super, odlican si, boris se ko lav, ali ne ispadaj svaku tekmu po 2-3 puta i onda nam tu uvale 2 gola i poslije se ****
Amare, molim te vadi Markovica, **** te on, vidis da ove sezone nije ni izblizu kao prošle. Jamaku je najbolje da se oprosti od fudbala, ne može i piva i lopta. Ostalo neću ni spominjati, jer nisu vrijedni trošenja ove "skupocjene" tastature
Davno sam ja rekao da je Amar Osim jedna velika k.a.r.i.n.a kao trener, ali kod nas je Jose Mourinho i ja to poštujem, i neka ga sto godina. Možda bi bilo bolje njega staviti kao tim menadžera ili direktora, jer brilijantno obavlja te poslove, a euro - tekme dati Odoviću ili Baždareviću .. Mora on još učiti od babe mu. Dobro je momak iznad rekao, mi u očima ostatka Europe i jesmo u rangu San Marina, Andore i co. ..
Ne boli poraz, koliko boli igra bez igre i nestvaranja prilika i izrađenih akcija. Prihvatiću i poraz od 100 : 0, ali da vidim akciju, da vidim šansu, da vidim znoj, da pišaju krv, puno tražim ?!?! Ne bih rekao ..
Opet, griješim dušu previše, jer ne mogu im puno zamjeriti, jer su mi podarili sreće protiv Sherifa kao niko .. Ali neke stvari fakat bole !
Idemo pokoriti Lišticu !
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

Ne boli poraz, koliko boli igra bez igre i nestvaranja prilika i izrađenih akcija. Prihvatiću i poraz od 100 : 0, ali da vidim akciju, da vidim šansu, da vidim znoj, da pišaju krv, puno tražim ?!?! Ne bih rekao ..
Opet, griješim dušu previše, jer ne mogu im puno zamjeriti, jer su mi podarili sreće protiv Sherifa kao niko .. Ali neke stvari fakat bole !
Idemo pokoriti Lišticu !
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Nama je Željo svetinja jedina.
Vezano za Stančeskog, večeras smo vidjeli zašto on grije klupu, lik je nizašta.
Vezano za ona tri gola koja smo primili a trebali smo samo izbiti loptu - dno kace!
Vezano za Svraku i Jamaka - ljudi se ne znaju oslobodit lopte al nikako.
Vezano za Zebu - lik je jednim potezom pokazao zašto je naš ubjedljivo najbolji igrač, ja mislim da se i sad vrti u glavi onom delegatu kad ga je Zeba okrenuo kod aut linije.
Sve u svemu u Širokom ćemo da vidimo koliko smo stvarno napredovali u odnosu na prošlu sezonu. Ako krenemo sa tricom na jednom od najtežih gostovanja, onda imamo velikog razloga za optimizam, protivnika kao Maccabi nećemo imati najmanje još godinu dana...
Vezano za ona tri gola koja smo primili a trebali smo samo izbiti loptu - dno kace!
Vezano za Svraku i Jamaka - ljudi se ne znaju oslobodit lopte al nikako.
Vezano za Zebu - lik je jednim potezom pokazao zašto je naš ubjedljivo najbolji igrač, ja mislim da se i sad vrti u glavi onom delegatu kad ga je Zeba okrenuo kod aut linije.
Sve u svemu u Širokom ćemo da vidimo koliko smo stvarno napredovali u odnosu na prošlu sezonu. Ako krenemo sa tricom na jednom od najtežih gostovanja, onda imamo velikog razloga za optimizam, protivnika kao Maccabi nećemo imati najmanje još godinu dana...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ljudi moji nije sramota izgubiti
al na ovaj nacin malo je rci da je to sramota
90 min. nezalaganja niko da pridje igracu ko da su sugavi ccc.
Kao sto sam ranije rekao po dzepu ovo treba opaliti
Kazete mala primanja pa oni ne zasluzuju ni 10 dio onog sto primaju ovako da sramote klub, sta je ondje amar mogao da on obuce dres nemozes ti balerine tek tako natjerat da trce kad im je draza flasa od treninga jbg nasa realnost al zalono svakako. Nikako mi ne ide u glavu da nam se Hapuel ponovio potpuno ista igra bez zalaganja to je ono sto boli
I kad neko kaze da Zeba ne trci veceras je trcao vise nego svi ostali zajedno.
al na ovaj nacin malo je rci da je to sramota
90 min. nezalaganja niko da pridje igracu ko da su sugavi ccc.
Kao sto sam ranije rekao po dzepu ovo treba opaliti
Kazete mala primanja pa oni ne zasluzuju ni 10 dio onog sto primaju ovako da sramote klub, sta je ondje amar mogao da on obuce dres nemozes ti balerine tek tako natjerat da trce kad im je draza flasa od treninga jbg nasa realnost al zalono svakako. Nikako mi ne ide u glavu da nam se Hapuel ponovio potpuno ista igra bez zalaganja to je ono sto boli

I kad neko kaze da Zeba ne trci veceras je trcao vise nego svi ostali zajedno.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I Adilović je se trudio, Kvesić isto tako...Ali nažalost svi su se nekako utopili u sivilo ekipe...
Iako je primio 6 komada, Karić je i večeras pokazao da će biti odličan golman za naše lige...
A najbolje je ovo večeras zaboraviti i posvetiti se nedjeljnoj utakmici...
Citirat ću jednog iskusnijeg navijača za ovo sve večeras:
"Dimitrijević se okrenuo u grobu, ali nije mu prvi put..."
Iako je primio 6 komada, Karić je i večeras pokazao da će biti odličan golman za naše lige...
A najbolje je ovo večeras zaboraviti i posvetiti se nedjeljnoj utakmici...
Citirat ću jednog iskusnijeg navijača za ovo sve večeras:
"Dimitrijević se okrenuo u grobu, ali nije mu prvi put..."
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bianconeri1988 je napisao/la: Iako je primio 6 komada, Karić je i večeras pokazao da će biti odličan golman za naše lige...."

Dakle treba se pomiriti da je covjek rupa i ziviti s'tim?
shandrlike-tandrlike
- KB-TM87
- Kontakt:
sedam alejkumdrpitar je napisao/la:6![]()
![]()

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Karić rupa, ma daj get a life
Da nije bilo Karića primili bi mi i više, ukupan skor bi možda bio 12-13:0!

Da nije bilo Karića primili bi mi i više, ukupan skor bi možda bio 12-13:0!
Ž '21!
Eh sad stvarno nije fer sto pljujete po Amaru ,da nije njega bili bi 5 ili 6 . Jest da je malo i on pogrijesio ali to je normalno trener je nije svetac.
Svi imaju pravo reci sta misle i kako se osjecaju nakon poraza ali brate dragi preseravate se pojedinci.
Prvi half utakmice na kosevu je dokazao da se moze igrat s njima ali primis 2 glupa gola i vozdra raja .
**** ti nas glupi mentalitet primis gol i odma sve batalis ,halalis i predas se.
Hitno nam treba psihijatar u klubu i to ozbiljno ,cak i nama navijacima
Nije problem u Zelji ,Sarajevu i ostalim ekipama ,problem je u svakom sportu u BiH, ama sve je fucked up.Mi navijaci se samo sikiramo i ljutimo svadzamo a nista se ne pokusava promjenit jer nemas scim i neznas kako.
Svi imaju pravo reci sta misle i kako se osjecaju nakon poraza ali brate dragi preseravate se pojedinci.
Prvi half utakmice na kosevu je dokazao da se moze igrat s njima ali primis 2 glupa gola i vozdra raja .
**** ti nas glupi mentalitet primis gol i odma sve batalis ,halalis i predas se.
Hitno nam treba psihijatar u klubu i to ozbiljno ,cak i nama navijacima

Nije problem u Zelji ,Sarajevu i ostalim ekipama ,problem je u svakom sportu u BiH, ama sve je fucked up.Mi navijaci se samo sikiramo i ljutimo svadzamo a nista se ne pokusava promjenit jer nemas scim i neznas kako.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Zvucis ko Osam bin ladenKB-TM87 je napisao/la:sedam alejkumdrpitar je napisao/la:6![]()
![]()
![]()

- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ti kao Merjem kad je popila SEDAM jegeradrpitar je napisao/la:Zvucis ko Osam bin ladenKB-TM87 je napisao/la:sedam alejkumdrpitar je napisao/la:6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ž '21!
- KB-TM87
- Kontakt:
te nosamdrpitar je napisao/la:Zvucis ko Osam bin laden![]()
![]()
![]()
![]()

Željezničar - kult glavnog grada
- bistrikboy
- Kontakt:
Jedan nam je falio da nas vidi babo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Prvo: Kad nam u ekipi ne bude igrača koji prije samo par dana nisu mogli pobjediti Famos SAŠK....
Drugo: Dok nam povezuju igru Jamak i Svraka primaćemo po 5,6 komada i od lošijih ekipa. Pa ljudi ne znaju primiti i dodati loptu.?? Izmiču se kod centaršuteva (jamak kod 1. gola) i šuteva (Svraka kod 2.)
Treće: Kad ne budemo spori smo, bruka, (ljudi brži s loptom nego mi bez lopte)
Četvrto: dok odbrambeni igrači ne budu znali izbiti loptu kad trče prema svom golu gubićemo od trećerazrednih ekipa po 5,6:0 (Vasilić, Marković, Bogićević u prvoj tekmi)
Peto: Ne trebamo ni igrati evropu dok ne mognemo napraviti pritisak barem Travniku u Travniku, Zvijezdi u Gradačcu, Širokom na Grbavici i barem ne pogledamo prema golu Sarajevu na Koševu. (Na žalost ).
Šesto: Kad ne dozvolimo da u zadnjem kolu prvenstva izgubimo u nekom Prijedoru ili gdje već i prepustimo drugo mjesto ljudima koji nemju struje, jedu hrenovke i sl.
Sedmo: Kad budemo kritikovali trenera i kad pobjeđuje a ekipa nam loše igra,
Osmo: Kad povedemo 2:0 na Grbavici protiv prosječne ekipe iz premijer lige i onda ne stanemo i ne budemo se valjali i čuvali rezultat...
Deveto: Kad budemo imali trenera koji će znati promjeniti taktiku i igrače koji će moći dobiti duel.
Deseto: Kad nam rezervni igrači budu doživljavali ulazak u igru kao šansu, a ne kao kaznu...
Jedanaesto: Kad u Želji budu igrali igrači koji ne piju,
Dvanaesto: Kad nam juniori i kadeti budu najbolji u državi....
Trinaesto: Kad kupimo barem jednog igrača ( a ne kao do sad samo ko je bez obeštečenja),
Četrnaesto: Kad budemo imali stadion koji barem ima izgled stadiona i barem dvije tribine koje liče jedna na drugu
Petnaesto: Kad mognemo kontrolisati barem jednu evropsku utakmicu i diktirati tempo barem 1 poluvrijeme.
.... Tad ćemo moći i nadati se nečemu, a do tad... gledajmo i mučimo se
Drugo: Dok nam povezuju igru Jamak i Svraka primaćemo po 5,6 komada i od lošijih ekipa. Pa ljudi ne znaju primiti i dodati loptu.?? Izmiču se kod centaršuteva (jamak kod 1. gola) i šuteva (Svraka kod 2.)
Četvrto: dok odbrambeni igrači ne budu znali izbiti loptu kad trče prema svom golu gubićemo od trećerazrednih ekipa po 5,6:0 (Vasilić, Marković, Bogićević u prvoj tekmi)
Peto: Ne trebamo ni igrati evropu dok ne mognemo napraviti pritisak barem Travniku u Travniku, Zvijezdi u Gradačcu, Širokom na Grbavici i barem ne pogledamo prema golu Sarajevu na Koševu. (Na žalost ).
Šesto: Kad ne dozvolimo da u zadnjem kolu prvenstva izgubimo u nekom Prijedoru ili gdje već i prepustimo drugo mjesto ljudima koji nemju struje, jedu hrenovke i sl.
Osmo: Kad povedemo 2:0 na Grbavici protiv prosječne ekipe iz premijer lige i onda ne stanemo i ne budemo se valjali i čuvali rezultat...
Deveto: Kad budemo imali trenera koji će znati promjeniti taktiku i igrače koji će moći dobiti duel.
Deseto: Kad nam rezervni igrači budu doživljavali ulazak u igru kao šansu, a ne kao kaznu...
Trinaesto: Kad kupimo barem jednog igrača ( a ne kao do sad samo ko je bez obeštečenja),
Četrnaesto: Kad budemo imali stadion koji barem ima izgled stadiona i barem dvije tribine koje liče jedna na drugu
Petnaesto: Kad mognemo kontrolisati barem jednu evropsku utakmicu i diktirati tempo barem 1 poluvrijeme.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
@bablaz
Pa nismo Real Madrid
Pa nismo Real Madrid
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Allaha mi sve ove koji pokusavaju omalovazavati Brku i njegove uspjehe treba odmah im dozivotni ban dati na forumu!
Pa kako vas nije sramota?! Svi ljudi grijese i ponekad naprave glupost, ali to je normalno i treba prihvatiti, ali sada da neko kaze da Amar ne zna ja bih ga odmah banovao.
Eto svima nam je super sto se 2 godine zaredom desila blamaza!
Ja u svemu vidim ono sto sam i zelio: dolaze neki bolji igraci, Smajke, Kvesic pa imamo Zebu, Bogija, Nyemu. Ostalo je sve iskreno cisti prosjek, ali jos se krpimo i krpit cemo se dok ne dodju bolji dani, a onda cemo ovima pridruzivati slicne i puno bolje. Ako Sef ostane kroz par godina Adilovic nece biti ni za klupe-e to je ono cemu tezimo i trebamo da tezimo !
Bice bolje! Volim te Zeljo !
Pa kako vas nije sramota?! Svi ljudi grijese i ponekad naprave glupost, ali to je normalno i treba prihvatiti, ali sada da neko kaze da Amar ne zna ja bih ga odmah banovao.
Ja u svemu vidim ono sto sam i zelio: dolaze neki bolji igraci, Smajke, Kvesic pa imamo Zebu, Bogija, Nyemu. Ostalo je sve iskreno cisti prosjek, ali jos se krpimo i krpit cemo se dok ne dodju bolji dani, a onda cemo ovima pridruzivati slicne i puno bolje. Ako Sef ostane kroz par godina Adilovic nece biti ni za klupe-e to je ono cemu tezimo i trebamo da tezimo !
Osim - drugo ime za Želju !
Jeste malo preambiciozno, vjerovatno i nemoguce u sadasnjem vremenu, ali potpisujem svaki red. Aferim.bablaz je napisao/la:Prvo: Kad nam u ekipi ne bude igrača koji prije samo par dana nisu mogli pobjediti Famos SAŠK....

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma ko krivi Amara? Amara treba postaviti za dozivotnog trenera, pa nije covjek kriv sto je jednostavno takva situacija u nasem fudbalu. Izgubili, pa sta? 6-0 jeste puno, ali to je realnost, opet bi trebali imati jaku ekipu za nasu ligu i biti pri samom vrhu.rossoner je napisao/la:Allaha mi sve ove koji pokusavaju omalovazavati Brku i njegove uspjehe treba odmah im dozivotni ban dati na forumu!
Sjetite se samo 06-e, 07-e, 08-e godine kad nam je bilo koji trofej bio samo san, od Samira Ladze, Ratka Ninkovica,, Krunica, Dzele, Hadziabdica itd. Kad boda sa strane nismo mogli donijeti, borili se za opstanak. Ove zadnje dvije godine sta god da smo uradili, uradili smo zahvaljuci Amaru, da nije njeg bilo Europa i trojefi bi bili samo snovi. Za sve treba vremena, u nasoj ligi cemo i dalje biti giganti, dok u Europi ce 3-e pretkolo biti plafon, sve dok ne dobijemo neku multi-milionersku inekciju. E onda cemo moci razmisljati o necemu vise.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jbg komsije da ste iskoristili sanse u prvom susretu do ovoga ne bi doslo , ima par igraca u vasem sastavu koji ne zasluzuju ni na klupi da budu (Jamak,Adilovic....) , Htjeli vi to priznat ili ne ali Osim je jedna od vasih najslabijih karika
PS Ko se ruga pos.ere ga makabi

PS Ko se ruga pos.ere ga makabi

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin, Orvel, Simi i 44 gosta.