Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Re: Arsenal
Predator...
Koliko Jack igra bolje u reprezentaciji 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gallas je slobodan igračSeaman je napisao/la:ima ko kakav link za popis slobodnih igrača,nebi me začudilo da nekog obrambenog uzme voajer
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Londonarsenal
- Kontakt:
Sta je uradio, ova njihova igra nema smisla. Ne mogu da stvore priliku, nema tempa ni sekunde u igri. Niti mogu da pogrijese niti da se dokazu. Nisu djaba Englezi izgubili interesovanje za reprezentaciju.topnik1 je napisao/la:Koliko Jack igra bolje u reprezentaciji
Kako je malo falilo da ga Gazela zavuce 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Brat!
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Mislis na Pantera?topnik1 je napisao/la:Kako je malo falilo da ga Gazela zavuce
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Znači Welbz je igrao? A ovi naši portali požurili da prenesu vijest o povredi.
Be scared Kompany. Be very scared!
Be scared Kompany. Be very scared!
A.F.C. Bournemouth!
Kako je crna mamba odigrala večeras?
Greivis je napisao/la:Mislis na Pantera?topnik1 je napisao/la:Kako je malo falilo da ga Gazela zavuce
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Da malo rezimiram ovo ljeto i očekivanja..
Welbeck ima mnogo bolju kretnju od Girouda i Sanogoa, uostalom mladji je, nizi je i brzi od ove dvojice (od girouda je mladji od Yaye mislim da nije
), okretniji, takav nam je igrac u napadu trebao, zna se ubaciti iza odbrane, zna iskoristiti prazan prostor a to je ono sto nam fali od početka ove sezone. Uz pravi Wengerov tretman mislim da nam može koristiti mnogo u budućnosti.
Mnogi zaboravljaju da je Chambers započeo karijeru kao zadnji vezni, i Wenger je pri njegovom dolasku rekao da ga tu vidi u buducnosti, a veliki je plus sto je polivalentan igrač pa može igrati i RB kao prirodnu poziciju i isto tako i stopera. Svidja mi se njegov stil igre i mislim da će dobiti šansu u sredini terena uskoro.
Sancheza ne treba ni komentarisat, lik je vec isplatio ulozeni novac u njega, pocinje polako da se uklapa u nas stil igre, trenutno naš najbolji igrač i najbolje pojačanje.
Debuchy je u odnosu na Sagnu upgrade na desnoj strani, već to dosta bolje izgleda i očekujem da u paru s Walcottom bude pravi.. Imamo tu još i Bellerina koji je od ove sezone u prvom sastavu, u pripremnim tekmama je pokazao da se moze nositi s pravim fudbalom i očekujem da on bude zamjena Debuchyu u slučaju povrede ili suspenzije..
Campbell je od ove sezone isto tu, on se pokazao u Olympiacosu i na svjetskom prvenstvu i tek treba da dobije pravu priliku kod Wengera a pod tim mislim par utakmica od prve minute a ne da ulazi 7-8 minuta prije kraja i da mu se na osnovu toga sudi.. I on je pojačanje u odnosu na sastav od prosle godine.
i Ospina je odlican backup golman, mislim tek treba da ga vidimo u par utakmica al dosad sto je pokazao na svjetskom i u Francuskoj ligi je dovoljno za igranje u Arsenalu.
I mislim da je naš najveći problem što su nam pripreme bile 0, al očekujem da se poslije ove internacionalne pauze stvari polako pocnu vracati na svoje mjesto.
COYG!
Welbeck ima mnogo bolju kretnju od Girouda i Sanogoa, uostalom mladji je, nizi je i brzi od ove dvojice (od girouda je mladji od Yaye mislim da nije
Mnogi zaboravljaju da je Chambers započeo karijeru kao zadnji vezni, i Wenger je pri njegovom dolasku rekao da ga tu vidi u buducnosti, a veliki je plus sto je polivalentan igrač pa može igrati i RB kao prirodnu poziciju i isto tako i stopera. Svidja mi se njegov stil igre i mislim da će dobiti šansu u sredini terena uskoro.
Sancheza ne treba ni komentarisat, lik je vec isplatio ulozeni novac u njega, pocinje polako da se uklapa u nas stil igre, trenutno naš najbolji igrač i najbolje pojačanje.
Debuchy je u odnosu na Sagnu upgrade na desnoj strani, već to dosta bolje izgleda i očekujem da u paru s Walcottom bude pravi.. Imamo tu još i Bellerina koji je od ove sezone u prvom sastavu, u pripremnim tekmama je pokazao da se moze nositi s pravim fudbalom i očekujem da on bude zamjena Debuchyu u slučaju povrede ili suspenzije..
Campbell je od ove sezone isto tu, on se pokazao u Olympiacosu i na svjetskom prvenstvu i tek treba da dobije pravu priliku kod Wengera a pod tim mislim par utakmica od prve minute a ne da ulazi 7-8 minuta prije kraja i da mu se na osnovu toga sudi.. I on je pojačanje u odnosu na sastav od prosle godine.
i Ospina je odlican backup golman, mislim tek treba da ga vidimo u par utakmica al dosad sto je pokazao na svjetskom i u Francuskoj ligi je dovoljno za igranje u Arsenalu.
I mislim da je naš najveći problem što su nam pripreme bile 0, al očekujem da se poslije ove internacionalne pauze stvari polako pocnu vracati na svoje mjesto.
COYG!
Ma, meni je zao sto se Welbeck docekao kao veliko razocarenje. Nije zasluzio. Nego, ljudi su ocekivali mnogo vise i neka druga pojacanja, pa je to izazvalo bijes, sto je i logicno.
Iskreno, najvise bi volio da on proradi, vise nego i Alexis i bilo ko drugi. Tek nakon par mjeseci mozemo pricati da li je flop ili nije. Sad za sad nije zasluzio pljuvanje a nadam se da nece ni zasluziti.
SRETNO MOMCILUKO!
[youtube][/youtube]
Iskreno, najvise bi volio da on proradi, vise nego i Alexis i bilo ko drugi. Tek nakon par mjeseci mozemo pricati da li je flop ili nije. Sad za sad nije zasluzio pljuvanje a nadam se da nece ni zasluziti.
SRETNO MOMCILUKO!
[youtube][/youtube]
Potpuno se slazem, svi smo ga onako vrucih glava u tom trenutku docekali na noz ali sad kad su se malo strasti smirile smatram da je on i vise nego solidan igrac i mozda se dobro uklopi, falio nam je jedan napadac njegovih karakteristika. Vidjet cemo kako ce iskoristit ovih 3-4 mjeseca Giroudovog izostanka. Dobro je to sto cemo imati dva napdaca razlicitih profila pa ih Wenger moze rotirati zavisno od protivnika. Samo se nadam da to ne znaci da sljedece ljeto Wenger nece raditi na dovodjenju vrhunskog napadaca, koji moze u svakom trenutku donjeti prevagu na terenu. Giroud i Dany su solidni igraci, ne smatram ih flopovima, ali realno za vece domete uz zadnjeg veznog, treba nam vrhunski kvalitet u spicu.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ja ne bi bio protiv dolaska Welbecka sekunde da je doveden Wiliam Carvalho cak naprotiv drago bi mi bilo da smo na deadline day potpisali dva takva igraca, ovako ostaje gorak okus deadline daya jer nismo doveli Carvalha a i ne pomaze to sto je United npr. taj dan potpisao Falcaa a mi Welbecka pa su vjerovatno zbog toga svi razocarani.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bit ce on odlican u ArsenaluBigBigBang je napisao/la:Ja ne bi bio protiv dolaska Welbecka sekunde da je doveden Wiliam Carvalho cak naprotiv drago bi mi bilo da smo na deadline day potpisali dva takva igraca, ovako ostaje gorak okus deadline daya jer nismo doveli Carvalha a i ne pomaze to sto je United npr. taj dan potpisao Falcaa a mi Welbecka pa su vjerovatno zbog toga svi razocarani.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Imamo wc napadacarambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kako'e??
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Skontaj onog što klizi kod drugog gola,koja fejlina 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.