Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Dolazak Beniteza svakako otvara mogucnost prodaje nekog BBC-a. Samo ja mislim da to nece biti Ronaldo, idealno bi bilo da ode Bale a najvece sanse dajem Benzemi.
Rafa voli krila sa jakim work rateom a to je Bale. Ronaldo bi isao na devetku a desno James. Ne ocekujem od njega 4-4-2, a 4-3-3 sa Ronaldom na krilu i Benzom u napadu tj. ono sto uglavnom igramo ove sezone, ne bi islo nikako.
Rafa voli krila sa jakim work rateom a to je Bale. Ronaldo bi isao na devetku a desno James. Ne ocekujem od njega 4-4-2, a 4-3-3 sa Ronaldom na krilu i Benzom u napadu tj. ono sto uglavnom igramo ove sezone, ne bi islo nikako.
Zar je moguće da je Ronaldo izasao?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ronaldo ne ide nigdje,misija je u toku i na jesen postaje najbolji strijelac u istoriji sa omjerom nevidjenim dosad.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Al su iscijedili Kroosonju ...Opet cijelu utakmicu ,nevjerovatno..Ne znam je li ijednu odmorio ove godine
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da je zaslužio ovakav odnos, nije. Zviždanje je van svake pameti, ali ova publika koja zviždi ikeru zviždala je i ronaldu, tako da to ne treba da čudi nikoga. Ono što je svima jasno je činjenica da su ikera stigle godine, i da jednostavno u ovakvoj formi ne smije da bude prvi izbor, jer kao poslednja linija odbrane može da kapitulira u situacijama u kojima ne smije, i to se nebrojeno puta ove sezone i desilo.Derdiyok je napisao/la:Kako mi je samo žao ovog Ikera.
Inače, sezona gotova, osjećaji su pomiješani. Mislim da je sada sve na upravi, koja treba da povuče prave poteze i digne real iz ovog posrnuća.
naprijed rejal
Jedan od rijetkih koje sam cijenio u vašem taboru pored Raula, Zidanea i Savia. Jednostavno takvih igrača sa ljudskim osobinama neće biti.Sveti je napisao/la:Da je zaslužio ovakav odnos, nije. Zviždanje je van svake pameti, ali ova publika koja zviždi ikeru zviždala je i ronaldu, tako da to ne treba da čudi nikoga. Ono što je svima jasno je činjenica da su ikera stigle godine, i da jednostavno u ovakvoj formi ne smije da bude prvi izbor, jer kao poslednja linija odbrane može da kapitulira u situacijama u kojima ne smije, i to se nebrojeno puta ove sezone i desilo.Derdiyok je napisao/la:Kako mi je samo žao ovog Ikera.
Inače, sezona gotova, osjećaji su pomiješani. Mislim da je sada sve na upravi, koja treba da povuče prave poteze i digne real iz ovog posrnuća.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Bil ti otiso kad bi znao da vec iduce sezone postajes najbolji strelac najveceg kluba na svijetu?Sveti je napisao/la:Iskreno, imam neki loš predosjećaj u vezi ronalda, i mislim da ne treba da se iznenadimo ako ode sad na ljeto.
Ja sigurno nebi,a vjerujem da nece ni on.
@Geox peduhitri me,sve je moguce.Znalo se da Ronaldo gotivi Carla,svasta nas ocekuje ovo ljeto 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Gotive njega svi. Apsolutno svi igraci su iza njega a pogotovo ovi lideri Ramos, Ronaldo, Iker. A ocigledno zele izvrsiti pritisak na Pereza kako bi ovog ostavio na klupi.
Normalno je da ga gotive kad ima covjek 11 igraca koji ce uvijek igrati bez obzira u kakvoj su formi.
Ma ja mu samo zamjeram sto je drzao Bale,i sto je Kroosa unistio,i poraz od Atletika od 4-0 boli,ali nije ima oni srece sa povredama.
Ma nmg biti pametan sta bi najbolje bilo u ovom trenutku.
Ma nmg biti pametan sta bi najbolje bilo u ovom trenutku.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Centre forward
- Kontakt:
Ma neće Rona iz Madrida bez još jedne LP, nema teorije, kad bi ček'o do četrdesete. Iskreno jedna LP, i jedna Liga je strašno mali učinak za njega, s obzirom koliko je dao Realu, a eto i treb'o bi naredne sezone postat' i najbolji strijelac najtrofejnijeg kluba. Takva prilika se ne propušta, osim ako mu se šta ne otkine u glavi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
mislim da anćeloti vjerovatno ostaje. A u ovom trenutku, realno i nema bolje opcije od njega
naprijed rejal
whoscored.com / Komplet sezona
1. Ronaldo 8,49
2, Rodriguez 7,86
3.Bale 7,66
4.Benzema 7,56
5. Modrić 7,48
1. Ronaldo 8,49
2, Rodriguez 7,86
3.Bale 7,66
4.Benzema 7,56
5. Modrić 7,48
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
.Besic je napisao/la:whoscored.com / Komplet sezona
1. Ronaldo 8,49
2, Rodriguez 7,86
3.Benzema 7,56
4. Modrić 7,48
.
.
19.Illaramendi 1,02
20.Bale 1,01
- JamesJoyce
- Kontakt:
Jel vjerujete svojim ocima ili statistici? 
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Da mi je samo znat na osnovu čega su formirali te koeficijente. Po broju fanova na facebooku možda? 
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.