FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

isakovich
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la isakovich » 13 sep 2017, 15:40

Klop,Pep,Conte ostali razgulite :D :njanjanja: :mrgreen:
Nakon sto Carlo uzme sve sto se uzeti moze :tralala:
VOLIM BAYERN

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 13 sep 2017, 17:07

iskusan je carlo i dokazano dobar u ljudskim odnosima ,rijesit ce on ovo vec.Vec je hasan zakazao razgovor sa pojedinim igracima tako da vjerujem da necemo jos dugo gledati ovu situaciju.Inace sto se tice igre vidljivo je i u subotu i sinoc da fali inteziteta ,nikome se ne moze prigovoriti da je krajnje los ali jednostavno svi skupa trebaju dati 10-15 posto vise....
Bit ce to sve dobro

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 13 sep 2017, 17:29

slika
slika

Za one koji ne znaju, Honigstein je danas globalno najpriznatiji njemački sportski novinar.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 sep 2017, 17:45

Ovo je jedina istina. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 sep 2017, 19:05

Savrseno opisana situacija.

Na Pochea sam zaboravio kao mogućeg nasljednika mada mislim da njega Levy ne da nikome i da ostaje u Tottenhamu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 13 sep 2017, 19:06

Balance je napisao/la: vec dvije god igra na staru slavu
Eeeee, jesmo li mi sinoć gledali istu utakmicu :?
Pa gotovo svaki napad je išao preko njega.
Krilo, a glavni organizator igre.
Niko ne spori da je težak, ulicarski karakter, ali je i igračina koja će ovu, najvjerovatnije i sljedeću godinu biti jedan od nosilaca igre.

Priziva se nagelsman...
Ok, svi smo za dolazak, ali...
Čovjek ima ugovor do 2021. godine.
Nema šanse da će ga hofa pustiti prije 2019 ili 2020
Naši su ga već tražili da bude trener u19 ali je hofe odbio.
Nagelsman nije dembele da štrajkuje.
Ovo je on lično izjavio.
Drugo, da sad dođe, nema šanse da bi se nametnuo kao autoritet jednom robenu ili riberiju.
Ako bi došlo do nesuglasica, nagelsman bi hodo sa šljivom, baš ko i roben :mrgreen:
Nek karlo odradi svoje i pokuša uzeti ono po što je došao. Zaboli nas, ne mora ni rotirat.
I onda, za godinu ili dvije, ovisno o penziji ove dvojice, dovesti nagelsmana.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 sep 2017, 19:11

Sreca pa Nagelsmann ne ovisi puno o krilima. Nemamo mi vremena da cekamo par godina. Dok je Robbery tu i sa jos nekoliko bitnih igrača u primeu se mora ganjati klempa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 sep 2017, 19:56

Meni Carlo djeluje zasićeno, nezainteresovano, a i nije čudo od kad je on u ovom poslu te je uvijek radio u vrhunskim klubovima.

Nisam gled'o tekmu al' vidim da neke naše zvjezdice varniče. Lewa je egomanijak. Nekad je to OK, al' više puta nije. Očito nije sposoban da odvaga kad šta treba. Tipično slavenski. Ribery se vjerovatno ne miri sa činjenicom da nema više 25 godina, i da ne može da podnese da dolaze neki novi momci. Dobro je reko amidža, nije on baš uvijek sa mozgom na ti da bi shvatio logičan prirodni proces.

Vidjećemo. Rano je još uvijek za neke ozbiljnije analize. Znamo samo da ako Carlo zijani sabahile LP ne gine mu pedala.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 13 sep 2017, 20:03

Piše se ljudi piše seee, evo i Sky: https://sport.sky.de/fussball/artikel/t ... wkz=WXFNL1

#Konzervausmeće

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 sep 2017, 20:12

Karlo se zadnji put apdjetovo kad je Yahoo bio glavni pretraživač. Zaostale metode rada i razumijevanja modernog nogometa. I on počeo onu priču ala Meša, da taktika nije bitna i slične finte sa penzionerske klupe.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 sep 2017, 10:24

Ribery indirektno rekao da je bacio dres zbog Lewandowskog.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 14 sep 2017, 11:25

Bundesliga je napisao/la:Ribery indirektno rekao da je bacio dres zbog Lewandowskog.
Kako si to zaključio, iz one izjave ništa ne mogu pročitati osim politički dobro sročene patetike.

A između redova je rekao ako me opet izvedete opet ću bacit dres (jer iako imam 35 godina želim da igram).

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 14 sep 2017, 14:54

sekerbay je napisao/la:
Balance je napisao/la: vec dvije god igra na staru slavu
Eeeee, jesmo li mi sinoć gledali istu utakmicu :?
Pa gotovo svaki napad je išao preko njega.
Krilo, a glavni organizator igre.
Niko ne spori da je težak, ulicarski karakter, ali je i igračina koja će ovu, najvjerovatnije i sljedeću godinu biti jedan od nosilaca igre.
Slazem se da je pogotovo u prvom poluvremenu svaki napad isao preko njega. Onda bi tu morali izdvojiti i Rafku koji je uz Ribaca takoder po toj strani orao i sudjelovao u gotovo svakom neuspjesnom napadu koji su vecinom kreirali njih dvojica. :D

Meni je stvarno smijesno da se i dalje Riberyja smatra jednim od nosilaca igre. Bio je odlicno krilo i iako moze jos uvijek bljesnuti i odigrati neku dobru partiju, on je trenutno prosjecan igrac za timove tipa Fenerbace i Galatasaray, a siguran sam da ni tamo ne bi bio nositelj igre nego bi upao u sivilo s ostalim prosjecnim igracima i tek bi tamo zapravo vidjeli na kojem je nivou, odnosno shvatili bi da jedino zbog kvalitetnih suigraca on jos gura nekako u Bayernu. Ako ne mozes proci igraca Anderlechta, kako se nositi s bekovima najboljih svjetskih klubova. Nije mogao proslu sezonu, a kamo li sada. Ne zelite prihvatiti da je njegovo vrijeme proslo, ne zele ni ljudi u klubu, zato nam je tako kako je.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 14 sep 2017, 16:25

Navodno carlo ima klauzulu da ga se mozemo rijesiti nakon 2018 godine .Racunica je jasna ,ili finale u kievu uz sigurno osvajanje bundeslige ili otkaz.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 14 sep 2017, 16:45

Nasa uprava ako je htjela da im Karlo donese LP, onda ga je trebala dovesti odmah poslije Juppa,a ne sad kad su igraci istroseni, u godinama i bez motiva. Bez adekvatnih zamjena.
Nema trenera koji bi sa ovom ekipom uzeo LP
Sa jednim napadacem i krilima preko 30 godina.
Budimo razumni

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 14 sep 2017, 16:53

Poslije Juppa odnosno triplete je još teže nego sad. Za Bayern je najlakše doći do klempe poslije neke havarije a izgleda da bi iduće godine mogli onda do trofeja.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 sep 2017, 17:03

Samo Nagelsmanna

Neuer Alaba Hummels Boateng Sule Kimmich Vidal Thiago James Muller Lewa :ljepota:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 14 sep 2017, 21:42

Da da Negelsman je rijesenje za bayern,Daj negelsmana da sve pobjedimo.da da. Braga ga pomete, bez ikakvog iskustva u evropi i takav bi trebao da vodi bayerna. :)
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 14 sep 2017, 21:44

Zamisli još i takav pomeo našeg trenera. Daj trenera Brage i on je mlad. :mrgreen:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 sep 2017, 23:35

Bravo uprava zbog propuštanja Kolašinca, imate jedan veliki plus :puke:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []