FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Je li bilo šta korisno bar?gegenpressing je napisao/la: ↑20 mar 2025, 12:40Vidim svi sve znaju a niko ni riječi da je skupština večeras
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Meni fakat nije jasno kakve dezinformacije kruže po forumu.
1. Jasko dušman kluba. Klub nosi ime Jaskove firme na dresu. To je čovjek koji ima pozajmicu prema klubu i nikada nije je tražio niti ucjenjivao klub.
2. Kolić advokat blizak upravi. Glupost i izmišljotina. Još ispade da je Kolić dogovarao Ljajića. Ljajića su dogovarali Đevlan i Dafić.
3. Zec posuđivao pare Želji. Ma hajte, molim Vas.
4. Sten i Jasko u sukobu. Smiješno, čuju se svaki drugi dan.
1. Jasko dušman kluba. Klub nosi ime Jaskove firme na dresu. To je čovjek koji ima pozajmicu prema klubu i nikada nije je tražio niti ucjenjivao klub.
2. Kolić advokat blizak upravi. Glupost i izmišljotina. Još ispade da je Kolić dogovarao Ljajića. Ljajića su dogovarali Đevlan i Dafić.
Mora se nesto pisati..JuzniVjetar1979 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 01:50Meni fakat nije jasno kakve dezinformacije kruže po forumu.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Djeteta mi mog, izmišljotine.Pablo11 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 01:51Mora se nesto pisati..JuzniVjetar1979 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 01:50Meni fakat nije jasno kakve dezinformacije kruže po forumu.
Meni je nevjerovatno da neko pljuje Jaska, koliko god imao gresaka (a imao je), to je covjek koji je najvise gurao Zelju svojim parama od rata. Kad kazem gurao ne mislim na pozajmice nego na pare koje je bespovratno dao. Kakvih sve imbecila ovdje ima.
FKŽ !
Vinicus, Cavnic i Simoni registrovani
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Jedan od rijetkih koji je i davao pare na takav nacin.
Postali smo uzasni kao navijaci i niko nam ne pase
Nadam se da cemo se na kraju sezone rijesiti Mircevskog, ima platu 10 hiljada KM, a doprinos mu je nikakav, za te pare mozemo dovesti nekog solidnog.
FKŽ !
@duskajurisic1 sta je sljedece sve ti ....
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
- NerminFatic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja sam mislio cak da ima i vecu. Dosao iz TSC gdje su plate daleko vece od nasih u klubu.NerminFatic je napisao/la: ↑21 mar 2025, 14:27E ako je onaj kepec imao 10k, Boljevicu treba dati 30k. Nema sanse, druze.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- gegenpressing
- Kontakt:
Najgore uvijek prodju oni koji daju svoje pare
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Boljevic je između 15k i 20kNerminFatic je napisao/la: ↑21 mar 2025, 14:27E ako je onaj kepec imao 10k, Boljevicu treba dati 30k. Nema sanse, druze.
FKŽ !
- gegenpressing
- Kontakt:
Uozbiljite se!!TeaM87 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 15:32Boljevic je između 15k i 20kNerminFatic je napisao/la: ↑21 mar 2025, 14:27E ako je onaj kepec imao 10k, Boljevicu treba dati 30k. Nema sanse, druze.
Brohra ribo se...
Vi ste smijesni ako mislite da imaju manje, ova ekipa nije uopste smijesna i nije uopste jeftina. Coricu se ozbiljno klimala stolica do Radnika, i dalje se klima-samo malo manje. Ova ekipa po ulozenim parama i po imenima ne treba i ne smije da zaostaje 20 bodova za prvim mjestom.
FKŽ !
Zna li se protiv koga igramo u finalu kupa?TeaM87 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 15:54Vi ste smijesni ako mislite da imaju manje, ova ekipa nije uopste smijesna i nije uopste jeftina. Coricu se ozbiljno klimala stolica do Radnika, i dalje se klima-samo malo manje. Ova ekipa po ulozenim parama i po imenima ne treba i ne smije da zaostaje 20 bodova za prvim mjestom.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.